Photo Credit: James Gathany / Content Providers(s): CDC / Wikimedia (Public Domain)

De vaccinindustrie misleidt ons opzettelijk over de risico’s en voordelen van vaccins om winst te maken, zonder rekening te houden met menselijk lijden en de vernietiging van de volksgezondheid in de loop der tijd.

Illusies over de veiligheid van vaccins ontkrachten

De vaccinindustrie misleidt ons opzettelijk over de risico’s en voordelen van vaccins om winst te maken, zonder rekening te houden met menselijk lijden en de vernietiging van de volksgezondheid in de loop der tijd.

In een recent interview besprak Dr. Suzanne Humphries de recente update van haar klassieke boek ‘Dissolving Illusions: Disease, Vaccines, and the Forgotten History’, gepubliceerd in 2013. Dissolving Illusions’ is een van mijn favoriete boeken over vaccins, dus ik vond het een eer om het voorwoord te schrijven voor deze 10e jubileumeditie, schrijft De vaccinindustrie misleidt ons opzettelijk over de risico’s en voordelen van vaccins om winst te maken, zonder rekening te houden met menselijk lijden en de vernietiging van de volksgezondheid in de loop der tijd, schrijft Dr. Jospeh Mercola.

Je kunt het interview met de titel ‘Dissolving Illusions About Vaccine Safety, Interview with Suzanne Humphries’ HIER op BitChute bekijken. We hebben het transcript van Mercola’s interview met Dr. Humphries hieronder toegevoegd.

Het ‘veilige en effectieve’ narratief is een zorgvuldig verzonnen illusie

Het woord ‘illusie’ is toepasselijk omdat het de vaccinindustrie er werkelijk om te doen is illusies te promoten. Ze misleiden ons opzettelijk over de risico’s en voordelen van vaccins om winst te maken, zonder zich iets aan te trekken van het menselijk lijden.

“Wat ik heb geleerd in de 15 jaar dat ik me hierin heb verdiept, is dat het steeds weer hetzelfde oude verhaal is,” zegt Humphries. “Soms vragen mensen me: ‘Wat is de drijfveer? Waarom doen ze dit?’ Mijn antwoord is dat ik het waarom niet volledig kan beantwoorden. Ja, er is zeker hebzucht bij betrokken, vooral vandaag de dag, maar ik denk dat er waarschijnlijk meer sinistere operaties in het spel zijn.”

Het enige dat we kunnen zeggen is dat al 225 jaar lang hetzelfde verhaal zich steeds herhaalt, namelijk dat vaccins op de markt komen en eerdere ziekten die niet echt problematisch waren, verergeren. De vaccins veroorzaken problemen.

Het sterftecijfer voor elke ziekte daalde altijd voordat er überhaupt een therapie kwam, of het nu een antibioticum of een vaccin was … Mensen helpen om beter en langer te leven, om hun lichaam en veerkracht te versterken, dat is altijd de sleutel geweest.

Maar tegelijkertijd is er deze dempende kracht over de mensheid, die het bloed van de mensheid besmet met dierlijke producten en ziektes, virussen en sporen en dingen die je je niet eens kunt voorstellen. Vroeger noemden ze het pokkenvaccin “pure lymfe”, maar het was pus. Het is een horrorverhaal. Het is altijd een horrorverhaal geweest. Dus voor mij was covid gewoon weer een dag op kantoor.

Kwaadaardige handelingen

In het interview vertelt Humphries over de aanleiding voor het boek. Ze werd zich voor het eerst bewust van de mogelijke problemen met vaccins toen ze als nefroloog werkte in het noorden van Maine.

Na een drie jaar durende strijd met de ziekenhuisadministratie, die weigerde naar haar zorgen te luisteren, stapte ze uiteindelijk op, betaalde haar studieleningen af en betrok een pop-up camper op de boerderij van een vriend in Virginia, waar ze de eerste editie van ‘Dissolving Illusions’ schreef, samen met Roman Bystrianyk, die sinds 1998 onderzoek doet naar de geschiedenis van ziekten en vaccins.

De daaropvolgende zeven jaar gaf ze lezingen over de hele wereld en kreeg ze de nodige doodsbedreigingen. De remleiding van haar auto werd gesaboteerd, iemand schoot een pijl met een kruisboog in de grond voor haar voordeur en een overduidelijke gek beschreef in detail hoe hij haar op gruwelijke manieren wilde martelen en vermoorden. En dat allemaal omdat ze zich had uitgesproken over de gevaren van vaccins en de leugens die de vaccinindustrie overeind houden.

