Dit is wat er gebeurt als je derdewereldlanders meer dan 10% van het totaal toestaat. Met 20% zullen ze de boel gaan runnen. Met 50% kan de Franse bevolking net zo goed zelfmoord plegen.

Backup:

 

“Wij zijn bang” – na langdurige mishandeling op school schrijven Zweedse kinderen brief aan het schoolhoofd

  Zwarte Afrikanen kolonistenkamp in Parijs met geweld ontruimd
Vorig artikel“Als er iemand zou moeten sterven, zou ik het zijn”
Volgend artikelJodin weggetreiterd bij de New York Times: “Ze noemden me een nazi en een racist”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Het gebeurd hier al genoeg. Gisteren nog een jongetje bedreigd met een mes en gewoon op school. Niet te geloven. die gasten waren misschien 10 of 11 jaar oud

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in