Ik zal dit artikel beginnen met een verontschuldiging aan die lezers die geen gevoel voor humor hebben die vergelijkbaar is met de mijne, en ook aan die lieve mensen met een groot hart die niet houden van welke etikettering dan ook (schaap en/of wappie), schrijft Todd Hayen.

Wat betreft de term “schaap” – ik heb geprobeerd (en ik ben er zeker van dat ik af en toe gefaald heb) om individuele personen geen “schaap” te noemen. Het is eerder een term die ik heb toegepast op een groep mensen met een soortgelijke “denkwijze”. Als u vindt dat u in die denkwijze past, dan mag u zichzelf, als u dat wilt, uzelf een “schaap” noemen. Als u het beledigend vindt en niet vindt dat u “erbij hoort”, dan vind ik dat prima. Reken uzelf niet tot de groep schapen.

Wat betreft de wappies. Nou, daar komt het gevoel voor humor om de hoek kijken. Ik had een andere term nodig dan “diegenen van ons aan de andere kant van de scheidslijn die in vrijheid geloven en niet vertrouwen in de agenda of de machtshongerige globalisten die de wereld proberen over te nemen”…whew…”wappie” is een makkelijkere manier om hetzelfde punt over te brengen als de term eenmaal gedefinieerd is.

Waarom wappie? Dat is een lang verhaal. Maar het is een even goede term als elke andere.

Dus dat is het. Lees dit artikel met deze dingen in uw achterhoofd, want het staat vol verwijzingen naar schapen en wappies.

De fatale fout van schapen is dat ze zich niet realiseren dat de mensen die zij “samenzweringstheoretici” en “wetenschapsontkenners” noemen, niet een klein randgroepje van mafkezen en boerenkinkels zijn, zoals zij zich misschien voorstellen. Feit is dat we met een groot aantal zijn en dat we veel briljante geesten en formidabele leden op onze individuele vakgebieden hebben. Dit is geen groepje nietsnutten.

Hoewel ik er geen twijfel over heb dat wij GELIJK hebben, wil ik toch zeggen dat voor de mensen die met ons te maken hebben, dat feit niet echt van belang is (gelijk hebben lijkt geen invloed op hen te hebben). Het lijkt erop dat de schapen ons graag negeren en doen alsof we niet bestaan, ongeacht het feit dat we gelijk hebben. Ze kunnen zich niet aan ons storen; we zijn slechts een last voor hen. Die houding zal hen op een dag heel hard in de je weet wel waar bijten.

  Trump is toast

Veel schapen hebben mij gevraagd: “Hoe weet je zeker dat jullie gelijk hebben en wij niet?” Ik heb mezelf vaak dezelfde vraag gesteld. Er zijn veel antwoorden, maar mijn favoriet is gewoon om te zeggen: “Wij hebben gelijk omdat wij gelijk hebben” – wat natuurlijk nogal luchthartig is. Dit lijkt echter een verstandiger antwoord: wappies zijn nieuwsgierig en zoeken hard naar antwoorden.

Zelfs als de heersende consensus correct lijkt, lijken we altijd meer te willen. We willen echt begrijpen waarom de dingen zijn zoals ze zijn. Misschien doen we dit niet bij alles wat we tegenkomen, maar we doen het zeker wanneer we geconfronteerd worden met grote, ingrijpende uitspraken en wanneer de machthebbers ons vertellen dat we allemaal dit of dat moeten “doen”, zoals een vaccin nemen dat niemand echt heeft bestudeerd tegen een virus waar niemand echt zo veel over weet. Meestal zeggen we dan “Huh?”.

Vervolgens duiken we erin. We gaan elk konijnenhol in dat we kunnen vinden. Veel van die holen leiden naar doodlopende wegen, maar we ontdekken die doodlopende wegen zelf. We laten ons door niemand de toegang ontzeggen door te zeggen: “Daar wil je niet naartoe. Wij zeggen: “Huh? Waarom niet?” Zodra we het gevoel krijgen dat onze gebruikelijke informatiebronnen, over het algemeen wat ze de “Main Stream Media” noemen, ons niet het hele verhaal geven, begeven we ons snel op onbekend terrein en beginnen daar te graven. Ja, weer meer doodlopende wegen, maar we raken eraan gewend dat “doodlopende wegen” onderdeel zijn van echt ongeremde ontdekkingen.

