Moloch

Ik heb een serie artikelen geschreven die aantonen dat veel medisch onderzoek berust op de moord op baby’s, schrijft Jon Rappoport.

In feite vaccinonderzoek.

Verschillende belangrijke cellijnen zijn afgeleid van foetaal weefsel. En artsen verkrijgen dat weefsel door foetussen bij zwangere moeders weg te halen; de foetussen leven; de artsen doden vervolgens de foetussen door hun nieren of hun hersenen of hart eruit te snijden.

Hoe werden (en worden) deze zwangere moeders door de artsen benaderd?

Hebben de moeders iets gekregen dat lijkt op geïnformeerde toestemming? Tekenen de moeders een overeenkomst om te zwijgen over wat de artsen met hun baby’s gaan doen? Hoeveel van de moeders hebben geen idee wat er staat te gebeuren? Worden de moeders betaald?

Er zijn moeders die hun stem kunnen laten horen. Dat zouden ze moeten doen.

Als jij een zwangere moeder was, wat zou je dan zeggen als een dokter tegen je zei: “We begrijpen dat je je baby niet wilt. Prima. We willen je abortus plannen en inplannen. We zullen er zijn. Je kunt bijdragen aan medisch onderzoek door ons toe te staan je baby uit je baarmoeder te halen, volledig intact, en levend. Dan nemen we de nieren van je baby, om weefsel te verkrijgen voor onderzoek naar vaccins. Door de nieren van je baby te verwijderen, zullen we hem of haar doden. Hij of zij zal op de tafel liggen, ademend, hart kloppend, en we zullen hem of haar doden.”

Wat zou jij zeggen?

Hoeveel moeders in de afgelopen honderd jaar denk je dat op deze manier zijn voorgelicht – waarna ze hun toestemming gaven? Nul?

  Netanyahu's TWEE genociden

Dit is waar mijn serie van huidige artikelen over gaat.

Nieuw bewijs voor kindermoord bij het creëren van de foetale cellijn die is gebruikt voor het testen van het COVID-vaccin

De foetale cellijn genaamd HEK 293 is gebruikt om COVID vaccins te testen. Het beschikbare bewijs, en duidelijke fysiologische factoren, wijzen op de moord op een vrouwelijke baby om haar weefsel te oogsten voor HEK 293.

Ik heb benadrukt, en zal dat blijven doen, dat deze afschuwelijke seriemoord op zuigelingen zeker vereist dat alle gelovige mensen het vaccin verwerpen.

Maar natuurlijk heb ik het niet alleen over de 5 miljard mensen in de wereld die beweren gelovig te zijn. Ik heb het over iedereen. Iedereen met een geweten heeft een dwingende en nijpende reden om zich van het vaccin af te keren. Een vaccin dat, tussen haakjes, aantoonbaar destructief is.

De artsen die deze abortussen hebben uitgevoerd en deze moorden hebben gepleegd, hebben vele bondgenoten die hen beschermen. Medische, politieke, media, en religieuze bondgenoten, die tapdansen, liegen, verdoezelen, ontkennen, de ongeïnformeerde verwarren.

Volgens mij, en volgens anderen, komt het interne advies van farmaceutische bedrijven om niet over foetaal weefselonderzoek te praten, neer op het willen verbergen van moord.

Dat is het geheim op de bodem van de verrotte “wetenschap.”

Dus wanneer je regeringsfunctionarissen vaccinweigeraars hoort aanvallen en de schuld op hen hoort stapelen, en hoort zeggen dat de ongevaccineerden de wereld afhouden van het oplossen van de “pandemie”; wanneer je hoort dat de procureur-generaal van de VS zijn FBI-troepen opdracht geeft een onderzoek in te stellen naar ouders die naar vergaderingen van schoolbesturen komen en protesteren tegen, onder andere, een vaccinatieplicht voor hun kinderen; wanneer je hoort suggereren dat deze ouders “binnenlandse terroristen” zouden kunnen zijn; WEET WAAR DE WAARHEID VAN DEZE HORRORMISDAAD TE VINDEN IS.