“Ik denk dat het komt omdat wanneer je iemand bent die geloofwaardig is – ik werd beschouwd als een toparts in Maine, als nefroloog – en naar buiten komt met wat ik zei, dat een grote bedreiging is. Het is niet noodzakelijk dat ik een belangrijk persoon was, maar het was waar ik vandaan kwam,” zegt ze.

CDC verbergt al jaren verwondingen door vaccins

Humphries vertelt ook hoe het Centres for Disease Control and Prevention (“CDC”) verwondingen door vaccins verborgen heeft gehouden door ingediende rapporten te verwijderen.

Ik begon deze vaccinverwondingen te rapporteren aan het CDC. Ik meldde ze omdat mijn collega’s om me heen dat niet deden. Maar toen begonnen ze ze naar mij te brengen en zeiden: “Hier is er nog één, Suzanne. Hier is er nog een. Elke keer als ik er een meldde, kreeg ik een telefoontje van het CDC: ‘Oké, iemand anders zal je bellen,’ en dan kreeg ik weer een telefoontje.

Het was gewoon een griezelig, vreemd iets. Toen, na zes maanden, kreeg ik een telefoontje van de belangrijkste vertegenwoordiger van het CDC, een dokter, en we hadden een regelrecht gevecht aan de telefoon. Hij zei tegen me: “Wat is er met je gebeurd dat je denkt dat al die vaccins zoveel problemen veroorzaken?”

Ik zei: ‘Wat er met mij is gebeurd, is dat ik het heb zien gebeuren, en dan geeft u dit levende griepvaccin aan kinderen terwijl op de bijsluiter precies staat welke symptomen je gaat krijgen, namelijk griep.’ Hij zei: ‘Nou, dat is mijn specialiteit en dat gebeurt absoluut niet. Ik zei: ‘Nou, ik denk dat we het erover eens moeten zijn dat we het daar niet over eens zijn.’ Hij hing op en dat was het laatste wat ik van hem hoorde.

En raad eens? Ze zijn nooit in de VAERS database terechtgekomen. Ze werden verwijderd. Ik had de werkelijke lotnummers van de vaccins. Alles was nauwkeurig gedocumenteerd in deze rapporten.

Wat staat er in de ‘Dissolving Illusions’ Update?

Een van de pluspunten van de massale covid-injectiecampagne is dat het velen heeft doen inzien dat vaccins niet zo geweldig zijn als ze worden voorgesteld. De covid-injecties zijn zo giftig dat, ook al worden de letsels als nooit tevoren onder het tapijt geveegd, het er gewoon zo veel zijn dat het bloedbad niet verborgen kan blijven. En omdat de overheid en de gezondheidsautoriteiten weigeren het probleem te erkennen, zetten velen nu vraagtekens bij alle vaccins, niet alleen bij de covid-injectie.

  Geen twijfel meer mogelijk: Hoe meer vaccins u neemt, hoe zwakker uw immuunsysteem wordt

“Het is een donkere nacht als je wakker wordt,” zegt Humphries. “Je hele wereld valt een beetje in duigen omdat je begint te beseffen dat het hele medische systeem corrupt en achterlijk is en dat er waarschijnlijk betere manieren zijn om zo ongeveer alles te doen.”

En weet je wat? Al 225 jaar zeggen artsen dat en al 225 jaar worden die artsen genegeerd. Dat is een van de redenen waarom we het tweede boek hebben geschreven, ‘The Dissolving Illusions Companion book’.

Het is weer een enorm boek, ongeveer 600 pagina’s, met 230 artsen die verschillende citaten geven over wat ze zagen, boots on the ground, voor pokkenvaccins tot de toxoïde vaccins tot roodvonk, tyfus, en de verslechtering van alle ziekten die optraden nadat ze vaccins gaven.

Sommigen van hen zeggen in feite: “Het hele beroep van arts is een complete tijdverspilling. Ze brengen de mensheid schade toe. Het zou beter zijn als alle doktoren gewoon van de aarde zouden verdwijnen en de mensheid niets zou doen.”