We maken conclusies, veronderstellingen, speculaties op basis van alle informatie die we verzameld hebben en beginnen met iets te komen waarover we een houdbare waarheidsverklaring kunnen afleggen. Maar het kost een hoop werk. En het is meestal nooit definitief, nooit waterdicht. We lijken niet van dingen te houden die ijzersterk “lijken”.

Schapen doen dit niet.

Ik heb er nog geen ontmoet die dat wel doet. Ze DENKEN vaak dat ze dat wel doen, en gooien teksten naar me terug die ze hebben gehoord op NPR, of de WP of NYT, of natuurlijk de grote “autoriteiten” zoals de gepensioneerde tsaar van de Wetenschap Fauci, POTUS, hoofden van grote ziekenhuizen of farmaceutische bedrijven, etc. Ze lijken zich niet te realiseren dat hun aandringen op de juistheid van deze bronnen hetzelfde is als naar Goebbels kijken om de juistheid van een Hitlertoespraak te verifiëren, of naar Der Stürmer verwijzen voor de waarheid over Joden. U moet vandaag de dag naar verschillende bronnen gaan voordat u op een nauwkeurige weergave van de sociale of wetenschappelijke werkelijkheid stuit.

  Sean Penn zegt dat ongevaccineerde burgers "criminelen zijn en dat die mensen hun huis niet mogen verlaten"

Schapen weigeren dit te accepteren.

Het vreemde hieraan is dat we nooit in een cultuur zijn geweest waar het mainstream nieuws 100% betrouwbaar is. Bronnen zijn altijd bevooroordeeld geweest, en om echt een goed beeld van iets te krijgen, hebben we altijd meerdere bronnen nodig gehad.

Het probleem is dat wij als Amerikanen (of Canadezen) erin gedrild zijn dat vrijheid, waarheid, mama en appeltaart de kenmerken van onze Amerikaanse cultuur zijn. Hoewel de meesten van ons zijn opgevoed om dat te geloven, is het nooit echt de waarheid geweest. Misschien was het dat voor een milliseconde in 1776, maar ik betwijfel het. (De leerstellingen hier zijn waar, maar verteld worden dat dit de kenmerken en bedoelingen van de Amerikaanse of Canadese regering zijn, is niet de waarheid).

Dat betekent niet noodzakelijkerwijs dat deze cultuur 200 jaar lang 100% verstoken is geweest van enige integriteit (nou ja, op dit moment zou je dat kunnen zeggen), het betekent dat we altijd zelf verantwoordelijk zijn geweest voor het doorzien van deze muur van uitvluchten. Helaas denk ik dat ze er uiteindelijk in geslaagd zijn om de kop van de kip af te hakken. De meeste mensen lijken het vermogen om hun hersenen te gebruiken verloren te hebben.

Vroeger was er helemaal niet zoveel voor nodig om de bolletjeskevers te ontdekken die zich in het katoen verstopten. We hadden concurrerende kranten die het heerlijk vonden om onwaarheden op de pagina’s van de concurrent te onthullen. Dit werkte meestal goed met alleen de grootste spelers (Rockefellers, Carnegies, Morgans, enz.), nu werkt het helemaal niet meer omdat alle grote nieuwsbronnen gekocht zijn. Dit is vrij duidelijk, maar de meeste schapen-types lijken te denken dat een eigenaar van een nieuwsbron geen macht heeft over wat ze afdrukken.

  Tragisch: vader en dochter sterven binnen 4 dagen na COVID-19 vaccin aan hartaanval

Duh.

Velen stellen zich een sigaar rokende workaholic redacteur voor die zijn anker van de waarheid met afschuw vasthoudt en zegt: “ze gaan MIJ niet tegenhouden om DAT af te drukken”. Ik denk niet dat dat ooit echt bestaan heeft. Ik denk dat als er iets was dat oudere nieuwsbronnen eerlijker hield dan tegenwoordig, het struikelen over de “waarheid” als verkoopbaar goed was. Dit lijkt niet langer het geval te zijn.

