Ik ben onlangs teruggekeerd van een vijfdaagse reis naar Colorado, waar ik een conferentie voor 700 mensen heb bijgewoond. Van het begin tot het einde heb ik daar niet één persoon gezien die een masker droeg – niet één. Ik vond ook dat alle aanwezigen buitengewoon gastvrij, vriendelijk en nieuwsgierig waren. Zij gaven blijk van een oprechte belangstelling om te leren en te delen. Zij wilden zichzelf intellectueel ontwikkelen, en zij zochten anderen op om nieuwe relaties op te bouwen op basis van gedeelde waarden, schrijft Mark McDonald.

In tegenstelling daarmee draagt hier in Los Angeles, waar ik woon en werk, iedereen binnenshuis nog steeds maskers. Ongeveer 80% van de Los Angelenos draagt nog steeds gezichtsluiers als ze buiten zijn, zelfs als ze alleen in hun auto rijden of op de fiets naar hun werk gaan.

Toen ik vandaag een sportschool verliet, hoorde ik een gemaskerde vrouw bij de incheckbalie tegen het meisje achter de balie zeggen:

“Ik vind je masker echt mooi!”

Ik bevroor op mijn plaats terwijl ik de woorden liet bezinken. Ik werd er misselijk van. Deze vrouw maakte een modecommentaar over een medisch hulpmiddel dat was opdrongen aan een werkneemster die ik persoonlijk ken, iemand die verafschuwt dat zij gedwongen wordt haar gezicht te bedekken. Ik zou hetzelfde gevoeld hebben als ik haar had horen zeggen: “Ik vind je handboeien erg mooi”. Ik wendde mij tot de vrouw en zei:

“Ik vind haar gezicht echt mooi. Helaas mag zij het niet meer aan mensen laten zien.”

Op weg naar de auto dacht ik na over wat ik zojuist meegemaakt had: het tentoonspreiden van een zieke, perverse fetisj over een vuile en ontmenselijkende praktijk die een aanval is op onze meest fundamentele sociale expressie – het tonen van ons gezicht aan elkaar.

  Waarom heeft het dappere Israël zich overgegeven aan de inentingsbende?

Ik overwoog de verschillen in karakter en persoonlijkheid tussen de groep waarmee ik de conferentie had bijgewoond en degenen die in Los Angeles wonen. Bijna overal vond ik de ongemaskerde congresgangers moedig, volwassen, wijs, vriendelijk, vrijgevig en principieel. De gemaskerde inwoners van mijn woonplaats daarentegen lijken overwegend laf, gevoelloos, naïef, narcistisch en emotioneel onvolwassen. Ik begon mij af te vragen of de laatste groep van universele gemaskerden altijd al zo geweest is, maar het gewoon beter verborgen kon houden, totdat zij allemaal gezichtsluiers als hun sociale insignes aannamen.

Al vele jaren voel ik een zekere mate van onbehagen in mijn interacties met de plaatselijke bevolking in Los Angeles. De meeste gesprekken zijn hier echter oppervlakkig, zodat er bij toevallige ontmoetingen nooit veel van iemands unieke kwaliteiten aan het licht komt.

Wanneer ik in mijn praktijk een patiënt evalueer, is het grotendeels door een diepgaand en langdurig gesprek – een klinische evaluatie – dat ik in staat ben de aanwezigheid en de ernst van een geestesziekte vast te stellen. In tegenstelling tot een sociaal praatje, is bij een psychiatrische evaluatie geen enkele vraag verboden. Om iemand die lijdt aan een emotionele of mentale handicap goed te kunnen diagnosticeren en behandelen, moet ik weten wat er verborgen is. Patiënten komen voor hulp, dus zijn zij bijna altijd bereid om hun geheimen met mij te delen, in ruil voor een oprechte poging van mijn kant om hen te begrijpen en een behandeling aan te bieden die hun lijden zou kunnen verlichten. Vaak is er schaamte of verlegenheid bij betrokken om dat te doen. Er is ook een beloning – zich beter voelen.

  Japan wijzigt waarschuwing Covid-"vaccins" aan regels Neurenberg Code en houdt zich daarmee aan wettelijk vereiste geïnformeerde toestemming

Met de komst van de maskergekte zijn geestesziekten niet langer onzichtbaar in de publieke ruimte. Wat ooit was voorbehouden aan alleen de oren van een psychiater, wordt nu flagrant tentoongesteld aan elke burger met ogen om het te zien. Wanneer ik een man voorbij zie joggen met een stuk stof om zijn neus en mond gebonden, hoef ik niet met hem te spreken om te weten dat hij geestesziek is. Wanneer ik een vrouw in het park zie zonnebaden in een tweedelige bikini met een luier over haar gezicht, is er geen gesprek nodig – zij is ziek. Dit te vernemen is zowel ontmoedigend als bevrijdend. Als ik ontdek dat 80% van de mensen die mijn stad bewonen geestelijk onwel is, voel ik mij bedroefd.

