Foto: freepik / BillionPhotos

De WHO en de EU zijn ontstemd over de lage vaccinatiegraad in Oekraïne. Alsof de burgers daar geen andere problemen hebben, sturen ze een vloot van 59 vaccinatiebussen het land in: dit om mensen te beschermen tegen “dodelijke” ziekten als Covid-19, bericht Report24.

WHO Europe maakte eergisteren (zondag) op Twitter reclame voor dit door de EU gefinancierde geschenk, en beweerde dat het gezondheid zou opleveren:

De gulle donatie werd al in februari aangekondigd in een persbericht. Volgens het persbericht zijn de vaccinatiebussen ook bedoeld om de quota voor routinevaccinaties te verhogen, maar Covid-19 neemt daarin een bijzondere plaats in, omdat de Oekraïners tot nu toe weinig van de experimentele gentherapiemedicijnen wilden weten. Er zijn al 35 miljoen doses het land binnengebracht – maar na het begin van de oorlog is slechts 11 procent van hen gevaccineerd, klaagt de WHO. (Natuurlijk vermelden ze niet dat de Oekraïners van tevoren ook niet bekend stonden om hun bereidheid zich te laten vaccineren). Toch wordt Covid-19 nog steeds beschouwd als een “ziekte die dodelijk kan zijn.”

“De vaccinatiegraad is in het afgelopen oorlogsjaar aanzienlijk verslechterd, en deze bussen helpen Oekraïne verder op weg om ervoor te zorgen dat intern ontheemden en de meest kwetsbare bevolkingsgroepen gemakkelijker toegang krijgen tot vaccins tegen ziekten die fataal kunnen zijn,” aldus Dr. Hans Henri P Kluge, regionaal directeur van de WHO voor Europa.
“Van de 35 miljoen doses COVID-19-vaccin die sinds het begin van de pandemie in het land zijn afgeleverd, zijn na 24 februari 2022 slechts 4 miljoen doses (11%) omgezet,” voegde hij eraan toe. “We stellen ook vast dat de routine-immunisatieactiviteiten voor uitdagingen staan en we bereiden ons voor op de risico’s van uitbraken van mazelen en difterie.”

Het Oekraïense ministerie van Volksgezondheid toonde zich dankbaar en gaf aan dat ze zoveel mogelijk mensen wilden vaccineren met de vaccins, die noch effectief noch veilig zijn.

  Verbluffende video: Russische drone dringt door alle NAVO-luchtverdediging van Kiev heen en vernietigt uiteindelijk het doelwit!

Dr. Ihor Kuzin, vice-minister van Volksgezondheid van Oekraïne, zei: “Tijdens de invasie van de Russische Federatie in Oekraïne werd de vaccinatiecampagne geen dag onderbroken. Dankzij onze partners zullen de gedoneerde bussen de regionale controle- en preventiecentra voor ziekten aanzienlijk versterken, zodat we de routinevaccinatie kunnen versterken en zoveel mogelijk mensen kunnen bereiken met vaccinaties tegen COVID-19. Speciale aandacht zal uitgaan naar ontheemden, mensen met beperkte mobiliteit en mensen die in moeilijk bereikbare gebieden wonen.”

Nou dan, veel plezier met vaccineren! Misschien kan een deel van de miljoenen overtollige vaccindoses daar nog worden weggewerkt. Maar we kunnen nauwelijks een grote toeloop verwachten – de “pandemie” is immers inmiddels officieel opgeschort. Ondertussen worden de negatieve effecten van massavaccinatie steeds duidelijker.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Coleman: Wat gaat er gebeuren in 2023?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBill Gates pompt miljoenen in legalisering pedofilie: “Kinderen zijn seksuele wezens”
Volgend artikelLeopards “Weigeren te brullen!” Waarom lijkt het Oekraïense tegenoffensief om Russische militairen terug te dringen voorlopig afgeblazen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Krijg de indruk dat er zoveel mogelijk geïnjecteerd moeten worden om in het land waar ze heen gaan zoveel mogelijk mensen te besmetten, (mijn chronische verkoudheid wordt meestal erger na een bezoek in de supermarkt)
  En de Russen kunnen mooi de schuld krijgen van de extra doden die thuis zijn gebleven.

 2. Mes snijdt volgens mij aan twee kanten.
  Opruimen van overbodige individuen in Oekranazïe, vervolgens het westen opzadelen met duizenden dodelijk geïnfecteerde vluchtelingen.
  Zodat hier de gifprik 2.0 kan worden verplicht door de who, VN wef …

 3. Als ik de Oekraïnse bevolking was, zou ik dat stelletje zelfgenoegzame vazallen van het Kwaad knevelen en met zoveel mogelijk mensen in die bussen naar Rusland rijden….

 4. een kogel is sneller dan deze injecties hoor als zij deze mensen willen beschermen !! gaan zij er toch voor lopen !dan bescherm je tenminste voor even deze mensen wat een idioten zitten er in deze wereld

 5. Ik hoop dat die bussen worden opgeblazen,
  het volk daar heeft al jaren ellende.

  DIE MENSEN WETEN DE WAARHEID,
  DAAROM GAAN ZE PRIK BUSSEN STUREN.

 6. Dat doet me denken aan destijds in Limburg,Belgie en Duitsland ten tijde van die grote wateroverlast .
  de regeringshulp bestond toen ook uit het sturen van vaccinatiebussen!!
  Bloody Shame zeg!
  Awel,zo zie je maar weer,in tijden van nood leert men zijn vrienden kennen…

 7. Hoe veeg je een compleet land van de kaart? Nou, zo dus. Welk land volgt? Nog even en Oekraïne is niet meer dan een lege, dorre woestenij.

 8. Het zou toch wat zijn als je deze nepoorlog overleefd en dan door een niet bestaand virus alsnog ten onder gaat.

  Maar spuit lekker vol, hoe meer hoe beter dan hoeven we ze niet meer op te vangen.

 9. Wat een farce. De Oekrainers behoorden al voor de inval al samen met de Russen, Bulgaren en Roemenen tot de wijze deel van de Europese bevolking met hun lage vaccinatiegraad. Ondanks de grootschalige campagnes van de regering Zelenski waarbij mensen daar voor Oekrainse begrippen flink voor werden betaald. En dan zou dat nu wel moeten lukken?

  Ik snap eigenlijk niet waarom Ursula zo graag Oekraine bij de EU wil hebben. De bevolking heeft tot nu toe niet echt laten zien dat ze massaal als een schaap de zogenaamde EU waarden omarmt…

 10. Alsof er nog niet genoeg doden en gehandicapten zijn. Blijkbaar moet Oekraïne helemaal van de kaart worden geveegd. De Russen van buiten, de Westerse wereld van binnen.

 11. Ze kunnen onverrichterzake weer terug. De Oekraïense bevolking is er twee jaar geleden niet ingetrapt dus nu ook niet en helemaal niet wat er tot nu toe al over bekend is. Overal is Covid als normaal beschouwd, voor zover het ooit heeft bestaan

 12. Het gaat volgens mij maar om één ding en dat is het financieel spekken van Big Pharma!
  Want met die “vaccins” worden miljoenen verdiend, dus of het nu om gezondheid gaat of niet……..money, money, money.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in