Dus wat heeft dit te maken met een fatale fout van een schaap? Nou, gewoon dat de waarheid niet langer een verkoopbaar goed is bij de grote nieuwsbronnen, dus moeten we allemaal kijken naar bronnen waar dat nog wel het geval is. Schapen beseffen niet dat wappies de waarheid aan hun kant hebben. En zij scharen zich achter de waarheid. Ze geloven ook niet dat we integer zijn, of dat we met velen zijn, en dat we heel SLIM, vindingrijk en volhardend zijn. Uiteindelijk zal dat hen te pakken krijgen, en op een zeer harde manier.

Waarheid is als regenwater op een dak. Het vindt zijn weg wel als er een doorgang is. Waar die analogie faalt, is wanneer een dak waterdicht wordt. Cultuur en menselijke samenleving kunnen nooit “waarheidsdicht” worden. Vraag me niet waarom, het is gewoon een gegeven. Uiteindelijk vindt de waarheid haar weg naar binnen, wat er ook gebeurt. Het kan even duren, maar de waarheid zal er doorheen komen. Zij zal zegevieren.

Wappies kennen misschien niet allemaal helemaal de waarheid op een bepaald moment, maar ze zoeken ernaar, ongeacht waar ze zich verstopt, en ze vinden haar. Als ze de waarheid vinden en aan andere mensen laten zien waar ze zich bevindt, maken ze het gat groter zodat er meer door kan komen, net als het lek in het dak of het gat in de dam. Uiteindelijk zal de dam breken en het dak instorten.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

COVID-19 vaccin gevaarlijk? Wat is het eigenlijk dat wij zien en de schapen niet?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBritse scholen introduceren WEF ‘genderneutrale’ uniformen voor alle kinderen
Volgend artikelKievse strijdkrachten lijden zware verliezen in Bakhmut en verschillende andere regio’s (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

56 REACTIES

 1. De fatale fout van de schapen

  “Wappies kennen misschien niet allemaal helemaal de waarheid op een bepaald moment, maar ze zoeken ernaar, ongeacht waar ze zich verstopt, en ze vinden haar. Als ze de waarheid vinden en aan andere mensen laten zien waar ze zich bevindt, maken ze het gat groter zodat er meer door kan komen, net als het lek in het dak of het gat in de dam. Uiteindelijk zal de dam breken en het dak instorten”

  Geen speld tussen te krijgen, de idioten die zich lieten “vaccineren” en dachten colectief hun plecht jegens de drammerige regering gedaan te hebben “Je doet het toch voor een ander” nooit van mijn leven zal ik de op een gruwelijk science fictionboek gelijkende peride vergeten en ook alle stompzinnige schapen die de niet vaxxers aanvielen met hun holle, rotte retoriek.

  Het verkleind wel je wereldje waneer je deze graftakken links laat leggen, maar ik zit niet te wachten op een praatje over koetjes en kalfjes, waneer zo’n geestelijk gestoorde geprikte met mij een praatje wil aanknopen er zijn ook spijtoptanten die verloren gaan in hun eigen gedachten hoe stom en egoïstisch ze waren, met de meest gehoorde prik-slogan we willen op vakantie gaan, OMG.

  https://youtu.be/uwiTs60VoTM

 2. Het is complexer. Het is ook het niet durven accepteren dat alles waar je ooit in geloofde, een leugen blijkt te zijn. Je regering, je dokter, je leidinggevende, je beste maat, je partner, familie, alle zekerheden werden/worden onder je voeten weggeslagen. Dan komen mensen in een ontkenningsfase, wat in feite een shock toestand is, een psychisch afweermechanisme. Niet iedereen reageert hetzelfde op een situatie met grote impact. Wegkijken is dan de makkelijke optie, je wereldbeeld stort niet ineen, je kan viool blijven spelen terwijl alles om je heen in brand staat. Moeten we alles dan maar vergeven en vergeten? Zeker niet. Maar voor alles is een juist moment.

  • Amen Bas… mensen zijn in shock en in psychose… als een moeder die in totale shock tevergeefs probeert haar dode kind eten te geven. Daarnaast hebben mensen zoveel kennis en informatie genegeerd dat het nu heel heel heel veel werk kost om dat allemaal te filteren en begrijpen.

