Olivier Arias is de eerste bedrijfsleider die de onderdanige Bernard Cohen-Hadad, voorzitter van de Confederatie van het midden- en kleinbedrijf, afwijst en heeft besloten tegen de stroom van de gezondheidsideologie in te gaan. Moe van de leugens over covid, het vaccin en de eindeloze doses – “Wanneer het de staat is die artsen contra-indicaties geeft, betekent dit dat het niet om je gezondheid gaat. Stop de propagandaprogramma’s” – Olivier Arias heeft besloten voorrang te geven aan de aanwerving van niet-ingeënte mensen, schrijft het Franse nieuwsorgaan Lemediaen442.fr.

“Vanaf 2022, neem ik liever de ongevaccineerden aan. Ik was stom genoeg om de onzin van de regering te geloven, nu weet ik het en ik zoek intelligente mensen voor mijn bedrijf.”

Zijn tweet van 19 december 2021 suggereert dat hij zich voor de gek voelt gehouden door alle regeringspropaganda die prompt door de mainstream media werd verspreid en dat hij nu werknemers in zijn bedrijf wil die zo verstandig waren om er niet in te trappen, maar die helaas worden gestigmatiseerd. “We zullen nooit een mens stigmatiseren! Het besturen van bedrijven is ingewikkeld en de inzet van de ongevaccineerden is een toegevoegde waarde”, aldus Olivier Arias op Twitter.

Er zij ook op gewezen dat de strategische beslissing om een ongevaccineerd persoon in dienst te nemen, een veilige waarde is: deze is oprecht, houdt zich aan zijn overtuigingen en doet dat ondanks alle tegenslagen. Olivier Arias heeft geen fout gemaakt en het zal zijn bedrijf zeker een flinke duw in de rug geven.

Ik geef in 2022 de voorkeur aan ongevaccineerde mensen. Ik was stom genoeg om aan het begin van de pandemie de onzin van de regering te geloven, nu weet ik het en ik zoek intelligente mensen voor mijn bedrijf. Bedankt voor het RT’en #Desobeissancecivile #VeranDemission #PassSanitaires

  "Zwarte Harige Tong" nu nieuwste smoes voor COVID-19 vaccin geïnduceerde dood

— Arias (@Arias67576160) December 19, 2021


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

VS deelstaatsregering vertelt haar gezondheidswerkers in het geheim dat COVID vaccins DODELIJK zijn, maar houdt dezelfde informatie achter voor het publiekVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDr. Malone: Neem geen deel aan de leugen en goed nieuws uit Zuid-Afrika
Volgend artikelIs er een manier of wet om dit op rechterlijke manier te doen omvallen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

  • Mooi inderdaad, sterker nog; bedrijven kunnen alleen nog maar dankzij ongevaccineerden overleven. komt op hetzelfde neer natuurlijk maar de kracht / benadrukken van de kracht ligt nu op de voordelen van de ongevaccineerden!

  • En dat is waar , maar terwijl we woorden schrijven / spreken gaan de restricties door , weet nog niet hoe me te weren , liefst niet alleen ( alhoewel ik liever sterf , dan een prik aanvaarden ) tot wie / welke groepering ik me kan richten , begrijp dat het zelfs gevaarlijk kan zijn , ,,, Maar afwachten tot ze ons leidden naar de slachtbank ook , iedereen kan lezen mijn naam , en e-mail adres , hoop van u die ik terug schrijf , eindelijk velen die weten hoe onze wereld economisch oneerlijk in elkaar steekt , een antwoord te krijgen , van waaruit we nieuwe eerlijke stappen kunnen ondernemen . of zien jullie liever hoe het er in Zweden aan toe gaat , AUB Fleur , ik kan zulke verhalen niet met droge ogen lezen , maar waar zijn de vrouwen , iK kan niet opkomen voor iemand die zelf niets uit durft te spreken .

  • Dat, en dit: “We zullen nooit een mens stigmatiseren!” / “deze is oprecht, houdt zich aan zijn overtuigingen en doet dat ondanks alle tegenslagen.” Ik ben blij dat ik geen bedrijfsleider ben…

 1. Bedrijven gaan op termijn geen andere keuze hebben, de gevaccineerden zullen uitvallen.
  Of ze niet liegen, opnemen in de arbeidsovereenkomst die ze moeten ondertekenen, heel eenvoudig voor beide partijen, transparant en eerlijk.

 2. Mooi initiatief, dat er velen mogen volgen. En inderdaad, zet een clausule in de voorwaarden dat indien er later wordt bewezen dat iemand heeft gelogen en wél ingespoten is met die bende, dat het totale ontvangen salaris moet worden terugbetald 🙂 Dat houdt “ze” hoogstwaarschijnlijk wel buiten de deur :-). Ik ben ook echt zo klaar met die brave mensen die nog altijd met muilkorf rondlopen en heilig blijven geloven in die overheidspropaganda. Echt, klinkt hard, maar sterf, ga gewoon weg. Na bijna twee jaar is het nu wel klaar, ik wil weer een normaal straatbeeld, normale omgangsvormen en vrij kunnen praten op verjaardagen of op visites. Zoooooooo klaar met dit achterlijke gedoe.

 3. Even simpel zijn website bezocht : https://arias-patrimoine.fr/

  Helemaal onderaan de webpagina…Son partinaires….bedrijven waar hij mee samenwerkt…
  Haha ahh bon!
  Non merci. Vriendelijk bedankt voor het aanbod maar ik zoek nog even verder naar een echte “gezonde”werkgever….

 4. Dit is ook niet goed, dit is precies wat al die andere doen, mensen tegen elkaar, een tweestrijd, en nu gaat deze bedrijf dat ook doen, maar dan de andere extreme kant op.

  Gewoon zeggen iedereen is welkom, maakt niet uit of je wel of niet gevaccineerd ben, dat is je eigen keuze, het is jou lichaam, we laten ons niet lijden door wat de regering doet, wat gewoon verdeel en heers is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in