De World Council for Health (WCH) heeft een gids voor het ontgiften van spike-eiwitten uitgebracht om degenen die “gevaccineerd” zijn voor het coronavirus (Covid-19) te helpen verlichting te vinden van het chemische geweld dat hun is aangedaan.

De wereldwijde coalitie van gezondheidsgerichte organisaties en groepen uit het maatschappelijk middenveld bevelen de volgende stoffen aan om de spike-eiwitten van de covid-injectie in het hele lichaam te remmen:

Prunella vulgaris
Emodin
Extract van paardenbloemblad
Dennennaalden
Neem
Ivermectine

Ivermectine in het bijzonder hecht zich aan het SARS-CoV-2 spike-receptor-buig-domein dat aan ACE2 vastzit, waardoor spike-eiwitten zich niet aan het menselijke celmembraan kunnen hechten, schrijft Ethan Huff.

De volgende stoffen worden aanbevolen om spike-eiwitten van covid-injectie te neutraliseren, waardoor ze geen verdere schade aan cellen kunnen toebrengen:

N-acetylcysteïne (NAC)
Venkelthee
Dennennaald thee
Smeerwortelblad
Glutathion
Steranijsthee
Sint-Janskruid
Vitamine C

De plantaardige verbindingen uit de bovenstaande lijst bevatten shikiminezuur, dat kan helpen om de vorming van bloedklonters tegen te gaan en tegelijk enkele van de giftige effecten van spike-eiwitten te verminderen.

Spikeiwitten hechten zich aan ACE2-receptoren in de cellen, waardoor hun normale werking wordt belemmerd. Deze blokkade kan de werking van weefsels veranderen en auto-immuunziekten uitlokken, maar ook abnormale bloedingen of stolsels veroorzaken, waaronder prik-geïnduceerde trombotische trombocytopenie.

Ivermectine, hydroxychloroquine (met zink), quercetine (met zink), en fisetine (een flavonoïde) helpen allemaal om de ACE2-receptoren te beschermen tegen overspoeld worden met schadelijke spike-eiwitten.

Covid-injecties veroorzaken ook een piek in interleukine 6 (IL-6), een pro-inflammatoir cytokine. De volgende stoffen kunnen helpen om deze situatie te ontgiften en te verhelpen:

Boswellia serrata (wierook)
Zwarte komijn (Nigella sativa)
Krillolie en andere vetzuren
Fisetine
Quercetine
Luteoline
Zink
Jasmijnthee
Laurierbladeren
Nootmuskaat
Extract van paardenbloemblad
Curcumine
Kaneel
Apigenine
Resveratrol
Vitamine D3 (met vitamine K)
Magnesium
Kruiden
Zwarte peper
Salie

  Levensverwachting daalt met 37% na COVID-prik, toont peer-reviewed onderzoek aan

Om uw cellen binnen te komen, moet SARS-CoV-2 zich eerst binden aan een ACE2- of CD147-receptor op de cel. De spike-eiwit-subeenheid moet dan proteolytisch gekliefd, of geknipt worden – zonder deze klieving zou het virus zich gewoon aan de receptor hechten en daar stoppen.

Het blijkt dat SARS-CoV-2 een nieuwe furinesplitsingsplaats heeft die niet in natuurlijke coronavirussen voorkomt, en daarom denken velen dat het in een laboratorium gemaakt is. Enkele krachtige natuurlijke furineremmers zijn:

Rutine
Limoneen
Baicaleïne
Hesperidine

Serine protease is een ander enzym dat “verantwoordelijk is voor de proteolytische splitsing van het SARS-CoV-2 spike-eiwit, waardoor gastheercelfusie van het virus mogelijk wordt.” Het remmen van serineprotease zou kunnen helpen om de activering van spike-eiwit en het binnendringen van het virus in de cellen te voorkomen, wat kan gebeuren met de volgende voedingsmiddelen en stoffen:

Groene thee
Blauwgroene algen
N-acetylcysteïne (NAC)
Aardappelknollen
Sojabonen (biologisch, natuurlijk!)
Boswellia

Gezond eten en beperken wanneer u eet helpt het immuunsysteem om op natuurlijke wijze spike-eiwitten te ontgiften

Zoals u waarschijnlijk gemerkt heeft, zijn veel van de bovenstaande remedies voedingsmiddelen. U hoeft ze alleen maar te eten en uw lichaam zorgt voor de rest.

