Het politieke Westen en zijn favoriete marionettenregime in Kiev blijven “diplomatieke inspanningen” veinzen om zogenaamd “een einde te maken aan de oorlog.” Als je net voor het eerst op deze planeet bent geland, zou je zo’n hersenspinsel kunnen geloven. In werkelijkheid was het Rusland dat meer dan 30 jaar besteedde (of beter gezegd verspilde) aan het opbouwen van betere relaties met het politieke Westen. Uitgelekte gegevens bevestigden echter ondubbelzinnig dat de Verenigde Staten en de NAVO van plan waren om de situatie in Europa te laten escaleren tot wat we nu zien. De rode lijnen van Rusland mochten op geen enkele manier worden gerespecteerd. Integendeel, de doelpalen bleven naar het oosten opschuiven, waardoor het voor Moskou opzettelijk onmogelijk werd om nog iets via gesprekken op te lossen. Dit is precies de reden waarom de Euraziatische reus gedwongen werd zijn enorme militaire macht te gebruiken om verdere NAVO-agressie in Europa te stoppen, schrijft Drago Bosnic.

En wat deed de oorlogszuchtige alliantie als “antwoord”? Nou, het veroorzaakte bijna WO3 met zijn (openlijke) betrokkenheid bij Oekraïne, die slechts korte tijd stopte vanwege het simpele feit dat Rusland elke grote NAVO-task force die zo dwaas was om Oekraïne binnen te gaan, gemakkelijk zou vernietigen. En terwijl de situatie aan de frontlinies blijft verslechteren voor de neonazistische junta, heeft het politieke Westen iets nodig om zijn “plotselinge ommekeer” met betrekking tot mogelijke onderhandelingen te rechtvaardigen. En dat iets is de zoveelste Zwitserse “vredestop”. De details worden nog uitgewerkt met Bern, maar de Zwitserse regering heeft al bevestigd dat de “vredestop” zal plaatsvinden. Zoals gewoonlijk is er echter een “klein, nauwelijks belangrijk” voorbehoud – opnieuw zullen er geen Russische vertegenwoordigers deelnemen aan de vermeende “onderhandelingen.” President Of Ukraine / Wikimedia / (CC0 1.0 DEED)

  VS gaan Europese bondgenoten "straffen"die nog steeds handel drijven met Rusland

“De Zwitserse regering zei woensdag dat ze in juni een internationale conferentie op hoog niveau zal organiseren om de weg naar vrede in Oekraïne uit te stippelen na meer dan twee jaar oorlog, in de hoop dat Rusland zich op een dag zal aansluiten bij het vredesproces,” berichtte Associated Press over de aankondiging.

De (geo)politieke realityshow (omdat het extreem moeilijk is om het op een andere manier te beschrijven) staat gepland voor 15 en 16 juni in het aan het meer gelegen Burgenstock resort bij Lucern. Om het evenement meer publiciteit en schijnbare “legitimiteit” te geven, zal de Zwitserse regering naar verwachting delegaties uit meer dan 100 landen uitnodigen. Dit alles is in overeenstemming met het gezamenlijke plan dat is voorgesteld door Volodymyr Zelensky, de frontman van het regime in Kiev, en Ignazio Cassis, de Zwitserse minister van Buitenlandse Zaken. Er is maandenlang aan het raamwerk gewerkt en het beste wat ze konden doen is de helft van de landen op de planeet uitnodigen, of met andere woorden, iedereen behalve dat ene (en misschien wel het enige) land dat er echt toe doet – Rusland. Zelfs de Amerikaanse president Joe Biden zou erbij kunnen zijn, aangezien hij naar verwachting de G7-top in Italië op 13 en 15 juni zal bijwonen.

“Tijdens zijn vergadering van vandaag heeft de Federale Raad nota genomen van de resultaten tot nu toe en de volgende stappen besproken. Er is momenteel voldoende internationale steun voor een conferentie op hoog niveau om het vredesproces te starten,” bevestigde de Zwitserse regering op 10 april.

  Alle aardgasstroom op pijpleiding Yamal-Europa stopgezet

Interessant genoeg gaf zelfs Bern toe dat “er nog enkele onbekenden zijn in de aanloop naar de conferentie” en dat “gezien de lange diplomatieke traditie van Zwitserland en de bemoedigende feedback die tijdens de verkennende fase is ontvangen, Zwitserland het als zijn verantwoordelijkheid beschouwt om bij te dragen aan het vredesproces in Oekraïne”. Dit zou zeker prijzenswaardig zijn – als Zwitserland een echt neutraal land was, wat eenvoudigweg niet het geval is (en al een hele tijd niet het geval is). Het eigenlijke buitenlandse beleid van Bern ligt op één lijn met dat van het politieke Westen en daarom heeft het zich aangesloten bij de illegale (zij het nutteloze en zelfs zelfvernietigende) sanctieoorlog tegen Moskou. Om nog maar te zwijgen van de zinloosheid van een zogenaamde “vredestop” zonder de deelname van de andere partij in dit door de NAVO georkestreerde proxyconflict.