   Uiteindelijk moeten we terug naar onze harten. In onze hoofden zijn we allemaal anders, maar in onze harten zijn we allemaal gelijk. En de monsters zonder harten gaan snel opvallen als iedereen vanuit zn hart leeft. Maar zover zijn we nog niet.

   Voor alles idd een juist moment. Alles moet zo gaan om het kwaad volledig zichtbaar te maken. Het gaat eigenlijk perfect als je er zo naar kijkt, want al het kwaad loopt rond alsof het onschendbaar is… hoogmoed…

  • Klopt. Wat er dan ook gebeurt is: slechts op beperkt gebied erkennen dat de waarheid toch anders ligt en dan net doen of je ‘wakker’ bent en toch erg goed nadenkt en op andere cruciale gebieden de cognitieve dissonantie in stand houden.

   Je kunt pas op onderzoek naar de waarheid als je een degelijk fundament hebt. Je kunt niet met vage taal en foute vooronderstellingen leugens herkennen. Als je op 1 onderdeel meegaat in het verhaal van een leugenaar heeft hij zijn weerhaak in je vlees. Dan gaat hij daarop verder.

   Je moet altijd bij het begin beginnen. De basisprincipes. Je wereldbeeld.

   Als je niks weet, niks geleerd hebt en nooit kritisch hebt leren denken zul je alles wat op Wikipedia staat geloven. En alles wat de professor zegt aannemen. Als je niet onthoud wie wat zegt, en vraagt ‘maar vorig jaar zei u het tegenovergestelde?’ of die en die zegt iets heel anders…

   Als je op school nog geen biologie geleerd hebt, genetica van de erwtjes van Mendel, dan slik je Darwins evolutietheorie als zoete koek. Het 1 sluit het ander volledig uit.

   Als je niet weet dat een mens chromosomen paren heeft en dat 1 Y chromosoom informatie mist van een X chromosoom en dat XY door deze missende informatie onherroepelijk leidt tot een manlijk fenotype, dan gaat gendertheorie op de basisschool er ook zo in. Ja biologie is middelbare school weten. Daarom willen ze al op de basisschool beginnen met 🌈 en genderfluiditeit. Net als Darwin met zijn bloedbolletjes met eigenschappen die zich als vloeistof vermengen. Of ‘wat is geld’?

   Wie ben ik, waar kom ik vandaan waarom leef ik en waar ga ik naar toe als ik dood ga? Als het antwoord is: ‘een aap, toeval, nergens voor en nergens heen’, wat weerhoud mij dan om seriemoordenaar te worden? Of mensenbloed te drinken? Vrouwen als gebruiksvoorwerp te behandelen. Gewoon pakken waar je zin in hebt want het heeft toch geen consequenties uiteindelijk. Survival of the fittest. Jij bent sterker dus dan is het ok.

   Als die foute ‘kennis’ op de basisschool al ingeplant is zal een gedrild kind bij biologieles nooit meer de vraag stellen van ‘hey, maar dit klopt toch niet?’.

   Dit geld niet alleen voor geneeskunde itt medicijnen maar ook voor astrofysica, immunologie, psychologie, economie, normen en waarden noem maar op.

 3. Rutte stapt zelf al op. Zoals ik zaterdag al liet weten komt die niet meer terug. Maar goed ook want de boze vuisten hadden hem geraakt . Hij word zo bedreigd langs alle kanten met de dood en moties van wantrouwen dat hij het hazenpad kiest en klaas schwaab laat barsten😅 moet je is niet raden ho die vent als een kat in het nauw zit dt hij zelf opstapt en niet meer terug komt. Dab betekend dat hij chantabel is en hij iets verbergt ben benieuwd welke lijken er de komende weken uit de kast gaan vallen over hem. In ieder geval voor hem beter op te stappen dan die boze vuist voelen.

   • Rutte vertrekt “na” de verkiezingen.
    Demissionair is meer macht , geen verantwoordelijkheid (op papier dan)

    1-vermeende verkiezingen organiseren na reses duurt 8 maanden.vorige formatie duurde ook 8 maanden Is 16 maanden. In België duurde de formatie nog veel langer.

