Is het u opgevallen dat “aarzelen” en “twijfel” de schuld zijn van de lage vaccinatiegraad in heel de wereld, in plaats van de schuld te geven aan door vaccinatie veroorzaakte verwondingen en door vaccinatie veroorzaakte sterfgevallen van een pandemische omvang?, schrijft S.D. Wells.

Vaccinpromotors en -fanatici beschrijven iedereen die de dodelijke COVID-19 prik weigert als iemand die “aarzelt” en zich schuldig maakt aan “twijfelgedrag”, omdat deze fanatieke vaccinfreaks niet willen praten over alle verwondingen en sterfgevallen als gevolg van de COVID-19 vaccins als de ware oorzaak.

We zien hashtag slogans die de sociale media overspoelen, zoals #VaccinatieNietAarzelen” en #VaccinatieNietTwijfelen”, om te doen alsof mensen die op de hoogte zijn van de gevaren van vaccins alleen maar “aan de zijlijn blijven staan” of de spuit uitstellen, maar geen van die mensen bestaat. De CDC en de WHO proberen de gevaren van vaccinatie te bagatelliseren, zoals de nazi’s aan de Joden die niet in de treinen wilden stappen, uitlegden dat ze gewoon naar getto’s gingen waar ze gezelschap zouden krijgen van soortgenoten.

De nazi’s vertelden de Joden ook dat ze naar massagedouches gingen, terwijl de SS-politie in werkelijkheid dodelijke insecticidekorrels in de luchtkanalen liet vallen en de Joden gevangen hield tot ze tot de dood erop volgde werden vergast. Niets te zien hier, behalve wat stinkende rook van de “verwerkingsfabriek”. Iedereen met gaskamer “aarzeling” moet stoppen met twijfelen en naar binnen lopen. Toch? Misschien moet in plaats daarvan de hashtag slogan iets pakkends zijn als, #VaccinGaskamerAarzeling of #VaccinGeïnduceerdeDoodTwijfel.

Hoe kunnen de CDC en de FDA de andere 50% van de Amerikanen ervan overtuigen dat de vaccingaskamers “veilig en effectief” zijn?

  Covid-19 vaccinatie: steeds meer bijwerkingen en sterfgevallen wereldwijd

De mainstream media in Amerika is zeer machtig. Zo machtig zelfs, dat als elk groot netwerk, krant en website vandaag zouden aankondigen dat er een dodelijke “Xi” versie van de waterpokken rondgaat, de helft van alle Amerikanen zou schuilen met hun mondkapjes op tot er een “veilig en effectief” vaccin is uitgevonden voor de nieuwe waterpokken “Xi” variant. Het lijkt wel of iedereen alle andere neppandemieën al vergeten is, waaronder varkenspest, mazelen en Zika.

Wat is het volgende, is de vraag. Komt er een pre-kanker-chemo voor mensen die kanker kunnen krijgen? Bent u kerngezond, maar ervaart u pre-kanker-chemo aarzeling? Twijfelt u over uw pre-kanker-operatie om beide borsten, uw baarmoeder of beide testikels te verwijderen, nog voordat de diagnose kanker bij u is gesteld? U weet dat dat echt is, toch, die dubbele borstamputatie voor kanker? Ja, Hollywood promoot die zwaar, samen met de verminking van de geslachtsdelen van kinderen.

Deze Covidvaccins veroorzaken bloedstolsels, aandoeningen van het centrale zenuwstelsel, dodelijke hartontstekingen, verlies van gezichtsvermogen, verlies van gehoor, en verlies van motorische vaardigheden. Bent u huiverig voor het ondergaan van al deze afschuwelijke, levensbedreigende “bijwerkingen?”

Tijd om uw zinloze angsten, twijfel en aarzeling over de gaskamers te overwinnen?

Twijfelt u om al deze “bijwerkingen” in uw lichaam en hersenen te laten induceren, zodat u niet verkouden wordt of griep krijgt? U moet wel een rechtse extremist zijn of zo. U krijgt binnenkort een “vriendelijk” bezoekje van Jill Biden en een paar gewapende FEMA agenten (SS-Vaccin-Politie) genaamd “Strike Force” om een einde te maken aan uw aarzeling en dat zeurende twijfelprobleem.

Geen zorgen. Er zijn heropvoedingskampen in Amerika waar u per bus of trein naartoe gebracht kunt worden, waar de CDC en FDA u kunnen helpen (door gedwongen vaccinatie) uw kleinzielige angsten te overwinnen en die zinloze mythes over de gaskamers (smerige Covidvaccins) te ontzenuwen.

  Hoe het COVID-19 vaccin het leven van deze mensen veranderde

Lijdt u aan het CoVax-syndroom? Covid-19 vaccins zijn niet veilig of effectief; ze zijn onveilig en gebrekkig.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wees niet dom – Informeer je beslissingenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGezondheidsautoriteit CDC klokkenluiders zeggen dat COVID-19 vaccins al 50.000 Amerikanen hebben gedood
Volgend artikelReeds bij de Mexicaanse griep: elites kregen speciaal gemaakt minder gevaarlijk vaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Waarom lult iedereen toch steeds over die zgn opvoedingskampen etc alsof het al een voldongen feit is? Zit iedereen te HOPEN dat ze er heen gaan of zo?? Lekker in oranje overals rond ijsberen en elke dag een spuitje?

