Links de veroordeelde Afghaan © Politie, rechts ICA supermarkt in Norsjö, foto via Facebook

Het nieuwsblog Samhällsnytt bericht over een Afghaanse staatsburger die werd gearresteerd omdat hij een medewerkster van een ICA supermarkt in Västerbotten met een mes bedreigde en probeerde te verkrachten. Tijdens de zitting verklaarde de asielzoeker de aanranding door te zeggen dat “het niet van belang is als het meisje geen seks wil” omdat “iedereen seks nodig heeft”.

Het was kort na 17.00 uur op donderdag 14 januari dat een 20-jarige asielzoeker een bezoek bracht aan de ICA Supermarkt op de Kusforsweg 3 in de gemeente Norsjö. De asielzoeker die op 11 december 2017 in Zweden werd geregistreerd, is een staatsburger van Afghanistan en was gewapend met een mes toen hij de winkel binnenging.

Bedreigde het personeel en eiste seks

Uit de verslaggeving van de lokale krant Norran over de zaak (achter een betaalmuur) blijkt dat de 20-jarige een  ICA-medewerkster aanviel die werkzaamheden verrichtte in een zijkamer in de winkel. Hij trok een mes voor de vrouw en eiste seks. De vrouw reageerde geschrokt en schreeuwde om hulp.

Naar aanleiding van de hulpkreten van de jonge vrouw kwamen er meer mensen in de kamer en vluchtte de 20-jarige weg. Een uur later kon de politie hem opsporen en in een woning arresteren.

Een spoedrechter in de Lyckselse rechtbank besloot dat de 20-jarige op waarschijnlijke gronden (de hogere graad van verdenking) moest worden aangehouden op verdenking van poging tot zware verkrachting.

Afghaan: “Niet van belang als het meisje geen seks wil”

Volgens het verslag van de lokale krant Norran over de zitting heeft de 20-jarige zich voor de rechtbank verdedigd door de ernst van de aanranding af te zwakken.

  Ondanks protest Zweedse Milieupartij politica: Syriër die een 12-jarig meisje heeft verkracht in een asielaccommodatie wordt gedeporteerd

Hij legitimeert de misdaad door te zeggen dat “iedereen behoefte heeft aan seks”. De 20-jarige stelt verder dat het “niet van belang is als het meisje geen seks wil”.

Eerder veroordeeld voor aanranding en bedreiging – kreeg een voorwaardelijke straf

De 20-jarige Afghaan is sinds zijn “vlucht” naar Zweden al eerder veroordeeld voor een misdrijf. Op 23 november vorig jaar werd hij in de districtsrechtbank van Skellefteå veroordeeld voor aanranding en bedreigingen.

De rechtbank oordeelde dat de misdrijven overeenkwamen met een gevangenisstraf van een maand, maar vond tegelijkertijd dat een voorwaardelijke straf met een taakstraf van 50 uur een voldoende sanctie voor hem was.

15-jarige Ida gaf Arabieren aan voor verkrachting – nam het recht in eigen hand toen haar aangifte werd afgewezen

Vorig artikelVrouw ontslagen wegens gebruik Parler
Volgend artikelDe op twee na grootste partij van Spanje wordt door Twitter geblokkeerd – twee weken voor de verkiezingen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Moge het zozijn, dat alleenlinksen of koters van linksen het slachtoffer worden.

  Er zullen nog veel slachtoffers komen, omdat de daders niet gestraft worden.

  Tot 1990 wel. Toenwerd een sexmisdrijf beloond met gedwongen castratieen als bonus: bajes.
  Kleinere misdrijven “vrijwillige”sterilisatie.

  Het werkte
  Stockholm was nagenoeg vrij van criminaliteit

  Rede werkt niet bij die gasten; castratie wel. Doen.
  ——————-
  Nog betere oplossing: deportatie; conform EU wet: biometrisch registreren en over de grens trappen.

  Zal uitleggen.
  Iemand die dieren fokt–een melkveehouder b.v.–weet dat het soms verkeerd gaat; dat een gedrocht geboren wordt. het is de taak van een mens om dat af te maken.

  het schijnt dat de Russen wat te weinig blauwe regen hebben gesproeid.
  Die fout kan ten dele hersteld worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in