In een verbijsterende video komen 11 verpleegsters en paramedici uit Queensland Australië naar voren om te vertellen over hun ervaringen met het toedienen van het COVID-19 vaccin. De identiteit van de verpleegsters en verpleegkundigen is geheim gehouden omdat ze bang zijn hun mond open te doen, maar hun identiteit is gecontroleerd voordat er werd gefilmd. In een reeks schrijnende verhalen vertellen de verpleegkundigen hoe ze de sterfgevallen en verwondingen zich zagen opstapelen, maar niemand mocht erover praten, schrijft Thecovidworld.com.

De verpleegkundigen verklaren verder dat de vaccinatiestatus niet langer werd aangegeven bij binnenkomende gevallen en dat de reanimatiealarmen in het ziekenhuis waren uitgeschakeld om de mensen die in de rij stonden voor de prik niet bang te maken. Bovendien zijn er helemaal geen meldingsmechanismen voor ernstige bijwerkingen.

Zodra met de verspreiding van het vaccin werd begonnen, begon men steeds meer gevallen te zien van beroertes, vooral bij jongeren, neurologische aandoeningen, hartaanvallen, longen gevuld met vloeistof, inwendige bloedingen, uitwendige bloedingen uit de darmen en de neus en mensen die grote bloedklonters kregen. Een verpleegster beschrijft hoe meer dan 50% van de patiënten er na de prik “ernstig onwel” uitzag, waarbij een aantal van hen in het ziekenhuis flauwviel nadat zij de prik hadden gekregen.

Veel verpleegkundigen beschrijven dat ze liever hun baan kwijtraken dan de prik te nemen, waarbij sommigen erkenen dat ze nooit meer in de gezondheidszorg zouden werken.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitse intensive care verpleegkundigen waarschuwen tegen boostervaccinatie: “Het verraderlijke is het narratief”Volg Frontnieuws op Telegram

  Waarom verbergen ze deze gewelddadige aanval voor jou? 
Vorig artikelALDI beëindigt dienstverband van alle ongevaccineerde werknemers tegen maart 2022
Volgend artikelDe moderne kwakzalvers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Er zijn drie boeken die ik iedereen zou aanraden om te lezen:
  – What really makes you ill? – Dawn Lester & David Parker
  – The Contagion Myth – dr. Tom Cowan
  – Virus Mania – Köhnlein, Engelbrecht, Bailey, Scoglio

  Niet alleen om geïnformeerd te zijn over de waanzin van de germ theory, maar bovenal om een leven zonder angst te kunnen leven.
  Vaccineren komt in een heel nieuw daglicht te staan.

  • Ik werd net gewezen op dit bovenstaande commentaar en alhoewel ik niet met de boeken bekend ben, ben ik sinds de c19 psy-op is aangevangen er achter gekomen dat Pasteur een door het grote geld gefinancierde fraudeur is wiens germ-theorie ten koste van die van Béchamp (de omgeving maakt je ziek) zijn gepusht. Die inzichten heb ik o.a. van dr. Stefan Lanka, ook de moeite waard om op te zoeken. Evenals dr. Andrew Kaufman.

   Waarom dit zo belangrijk is ? Om van de illysie te genezen dat er virussen zijn waar je ziek van wordt. Je wordt ziek van het middel tegen dat niet bestaande ding. Kwakzalverij.

 2. Angst is een slechte raadgever, dat roep ik al jaren.
  soortgelijke verhalen heb ik al genoeg gelezen, de vraag is waarom zoveel mensen nog niet wakker zijn.
  hoelang willen ze uitslapen? begin 2020 had ik al het idee van hier klopt iets niet, dit wordt oorlog en het is nu oorlog. nog niet met bommen en kogels maar wel een staat van beleg van wereld omvang.
  Onze regeringen zijn gegijzeld door WEF en Pfizer en liegen en bedriegen er op los.
  Niet bang zijn, houd stand!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in