Wat we de afgelopen 10 jaar hebben gedaan, tijdens mijn reizen, is dat ik meer onderzoek moest doen naar verschillende ziekten. Ik ga naar een plaats en ze zeggen: “We willen meer horen over tetanus” of ze willen meer horen over kinkhoest. Er is ook meer medische literatuur verschenen. We hebben dus eigenlijk nog een boek toegevoegd aan ‘Dissolving Illusions’.

We hebben het met 200 pagina’s uitgebreid. We hebben een hoofdstuk toegevoegd over tuberculose, die de Witte Pest werd genoemd. Er is een extra toevoeging aan het pokkenhoofdstuk. Ik heb ongeveer 20 of 30 nieuwe pagina’s toegevoegd aan het hoofdstuk over kinkhoest. Er is een hoofdstuk over dodelijke medicijnen, de praktijken van begin 1800 tot in de jaren 1940 die aantoonbaar veel schade veroorzaakten.

Roman kwam met meer grafieken. Er is een vervolg op het hoofdstuk over polio. Dr. Jacob Puliyel, die in India woont, schreef de artikelen over de orale poliovaccins en hoe deze verlammingen veroorzaakten bij kinderen. We hebben deze vervolgdocumenten toegevoegd, evenals veel andere gegevens die we uit het oorspronkelijke hoofdstuk hebben gelaten om ruimte te besparen, maar het is zo belangrijk dat het echt naar buiten moet worden gebracht.

De Polio Illusie

Op basis van de beschikbare wetenschap is Humphries ervan overtuigd dat een van de redenen waarom het poliovaccin niet werkt is dat polio niet wordt veroorzaakt door een besmettelijk virus. Het wordt veroorzaakt door gifstoffen. Poliovirus is een commensaal virus dat volledig onschadelijk is als het niet wordt aangevallen door gifstoffen.

“We moeten onderscheid maken tussen poliovirus en poliomyelitis,” legt Humphries uit. “Er is sprake van poliomyelitis als er schade is aan een bepaald deel van het ruggenmerg of de hersenstam in de grijze stof en dat veroorzaakt verlamming in een of meer spiergroepen. Het kan verlamming veroorzaken aan zenuwen die het middenrif voeden, vandaar dat de ijzeren long werd ingeschakeld.”

Poliomyelitis werd altijd toegeschreven aan een virus, wat echt interessant is als je bedenkt dat de eerste onderzoekers apen probeerden te besmetten met poliovirus en ze konden hen niet besmetten. Ze stopten het in hun neus. Ze injecteerden het in hun lichaam. Ze konden geen verlamming veroorzaken bij deze apen totdat ze materiaal van andere verlamde mensen of dieren in hun hersenen injecteerden.

Dat was nodig om ze daadwerkelijk te verlammen. Het is een commensaal virus. Polio is een commensaal virus dat al sinds mensenheugenis bestaat. Toen onderzoekers naar het Braziliaanse regenwoud gingen en de Xavante-indianen vonden en hen overtuigden om wat bloedmonsters en fecesmonsters te geven, ontdekten ze dat zo ongeveer 100% van deze inheemse mensen gekoloniseerd waren met polio en dat er nergens in de stammen een geschiedenis van verlamming was.

Niemand had het over mensen die niet konden ademen. Ze waren kerngezond. Hetzelfde gebeurde op de Filippijnen. Als je kijkt naar de mensen die dicht bij de aarde leefden, gezond leefden, en dan komt de … Westerse levensstijl van suiker, tabak, medicijnen die kwik, lood en arsenicum bevatten en vaccinaties die syfilis verspreiden.

Van latente syfilis krijg je poliomyelitis. Van lood kun je poliomyelitis krijgen. Arsenicum is waarschijnlijk het meest interessant, omdat het niet alleen klinisch het exacte scenario van poliomyelitis geeft, maar zelfs in het ruggenmerg is het precies hetzelfde. Dat is bewezen. Ik ontken het virus niet. Er is een echt virus dat commensaal is.

Zijn virussen echt?

