Zal er ooit gerechtigheid komen voor de plandemie tirannen die misdaden tegen de mensheid hebben begaan, waaronder massamoord? Advocaat Thomas Renz zegt van wel.

In een recent interview op Brighteon Conversations met Mike Adams, de Health Ranger, legde advocaat Thomas Renz uit hoe hij en vele andere advocaten zich klaarmaken om de hamer te laten vallen op hen die ons recht op leven, vrijheid en het nastreven van geluk hebben bezoedeld met bijna twee jaar Covid-19 fascisme, bericht Ethan Huff.

Alles, van de lockdowns tot de maskermandaten en nu de “vaccin”-mandaten, zijn misdadige activiteiten die bestraft moeten worden. Onder de daders bevinden zich namen als Tony Fauci, Rochelle Walensky, Joe Biden en vele anderen.

“Wij, het Volk, hebben altijd de macht,” verklaarde Renz tijdens het interview. “Wij hebben altijd de macht gehad. Wij zullen altijd de macht hebben. Geen regering kan regeren zonder de instemming van degenen die zij regeert.”

“Als Wij het Volk opstaan, maakt het niet uit hoe corrupt ze zijn, want … als er genoeg van ons opstaan en zeggen: “Het spijt ons, wij accepteren dit niet, wij veranderen dit,” dan zal het veranderen.”

Dit is geen nieuwe informatie

Renz luidt al maanden de alarmklok over hoe de plandemie een bedrog is wat betreft de angst en de manipulatie die er omheen hangt.

Zeker, er worden mensen ziek. Maar is de reactie van de regering gerechtvaardigd? Nauwelijks. Keer op keer heeft de wetenschap aangetoond dat de “remedies” die de regering heeft voorgesteld om “de curve af te vlakken” gericht zijn op overheersing, niet op gezondheid.

  En de schapen kijken wezenloos toe - Italië: Reanimatiepoging in het vaccinatiecentrum

En zelfs al zouden zij de gezondheid bevorderen, dan nog kunnen deze ongrondwettelijke maatregelen niet tegen hun wil aan mensen opgedrongen worden, vooral niet als zij dodelijke bijwerkingen hebben, zoals in het geval van de injecties.

Op dit ogenblik lijden overal mensen die een injectie hebben gekregen aan aandoeningen als VAIDS (vaccin-geïnduceerde AIDS). Sommigen van hen krijgen ook kanker door de dodelijke spike-eiwitten die hun lichaam hebben overspoeld.

Dit zijn oorlogsmisdaden, want in de strijd om “covid” uit te roeien, liet de regering mensen geen andere keus om zich te laten inenten, om bijvoorbeeld hun baan te behouden.

“Dit is dus een doofpot, het is bedrog, het is een leugen,” zegt Renz over hoe de regering nu probeert te verhullen hoeveel gewonden en doden er werkelijk gevallen zijn door de injecties.

Het is een hoogst ongelukkige situatie voor degenen die ten prooi zijn gevallen aan de programmering, of die het gevoel hadden dat zij geen andere keus hadden dan deze prikken te nemen. Het is voor deze mensen dat Renz en zijn medestanders strijden voor gerechtigheid, en om te proberen te voorkomen dat dit soort travestie ooit nog gebeurt.

“Ik denk dat er ontzettend veel mensen zijn – en ik denk wel dat er medeplichtigheid is – ik denk dat als je het in de doofpot stopt, er aansprakelijkheid is,” zegt Renz over hoe het nu verder moet.

“Ik denk dat de media, Big Tech, ja, er is aansprakelijkheid en raad eens: wij komen voor jullie. Het kan even duren voor het zover is, maar we hebben miljoenen mensen die levenslang gezondheidsproblemen en vroegtijdige sterfgevallen zullen krijgen, en ik gok dat zij en hun families dat heel graag willen zien gebeuren, en we moeten er gewoon voor zorgen dat ze zich ervan bewust zijn.”

  Dr. Coleman: De Covid-prikken hebben miljoenen zombies gecreëerd

Adams is het daarmee eens. Hij stelt zich een tijd voor dat van elk bedrijf dat van deze genocide geprofiteerd heeft, de tegoeden in beslag worden genomen, en dat ook van elke directeur, elke manager en elke CEO van elk bedrijf dat hiervan geprofiteerd heeft, de tegoeden in beslag worden genomen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Gevaccineerden kunnen geen bloed doneren, COVID vaccin vernietigt antilichamen – Rode KruisVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelJa, je kunt ontgiften van covid “vaccin” spike-eiwitten: hier is hoe
Volgend artikelPublic Health Scotland zal geen Covid-19 gegevens meer publiceren omdat daaruit blijkt dat de volledig gevaccineerden AIDS ontwikkelen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

  • Ik denk wat vervolging betreft we het kunnen vergeten.Dit plan is ten uitvoer gebracht door de grootste machtigste families ter wereld en die komen zelfs met massamoord weg.
   De machtige illuminatie zit verweven in alle grote organisaties en wereldleiders.

