De supermarktketen ALDI heeft alle werknemers schriftelijk meegedeeld dat zij tot 1 maart 2022 de tijd hebben om hun Covid-19 vaccinatiestatus aan te tonen. Als zij dit weigeren of als blijkt dat zij niet zijn gevaccineerd, zal hun dienstverband worden beëindigd, bericht Dailyexpose.uk.

Zoals de zaken er nu voor staan zal het voorgestelde mandaat gelden voor alle ALDI-winkels in Australië, de huidige proeftuin voor de meest draconische en buitenproportionele beperkingen, maar het is slechts een kwestie van tijd voordat ze hetzelfde beleid zullen opleggen aan alle winkels in Europa.

In een brief die aan alle werknemers is gestuurd, verklaart ALDI dat als een werknemer vóór 1 maart 2022 weigert informatie over zijn vaccinatiestatus te verstrekken, hij zal worden behandeld alsof hij niet is gevaccineerd, maar men verklaart wel dat bij sommige “uiterst beperkte gevallen” zal erkennen waarin werknemers niet kunnen worden gevaccineerd omdat zij “allergisch zijn voor bestanddelen van de vaccins”, op voorwaarde dat een medisch bewijs wordt overgelegd.

ALDI zegt verder in de brief aan de werknemers dat “ALDI meer dan drie maanden van tevoren heeft meegedeeld dat zij uiterlijk in maart 2022 gevaccineerd moeten zijn om in dienst te kunnen blijven… Werknemers die ervoor kiezen om niet gevaccineerd te worden, mogen tot 1 maart 2022 werken… Helaas kunnen werknemers die ervoor kiezen om niet gevaccineerd te worden, vanaf 1 maart 2022 niet meer bij ALDI in dienst blijven.”

ALDI maakt in de brief ook duidelijk dat de werknemers alle geplande herhalingsdoses moeten bijhouden om nog steeds als gevaccineerd te worden beschouwd, wat impliceert dat zij, als zij dat niet doen, als ongevaccineerd zullen worden beschouwd en dat hun dienstverband zal worden beëindigd.

  Voetboeien kunnen werkelijkheid worden - om burgers in quarantaine te dwingen
De brief die naar de werknemers van ALDI in Australië is gestuurd

ALDI heeft in de brief ook duidelijk gemaakt dat van alle onderaannemers die werkzaamheden op ALDI-terreinen verrichten, wordt verwacht dat zij ook volledig gevaccineerd zijn en dat zij ALDI hiervan bewijs hebben overgelegd voordat zij op hun terreinen mogen werken, maar heeft dezelfde regels niet op klanten toegepast met het argument dat “volksgezondheidsorganisaties hebben geconstateerd dat de overdracht van Covid-19 tussen klanten in detailhandelszaken beperkt is”. Wat de vraag doet rijzen waarom zij eisen dat hun werknemers gevaccineerd zijn?

Tom Daunt, algemeen directeur van ALDI Australië, zei dat zij van mening waren dat het verplichten van alle werknemers om in de toekomst tegen Covid-19 gevaccineerd te worden, de beste maatregel was om de gezondheid en veiligheid van onze teams en onze klanten te waarborgen.

“Het gezondheidsadvies is duidelijk: gevaccineerde werknemers hebben minder kans om Covid-19 op te lopen dan ongevaccineerde werknemers, en gevaccineerde werknemers hebben ook minder kans om Covid-19 door te geven aan collega’s of klanten,” zei de heer Daunt.

“Er zal een klein deel van onze werknemers zijn met een geldige medische vrijstelling die van dit beleid zullen worden uitgesloten. In deze zeldzame gevallen zullen we vertrouwen op andere regelingen om hun veiligheid op de werkplek te waarborgen.”

We weten niet zeker naar welk “gezondheidsadvies” Aldi Australië algemeen directeur Tom Daunt heeft geluisterd, omdat de gegevens die we hebben gezien suggereren dat de volledig gevaccineerden in feite veel meer kans hebben om geïnfecteerd te raken en het vermeende Covid-19 virus over te dragen.