Maar met die ontdekking komt een nieuwe vrijheid, om diegenen met een beperkt functioneren er efficiënt uit te filteren, zodat ik geen tijd meer verspil of frustratie voel over mislukte verwachtingen van normaliteit met diegenen die gewoonweg dat fundamentele vermogen missen om normaal te zijn. Dit is een reality check geweest, maar, zoals ik vaak zeg, om een eerlijk en gezond leven te leiden, moeten we in de realiteit leven.

De maskeringsmandaten zullen spoedig ophouden. De lafaards, maar verder emotioneel gezond, zullen dan grotendeels afzien van de verachtelijke “gezichtsbedekkingen”. Anderen zullen dat niet doen, althans niet in het begin. Sommigen zullen misschien nooit zonder masker hun huis verlaten. Hoe dan ook, de geestesziekte en de karakterfouten die deze zieke praktijk hebben aangedreven, zullen blijven bestaan. Ik spreek en schrijf vaak over de schade die de maskers aan de maatschappij hebben toegebracht, maar zij hebben ook een fundamenteel verval aan het licht gebracht in de psychische gezondheid van de mensen, vooral van degenen die in de steden wonen. Laten we niet doen alsof we het probleem oplossen door de maskers in de vuilnisbak te gooien – waar ze thuishoren.

  NYT: Covid-vaccin fabrikanten en Bill Gates' GAVI hebben iedereen belazerd

Hoezeer de maskers ook een degradatie van de individuele sociale interactie en van de maatschappij in het algemeen veroorzaken, zij dienen ook als een zichtbare herinnering aan reeds bestaande psychische aandoeningen die wij moeten beginnen aan te pakken. Het einde van de mandaten is slechts het begin van de weg naar herstel.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De echte pandemie – COVID-19 of Grafeenoxide? Giftig nanomateriaal gevonden in COVID-vaccins en mondkapjesVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelLaat ze de kinderen niet vermoorden
Volgend artikelCanadees parlementslid wijst op de corrupte invloed van het WEF op Trudeau’s regering, wordt beschuldigd van het verspreiden van “desinformatie” 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. “Het einde van de mandaten is slechts het begin van de weg naar herstel.”
  Nee!
  Het einde van de mandaten is slechts het even laten vieren van de teugels, om daarna…
  Ga ik verder niet eens meer uitleggen!

 2. Eind maart na de gemeente verkiezingen zal alles weer terug gedraaid worden, want dan hebben de meeste mensen weer hun eigen autorisatie weggegeven aan de politici die weer grof misbruik van kunnen maken.
  Maar er speelt ook iets heel anders op de achtergrond, waar maar weinige opletten. Dat is de aanstaande 3e wereldoorlog met Rusland. Nu de horizon radars wereldwijd verstoord zijn geworden, wat duidt op een eer daagse nucleaire raket aanval. Die horizon radars zijn in de geschiedenis nog nooit verstoord geweest. Dus het wordt spannend de komende tijd. De Amerikanen en de EU/VN/WEF zijn nu letterlijk blind geworden, omdat hun radar zicht verstoord is en dat er nu een genocide plaats vindt in de Oekraïense deelstaten, die Rusland afgelopen week hebben erkent als soevereine landen. Als deze landen Rusland om militaire hulp, dan zal Rusland gelegaliseerd volgens het internationale recht deze landen militair mogen helpen. Dus als de EU/VN/WEF en de Amerikanen niet inbinden, dan zal eerdaags de EU hoofdsteden en alle militaire basissen in Europa enkel nog een rokende vlakte zijn. Maar ook Amerika komt er dan niet zonder kleerscheuren af.

 3. Ze zijn nu echt niet voor niets aan het investeren in “milieuvriendelijke lappen en de toekomstige bekkorven heb ik ook al langs zien komen.
  Ze willen straks iedereen voorgoed dwingen mensonwaardig rond te lopen.