    Mocht mr rutte in de motie wantrouwen toch uit het schapenkop baphomet torentje worden geweerd komt dubbel paspoort kaag en olongren en nep christen hoeksta daar te zitten voor bovengenoemde periode treineren en doordrukken tegen de wik van het volk in.
    Immers stemmen Is juridisch je handtekening recht overdragen , dus er word voor de stemmers beslist zonder gevolgen voor de beslisser maar voor de gene die zijn handtekening oneer het con-tract met de baphomet zet.

    Kansloos.

    • J.R. juli 10, 2023 at 11:25

     👍👍👍

     Kan hij mooi zijn bureau uitruimen en de ramskop (Baphomet) het cadeautje van Balkenende gelijk meenemen.

     Op naar een nieuwe henchman van het WEF.

   • @greet
    Je zegt dus eigenlijk: het NRC bewijst dat Rutte weer terug komt in een andere rol.

    Je moet namelijk alles wat de gekochte media zegt omdraaien om de waarheid te zien.

  • Hij is nog lang niet weg, demissionair kan hij het heel lang vol houden. Jaren zelfs. Zeker met WO3 in gedachte. Zit Rutte morgen in Litouwen? Dan weet je genoeg. Ga dan maar wat hamsteren. Hé, ben ik toch weer een wappie

  • Hahahaha, die Greet toch… Er staat een heel bataljon nieuwe idioten en landverraders klaar om het stokje van rutte over te nemen. Stadhouder sigrid kaag, WEF coördinator voor nederland, zit al jaren te azen op deze baan. En als sigrid het niet wordt, dan wel een andere kwaadaardige imbeciel waar niemand op gestemd heeft. Nederland is de controle over zijn eigen land en regering al lang kwijt, de grote beslissingen worden in washington, brussel en davos genomen.

   • Staat der Nederlanden definitie.
    1- Een private bankieren onderneming.
    2-Alle bedrijven zijn onderhevig aan inflatie en marktwerking.
    3-bedrijven dienen de marktwerking en inherent voor overleving van bedrijven Is winst maken.
    4-mensen zijn bij ter wereld komen dag of de ver-jaar-dag/jaar verder dag ingeschreven onder handels/zeevaarts/oorlog wetten en regels als zijnde dode en zielose objecten/lichamen/entiteiten.
    En worden producten geacht in de schapen van voornoemde corporatie en bedrijf De staat der Nederlanden.

    Een in fraude opgerichte onderneming die gebruik maakt van dode regels gepresenteerd aan de levende mensen als wetten. Zoals mij veelvuldig verkondigd de afgelopen 2 a3 jaar.
    Het Systeem.
    Welk systeem ? Het systeem waarin wij worden beschreven als beesten zonder ziel en als producten op de boerderij.

    Eigenlijk net zoals wij met het slachtvee omgaan….

   • Ik ben mij welbelust van de macht en vuile spelletjes rutte nog kan uitoefenen in de aanloop naar de verkiezingen. Als hij dat durft kan je er donder op zeggen dat hij de boze vuist gaat krijgen. Ik weet wat ik gezien heb 3 jaar terug. En die kaagse k.t is een menstruerende vrouw die houd het nog geen half jaar uit als premier. Die krijgt nog eerde klappen dan dat ze kan bewerkstelligen. Wacht maar af we zijn de zomer nog niet door. Laat eerst de lijken maar eens uit de kast vallen over rutte . Er gaat nog van alles gebeuren eer het eind augustus is. Ik ben niet van van die menstruerende domme wefsnol kaag of het extreem rechtse cda…..er gaat veel veranderen tegen het najaar.

    • Als Rutte demissionair door kan, en dat gaat gebeuren. Reken dan maar op oorlog. Morgen de NAVO top. En Rutte zit er gewoon. Die wordt vandaag niet weggestuurd. We zijn weer belazerd. U krijgt een toneelstukje in de kamer en ze lachen zich kapot om het achterlijke volk. Ik wil er wel een flesje wijn op zetten.

