Een blanke vrouw werd zaterdag door een immigrant in haar rug geduwd en viel van de trap van een Parijs metrostation. Door puur geluk ontsnapte de vrouw aan ernstige verwondingen, terwijl de man onverschillig verder liep.

Het gebeuren werd voorafgegaan door een verhitte woordenwisseling tussen de man en de vrouw. Het is onduidelijk wat de aanleiding voor de ruzie was en of ze elkaar al kenden.

Toen de vrouw zich van de man afkeerde om de trap naar de metro af te dalen, kreeg zij een harde duw van de man in haar rug.

De man werd op camera betrapt toen hij de vrouw een duw gaf waardoor ze haar evenwicht verloor en voorover van de trap viel. Met een paar snelle passen slaagde de vrouw erin om de trapleuning vast te grijpen, maar stootte haar hoofd hard tegen de muur.

Zij bleef toen een tijdje op de trap zitten terwijl de man onbekommerd verder liep. Even later wordt de vrouw op de been geholpen en begint op wankele benen de trap op te lopen.

Alleen geluk en de handigheid van de vrouw konden voorkomen dat ze ernstig gewond raakte.

Sommige Afrikanen die het incident zagen, reageerden verontwaardigd maar deden niets om de vrouw te helpen.

De clip is hier te zien.

Het incident heeft de aandacht getrokken op Twitter, waar iemand schreef: “Stel je voor dat dit een zwarte vrouw was die in haar rug van de trap werd geduwd. De videoclip zou inmiddels over de hele wereld zijn verspreid. Ik weet niet of wil weten wat hier gebeurd is, maar het is walgelijk”.

Migrantenbende duwt blanke Franse jongen in het riool

  Moslimseksisme: Jonge Franse vrouw op straat mishandeld - was te licht gekleed
Vorig artikel“Agressieve stemming” onder de Zweden wanneer ze gedwongen worden het doodsvaccin AstraZeneca te nemen
Volgend artikelVaccinatieflop: van de 3000 kwamen er slechts 58 voor vaccinatie opdagen -vaccinatiecentrum werd weer gesloten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in