Je hebt nu waarschijnlijk de theorie gehoord dat er geen virussen bestaan. Dat het hele gebied van virologie een hoax is en dat wat wij zien als virussen slechts een soort celresten zijn die vrijkomen wanneer je lichaam probeert te ontgiften. Humphries heeft zich verdiept in de wetenschap van infectieziekten en is het niet eens met deze theorie. Virussen bestaan echt. De vraag is of ze zo gevaarlijk zijn als ze worden voorgesteld. Humphries merkt op:

  De vaccincultus wil de aarde ontdoen van anti-Vaxxers door ze als krankzinnig en gevaarlijk te bestempelen

Je krijgt één keer waterpokken en je bent er voor altijd immuun voor. Je kunt er steeds weer aan worden blootgesteld en je krijgt het niet. Nou, als het een detox is, zoals ze zeggen, waarom gaat het dan niet verder? Ik ben nog net zo besmet als 10 jaar geleden. Ik krijg niet steeds weer waterpokken. Ik heb het één keer gehad.

Waarom krijgen deze kinderen die niet immuun zijn het wel? … Als je het zo bekijkt, is het van: “Kom op, mensen. Deze virussen zijn allemaal verschillend. Ze hebben verschillende manifestaties.” Het influenzavirus is een compleet andere entiteit.

Het mazelenvirus is in de loop der jaren genetisch niet veel veranderd. Het natuurlijke niet. Wat het echt heeft veranderd, zijn de vaccins. Als je mensen gaat injecteren met het virus, zodat het op een onnatuurlijke manier het lichaam ingaat en er geen volledige immuunrespons is, veroorzaakt dat mutaties in de virussen omdat ze zich een weg kunnen banen om het vaccin heen.

Het gebeurde heel langzaam met de mazelen. Het gebeurde heel snel met de kinkhoestbacterie, vanwege het inefficiënte vaccin dat daarvoor was ontwikkeld.

De griepprik werkt helemaal niet. Zelfs Anthony Fauci kwam in 2023 met een artikel dat bijna een bekentenis was; over hoe slecht ze het hebben gedaan met deze virale vaccins en griepprikken, en dat als ze werden vergeleken met alle andere vaccins, ze niet eens op de markt zouden mogen komen.

Hij zei dat de covid-vaccins hetzelfde probleem hebben. Dat komt omdat ze geen immuniteit opwekken waar immuniteit nodig is, namelijk op de longen en de slijmvliezen. Het is krankzinnig om een vaccin in een spier te injecteren en dan te denken dat je een goede immuniteit krijgt op het slijmvlies van de neus en de bovenste luchtwegen. Absolute waanzin.

Hetzelfde met het poliovaccin … Salk komt langs en maakt dit injecteerbare vaccin. Ze moesten die gegevens zo manipuleren. Ze moesten de definitie veranderen van wat ze als polio beschouwden.

Dat is wat we hebben toegevoegd aan het polio hoofdstuk. We laten de grafieken zien en hoe ze eruit zouden zien in hun pure vorm, zonder de definities te veranderen. Het aantal gevallen van polio nam enorm toe nadat het vaccin was geïntroduceerd. Er is dus nooit een vaccin geweest dat echt de moeite waard is om te geven.

Definities veranderen maakt deel uit van de illusie

Het veranderen van definities is onderdeel van het draaiboek van de vaccinindustrie. Ze moesten hetzelfde doen voor de covid-pandemie. Niet alleen de definitie van “pandemie” werd veranderd, maar ook de definitie van een “vaccin”, om het gebruik van experimentele gemodificeerde RNA gentherapie mogelijk te maken.

“Ze deden hetzelfde als met het Salk-vaccin”, zegt Humphries. “Kijk, de geschiedenis herhaalt zich gewoon. Het eerste vaccin dat uitkwam, het Salk-vaccin, had merthiolaat [thimerosal], een kwikverbinding, in zich om ongewenste kinderen te doden, maar Salk was niet blij met de veldproeven – de resultaten van de antilichaamrespons van die kinderen – dus haalden ze het merthiolaat eruit.”

We hadden dus één vaccin dat werd gebruikt voor de testen en een ander dat aan het publiek werd gegeven. Hetzelfde gebeurde met het covid- vaccin. De mRNA-technologie, dat is niet hoe de originele vaccins werden gegeven.

Ik heb nog niet zo lang geleden een lezing gehouden in Denver, waar ik hier dieper op in ging; hoe het vaccin dat werd gegeven voor de proeven compleet anders was dan het vaccin dat aan het publiek werd gegeven. Het was bijvoorbeeld veel puurder… Het was een heel, heel ander vaccin dat werd gebruikt op de bevolking. Daarna veranderde dat vaccin natuurlijk. Dus verschillende bedrijven hadden verschillende manieren van produceren.