   • Als ze veroordeeld worden zet dan een prijs op hun hoofd. Daar hebben de machtigste families geen antwoord op en durven ze niet meer in het openbaar te verschijnen. laat ze maar wegrotten in hun ondergrondse paleizen.
    Klinkt misschien hard, maar zij hebben ook niet het minste medelijden met ons.

 1. Reiner Fuellmich met een groot team advocatenkosten de hele wereld is heir al mee begonnen.
  Vervolging van 16 personen waaronder Dr Fauci en ook Bill Gates enz.
  Google Reiner Fuellmich maar het is al een heel proces, met de verhoren is hij al meer dan een jaar bezig.

  • Sorry een storende fout “ avokaatkosten “ moet zijn. “ Advocaten uit “ de hele wereld. En Hier al mee begonnen.
   Zeer interessant om dit te volgen …. Zoek het maar op ….

  • Fuellmilch heeft geen rechter kunnen vinden wereldwijd die deze criminelen zou kunnen veroordelen. Hij is nu bezig met een soort onderzoek net als wat de BPOC hier in nl doet.

 2. Als je al die gasten wilt veroordelen die meegewerkt hebben aan de genocide en na hun doodstraf alle lijken moet opruimen kun je massagraven maken en de lijken er met buldozers inschuiven. Alleen al in Nederland hebben meegewerkt (bewust) Alle leden van het WEF, Alle artsen die opzettelijk en bewust hun afgelegde eed hebben genegeerd inzake de prikken z.g. tegen corona, alle nep wetenschappers welke bewust het volk hebben misleidt aangaande corona en alle overige figuren die bewust hebben meegewerkt om mensen een zekere dood in te jagen voortvloeiend uit corona en/of de prikken. Voortvloeiend uit corona behoeft enige toelichting: Patienten bewust de juiste medicatie onthouden en/of dodelijke alternatieven gaven.

 3. De machtigste personen en instellingen met hun triljarden moeten aangepakt worden.
  Rothchild, Rockefeller, Vaticaan, Blackrock, Vanguard enz.
  Zodra die geldstroom stopt vallen ook allen volgelingen om.
  Zolang die geldstromen blijven bestaan zullen er altijd nieuwe Ruttes, Merkels, Macrons en Trudeaus enz. komen.

  • U snapt hopelijk wel, dat de ‘geldstroom’ die zij beheren, uw en mijn geld is? Het is de economische geldstroom die nodig is om ‘ons leven’ in stand te houden. De ‘geldstroom’ stop zetten is geen reële optie.

 4. 26.01.22 D. Horowitz: Klokkenluiders delen medische gegevens van DOD die het debat over vaccinveiligheid wijd openblazen

  https://renz-law.com/media-news-feed/

  “.. Volgens het leger is DMED de “webgebaseerde tool van de Armed Forces Health Surveillance Branch (AFHSB) om op afstand geanonimiseerde actieve componentpersoneel en medische gebeurtenisgegevens in het Defense Medical Surveillance System (DMSS) op te vragen.” Met andere woorden, het bevat elke medische ICD-factuurcode voor elke medische diagnose in het leger die wordt ingediend voor facturering van de medische verzekering gedurende een bepaalde periode. Drie militaire artsen hebben gevraagde gegevens aan Renz voorgelegd die een schokkende en plotselinge piek laten zien in bijna elke ICD-code voor veelvoorkomende vaccinverwondingen in 2021. ..”

  In de afgelopen 5 jaar was het gemiddelde aantal gemelde gevallen van ziekten binnen het leger 1,7 miljoen, na vaccinatie is het gestegen tot bijna 22 miljoen gevallen!
  Hypertension – 2,181% increase
  Diseases of the nervous system – 1,048% increase
  Malignant neoplasms of esophagus – 894% increase
  Multiple sclerosis – 680% increase
  Malignant neoplasms of digestive organs – 624% increase
  Guillain-Barre syndrome – 551% increase
  Breast cancer – 487% increase
  Demyelinating – 487% increase
  Malignant neoplasms of thyroid and other endocrine glands – 474% increase
  Female infertility – 472% increase
  Pulmonary embolism – 468% increase
  Migraines – 452% increase
  Ovarian dysfunction – 437% increase
  Testicular cancer – 369% increase
  Tachycardia – 302% increase

  https://www.ronjohnson.senate.gov/services/files/FB6DDD42-4755-4FDC-BEE9-50E402911E02

  https://www.bitchute.com/video/pKilBrER67OW/
  24th Jan – Leigh Dunbas, human rights attorney gave an update during Senator Ron Johnson’s round table hearing.
  In the last 5 years the average number of reported cases of diseases within the military was 1.7 million, post vaccination it has jumped to nearly 22 million cases! Koekoek

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in