  CEO Pfizer teleurgesteld over effect van derde injectie

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Pfizer-directrice rent voor haar leven na confrontatie met Project Veritas-verslaggever


Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAlleen gelaten met vaccinverwondingen
Volgend artikelSterftecijfer onder jongeren in EU sterk gestegen – en niemand durft te vragen waarom
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Ja NUL moeders zouden dit doen. Medische wetenschap klinkt natuurlijk veel beter. Net als: je doet t voor een ander. Stemt (weer) heel triest om t zo te lezen, maar dit is absoluut de in- en intrieste waarheid. Dank voor jullie onuitputtelijke inzet ❤️❤️❤️. Herplaatst of flashyflasch

 2. Als ze dadelijk de prachtige kleuters en baby’s plat spuiten ,gaat niet gebeuren heb ik met de almachtige God afgesproken

  Israëlieten uit de Verloren Tien stammen vestigden zich in het westen. Dit omvatte de regio Nederland. Afstammelingen van de stam van Zebulon waren dominant onder het Nederlandse volk. Het schip-symbool van Zebulon was ook van Nederland. Profetieën en omschrijvingen met betrekking tot Zebulon werden vervuld door middel van de inwoners in Nederland en alleen via hen.

  Einde oefening

 3. Ik ben een meester ,een rabbi ,jullie moeten en zullen naar mijn luisteren ,alles weet ik over Baal (/ ˈ b eɪ əl, ˈ b ɑː əl /), or Ba’al, was a title and honorific meaning “owner”, “lord” in the Northwest Semitic languages spoken in the Levant during antiquity.From its use among people, it came to be applied to gods. Scholars previously associated the theonym with solar cults and with a variety of unrelated patron deities but inscriptions have shown that the name Ba’al was

  Child Sacrifice and Baal – Moloch • Abortion and Secular Humanism

 4. Ik ben een monnik priester ,eens trappist geweest ,het zal jullie niet verbazen dat ik de katholieke kerk als vijand beschouw ,,maar ik als enigste gooi het kind met het badwater niet weg

  mijn vriendin is Faustina Kowalska

  Zuster Faustina Kowalska, de apostel van de Goddelijke Barmhartigheid, werd op 25 augustus 1905 als de derde van tien kinderen geboren in Glogowiec in Polen. Op 1 augustus 1925 trad zij in bij de Zusters van Onze Lieve Vrouw van Barmhartigheid in Warschau.

  Ik zal jullie het geheim vertellen

  EERSTE LEZING. De liefde van Christus kennen, die alle kennis te boven gaat. Lezing uit de Brief van de heilige apostel Paulus. aan de Efesiërs 3, 14-19.

  • @ Edwin – Ik ben een serie aan het bekijken op yt en m’n bek valt keer op keer open. Veel – heel veel – voor mij onbekend materiaal, maar bijzonder fascinerend. Sommige dingen herken ik want in de wereld van deze tijd, maar de rest is voor mij volkomen nieuw. Het gaat over oude volkeren en hun afgoden – die vandaag de dag nog altijd aanbeden worden door onze vijanden – en zeer gedetailleerd weergegeven door iemand die er flink op gestudeerd heeft. Bij het volgen van deze serie moet ik steeds aan jou denken aangezien jij er ook het een en ander van weet. Ik wil de link hier niet neerzetten puur vanuit de idee dat ik niet wil dat dat kanaal eraf wordt gegooid zoveel kennis is daar te vinden. Ja, ik weet het: daar heb je dus geen bal aan. Misschien is het te delen via de contactmail van Frontnieuws? Wanneer je geïnteresseerd bent, geef dan een seintje dan ga ik dat proberen te organiseren! Ik wil deze kennis namelijk graag met je delen!