     • Natuurlijk zal hij zoveel mogelijk willen proberen wefwetten erdoorheen te drukken,vooral de immigratie. Klaas schwaab moet zijn zijn hebben.m,aar rutte speelt met vuur. Hij wist dat hij weggestemd zou worden vandaag door een hoop partijen om geen demissionair kabinet te leiden. Daarom heeft hij zijn hachje gered door te zeggen dat hij niet meer verkiesbaar is. Dus word hij vandaag niet weggestemd. Dat was gewoon een tactische zet van hem om klaas schwaab nog maanden aan de macht te houden hier. En die kaagse k.t voor te bereiden. Het gewone domme volk snapt dat niet,maar hoe dan ook als rutte met vuur speelt komt die boze vuist alsnog. Mijn dromen komen altijd uit. Als rutte zijn tijd op is als premier is die op. Klaar.
      By the way nu moet iedereen maar bbb stemmen en niet op van der plas . Laat de zomer eerst maar eens voorbij trekken en kijken wat er in september nog recht staat.

     • Nou, niemand nam de uitdaging aan. Het flesje wijn heb ik zelf gewonnen. Rutte zit er nog gewoon.

      We zijn weer eens belazerd. Goh, dat had ik niet verwacht. de agenda wordt keihard doorgedrukt. Ik zag het gebeuren toen Rutte vanmorgen beloofde niet terug te komen, wist ik dat dit er achter zat. Ik heb ook gelijk niet meer gekeken.

      Doorrammen met de WEF agenda. En hij zit morgen gewoon in Vilnus. Wat zullen ze daar lachen.

     • Gijp juli 10, 2023 at 12:01

      Eerst was de bedoeling dat Rutte 1 dag later naar Litouwen (Vlinius) zou afreizen blijkbaar is hij reeds op het regeringsvliegtuig gestapt Gijp, misschien wordt in Vilnius de knoop door gehakt wie de nieuwe secrataris generaal van de NAVO wordt het gaat naar mijn mening tussen de twee verraders Ursula von der Leyen en demissionair MinPres Rutte, het is maar een gedachte sprongetje van een complotdenker.

      • Rutte lacht iedereen uit

       maandag, 10 juli 2023 12:36 Hits: 7318
       mark rutte lacht iedereen uit Het blijft een geslepen politicus die precies weet wanneer hij wat moet doen.

       Zoals het aftreden precies op het moment dat Biden zegt dat hij wil dat Ursula von der Leyen de NAVO gaat leiden.

       Vanmorgen zouden de messen worden geslepen. Alles en iedereen was Mark Rutte zo spuugzat dat ze hem het liefst vandaag nog uit het Torentje willen zien vertrekken.

       Uiteraard voelde Mark de bui al hangen en als hij na 17 jaar op die manier zou worden weggestuurd, dan had dit toch wel de nodige krassen op zijn CV veroorzaakt. >>>

       https://niburu.co/binnenland/18728-rutte-lacht-iedereen-uit

   • Beste Bas,
    Helemaal correct.
    Weten we nog destijds met die ‘ Harry Potter’ figuur die ineens minister president werd (Balkenende)
    Hij kwam ineens voor het voetlicht uit het niets.
    Was ook de bedoeling.
    Hij heeft ons de Europese grondwet door de strot geduwd.

    Met Rutte waren wij niet blij.
    Met de opvolger gaat het alleen nog maar verder bergaf, ongeacht wie het gaat worden.
    Maak je geen illusies.

    • Oh gut jij gelooft zeker dat de ‘cabal’ gaat vallen en dat Trump straks de wereld gaat redden. Half wakker is niet wakker, dus welterusten!

     • Het is niet aardig wat Ina zegt maar het is wel waar. Half wakker is niet wakker.

      Als ik half wakker naar de wc loop ’s nachts dan pis ik alles onder en de gevolgen zie ik pas de volgende morgen.

      Gelukkig ben ik me van het gevaar bewust en doe ik nooit iets zonder mijn aandacht erbij. Dat is vragen om ongelukken of vergeten huissleutels.

 4. Gelijk hebben.: analytisch.
  1-beslissingen nemen in het belang van het eerlijkheid en het geheel en waarheid ipv eigenbelang , ook als dit jezelf schaad.

  2-emotie -> belang-> beredenering op basis van feiten. Als het gevoel je een angstreactie geeft toch analytisch op basis van ervaring en feiten beslissen en niet het gevoel van angst of eigenbelang laten overheersen.