Bron

Uit gegevens van het Britse Health Security Agency blijkt dat tussen week 41 en week 44 van 2021 het aantal gevallen van Covid-19 hoger was bij alle volledig gevaccineerde personen ouder dan 30 jaar, en zo astronomisch hoger bij volledig gevaccineerde personen tussen 40 en 69 jaar, dat de Covid-19 vaccins een reële doeltreffendheid van minder dan min-100% bleken te hebben.

  Vrouw protesteerde op Facebook tegen Corona quarantaine - thuis gearresteerd

Werknemers van ALDI winkels in Australië hebben tot maandag 22 november om feedback te geven aan het hoofdkantoor over de nieuwe Covid-19 vaccinatie-mandaatvoorstellen, u kunt garanderen dat als ze al hun informatie van het tv-nieuws krijgen dat ze geen enkele klacht tegen hen zullen hebben.

Dit gaat niet over een virus. Het gaat over controle.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De slechte logica van de vaccinzeloten is als die van nazi’s die beweren dat de Joden “aarzelen” omdat ze zich niet bij de concentratiekampen en gaskamers meldenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHooggeplaatste Franse vaccinexpert professor: “Gevaccineerde mensen moeten in quarantaine en van de samenleving geïsoleerd worden”
Volgend artikel11 Australische verpleegkundigen vertellen over de bijwerkingen van het COVID-vaccin: “Ons werd verteld niet te praten over wat we hadden gezien”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

70 REACTIES

 1. Hals iedereen ook niet in NL niet meer bij Aldi koopt is het snel over met die Duitsers ze zijn het nog niet verleerd merk je dat mannetje met dat snorretje heeft wat teweeg gebracht hier op deze aardkloot gewoon onthouden voor straks

  • Dit gebeurd in Australie en niet in Duitsland. In Duitsland is het streng verboden om Hitler te noemen of dat Nazikruis te tekenen.

 2. Ik vind de kop misleidend. Het is in Australië en het lijkt zo in Nederland. Voelt niet goed om het zo neer te zetten. Je wordt op het verkeerde been gezet. Ik vond dat al vaker maar nu reageer ik.
  Blijf bij de feiten SVP!

  • Maakt het wat uit? Het zijn je medemensen. Ik ga ervan uit, dat ze dat met het hoofdkantoor hebben overlegd, dus genoeg reden om Aldi te boycotten.

   • Er staat in het artikel dat dit ook in Europa verwacht wordt.
    Australië is de proeftuin, de rest vd westerse wereld volgd, zo lijkt het plan te zijn.

  • Nee, het is één bedrijf, als het ze daar lukt, gaan ze het hier ook doen. Dit kan je niet goed praten. Dit is oppertunistisch beleid van uit de top aangestuurd. Dat je moreel gezien niet toestaan. Je moet ze pakken waar het pijn doet; in hun beurs en reputatie. En dat werkt altijd.
   Ik koop niks meer bij de Aldi..

  • Zo is het..wat is dit verdomme voor gedoe. Dat voor die dikkenekken. Geldmaniakken!ik doe niet mee. Om geen enkele voorwaarde. Tenzij ze mij betalen voor vaccin en eventuele bijwerkingen..dat is een test vaccinatie. Zonder dit geen medewerking. Dus GELD EN MACHT.

 3. Befehl ist befehl, maar zou t toch door de vingers zien.
  Gewoon boycotten als ze niet naar vrijheid van individu willen luisteren?

 4. Einde Aldi,
  Boycot ze nu al.
  Ik snap ze niet want alle supermarkten draaien aanzienlijk minder omzet dan in 2020
  De bezorgdiensten van de supermarkten halen de omzetten van de fysieke winkels enorm omlaag.
  Tevens zijn er veel minder impuls aankopen.
  Daarmee is de afzet aanzienlijk gedaald. Met prijsstijgingen probeert men te boel te compenseren.

  Walgelijk beleid dat door consumenten nimmer mag worden goedgekeurd,
  Wat een era..