Dit gezegd zijnde, is het wegsnijden van bewerkte en andere ontstekingsbevorderende voedingsmiddelen een goed begin om uw lichaam te bevrijden van spike-eiwitten en andere prik-gifstoffen. Dit houdt ook in dat u geen plantaardige (zaad)oliën meer eet, waarvan er veel sterk geraffineerd en zeer ontstekingsbevorderend zijn.

Ook het beperken van het tijdstip waarop u eet tot een periode van zes tot acht uur, ook wel tijdbeperkt eten genoemd, is nuttig, omdat gebleken is dat het de mitochondriale gezondheid en de metabolische flexibiliteit verbetert.

  Het lijkt erop dat één op de 1200 mensen die in Nederland zijn gevaccineerd, is overleden

“Deze methode … wordt gebruikt om autofagie op te wekken, wat in wezen een recyclageproces is dat in menselijke cellen plaatsvindt, waarbij cellen bestanddelen afbreken en recycleren. Autofagie wordt door het lichaam gebruikt om beschadigde cel-eiwitten te elimineren en kan schadelijke virussen en bacteriën na infectie vernietigen.”

Het gebruik van een sauna, bij voorkeur met infraroodmogelijkheid, is een andere krachtige manier om uw lichaam van gifstoffen te ontdoen en tegelijk uw levensduur te verlengen. De warmtestress van een sauna verhoogt het plasmavolume en de bloedstroom naar het hart en de spieren, wat op zijn beurt het atletisch uithoudingsvermogen verhoogt.

De door de sauna veroorzaakte warmtestress vergroot ook de spiermassa door de eiwitopname en de productie van menselijk groeihormoon (HGH) te stimuleren.

Als u op dieetgebied eenvoudiger wilt beginnen, raadt WCH u aan de volgende 10 essentiële stoffen aan uw gezondheidsstrategie toe te voegen:

Vitamine D
NAC
Nigellazaad
Zink
Curcumine
Vitamine C
Ivermectine
Quercetine
Magnesium
Mariadistelextract

Het is ook zeer aan te bevelen dat u de volledige WCH spike-eiwit detox gids bekijkt voor specifieke doseringsinformatie. Dit is vooral belangrijk voor ivermectine en hydroxychloroquine, omdat dit allebei farmaceutische geneesmiddelen zijn.

Lees zeker ook de doseringsinformatie voor de natuurlijke middelen, want die is gebaseerd op een optimaal therapeutisch potentieel.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-PRIK ONTGIFTING DOSSIER

Dennennaaldboom: Een supermedicijn tegen de schadelijke spike-eiwitten van het covid-vaccin & andere nuttige verwijzingen voor spike ontgiftingVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWat alle westerlingen moeten leren van Canada’s hardhandig optreden tegen de vrijheid
Volgend artikelAdvocaat Thomas Renz zegt dat er vervolgingen komen voor de covid-plandemie meesterbreinen die misdaden tegen de mensheid hebben gepleegd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Sars-cov-2 en spike eiwitten, al dan niet van dat niet bestaande “virus” of uit een spuit. Beide zij nog NOOIT aangetoond! Je kan kruiden drinken wat je wilt, maar als die genetische/chemische grafeenbom in je lichaam zit zijn er maar 2 manieren dat dit uit je lichaam gaat. Als je wegrot in de grond of verbrand wordt in een oven. Eenmaal ingespoten gaat het echt je systeem niet meer uit, al vreet je een hele dennenboom op. Wat een kwakzalververhaal weer. Iemand neemt de moeite om dit soort verhalen te typen, maar waarom, wat zit erachter?? Ook aan de zgn. “wakkere” kant slaapt 99% nog en slikt deze onzin voor zoete koek. Echt, de mensheid is verdoemd.

  • Ik denk dat je zelf slaapt. Eeuwenlang verzamelden inheemse medicijnvrouwen en mannen kruiden om te genezen. Kinderen worden van vaccinatieschade genezen en ook een bekende volwassene, die bijna dood was, voelde zich er beter bij. Dennennaalden, steranijs wordt geadviseerd vanwege het Suraminegehalte, nadat Judy Mikovits in een docu zei dat de drug Suramine tegen biowapens beschermde. Grafeen dioxide zit in chemtrails, voedsel, benzine en die injectie. Dus gefeliciteerd je hebt het al. Nu dan maar lekker wegrotten in jouw woorden. Het woord kwakzalver alleen al vind ik schaamteloos op een site waar de vrijheid van mening hoog in het vaandel staat en door alle deelnemers gerespecteerd te worden. Ik zou je eens verdiepen in de miljardenindustrie wb kanker en vele andere ziekten. Kijk de docu van dr Peter Gotzsche over tienduizenden doden per jaar in de USA door reguliere medicijnen of het UK onderzoek dat slechts een fractie van medicijnen enige werking heeft maar nooit genezing biedt.

