Vrouw ontslagen wegens gebruik Parler

3
1553
© Ukrainian SSR / Wikimedia (CCO)

Een vrouw die werkte bij een literatuuragentschap in de VS is ontslagen nadat ze zich had aangemeld op de alternatieve microblogs Gab en Parler, meldt Fox News.

Colleen Oefelein, die als literatuuragent werkte, is ontslagen enkel en alleen omdat ze zich online inschreef voor alternatieve microblogs, zegt ze in Fox News Tucker Carlson.

Ik heb een profiel aangemaakt op Parler en Gab. Ik heb daar dezelfde berichten geplaatst als op Twitter, en daarvoor ben ik ontslagen, zegt ze.

Ze zou het bericht hebben ontvangen via een e-mail waarin het bedrijf haar erop wees dat ze zich op deze platforms had geregistreerd. En vanwege haar “politieke activiteiten” ze snel moesten handelen, zeiden ze.

Volgens Colleen Oefelein is het gebeuren akelig omdat het een signaal is naar het hele land dat het prima is om iedereen te ontslaan die niet voldoende links is in zijn mening.

Ze willen dat je links van het midden bent. Vroeger was het genoeg om stil te zijn, maar nu moet je openlijk links zijn, anders loop je het risico ontslagen te worden, aldus Colleen.

Parlor’s CEO vlucht voor doodsbedreigingen

12.000 leden van de Amerikaanse luchtmacht, waaronder elitepiloten, hebben de inentingsplicht geweigerd en de deadline nadert nu

3 REACTIES

 1. Voor de DEMS zijn er maar drie echte literaire werken: Mein Kampf; das Kapital en Mao’srode boekje.

  Verboden: alles anders en denken.

  Zolang dat zo is, is USA aan het sprinten naar de afgrond

 2. De Nederlandse schrijver/acteur Haye van der Heyden gaf aan dat hij op de PVV stemde. Hij kwam nergens meer aan de bak in Hilversum eo. Dus ook hier en met name onder de zogenaamde BN’ers moet je linksch zijn of in ieder geval doen alsof je links bent. Links lullen en rechts vullen…….

 3. Dit word steeds enger.
  Ik irriteer mij vrijwel nooit, echter verbaas ik mij steeds meer,
  hoeveel mensen het maar allemaal best vinden.
  Waarschijnlijk gevangen in hun cirkel van hypotheek, private lease-auto een kredietkaart van €10000.-(waar men natuurlijk €9999,- op rood staat en tig abonnementen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here