  • Eens kijken; in diverse landen wordt er al gesproken over gedwongen vaccinaties, dus zo gek is het niet dat mensen er nu al over praten.
   In Nieuw Zeeland heeft de overheid aangekondigd ‘achter iedereen aan te gaan die zich niet vrijwillig meldt’.
   Hier in de VS in verschillende staten zijn er groepen die letterlijk van deur tot deur gaan om mensen te overtuigen toch vooral het vaccin te nemen.
   Frankrijk is al bezig met verplichting, evenzo als Griekenland, Duitsland ligt niet heel ver achter en in Nederland is dankzij de 2e slaapkamer ‘covid19’ op de lijst met A-ziektes geplaatst. Dat geeft zelfs de burgemeesters het recht om iedereen die zij aanmerken als een MOGELIJK gevaar voor de volksgezondheid gedwongen op te laten nemen.
   Gut, hoe zou het nu komen dat mensen al gaan praten over heropvoedingskampen? Niets te zien dat er op wijst dat zaken die richting op gaan toch? Doorlopen mensen, niets aan de hand, niets te zien hier.

 2. De schapen zitten gewoon alles zelf te verzinnen voor de psychopaten, zo van, dit willen we, zo moet je onze toekomst maken. Waarom hoor ik niemand zeggen we nemen de touwtjes in handen en zo willen we het. De regering werkt voor ons en niet voor Soros.

  • Inderdaad, ik ben al op een paar fora weggegaan omdat het een en al geklaag gezzg is van dit zal gebeuren en dat zal gebeuren en dan springen ze in de lucht, zuigen ze de flu*t van VDB af omdat ze een terrasje mogen gaan doen in het ‘land de nieuwe vrijheid’ en ze zelfs een uurtje langer mogen buiten blijven dus…gaan we maar een spuitje halen en hup…naar Spanje..en daar mag je zelfs geen inkopen meer doen zonder Gentech! En binnen drie jaar val je dood neer maar hey…je was even in ’the land of the free toch? ‘

  • En ja hoor daar zitten we weer in de zoveelste lockdown. Van quarantaine kampen in Australië, verplichte vaccinaties in Oostenrijk, Duitsland en uitsluiting van ongevaxxten in de samenleving en de EU die pleit voor een vacciNazi plicht. lol.

   Ja regering werkt echt voor het volk hoor en we verzinnen dit zelf allemaal. ??

   Echter jullie zijn zelf de makke schapen hier die zich alleen maar belachelijker maken met jullie onnozel- en onwetendheid terwijl de wappies (wakkeren) keer op keer weer gelijk krijgen.

   Slaap lekker verder schapies en vergeet jullie boosters niet.

  • Adolf is geboren in florida en zijn vader baron Alois Rothschild veranderde naar geboorte Adolf zijn achternaam naar Hitler. Fed bank usa s opgericht door Adolf en is een familiebedrijf. Adolf heeft 1 dochter Erika kasner beter bekend als Angela Merkel bundeskanzlerin deutschland. Nazi =Nationalist Zionist. In WO2 kontoleerde Adolf de president van Amerika. Hij is met 126 gestorven in Argentinië

 3. Hallo allemaal ja de slechte logica geldt het niet voor veel mensen dat ze ziende blind zijn ? Hoe komen deze mensen nu toch aan de macht hoe hebben ze dat toch voor elkaar gekregen? als je het Interessant vind op Netflix is er een documentaire serie die heet Hitlers cirkel of evil als je tijd en zin hebt kijk er eens naar

  • Je zou hierover het interview met Mattias Desmet, professor klinische psychologie eens moeten lezen. Verklaart ons onbegrip over het gedrag van mensen die wel meegaan in de gekte.

  • Netflix is bagger en historisch totaal onjuist. Geschiedenis uit de kleuterklas daar. Ben er een maand bi geweest en weg, bagger nihilistische films en reeksen die uitgerokken worden omdat de domme kijker toch niet meer weten hoe/wat en waar iets begon. Ik lees mijn boeken wel en heb de MSM + tv al 30 jaar achter mij gelaten.

 4. gniffel

  hey, prima wanneer je nodig hebt dat nazi/ss-schrik je in beweging brengt
  dan begint de hersengymnastiek pas
  het gemak van aannames, herhaling, ‘kennis’ en vertrouwen kent vast al een deukje
  deugen
  dat is oa dus synoniem voor volgzaam
  theorien, verspreiders en opruiing
  selectief deugen
  dat is pas mainstream
  ben je corona moe
  kun je niet lekker op vakantie
  denk je wel eens over een ander gesprek met een wappie, ander tuig of wie dan ook
  ben je alles een beetje beu of heb je wat tijd over
  informeer je dan misschien over de holohaux
  de makkelijkste -want uitgekauwde- theorie rond feitelijkheden en argumentatie (vrijwel zonder ongrijpbare of niet te meten begrippen en cijfers | nb. en dat ondanks die veel oudere en meer effectieve censuur) en de meest eenvoudige manier om kennis te nemen van grootschalige samenspanning in leugens en bedrog
  okay, dat hele plandemie en bbb is natuurlijk een klucht dat zijn weerga niet kent
  niet in de laatste plaats omwille van al dat herdenken
  anyway, wereldoorlogen-gejank
  gegarandeerd succes bij de koffieautomaat, biertent of de patatkraam

 5. “terwijl de SS-politie in werkelijkheid dodelijke insecticidekorrels in de luchtkanalen liet vallen en de Joden gevangen hield tot ze tot de dood erop volgde werden vergast.”

  Wat een kut site is dit geworden. Leugens, leugens en nog eens leugens.

 6. iedereen naar de aldi, gooi je winkelwagen helemaal vol met diepvries en gekoelde waren, zet de winkelwagen zoveel mogelijk uit het zicht, en verlaat die nsb toko.

  als dit maar vaak genoeg gebeurd gaan ze vanzelf kapot !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in