  3-onderzoeken ipv aannemen.
  Bij Onderzoeken vind men vaak zaken die nadelige gevolgen verbergen die aangegaan dienen te worden , bij aannemen blijft men deze gevolgen ziende blind voor zich uit schuiven tot dat men op de rand van de klif blijkt te staan en 1 stap verwijderd blijkt van een diepe val.

  Het gaat niet om geen angst hebben.
  Angst Is echt en bestaat voor een reden.
  Het Is geen angst hebben om angstig te zijn omdat dit je probeerd te waarschuwen voor een aantaande en naderende gevaar.
  Het Is het gevaar waar men voor moet schuwen.

  Zo doe ik t in ieder geval.
  De hersende onderdrukkers kunnen hierop alleen maar dreigen , strafen en ondrdruken met in fraude gefundeerde regels met pen op papier en van hun angst proberen de mijne te maken.
  Geboren tussen wal en schip
  Hier Is de druk het grootst.
  Doch onder de grootste druk ontstaan Diamanten.

  • Er is angst voor gevaar, dat is een gedachte aan gevaar.

   En er is gevaar.

   Ons is aangeleerd om permanent angst voor gevaar te hebben. Van je geboorte tot je graf worden we gevangen gehouden in angst voor gevaren die helemaal geen gevaren zijn. Gevaar is levensbedreigend. Mensen vinden een hoge energie rekening al een gevaar… of fietsen zonder fietshelm… mensen zijn overal doodsbang voor gemaakt omdat ze overal van gevaren uitgaan. Alles draait om angst en voorbereid zijn op allerlei gevaren… mogelijke gevaren in onze gedachten.

   Angst is nutteloos aangeleerd gedrag. Gevaar vraagt niet om angst, maar om alertheid. Wij zijn gehackt en we worden via ons brein bestuurt dmv angst!!! Daarom creëren ze nu eindeloze crisissen, om ons bang mee te maken en ons te kunnen besturen. Onze hele maatschappij drijft op deze methodiek en pedagogiek om ons in een matrix van angst bestuurbaar te houden.

   • In je hoofd (gedachten) is alles angst. Zo hebben ze ons gehackt. Het virus is waarmee ze onze computer (brein) hebben overgenomen is angst.

    In je hart bestaat angst niet, je hart is dus niet te hacken. We moeten uit onze koppen en terug naar onze harten.

  • Gek he? Dit treintje heb ik geleerd bij bijbelstudie: laat je niet leiden door je emotie maar door je verstand. De locomotief moet je geest zijn, je verstand moet dit uitfilteren en als laatste komt je gevoel je emotie.

   Dat je je niet moet laten leiden door angst. Je hebt angst omdat je pijn of gevaar verwacht. Of straf voor iets verkeerds.

   En soms is angst totaal onberedeneerd en onverwacht. Bijvoorbeeld ’s nachts of als je ergens binnenkomt waar het niet pluis is. Of ook bij ufo ontvoeringen, mensen vertellen dat ze in totale terreur waren bij een ontmoeting.

   Angst is een teken dat er gevaar is. Vreemd dat dit je soms overvalt als er niets aan de hand is, er niets gebeurt en er niemand aanwezig is. Niet zichtbaar tenminste.

   Mijn eerste reflex is: roep Jezus aan en het is direct over. Serieus. Direct. Geen placebo effect of zo. Alleen de adrenaline moet nog even wegebben maar de angst is weg. Ik heb het een paar keer gehad met een aanwijsbare reden maar tegenwoordig nooit meer. Wat ik wel heb is het omgekeerde effect, dat mensen voor mij weglopen zonder dat ik iets zeg (of stink 😉).

   Dus inderdaad: let op je intuïtie, gebruik je verstand om het te onderzoeken en ga gevaar uit de weg of los het op. Je emoties zijn om te gebruiken. Niet om je te leiden.

 5. Let God sort them out juli 10, 2023 at 11:47

  En dan is de vraag waarmee ze ons gehacked hebben.