  B.t.w. deze schrijver was dus niet erg omgevingsbewust. Ik voel mij al jaren in een bovengemiddeld hersenloze omgeving rondlopen.
  De domheid komt o.a. door het onderwijssysteem dat de jeugd onderontwikkeld houdt. Alles gericht op samenwerken. Laat klauSS nou net ook hebben aangegeven dat het zo mooi is dat de mens straks beter samenwerkt.
  Samenwerken lees: ziel-en willoos in de pas lopen.
  Leve het wereldstaatscommunisme! *)

  *) ga ik vaker zeggen want daarmee bouw ik alvast punten op in het scs systeem. Lol

  • Het onderwijs is zeker een grote boosdoener, maar de aller aller allergrootste boosdoener is echt die verdomde “smart”phone. Mensen denken al jaren niet meer zelf na. Ze hebben een vraag? Even die telefoon erbij pakken en “googlen”. Ze hebben twee minuten niks te doen? Even de telefoon erbij pakken voor een hersenloos spelletje, fascistboek, instagram of welke onzin dan ook. Communiceren? Reflecteren? Rust en ruimte in het hoofd? Die klotetelefoons hebben hel op aarde gebracht. En ja ik gebruik er zelf ook eentje, maar zonder die achterlijke apps. Maar nodig? Nee hoor, alleen bellen had ook prima geweest. En in denk dat op een goede tweede plaats de tv komt met al die achterlijke domme praatprogramma’s, voetbal, rondjes schaatsen, marble fckng mania, big brother en al die andere totale onzin. Wie kijkt die bagger vrijwillig? Inderdaad, het hersenloze muilkorfdragende deel van de samenleving. 90% van de mensen kun je echt afschrijven als het op samenwerken, helder nadenken en ideëen uitwisselen komt. Die mensen zijn echt hersendode zombies.

 4. Psies! Ontkenning van de Ernstige Psychopathie die achter deze hele Covid waan zit, is de oorzaak van alle ziekte-/sterfgevallen. Ja, het dragen van gezichtsluiers heeft nooit geholpen, is zelfs ziekmakend én een uiting van angst en geen ZelfBewustZijn. De reden dat mensen ten prooi vallen aan Psychopaten is een teken van te weinig ZelfBewustZijn. Een geestelijk Gezond mens laat zijn Licht niet afnemen. Een geestelijk, door voortdurende mishandeling, Gaslighting, bewust geïsoleerd gemaakt, steeds verder verzwakkend mens wordt beroofd van de laatste restjes MensZijn.

 5. Voor de volwassenen: Lekker schuilen achter je mondkap. Het komt vaak wel goed uit.
  Dan val je wat minder op in de massa als je bijvoorbeeld een dikke crimineel, pedofiel of diep in de kast zit.

  Daarvoor mag alles wijken……zelfs genocide.

 6. Ben het uiteraard eens met deze visie (psychopathologisch ) van een groot deel van onze bevolking, maar zoals het rivierwater dat na alle obstakels te hebben overwonnen uiteindelijk ook in zee beland, geloof ik dat mensen hun natuurlijke weg moeten volgen. Oorzaak en gevolg dus.
  Het belang van opvoeding en onderwijs staat ontegensprekelijk bovenaan, maar dat heeft, volgens mij, ook weer te maken met een evolutie waarbij het collectief beseft dat iets fout loopt. Het sleutelwoord in dit hele debat blijft bewustzijn en respect voor ieders keuze.

  • Respect voor ieders keuze? Valt daar ook onder respect te hebben voor die domme idioten die die moordspuiten toedienen? De beveiligers aan de deur die mensen weren die wél nadenken en zonder QR code een hapje willen eten? Respect? No fckng way! Door het niet nadenkende deel van de bevolking dat braaf alle orders opvolgt blijven wij in de ellende zitten. Die muilkorfdragers krijgen 0,0 respect van mij, ze zijn hoofdschuldige aan wat er vandaag de dag aan de hand is, zij houden de ellende in stand! Respect? Ze zijn het aankijken niet waard.

   • Klopt helaas. Zij zijn het die deze shit laten gebeuren.
    Zonder massa waren de schwabbelaars kansloos geweest.
    Dus helaas het overgrote merendeel van familie/vrienden zijn mijn grootste vijanden geworden…

 7. Het schaapjes volk verdiend niet beter ze geven zelfs toestemming om hun kinderen te vermoorden en helpen er graag een handje aan mee, zij kunnen hun oren en ogen blijven sluiten maar als ze straks wakker schrikken dan is hun enige vrijheid als slaaf van de elite en de rijken te zijn.
  En weet je wat ik kan er niet op wachten dat ik dit nog mag mee maken als ik de slaven die hun vrijheid hebben op gegeven om op vakantie te mogen gaan en het zou zo maar eens de laatste vakantie van hun zijn geweest. STERF VREDIG.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in