Een ander deel van de fraude is het gebruik van een ander vaccin als controle in plaats van een echt placebo. Je kunt niet bewijzen dat een vaccin veilig is door het te vergelijken met een ander, waarschijnlijk onveilig vaccin.

Toch wordt het zo gedaan. Door een giftige “controle” te gebruiken, worden veel van de bijwerkingen automatisch verborgen omdat mensen in de controlegroep uiteindelijk soortgelijke bijwerkingen krijgen, en in een vergelijkbaar tempo. Deze tactiek werd ook gebruikt in sommige proeven met covid injecties.

  Nederlandse boeren brengen tank naar mestprotest; agenten schieten op tractor - VIDEO'S UPDATE!

Waarom je geen tetanusvaccin nodig hebt

Volgens Humphries zijn er geen vaccins die de moeite waard zijn, zelfs geen pokken- of tetanusvaccin, en zeker geen poliovaccin. Ze heeft de afgelopen vijf jaar verschillende gevallen van tetanus behandeld, waaronder bij minstens één volledig gevaccineerd persoon, met behulp van hoge doses intraveneuze vitamine C en andere essentiële voedingsstoffen.

Een van de redenen waarom dit werkt is omdat tetanus geen virale ziekte is. Het is een bacteriële ziekte die wordt veroorzaakt door de Clostridium tetani bacterie, een obligate anaerobe. Deze bacterie kan in de bodem leven, maar ook in je darmen waar geen zuurstof is.

Zuurstof is giftig. Als je dat organisme blootstelt aan zuurstof, zoals je doet met vitamine C (omdat de metaboliet van vitamine C waterstofperoxide is), wordt het onmiddellijk gedood. Om deze reden zou ozontherapie waarschijnlijk nog effectiever zijn.

Dus als je tetanus krijgt door een wond, is het laatste wat je nodig hebt een tetanusinjectie of tetanusantistoffen. Het enige wat je hoeft te doen is ozon op de wond aan te brengen. Het vernietigt de bacteriën onmiddellijk. Waterstofperoxide aanbrengen werkt ook. Zoals Humphries uitlegt, is vitamine C ook een neutralisator van gifstoffen, wat nog een reden is waarom het werkt.

Tetanus is een sporenbacterie die onder anaerobe omstandigheden verandert in een toxine producerend organisme. Als je het toxine kunt neutraliseren en de microbe kunt doden, heb je de strijd gewonnen. Honderd procent, we hebben de strijd gewonnen. Commentaar van Humphries:

In studies met konijnen namen ze tetanussporen en vermalen ze glas en brachten dat onder de huid van konijnen aan, waarna ze het dichtnaaiden. Als ze de konijnen vitamine C gaven op het moment dat ze dit deden, overleefde 100% van hen. Als ze het daarna deden, overleefde de meerderheid. Als ze al veel vitamine C hadden, overleefden ze het allemaal.

Het konijnenonderzoek liet ons dus zien dat tetanus niet alleen te voorkomen is, maar ook te behandelen. Ik geloof niet noodzakelijkerwijs dat je door [het injecteren van] een toxoïde gaat reageren …

Er zijn zoveel meldingen van mensen met verlammende tetanus na vijf vaccinaties … Het maakt me niet uit welke wond ik heb. Er gaat op geen enkele manier een tetanus vaccin of een tetanus immuunglobuline, wat een menselijk samengevoegd bloedproduct is, in mij …

De tetanus injectie verandert je T-3 tot T-4 ratio. Dit is allemaal gedocumenteerd. Ik heb het niet in het boek gezet, maar ik heb een video van toen ik in Finland was, die laat zien dat het absoluut de manier waarop je immuunsysteem werkt verandert. Dat doen alle vaccins.

Meer informatie

Wat mensen zich moeten realiseren is dat de programma’s die worden gebruikt om de covid-injecties te promoten niet nieuw zijn. “Het is zo’n beetje precies hetzelfde als het al 225 jaar is, waarbij de ontvangers niet de begunstigden zijn van deze technologie en de mensheid er op geen enkele manier gezonder door wordt,” zegt Humphries.

Om de modus operandi van de vaccinindustrie echt te begrijpen, moet je de 10e jubileumeditie van Humphries’ ‘Dissolving Illusions’ kopen. Het komt uit in twee vormen: een standaard papieren versie en een speciale koffietafel editie. De standaard papieren versie is vertaald in 10 talen en er komen er nog meer aan. Kindle- en luisterboekformaten zijn ook beschikbaar.