   • je hebt gelijk…eeuwenlang verzamelden…..
    en wat was de gemiddelde leeftijdsverwachting??
    wat was de gemiddelde overlevingskans???
    daar wordt in alle talen over gezwegen…
    gemiddelde leeftijd was 25 tot 27 jaar (wil niet zeggen dat mensen niet ouder werden, maar gemiddeld was dat de leefduurte…ergo..mensen stierven steevast heel jong)
    overlevingskans voor kinderen tot vijf jaar was 1 op 3….
    overlevingskans bij bevallingen waren ook ontzettend laag..
    simpele dingen zoals de griep was dodelijk…
    enzovoort enzovoort enzovoort…
    het is niet omdat men eeuwenlang kruiden en planten verzamelde en die enig effect hadden, dat dat enig garantie was op overleven..
    en ja…doden door reguliere medicijnen zijn er ook…, maar als je verkiest, moet je misschien maar terug beginnen grijpen naar planten en kruiden…en bij operaties narcose WEIGEREN, want dat gebruikte men vroeger ook niet..
    misschien jezelf toch maar ff informeren over de overlevingskans van de gemiddelde persoon enkele eeuwen terug..kan best nog wel’s interessant worden…
    wens je veel geluk toe….

  • Inderdaad, ook bij de zgn. ‘wakkere dokters’ is er een een berg van boeken gepubliceerd, een hele boel zgn ontgifters etc… in feite is er dus hetzelfde biznis model aan het ontstaan zoals rond sars-cov 2. Beide partijen hebben baat bij het blijven duren van de crisis, het aantal doden bepaald het inkomen van zowel de vax-industrie als de zgn bestrijders. De westerse mens is zwaar ziek, waarde(n)loos geld verdienen en that’s it. Al 2 jaar al dat gezever van wat het vax allemaal doet, de ene ‘show na de andere die niet om aan te zien is. J.Kennedy, Rand Paul en hun politieke bende heeft bewijzen genoeg om deze waanzin te stoppen maar…hun boekje moet eerst worden uitgegeven! Om duidelijk te zijn, ik heb géén enkel boekje gekocht van wie dan ook, ik neem juist zink en quercecine en that’s it…maar dat neem ik alle jaren tegen de winter dus..nothing new to see! Ik heb van die mensen dus niets geleerd hoor…en géén vax! Voor de rest..it’s all about the money…never about the people!!!

 2. Honing met knoflook: minimaal 2h laten staan.
  Dennennaaldenthee voor de suramine, idd.

  Het helpt niet tegen geprikt zijn omdat je lichaam zelf het virus leert aanmaken, dus je kunt nooit helemaal genezen. Maar als je niet geprikt bent en last hebt van het shedden van mensen, dan kun je zo ontgiften.

  Ook de standaard dingen, zoals brandnetel(thee), kamille etc. helpen je lichaam.

  Wat veel erger is om over na te denken: wat gaat er gebeuren als er te weinig mensen zijn om de nuclear power plants te onderhouden? Dat soort dingen daar wordt steevast niet over nagedacht.

 3. Iedereen roept en schrijft maar wat..
  Echte bewijzen zijn tegenwoordig blijkbaar niet meer nodig.

  Ik denk dat ik een paar dennebomen ga planten, kan ik mooi rijk van worden.

  • Ja, was dat ook niet de buxus haag die kanker kon genezen…. Neen mensen het is zo dat wanneer ergens aan deelneemt van wat dan ook dat je dan eerst goed moet informeren wat de gevolgen zijn achteraf van medicijn gebruikt of andere zwendel in de geneeskunde…. Vroeger werden dat kwakzalvers genoemd maar sinds 2020 zijn die kwakzalvers geneeskundigen geworden…. Als ik het goed begrijp dan gaat Robert Melone een tegengif ontwikkelen om zijn uitvinding van de fatale covid spuit goed te maken…… Dus Phizer gaat weer bergen dollars verdienen!!!!!!Dus het spreekwoord luidt::::::: Bezint eer ge begint!!!