 5. Hoe achterlijk, de niet gevaccineerden ontslaan, ze zullen gaan zien dat de gevaccineerden gaan uitvallen, neervallen, uiteindelijk zijn ook zij in hun eigen vinger aan het snijden, gevaccineerden kunnen nog steeds het zogezegde virus opdoen, het feit is dat de gevaccineeerden telkens bij elke vaccinatie, een minder immuun systeem zullen hebben, wat als je al 3 gif prikken heb gehad, dan heeft je lichaam niet veel nodig om ziek te worden, of gewoon dood neer te vallen. Dat Aldi dit ook nog eist van zijn onderaannemers, is zo absurd, dom en achterlijk, ze zouden durven het ook nog te gaan eisen van hun klanten, nou Aldi er zijn genoeg supermarkten, jullie zijn goedkoop, er zijn nog goedkope supermarkten met merk producten, veel van jullie producten zijn niet eetbaar, dus wat hebben jullie nog te bieden, als bv Aldi kippenbillen wil, is het zo dat alles wat de andere supermarkten niet meer willen, door Aldi word opgekocht, dus de allerlaagste kwaliteit, koopt Aldi ze niet, gaat het naar de veevoeders, hetgeen ze willen doorvoeren is buiten alle proporties, jullie staan al op de laagste trap in de supermarktketen, ook daar gaan jullie van af donderen.
  Boycotten zulke bedrijven.

 6. Die bazen van de Aldiketens eten uit de hand van de Satanische Elite.Ze moeten allemaal luisteren naar hun Grote Meester die uitgevaardigd heeft dat heel de wereld buiten hen natuurlijk gevaccineerd moet worden.Het is gewoon een plan dat uitgevoerd wordt op Wereldschaal.Als zij niet meedoen worden ze geboycot bvb.door vergiftigd voedsel in de rekken te leggen.Hun truckendoos is oneindig.Zij deinzen voor niets terug en wie hen in de weg staat wordt opgeruimd.De harde waarheid is intriest….Het zal van ons moeten komen,maar het zal een harde strijd worden.

   • Wat ik wel kan doen is de Aldi binnenstappen en tegen de manager zeggen,
    O wacht eens, jullie boycotten de niet-gevacineerden, nou dan heb ik hier niets meer te zoeken.

    En vervolgens zonder iets te kopen de winkel uitlopen.
    Als vele dit doen dan komt de boodschap harder aan.

    • wel eerst een hele kar met gekoelde en diepvries spul volgooien en die in een hoekje zetten.
     dan hebben ze nog wat extra werk of met een beetje geluk ontdooit het spul, kunnen ze het weg gooien…

    • Ik vind jouw comments en humor super geweldig! Als ik je berichten lees is het alsof ik je het “hoor” vertellen. Ik heb exact dezelfde gedachtegang, zou ook z;o naar binnen lopen en zo’n opmerking maken aan de manager daar..sterkter nog, misschien al wel die kant op en medewerkers alvast informeren zodat ze zich alvast kunnen voorbereiden op ziekmelden en dat de hele Aldi dan snel leeg blijft… :-)… snode plannen!! Maar dat moet wel met deze tijden helaas…. Fijn weekend.

    • Klopt, weet de manager ook niet meer waar kijken, belangrijk is dat te melden aan de aldi winkels, zo horen anderen mensen het ook, dat de mensen wakker worden, ze hebben al veel te lang geslapen, maar ze zijn zo graag enorm egoïstisch, totdat het aan hun voordeur komt, dan ineens moet iedereen horen hoe erg het wel allemaal niet is, inderdaad mensen informeren, hun uit die psychose halen, ik zie er hier nog met mondmasker op de fiets, van de griep kan men elk jaar zeggen dat hij er is, loopt toch ook niemand met een masker op, de ene krijgt griep de andere niet, zo eenvoudig is het, ik zelf heb ooit een griep vaccin laten zetten, ik ben toen 3 weken enorm ziek geweest, ik was aan het hydrateren door die rotzooi, heb 3 weken moeten platliggen, ik had geen enkel symptoom van de griep, kun je je voorstellen wat die “covid vaccins ” met je lichaam doen, aftakelen, je voelt het niet meteen, geleidelijk aan dooft jou kaarsje uit, hulp kan, zal gaat niet meer baten, alle toevoer naar je organen zit potdicht. Over en uit.