   Groet, Greengo

 5. Ik ben me ook aan t inlezen en aan t bestuderen wat er nou ten diepste achter zit..als kind van God kan ik alleen maar concluderen dat we richting het einde gaan en dat deze dingen móeten gebeuren (Ik denk dat het kwaad in het algemeen bedoeld word, niet persé ieder mens dat gedood word, er worden er velen gered van de dood op aarde door het kwaad, puur door geloof in de opgestane zoon van God, Jezus ?). Ook ik heb die namen en rituelen voorbij zien komen. Naar mijn idee begint alles met het eten van de boom van kennis van goed en kwaad..waarna het aardse sterven onvermijdelijk is geworden en het kwaad heerschappij heeft gekregen over de aarde(heerschappij gebaseerd op leugens, hij is de aartsleugenaar! Hij(hun, meerdere demonen)haalt zijn macht uit het geloof in zijn leugens, nooit de waarheid! Dat is een goeie om je te realiseren, hij verleid nóóit met waarheid, áltijd met leugens! Ga door met deze site, plaats alles wat je kunt verifiëren als waarheid, alleen de Waarheid maakt je vrij, zelfs om dan te wandelen in deze lijpe wereld! Mijn eerste reactie op dit alles is dat ik wil moorden..Jezus laat me een andere weg zien, die volledig vertrouwen in Hem en volledige overgave en kwetsbaarheid vraagt. Relatie met Hem, Zijn kijk hebben op dit verhaal, reageren als Hij zou doen in welke situatie dan ook..Kan alleen omdat Hij dat door ons heen wil doen, opdat we ons niet laten verleiden tot dezelfde moord en doodslag als onze vijand(en). Lang verhaal kort..zoek Jezus en vraag Hem in je leven, vraag Hem je ogen en hart te openen voor Hem, Hij zal je de volle waarheid laten zien en je zal dingen zien die je niet voor mogelijk hield❤❤fight the good fight.. faith?? blijf de waarheid zoeken lieve mensen, ieder op zijn of haar eigen manier, en laat je daarin voorál niet gekmaken door de waarheid over het kwaad op aarde, zowel in wat mensen doen als in wat of wie ze daarvoor aanbidden. Jezus heeft de dood overwonnen! Angst voor de dood is alleen reëel als je vreest voor de dood..Ik weet het, het klinkt lekker makkelijk allemaal..ontdek het zelf zou ik zeggen, juist nu! Ik bid dat ieder hart geraakt en veranderd word bij het roepen van Uw naam Jezus, dat eenieder die u zoekt de volle waarheid mag zien en er rust in mag vinden, dat het eenieder sterkt en vult met liefde voor onze naasten, zelfs onze vijanden, ook zij zijn verleid en hebben redding nodig van het kwaad. Dank U Jezus en dank jullie mede strijders, wel of niet gelovig, wel of niet gevaccineerd, love you all❤

  • Dacht ik vroeger ook altijd, tot ik hem uitdaagde..laat me zien dan dat je echt bestaat..Ik kan je niet van zijn bestaan overtuigen maar als je logisch nadenkt en je ziet het onmenselijke kwaad in deze wereld, dan zie je in ieder geval dat de duivel bestaat..Gods bestaan ontkennen kan eigenlijk niet meer. Doe ermee wat je wilt, da’s het mooie van vrije wil

   • Precies zo sta ik er ook in & precies zo ben ik er ook gekomen. Ter aanvulling wil ik meegeven dat Kerk-doctrine NIET gelijk is aan God. Zo heeft bijvoorbeeld het Vaticaan zich boven God gesteld en zich tevens bemoeid met de diverse Kerk-culturen/-doctrines. Daaruit voort kreeg het Kwaad alle ruimte. Veel mensen die daar ooit mee te maken hebben gehad, kunnen daar in principe over meepraten. Het heeft ervoor gezorgd dat velen zich van God hebben afgekeerd. Vanwege het Kwaad. Kwaad dat niet van God is, maar van satan. Zo heeft satan menigeen weten te misleiden en tot vandaag de dag. Voor degenen die dit beseffen, is dit zo klaar als een klontje en voor degenen die dit niet beseffen wellicht iets om te gaan leren beseffen. Niet vanuit bestraffing, maar vanuit Liefde.

    • Waarom doe je dit nu steeds weer ?
     Je bent een gast hier op deze uitstekende site .
     Rommel de beheerder heeft meerdere keren aangluid dat liever niet over reliegie nadruk op liegie .
     En je hebt er scheit aan .. nietaleen gij , maar ook anderen ..
     Zo storend dat gezever over jullie verkrampte geloof ;(
     Ik heb geen les noch lessen nodig over het “Godelijke ” ik lees liever de zeer inhoudelijke stukjes van de vaste kern .
     En daar komt de papgaai weer .
     Ik hoef niet bekeerd te worden Greengo .
     Fijne dag Gast 😀

      • Grappig 😛
       Je paait met greengo .
       Je zet zelfs je hotmail adres hier als gelijk gestemde.
       Bespaar me je geneuzel .
       Cynisme .
       Onder cynisme wordt een houding verstaan die vaak in taal tot uiting komt, maar die ook onuitgesproken kan blijven. Deze houding is er een van wantrouwen tegenover andermans bedoelingen, tegen het nut van instituties of van grote ongevoeligheid voor de gevolgen van de eigen daden. . Duidelijk maatje ?

       Grapjas 😛

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in