 4. WHO, en nu WCH ! Nee dank je ik trap daar niet in! Maar kan me voorstellen dat In-gespotenen en daarvan spijt hebben alles aangrijpen. Zal wel weer flink aan verdiend worden. Nee vrolijk word ik er niet van.

 5. Laten we samen zingen 😛
  Bij de buren is het gras altijd groener. Een bekend spreekwoord in Nederland. Toch denkt de Indiër Gangaram daar heel anders over. Hij kweekt thuis in Kanpur, in het noorden van India, gras voor eigen consumptie. De Indiër beweert dat hij niet kan overleven zonder zijn dagelijkse portie van één kilo gras.

  Behalve dat het hem energie zou geven, krijgt hij het gevoel dichter bij de natuur te staan. “Door gras te eten heb ik een andere soort energie. Als ik geen gras eet, voel ik me rusteloos. Ik kan zonder eten, maar niet zonder gras,” aldus Gangaram.

 6. Antwoord van ‘de andere kant’ :

  Het is er nooit meer uit te krijgen.
  Het dringt diep door in de celkern.
  Wel kunnen sommige mensen er mee blijven leven, en er geen tot weinig last van hebben.
  Alleen beter om niet meer voort te planten en bloed te geven.
  Bij erg zieke mensen is afstand gewenst.
  Nader verklaard :Erg zieke mensen door wat het vaccin na jaren met hen doet.

  De mensheid is al zo vaak gewaarschuwd.
  Duidelijkheid is er steeds ook geweest, hoe het er voor staat met de aarde.
  Nu wordt het kaf van het koren gescheiden door het vaccin.
  Mensen denken zelf niet meer na.
  Ze doen gewoon. Vervuilen en produceren afval. En waar blijft dat dan?
  Iedereen doet maar gewoon.

  Daarom is er nu ook een vaccin gekomen, waarvan duidelijk is dat het niet goed is.
  Mensen die dat horen en zien en er alert op zijn, die nemen het niet.
  Al die andere mensen die maar gewoon doen en nergens over na denken, die worden hier de dupe van. Beter gezegd… Hun eigen dupe van.

  Chloordioxide en Ivermectine:
  Helpt wel tegen een corona infectie mits deze niet te zwaar is al.

 7. Het herschrijft je DNA, in andere worden worden jij bent jezelf niet meer.
  Wat je wel ben is de lul. sarcasme

 8. Maar als je je zo makkelijk kan ontgiften waarom heeft de WEF dan bedacht met de gifspuit de wereld te kunnen ontvolken

 9. Alles mooi wat er wordt gezegd , maar het grootste probleem is nog altijd dat er niets gedaan wordt. De schuldigen Rutte, kaag, kuipers, van der wal en natuurlijk Hugo de psychopaat zitten nog altijd waar ze absoluut niet horen en er is niemand die ook maar van plan is om ze te verwijderen. We zitten dus met zijn allen op onze knietjes met het hoofdje omlaag zodat dat die schoften alles met ons kunnen doen wat ze willen. Het probleem is niet de covid-19 of de injectie, het werkelijke probleem is onze overheid en die dient voorgoed te verdwijnen ( de linkse rotzooi dus ) Ga daar maar eens over denken hoe we dat gaan doen met zijn allen, want nog even en de blanke is letterlijk een uitstervend ras en dan is het te laat en hebben de smeerlappen gewonnen.

 10. er staat ontgiften niet genezen een wezenlijk verschil vind ik
  Het vaccin is troep dat is duidelijk nooit doen
  maar wat als je er baat bij hebt om kruiden en de juiste voedingssupplementen te nemen
  Kruiden zijn nooit verkeerd ( de giftige daar gelaten) en bv paardenbloem vind je altijd zelfs in de winter
  Hoeft niet veel te kosten hoor
  Sterkte!! al die mensen met vac. klachten .

 11. mijn partner is gevaccineerd, ik niet. Nou vraag ik me af hoe groot het risico voor mij als vrouw is om tijdens de sex “besmet” te raken met de negatieve gevolgen van zijn vaccinatie?
  We hebben pas sinds kort een relatie, dus vandaar ook nu pas deze vraag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in