Volgens een recente uitspraak van een Uruguayaanse rechter moeten de regering en het farmaceutische bedrijf Pfizer alle informatie verstrekken die zij hebben over de biochemische samenstelling van het COVID-vaccin, met inbegrip van eventuele aanwijzingen voor “grafeenoxide” of “nanotechnologische elementen,” alsmede bewijzen voor de werkzaamheid en de veiligheid van het vaccin, bericht Jim Hoft.

Rechter Alejandro Recarey van de rechtbank voor administratieve geschillen (TCA) heeft het bevel gegeven in antwoord op een verzoek om de inenting van kinderen vanaf 5 jaar in Uruguay op te schorten.

Volgens het gerechtelijk bevel dat zaterdag werd vrijgegeven, heeft rechter Alejandro Recarey het voorzitterschap, het Ministerie van Volksgezondheid, de Administratie van Staatsgezondheidsdiensten (ASSE), en Pfizer opgedragen binnen 48 uur alle informatie over de Covid-19 vaccins te presenteren, meldt El Observador.

“Woensdag om 9 uur zal er een hoorzitting worden gehouden, waar vertegenwoordigers van alle instanties en de firma moeten verschijnen,” voegt het nieuwsorgaan eraan toe.

Meer van France 24 (vertaald):

Volgens het besluit moeten de uitvoerende agentschappen en het Amerikaanse laboratorium documentatie verstrekken over de samenstelling van de vaccins, met inbegrip van de mogelijke aanwezigheid van “grafeenoxide” of “nanotechnologische elementen”.

Er worden ook gegevens gevraagd die de “onschadelijkheid” aantonen van “de stof die boodschapper-RNA wordt genoemd” en die met studies van het agentschap van de Verenigde Staten, de FDA, “het experimentele karakter” van de vaccins aantonen.

De magistraat vraagt de autoriteiten “uit te leggen of er alternatieve anticovid-19 therapieën zijn bestudeerd” en “zo niet, te verduidelijken waarom deze oplossingen niet zijn onderzocht,” aldus het document.

De contracten tussen de regering en Pfizer worden ook onder de loep genomen om te zien of zij clausules bevatten “voor civielrechtelijke schadeloosstelling of strafrechtelijke straffeloosheid voor leveranciers met betrekking tot het optreden van mogelijke bijwerkingen,” naast andere details.

  Sluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lanceren

De beslissing van de rechtbank eist ook uitleg over de vraag of er studies zijn uitgevoerd “die tot doel hebben de beruchte stijging van het aantal sterfgevallen door covid-19 vanaf maart 2021 ten opzichte van het jaar daarvoor te verklaren.”

“Zeer in het bijzonder zal Pfizer worden opgedragen binnen 48 uur te verklaren – eventueel met overlegging van documentaire gegevens – of de onderneming (…) de verificatie van bijwerkingen van vaccins tegen het zogenaamde Covid-19 heeft toegegeven. In het algemeen, en ook in detail met betrekking tot de kinderpopulatie,” aldus het document.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Pfizer: Niet te overziene risico’s voor degenen die gevaccineerd zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAnalisten JPMorgan waarschuwen: Brandstofprijs naar 5 euro – Drijven de tegensancties van Rusland de olieprijs naar 380 dollar?
Volgend artikelHeftig hoesten en trillen na COVID-19 injectie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

4 REACTIES

 1. Een baanbrekend rechtsoordeel, maar in onze huidige wereld bestaat er geen gerechtigheid. We werden zien wat er gebeurt, maar ik ben er heel erg van overtuigt dat deze rechter binnenkort het volgende SADS offer wordt. Veel te machtig zijn de touwtrekkers achter de gordijnen. En dat zijn niet de politici van welk land dan ook.

 2. Tegen de belangen van de 1% ingaan is een dodelijke sport.
  Hopenlijk kunnen ze weerstand blijven bieden.
  Die onderzoeksresultaten die de onschuldigheid moeten aantonen bestaan niet dus
  daar hoeven ze niet op te wachten.
  Oh….ik zet gauw de tv aan om te zien hoe de msm hier op reageert.

 3. De samenstelling zou moeten openbaar vanaf het begin l voor de vertrouw van de mensen maar er zit een corrupte Ursula en zijn geheime contracten in de EU. Ik begrijp niets de mensen laten spuiten met iets geheim, zo naaif zijn ze om de overheid en Pharma te vertrouwen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in