 7. Ook al is het nu nog in Australië, het gaat om solidariteit (al zijn een hoop mensen dit woord vergeten)
  de rest van de wereld volgt als we niet oppassen

 8. iedereen WEL naar de aldi gaan, gooi je winkelwagen helemaal vol met diepvries en gekoelde waren, zet de winkelwagen zoveel mogelijk uit het zicht, en verlaat die nsb toko.

  als dit maar vaak genoeg gebeurd gaan ze vanzelf kapot !

  • Ja die truc had ik al eerder gelezen, best wel een krachtig middel. Hmm, ga ik misschien ook doen binnenkort. Als de miljoenen wakkeren dat zouden gaan doen is het over en uit met dat bedrijf. Goed plan!

  • Ja, zo kan het ook, gaan ze heel veel werk hebben, verse producten dienen ze meteen weg te gooien, meteen volle laag verlies, zo moeten ze aankomen, hun personeel dreigen met ontslag als ze geen vaccinatie willen, brandstapel op met Aldi.

 9. Goed om te weten, of het nu in Australië is of Timboektoe, Aldi laat z’n globalistische duivels gezicht zien. Ik koop NOOIT meer iets van de Aldi. Shit bedrijf, boycotten, alle wakkeren: boycotten dat bedrijf. Werknemers: zoek een ander bedrijf, hier wil je niet werken, het is een globalistisch shit bedrijf wat slavernij promoot. Er zijn genoeg plekken waar je ook kunt werken.

 10. Misschien is het een beter idee om de Aldi te vertellen/schrijven dat ze discrimineren door ongevacineerden te ontslaan dan om, eten te laten “ontdooien”.

 11. Wanneer het volledige Aldi personeel (in solidariteit) er het bijltje bij neergooit en gillend de winkel uitloopt, dan ga je de meneer met het snorretje horen tandenknarsen. Dit gebeurde in Frankrijk al in de ziekenhuizen van Montpellier en Lyon. En de laatste deed de voordeur op slot :-).

 12. Dan zit Australie snel zonder personeel denk ik. Door degene die de prik weigeren, en door degene die van de prik behoorlijk ziek worden!

 13. En denken jullie echt dat de AH (of de Plus of welke andere grote winkelketen) of hun bezorgdiensten dit nooit zouden invoeren? Ik wed dat dit overal al in voorbereiding is, bij allerlei grote bedrijven, mogelijk gedwongen door de kleine lettertjes in het komende G2 beleid. Hugo en Mark zijn er vast al mee bezig. Australië is inderdaad de proeftuin, daarna een beetje finetunen (diepvrieskasten voortaan alleen te openen via een smartphone met covid paspoort?) en dan kan het overal in Europa uitgerold worden net zoals allerlei andere absurde maatregelen.

 14. Daarm de Aldi nu goed aanpakken zodat de Andersen zien wat er gebeurt.
  Wellicht is AH het be volgende slachtoffer, die boycot ik nu Al vanwege de bonuskaart.
  Hi

 15. Altijd steunt dus de depopulatie-agenda en is het een automatisch gevolg dat ze minder klanten gaan krijgen. Het is ingecalculeerd en een boycot vervroegt dat alleen. De andere supermarkten zullen ook volgen, dus dat zal weinig uithalen. Ik zou de voedselketen zo lang mogelijk intact laten en grote voorraad inslaan.

 16. Hier: https://www.aldi.nl/service/contact.html kun je bij Aldi je ongenoegen alvast laten blijken.

  Voorbeeld:

  Beste Aldi,

  Wel, ‘beste’ is nu dus voorbij.
  Als de Aldi mensen gaat ontslaan die niet gevacineerd zijn en daarmee de tweedeling in de maatschappij bevorderen heb ik in deze winkel niets meer te zoeken.