Overweeg ook om een exemplaar van het boek ‘The Dissolving Illusion’s Companion’ op te halen, met citaten van honderden artsen, verhalen over vaccinatietragedies, de tijdlijn van vaccins, zeldzame documenten die van het internet zijn gehaald, een lijst met aanbevolen lectuur en nog veel meer. Ga voor meer details en gratis voorbeeldhoofdstukken naar dissolvingillusions.com. Tot slot merkt Humphries op:

Dit is echt een belangrijk punt: het gaat niet alleen om niet vaccineren. Als je je kinderen rotzooi gaat voeden en als je er geen gezonde levensstijl op nahoudt, dan zeg ik: ga vaccineren, want als je ziek wordt en je moet naar het ziekenhuis, dan wordt er misbruik van je gemaakt.

Maar als mensen jouw aanbevelingen opvolgen – jij bent als de onderstreping van ‘Dissolving Illusions’, jij bent de oplossing om gezond te blijven zodat de vermeende behoefte aan deze vaccins er niet is …

Historisch gezien gaat overleven niet over vaccins. Het gaat niet om medicijnen, het gaat niet om antibiotica. Het heeft altijd gedraaid om sanitair, voeding, frisse lucht, vitamine D, levensstijl en het weren van gifstoffen uit ons lichaam. Daar heeft het altijd om gedraaid als het gaat om overleven.

Betekent dat dat we nooit ziek zullen worden? Nee, dat betekent het niet. Maar persoonlijk geloof ik dat het goed is om af en toe ziek te worden en wat vocht uit je longen en neus te laten lopen. Ik denk dat het ons af en toe goed doet.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Dr. Peter McCullough: Het Covidvirus is nog NOOIT geïsoleerd en er is nog NOOIT aangetoond dat het ziekte veroorzaakt… de hele pandemie is gebaseerd op een valse wetenschappelijke mytheVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTrudeau verklaart oorlog aan de vrije meningsuiting: $70K boetes voor ‘samenzweringstheorieën’, levenslange gevangenisstraf voor ‘haatzaaiende taal’
Volgend artikelDe Europese Unie wil reparaties aan auto’s ouder dan 15 jaar verbieden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Alle vaccins zijn puur gif. Ze veroorzaken juist ziekte. Ik heb hierover ook het boek ‘De giftige naald’ van Eleanor McBean gelezen. Echt een aanrader. Hier nog een paar aanraders. ‘Dodelijke leugens’ van C.F. van der Horst, ‘Dodelijke medicijnen en georganiseerde misdaad’ van Peter C. Gotzsche en ‘Het verzwegen verhaal over kanker’ van Brian Peskin.
  Ik vertrouw geen enkele arts meer. Ze genezen niet, maar maken mensen ziek met hun medicijnen, want waar verdienen ze niks mee? Juist. Gezonde mensen. Het bestaan van welk virus dan ook is nooit aangetoond, en kanker is al lang te
  genezen maar dat houden ze stil. Griep en verkoudheid is niks meer of minder dan de manier van het lichaam om alle schadelijke stoffen af te voeren. Dus gewoon lekker blijven snotteren met ons allen. Voor de rest is goede hygiëne een must en gezonde voeding, voor zover dat dit nog ergens te vinden is.

  • of ze dwaalt? ik lees dat niet zo en volgens mij zegt ze alleen dat de onderbouwing van het niet bestaan van virussen niet helemaal sluitend is. vindt het zeer indrukwekkend artikel,

  • Tegenwoordig misschien wel, maar vroeger was dat niet het geval. Er werden besmettingsfeestjes georganiseerd om de kinderziektes van de een naar de ander over te brengen. Dan had je het maar gehad. En bij de oudere artsen was veel kennis aanwezig om het lichaam te helpen zich te herstellen. Die kennis is, gaat verloren en wordt niet doorgegeven bij opleidingen of stages doen. Jammer.
   Opleiding heet niet voor niets medicijnen studeren. En hoe komen de universiteiten aan hun geld?! Er zijn veel “weldoeners” die hiervoor geld beschikbaar stellen.