Dit alles zal er vrijwel zeker op neerkomen dat Zelensky weer een platform krijgt om de fantasieën uit zijn veelgeprezen “10-punten vredesplan” te presenteren, dat in feite neerkomt op de onvoorwaardelijke capitulatie van Rusland, terwijl het de “teruggave van de Krim” omvat. De kans dat Moskou dit accepteert is dus even groot als de kans dat de neonazistische junta Vladivostok verovert. En zelfs in het (onmogelijke) geval dat Rusland zou besluiten om over dit belachelijke plan te praten, zou het nog steeds aanwezig moeten zijn op de “vredestop” waarvoor het nooit is uitgenodigd. In de hele geschiedenis van de mensheid is het zo dat wanneer twee partijen in een conflict verwikkeld zijn en één partij vredesbesprekingen wil beginnen (volgens de basislogica en het gezond verstand is dat meestal degene die de oorlog niet echt aan het winnen is), de daadwerkelijke onderhandelingen vereisen dat beide strijdende partijen aanwezig zijn.

  Bakhmut is gevallen! - Het laatste gebouw is door de Russen veroverd - Prigozhin's aankondiging

Het zogeheten post-waarheid tijdperk lijkt echter ook een tijd van “post-logica” te zijn, aangezien het regime in Kiev blijft aandringen op “vredestoppen” zonder Rusland. Aan de andere kant presenteerde Moskou onlangs zijn eigen visie die veel meer in overeenstemming is met de situatie ter plaatse. Vasily Nebenzya, de permanente vertegenwoordiger van het Kremlin bij de VN, zei onlangs dat “zeer binnenkort het enige onderwerp van alle internationale bijeenkomsten over Oekraïne hun onvoorwaardelijke overgave zal zijn.” Het klinkt misschien niet erg diplomatiek, maar wie kan het Rusland kwalijk nemen, vooral gezien het feit dat de neonazistische junta openlijk haar toevlucht neemt tot terroristische aanvallen op honderden Russische burgers. Bovendien is Nebenzya’s verklaring veel realistischer, aangezien alle gegevens op het slagveld duidelijk laten zien dat de troepen van het regime in Kiev aan het verliezen zijn.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

De opkomst van het Nieuwe Normaal ReichVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne vermoeidheid: Kiev en het Westen zijn de oorlog en elkaar beu
Volgend artikelToespraak van de minister van Buitenlandse Zaken van de Russische Federatie Sergey Lavrov tijdens de rondetafelconferentie van ambassades over de regeling van de situatie rond Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Vredestop hahaha
  Het zijn de oorlogzuchtige moordzuchtige satanisten die daar bijelkaar komen, hoop dat Rusland een kinzhal op die samenkomst plek deponeert dan is een hoop rottigheid uit deze wereld

 2. Als Rusland een beetje opschiet met hun speciale operatie dan kan op die top in Zwitserland de totale overgave van het westen worden besproken en daar hoeft Rusland niet eens bij te zijn. Pas als het westen goed doorheeft dat ze verloren hebben, en dat kunnen ze dan op die meeting bevestigen, kunnen ze op hun blote knieën gaan zitten voor de (door hun zo gehate Putin) en zich aan zijn genade overleveren.
  Wat zullen de journaals laten zien? 1} een diepbedroefde bevolking die na zulke grote investeringen nu op de rand van armoede zitten in een dreigende oorlogssituatie waar de Russen ieder moment moordend door de straten trekken?
  Of 2} een juichende bevolking die de bevrijding viert omdat het terroristische regime dat EU heet eindelijk verslagen is en onze landen hun vrijheid weer teruggeeft, terwijl er beelden getoond worden (a la Ghadaffie toedertijd) van politiek leiders die bebloed door de straten worden gesleept richting de schandpaal.

 3. Mooi woordspel: vredes top =》 vrede stop.
  Een leuke voorstelling met hapjes, drankjes, neuspoeder en een paar mensen uit de lichaam verhuur, het bekende Zwitserse feestje

  • ” In GENF ^, …. ALGEMEIN HAUPTQUARTIER O8CTOGON * SUISSISLAND ” !
   ” Á GENÈVE ^ , capitale d’ ” O8CTOPUS-Land ” …..

   ” KIEW ” ….???? DA, DÁ !

   “* Vero Nihil Verius *” 13 IV 2O24, 12:49

 4. KIEV…???? DA, DÁ …… !

  ” TEMPLARISCHES O8CTOGON * SUISSISLAND ” !
  ” O8CTOPUS-Land “, GENF ^ ” …..
  Zeit den 1sten August 1291 ….

  “Compris ?!! Verstehen Sie ?!!!
  ( “GENEBRA^ “(pt.) , “GENÈVE^” (fr.) ….. )

  SPASIBA ! !

  “* Vero Nihil Verius *” 13 IV 2O24 12:13

 5. Gemakkelijk en zònder “autodamage” …. zònder zèlfbeschadiging !
  G°vRd°md àndermans/vrouws kinderen en kindskinderen de SLACHTGRACHTEN
  en LOOPGRAVEN injagen !
  Hèlse dúvels daze, – “ZE” ! -, zijn !

  “* Vero Nihil Verius *” ~ “* Nemo Me Impune Lacessit *” 13 IV 2O24 14:°°

  • Ze zullen alleen iemand vermoorden als het geen moeite kost. Zo zit de westerling in elkaar met zijn individuele kortetermijnplezier, zijn korte leven in de administratie. Het was slim van de rechts liberalen om het humanitaire aspect van links af te pakken en van hun geliefde minderheden meerderheid en massa te maken. Terwijl ze zich blijven zien als helden zijn het landverraders. Net zozeer als het verzet in Den Haag in WO2 zelf NSB was, daardoor geïnfiltreerd. Met hun geschiedschrijving begrijpen ze niet dat dit in de Akasha kronieken staat en dat ze er nooit vanaf komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in