  Met vriendleijke groet,
  Een gevacineerde!
  —-
  Ja zet er maar bij dat je gevacineerd bent.. 🙂
  Als die ook de Aldi boycotten dan denken ze, “we houden geen klanten meer over”

 17. ALDI pleegt hiermee een misdrijf.
  Sinds 1946 is het in Nederland bij wet verboden mensen te dwingen mee te doen aan een medisch experiment. Het wordt gezien als een misdrijf en er staat NOG STEEDS de doodstraf op!!

 18. Ja het zat er aan te komen dus inderdaad Aldi boycotten dit is waarschijnlijk nog maar het begin . dus als een klant niet is gevaccineerd maakt het niet uit
  Maar als je er werkt moet het wel ik begrijp de hele opzet niet van dit plan het gaat nergens over ja over controle maar niet over veiligheid of bescherming van mensen zou Pfizer er aandelen hebben ?of één van die andere gifprikkers zou een logische verklaring zijn

 19. Leuk. Ik had meteen hetzelfde idee: nooit meer naar Aldi. Echt leuk om al deze commentaren hier te zien! Er zijn gelukkig nog wat zelfdenkende mensen. Houd moed!

 20. Dit zijn de laatste stuiptrekkingen, ik vermoed dat de vaccinatiegraad een stuk lager is dan dan ze ons willen doen geloven. En dat dit soort acties er voor zijn om de mensen dan toch te dwingen de genocide spuit te gaan halen. Ik hoop dat de mensen in Australië hun rug recht houden en dus niet meer gaan werken en de klanten daar ook weg blijven. Beter zou zijn dat iedereen het werk neerlegde en zich massaal ziek meld. Dan ligt alles plat, wel eerst er voor zorgen dat je genoeg houdbaar voedsel en water in huis hebt.

  • Klopt, ze willen ons doen geloven dat ze bijna iedereen gevaccineerd hebben, niet dus, waarom zoveel druk, mensen ontslaan als ze geen vaccin willen, dus toch verplichten, dat is wat ze doen, werkgever aanklagen, ziek melden, contractbreuk aanvechten, onrechtmatig handelen, of je er voor de rechtbank mee verder komt is natuurlijk de vraag, maar gewoon over je laten lopen, is nog veel erger, ik heb altijd voor mijn rechten gevochten, ik zal dit ook blijven doen, niets doen is bij mij niet aan de orde.

 21. “Beter zou zijn dat iedereen” en hier zit het probleem.
  Ooit gehoord van ‘heers en verdeel’ ?
  De overheden spelen dat spelletje heel goed uit.

  Waarom denk je dat die ander meer verdient als jij.
  Die veelverdiener zul je niet makkelijk meekrijgen, ‘hij zit goed’.

  Dus mensen op een lijn krijgen is heel moeilijk.

  • Precies @ster !
   Sinds 1947 (de Nuremberg code) is het in Nederland bij wet verboden mensen te dwingen mee te doen aan een medisch experiment. Het wordt gezien als een misdrijf en er staat NOG STEEDS de doodstraf op!!

 22. Wij gingen alleen naar Aldi toe voor een grote slagroomtaart (voor speciale gelegenheden zoals een verjaardag of Kerstmis). Hij kost daar slechts €3,65 en is van goede kwaliteit. Nu we weten hoe Aldi te werk gaat met zijn personeel gaan we die taart voortaan bij Albert Heijn halen, dar komen we toch, ook als is die taart 3x zo duur.

 23. Alleen de toekomst kan uitwijzen of Albert Heijn ‘beter’ is dan de Aldi.
  Heb ik ergens geen toegang? Mooi zo, Ook een reden voor mij om de knip de komende tijd lekker dicht te laten.

 24. Aldi zit als supermarkt op de laagste trede, dan heb je niet veel nodig om ook van de laatste trede geschopt te worden, wat Aldi niet meer wil aankopen gaat naar de veevoeder bedrijven, dus met andere woorden de laagste kwaliteit biedt Aldi. Ze denken hun wat te kunnen permiteren, ze doen maar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in