Foto ter illustratie.

We zijn dankbaar voor de steun van ongeveer 20 ADF-medewerkers en legervrachtwagens om te helpen met het overbrengen van positieve gevallen en naaste contacten.”

Het Australische leger is begonnen met de gedwongen overplaatsing van bewoners van de Northern Territories naar het quarantainekamp Howard Springs in Darwin, nadat negen nieuwe gevallen van Covid-19 waren vastgesteld in de gemeenschap Binjari. De maatregel komt er nadat zaterdagavond harde lockdowns werden ingesteld in de gemeenschappen van zowel Binjari als het nabijgelegen Rockhole, bericht Newswars.com.

“Inwoners van Binjari en Rockhole hebben niet langer de vijf redenen om hun huizen te verlaten,” zei Michael Gunner, de minister-president van het Northern Territory, verwijzend naar de vijf toegestane redenen in het land om een lockdown te kunnen vermijden (voedsel en voorraden kopen, maximaal twee uur sporten, zorg of verzorging, werk of onderwijs als dat niet vanuit huis kan worden gedaan, en om gevaccineerd te worden op de dichtstbijzijnde mogelijke locatie).

“Ze mogen alleen weg voor medische behandeling, in noodgevallen, of als de wet dat voorschrijft.”

“Het is zeer waarschijnlijk dat vandaag nog meer inwoners naar Howard Springs zullen worden overgebracht, hetzij als positieve gevallen, hetzij als naaste contacten”, vervolgde hij, eraan toevoegend “We hebben al 38 naaste contacten uit Binjari geïdentificeerd, maar dat aantal zal nog oplopen. Die 38 worden nu overgebracht.”

“Ik heb gisteravond contact opgenomen met de minister-president. We zijn dankbaar voor de steun van ongeveer 20 ADF-medewerkers en legervrachtwagens om te helpen bij de verplaatsing van positieve gevallen en contacten – en om de gemeenschappen te ondersteunen. We evalueren vandaag welke extra middelen we van de Feds nodig hebben en de premier is bereid om verder te helpen – ik dank hem daarvoor.”

  Gevaccineerde mensen over de hele wereld vertonen AIDS-achtige symptomen

Kijk:

“We zijn ons bewust van het feit dat dit gevolgen kan hebben voor de geestelijke gezondheid en het algemene welzijn van de mensen,” vertelde politiecommissaris Jamie Chalkner aan NT News.

Opgemerkt moet worden dat de Northern Territories een groot percentage inheemse Australiërs herbergen. Zoals Steve Milne van de Epoch Times opmerkt:

Volgens het Australian Institute of Health and Welfare woonde in 2018-19 bijna een op de vijf inheemse Australiërs in overbevolkte woningen (18 procent), vergeleken met 5 procent van de niet-inheemse Australiërs. Hoewel dit percentage was gedaald van 27 procent in 2004, betekende het nog steeds dat naar schatting 145.340 inheemse Australiërs in 2018-19 in overbevolkte woningen woonden.

Bovendien, hoe meer afgelegen een gebied, hoe hoger het percentage inheemse Australiërs dat in overbevolkte woningen woont (26 procent in afgelegen gebieden en 51 procent in “zeer afgelegen” gebieden), vergeleken met 8 en 22 procent in niet-afgelegen gebieden.

Vijf dagen geleden vertelde NT Senator Malarndirri McCarthy aan ABC dat overbevolking in inheemse gemeenschappen een “enorm probleem” is, daarbij wijzend op de tweede cluster van nieuwe infecties in de regio – waaronder negen leden van McCarthy’s directe familie, waaronder haar zus die van Katherine naar Robinson River vloog terwijl ze onwetend COVID-19 met zich meebracht, volgens het rapport.

Van de negen nieuwe gevallen in Binjari zijn er vier vrouwen en vijf mannen, waaronder een 78-jarige vrouw die naar het Darwin Hospital is vervoerd.

Er zijn zondag geen nieuwe gevallen van COVID-19 gemeld, maar minister Gunner zei zich zorgen te maken over de “vermenging tussen huishoudens” in Binjari en Rockhole, waarvan de bevolking respectievelijk 220 en 130 inwoners telt.

Op zondag zei Gunner: “Ja, dit zijn strenge maatregelen, maar de dreiging voor levens is extreem.”