   • Het was tot jaren zeventig/tachtig normaal om kinderziekten te accepteren als een gegeven. De gedachte was: zo werkt de natuur… Vaak ook (bij natuurartsen) dat er stofjes het lichaam uit werden gewerkt. Stofjes die een kind in de baarmoeder en kort na geboorte nodig had. Maar later in fases kan uitscheiden.
    Volgens oplettende ouders was een kind NA zo’n ‘eliminatie-ronde’ gezonder en voelde zich letterlijk beter. Soort groei fase. Een aantal natuur- en traditionele geneeswijzen beschouwen de kinderziekten dus als een natuurlijke overgangsfase.
    Met een rustpauze in bed.
    (Een van de redenen dat elke ziekte meteen moet worden gesmoord lijkt dat er geen tijd is/mag zijn om ziek te zijn. Ouders hebben geen tijd voor zieke kinderen thuis). De normale tijd voor een flinke griep was 10 a 14 dagen.
    (Mijn vermoeden is dat al het overspannen gejakker en niet mogen/kunnen uitzieken tenslotte mede leidt tot burn outs).
    Leon Chaitow, een veelzijdige Britse osteopaat, manuele therapeut acupuncturist, schrijver en docent publiceerde in 1987 een uitgebreid boek over deze kwestie:
    ‘”Vaccinatie en immunisatie. Gevaren, misvattingen en alternatieve.”
    (In Nederland uitgegeven door Ankh-Hermes in 1993).
    Het boek is uitgebreid, en bevat ..zeker voor leken… een tamelijk ingewikkelde materie. Leon C. is genuanceerd. Toont de verschillende opvattingen. Hij kiest zelf vooral voor preventieve gezondheidszorg, verder onderzoek en keuze vrijheid.
    De inleiding benoemt bv de (zogenaamd onverklaarbare) aanzienlijke toename ..bij (jonge) kinderen van voedsel intoleranties en allergieën (van enkele % (1967) naar 15% in 1987).
    Amerikaanse ouder actiegroepen merkten al in de jaren tachtig het verband op tussen de (vele) baby/kind injecties (nu 72 in de VS!!) en ADD en ADHD. Plus andere abrupte of latere klachten.
    Chaitow’s dochter Sascha zet zijn werk voort.
    Het Chaitow instituut geeft cursussen.
    Website: https://leonchaitow.com/about/

    Een schadelijke vax ervaring op jonge leeftijd:
    https://vaxopedia.org/2018/05/30/a-shot-at-the-dark-dpt-vs-dtap/
    Een Amerikaanse vrouw verhaalt DPT (difterie/polio/tetanus) schade als jong kind… : ‘Indeed at about 9 months – 1 year, following the DPT shot my few words became mute – apparently my reaction and expression was still the same, cognitive ability and social skills – same, but the babbling and brief phrases were no longer. I will be forever thankful for my parents who had the where withal, time, resources to manage the situation and immediately address the problem – I met with occupational therapists and speech therapists to, as I have been told, re-pattern the brain.
    Maw : na het DPT vaccin (als baby van 9 a 12 maanden): kon vertelster lange tijd niet spreken.

 2. Dat vaccins ziekmakend zijn of tenminste klachten veroorzaken, dat is me jarenlang duidelijk. Maar al 225 jaar vaccins? Zo lang al? Dacht ca 100 jaar.

   • Dat lijkt me logischer, meende dat in 1918 de 1e vaccins tegen de Spaanse Griep zijn uitgezet. Met goed gevolg overigens, al de gevaccineerden ziek en/of overleden. Oh Oh Oh, wat een heftige griep toch…

   • Louis Pasteur deed in 1885 onderzoek bij een kind naar remedie tegen hondsdolheid.
    Er waren al zaken bekend als bv dat melkmeisjes zelden/nooit met pokken raakten geïnfecteerd. Doordat de melksters jarenlang dagelijks met het koepokken virus in aanraking kwamen. En daardoor immuun geworden. Mogelijk gepaard aan een goede conditie.
    De polio uitbraken in de vorige eeuw worden wel toegeschreven aan het gebruik van het zeer giftige DDT dat vlak voor de oorlog in de VS (en na WO2 in EU) te pas en te onpas werd ingezet als insecticide/magisch wondermiddel. Het giftige DDT werd jarenlang over landbouwpercelen verspreid/gespoten en in huishoudens en tuinen als onkruid verdelging. (Kinderpolio in deze optiek (landbouwvergiften): de meer fragiele, kleine kinderlichamen waren/zijn gevoeliger voor vergiftiging).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in