Een blanke vrouw werd zaterdag door een immigrant in haar rug geduwd en viel van de trap van een Parijs metrostation. Door puur geluk ontsnapte de vrouw aan ernstige verwondingen, terwijl de man onverschillig verder liep.

Het gebeuren werd voorafgegaan door een verhitte woordenwisseling tussen de man en de vrouw. Het is onduidelijk wat de aanleiding voor de ruzie was en of ze elkaar al kenden.

Toen de vrouw zich van de man afkeerde om de trap naar de metro af te dalen, kreeg zij een harde duw van de man in haar rug.

De man werd op camera betrapt toen hij de vrouw een duw gaf waardoor ze haar evenwicht verloor en voorover van de trap viel. Met een paar snelle passen slaagde de vrouw erin om de trapleuning vast te grijpen, maar stootte haar hoofd hard tegen de muur.

Zij bleef toen een tijdje op de trap zitten terwijl de man onbekommerd verder liep. Even later wordt de vrouw op de been geholpen en begint op wankele benen de trap op te lopen.

Alleen geluk en de handigheid van de vrouw konden voorkomen dat ze ernstig gewond raakte.

Sommige Afrikanen die het incident zagen, reageerden verontwaardigd maar deden niets om de vrouw te helpen.

De clip is hier te zien.

Het incident heeft de aandacht getrokken op Twitter, waar iemand schreef: “Stel je voor dat dit een zwarte vrouw was die in haar rug van de trap werd geduwd. De videoclip zou inmiddels over de hele wereld zijn verspreid. Ik weet niet of wil weten wat hier gebeurd is, maar het is walgelijk”.

Migrantenbende duwt blanke Franse jongen in het riool

Franse rechter benoemt de immigranten sociale fraude met een totaal van 50 miljard euro

4 REACTIES

  1. Hoeveel ruzie je ook hebt, dit doen is zowat een moordaanslag. Dan ben je gewoon een ordinaire psychopaat. Er is geen enkel excuus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here