Aardige mensen…


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Schokkend lek: Canada bouwt overal interneringskampen – Wat is er aan de hand?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNieuw peer-reviewed in The Lancet – COVID-19: Stigmatisering van de ongevaccineerden is niet gerechtvaardigd
Volgend artikelIsraëlische perschef voor de premier over de crisis van dode en zeer zieke GEVACCINEERDE Israëliërs
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Het is voor mij heel duidelijk dat de Elite het hebben gemunt op Australië en Nieuw Zeeland.Australië voor zijn grondstoffen en Nieuw Zeeland voor de prachtige natuur.Ik ben in beide van die 2 landen geweest.Ze willen zich vooral vestigen in deze eilanden afgescheiden van de rest van de wereld.En daarbij willen ze zo weinig mogelijk pottenkijkers hebben.De bevolking die er dan nog zal zijn moet heel gehoorzaam en gewillig zijn aan deze Satanische Troep.En daar ze nu volop mee bezig…..

 2. Doe dat in NL en het is OORLOG! 100%. Als iemand bij het OMT, of hugo, of pedomark kan aantonen dat dit “virus” bestaat meld ik mij vrijwillig voor welk kamp dan ook.

 3. En dan te bedenken dat er 38 huizen staan in Binjari en in Rockhole ook zoiets… In the middle of nowwhere. Het zal me niets verbazen als er straks opeens Chinezen wonen….

  Schaamte ken grenzen, maar die Australische ‘volksvertegenwoordigers’ zijn van een ander soort. Schandalig gedrag, drop die onmensen met een tandenborstel en een flesje water in de woestijn en nooit meet naar omkijken, weg ermee. Er is vast wel meer ruimte in dat transport, dus volladen aub.

  • Volgens een vriendin uit NZ is dat land reeds opgekocht door Chinezen. De huizen zijn duur en zij ziet er daardoor van af terug te gaan.

   • Half Suriname, Paramaribo is in bezit van Chinese ondernemers en politiek gerelateerde Chinese figuren, hoorde ik tot mijn stomme verbazing van een oud collega die met zijn vrouw terug ging naar Suriname, dat was dus 12 jaar geleden.

   • Daar hoorde ik ze dik 15 jaar geleden al volop over klagen in NZ, is sindsdien nog veel erger geworden.

    Maar ja, in mijn eigen omgeving in Nederland is ook een steeds groter deel van de woningen in bezit van mensen die ver weg in de Randstad wonen of buitenlandse speculanten, als “tweede huis” waar ze zelden komen of gewoon jarenlang leegstaand beleggingspand. Als veel speculanten dat doen werkt het extra goed voor de prijzen en gaat uiteindelijk de hele buurt naar de knoppen ;(

    Wat NZ betreft mag je hopen dat de Maori hun roots terugvinden. Maar na jarenlang pamperen met uitkeringen etc. zal dat niet meevallen, net als hier hebben die ook genoeg verraders in eigen kring.

 4. Ik kan er bijna geen woorden meer voor vinden wat er allemaal gebeurt. En dan hoor je vaak dat je het niet met WO 11 mag vergelijken. Nou, wat de media leugens betreft zijn er sowieso al heel duidelijke overeenkomsten. Ik zag afgelopen Zondag een docu op Zdf info. Genaamd ‘Der Deutsche Abgrund’
  Niet te filmen hoe gemeen en sadistisch de berichtgeving van ‘die taggesschau’ was. Ze lieten b.v. beelden zien van de uitgeputte (gehongerde) Joden die achter de prikkeldraad hekken stonden. En niemand hoef je uit te leggen waarom bij die mensen het leed en verbittering op het gezicht geschreven stond. Maar die Tageszau berichtte vrolijk; ‘Hier staan de dieven, verkrachters en plunderaars. Ziet u, de criminaliteit straalt er gewoon vanaf’ Verdere uitleg is wel overbodig..
  Hier is die docu te vinden.
  https://www.zdf.de/dokumentation/zdfinfo-doku/krieg-und-holocaust-der-deutsche-abgrund-voelkermord-1942-1944-100.html

  Maar er is ook positief nieuws! Amazing Polly kwam met een verslag van een Moedig man die zeer veel bijval van het volk kreeg. gr, stay strong!
  https://www.bitchute.com/video/Mtjepph7Ncjw/

 5. …en dan zaten ze ook nog te mekkeren over de nazi’s en jappen en Stalin…hun leermeesters.

  Volgende: Canada.

 6. Ongeveer 1 jaar geleden dit artikel van Linsky gepost op Twitter en met hoon ontvangen, hetzelfde zal op deze site ook wel wéér gebeuren, kortom lees het verhaal of pleur het in de prullenbak en geef uwen geest even de nodige adempauze om weer op kracht te komen.

  Ja het is een gedateerd artikel maar gezien de ontwikkelingen van de laatste tijd zéér relevant.

  http://diamental.nl/images-linsky/De%20%E2%80%98Staat%20van%20Beleg%E2%80%99%21/staatvanbeleg.htm

 7. De “covid zieken” en hun contacten. Dat is dus een ander woord voor de niet-gefukzineerden? Of worden hier gewoon inheemse etterbakken opgeruimd? Dat zou ook kunnen. In NL kennen we er ook een hoop.

 8. Trouwens, er wordt wel altijd gepiept over het onrecht dat zoveel andere mensen wordt aangedaan, maar hoeveel van die piepers geven daadwerkelijk om een ander? Hoeveel van die piepers zouden stiekem ook niet blij zijn als er een hele partij medemensen opgeruimd wordt zodat ze weer lekker vrij kunnen scheuren op de snelweg, en aan de bar kunnen hangen, en geen last meer hebben van die blerende tokkies. hmm. Ik zie bijvoorbeeld weinig reacties over de ellende in India, of in Afrika. Volgens mij zijn er heel veel mensen blij als er heel veel mensen verdwijnen, zolang zij het maar niet zijn. En de globalisten hebben al robots voorzien die “echt om ons geven, en die het werk voor ons gaan doen.” Hahahah!

  • p.s. noem mij geen trol, ajb, dit is de harde waarheid. Steek je hand in eigen boezem want die schapen interesseren jou geen bal.

   • @ Born Again Alien – Aangaande mijzelf heb je gelijk. Ik zou er niet om treuren wanneer mijn straatgenoten welke de ‘mening’ zijn toegedaan dat een ieder zich moet laten prikken en hebben nagelaten zich te verdiepen in de linken naar documentatie welke ik ze in handen heb gegeven, zouden omvallen. Ook mijn moeder zou het allemaal beter weten en weigerde naar mijn verhalen en argumenten te luisteren. Wel de uitzendingen van Snuif-Bloemschoen op de Tell a Vision volgen, maar de niet uitgezonden video’s van deze Creep meteen doorverwijzen naar de prullenbak met de mededeling dat ze daarin geen zin had en dat ze nog wilde genieten van haar laatste levensjaren. Met haar heb ik simpelweg het contact verbroken. Met leegkomende woningen heb ik iets meer problemen vanwege het Marrakesh Akkoord. Aangaande het lijden en toegebrachte corruptie in landen als Nigeria; Afrika in z’n geheel; India, etc. etc. heb ik op FN in het verleden wel het e.e.a. gepost. Aan snelwegen doe ik niet dus in dat gekkenhuis bekijken ze het zo wie zo maar. Tot zover mijn input aangaande je stellingen.

    • Bedankt, in elk geval. Ik hoop dat we ooit een betere wereld zullen meemaken. Ondertussen zullen er nog zat schapen zijn die lopen te stampen en te roffelen voor het soort varkens als boegbeeld van slachtofferij George Floyd. Van mij mogen ze allemaal barsten aan de gifspuit. Wat er nu in Aussie land gaande is, verontrust me wel, want je weet niet hoever dit getrokken wordt. In Canada werden er ook geen antwoorden gegeven op vragen over die kampen. Zie vorige FN. Spijtig over je moeder, dat zeker. Haar verlies.

 9. https://www.naturalnews.com/2021-11-23-australia-begins-covid-ethnic-cleansing-with-military-roundups-of-indigenous-people.html

  De door criminele multinationals en aanverwante criminele overheden opgezette branden in Australië slechts een tijdje geleden waren een voorzetje aangaande hetgeen zich nu afspeelt. Aangezien dit alles niet/nooit in het reguliere nieuws komt, kan een ieder die niet verder wenst te kijken dan z’n neus lang is – en die is altijd korter dan die van een bepaalde community – fijn verder slapen.

  • Zieke shit… zoiets gebeurde destijds ook met de noordamerikaanse Indianen, die in “reservaten” werden gepropt. In Aussieland, voor velen een ver van mijn bed show…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in