  Je kan wel iedereen de schuld geven. School, ouders enz enz. Maar daar geloof ik niet al te veel in. Ik denk dat het virus in onze brein “ liegen “ is. Door liegen ontstaan angst in je brein, angst dat het ontdekt wordt dat je gelogen hebt. En liegen doet iedereen. Begint al vroeg bijv. door je beter voor te doen dan je bent. Maar ik ben ermee gestopt. Al vrij jong. En dat bevalt me goed. Als ik de waarheid voor me heb staan en daar achter kan wegduiken hoef ik nooit angst te hebben. En daardoor ruik ik een leugen op een kilometer afstand. Win win,

  • @Gijp… ze hebben ons volledig geprogrammeerd… zo hebben ze ons in honderden, zoniet in duizenden jaren in kleine en grote stapjes omgevormd/gedresseerd/geprogrammeerd.

   De mensen die hier reageren zijn de uitzonderingen waar de programmering en het hacken niet goed is gelukt. Maar komop Gijp… je vraagt hoe ze dat gedaan hebben??? Komop man… moet ik dat echt nog uitleggen??? Geloofsboeken, boeken, ONDERwijs, tv, internet, Fakebook, youtube, politiek, reclames, opvoeding… mijn hemel man… we worden van alle kanten gehackt en geprogrammeerd.

  • Mensen liegen uit angst voor de waarheid. De leugen is dus een gevolg van een waarheid die men niet durft te vertellen. Wie niet bang is (jij en ik en velen hier) liegt dus niet of nauwelijks.

   Maar wie bang is voor de waarheid, liegt alles aan elkaar. Het begint dus bij angst.

   Mijn ouders maken zich drukker om de energie rekening dan hun vrijheid. Mijn hele straat heeft afgelopen jaar uit angst hun daken vol met zonnepanelen gelegd. Mijn familie rent zichzelf voorbij om leuke dingen te doen, uit angst dat wanneer ze even niks doen, dat de werkelijkheid dan binnenkomt. Allemaal angst. Mn neefje deed een zelfmoordpoging… uit doodsangst voor de toekomst die hem wacht. Mijn buren vermijden alle contact met mij, OMDAT ZE DOODSBANG ZIJN VOOR WAT IK TE VERTELLEN HEB.

   Onze hele maatschappij is gebouwd op angst omdat ze met angst onze gedachten kunnen besturen en daarmee kunnen ze ons van alles laten doen. Zoals achterlijke maatregelen handhaven of elkaar haten of QR paspoorten en lockdowns regelen… allemaal met behulp van angst. De hele pandemie heeft laten zien dat ze ons brein met angst hebben gehackt.

   Schapen laten zich ook door een herdershond besturen dmv angst.

   De oplossing? IN ONZE HARTEN BESTAAT ANGST NIET. In onze harten is er gevaar of geen gevaar en dat vraagt alertheid, maar geen angst. Angst wordt ons aangeleerd in de westerse maatschappij.

   • Let God sort them out juli 10, 2023 at 14:37
    Ik denk eerder dat mensen geconfronteerd worden met hun laffe, egoistische en kwaadaardige zelf. Ze hebben alleen maar angst als ze denken dat ze wat te kort gaan komen; bijv dat iemand anders eerder het gifspuitje krijgt dan zij. De westerse maatschappij leert deze shitheads dergelijke kwaliteiten goed te verstoppen onder een dun laagje nep-vriendelijkheid of nep-beschaafdheid. Diep in hun hart minachten ze elke ander en willen ze alleen maar het beste voor zichzelf. En zo worden ze ingepalmd door de ratten en politieke misbruikers. En terug komen op foute of mensonterende beslissingen druist linea reacta tegen hun laffe aard in. Dus ze komen nergens op terug. En ze worstelen nog harder om te krijgen wat ze denken dat ze moeten krijgen. Ten koste van een ander zelfs. Maak je aub geen illusies over het niveau van opportunisme in het gros van je medemensen… De mens is per definitie kwaadaardig, kan niet anders, want dat is een overlevingsmechanisme. Het merendeel ontgroeit dat niet, iaw evolueert niet, transcendeert niet naar een werkelijk beschaafd bewustzijn. En zo wordt de wereld ziek, loopt naar verval.

    • Immortal juli 10, 2023 at 18:09

     Goed verwoord beste Immortal, je legt de vinger precies op de zere plek, jaloezie is een verschrikkelijke emotie bij/van veel mensen, als men oplet kan men het allemaal terug vinden in de dagelijkse beslommeringen van de mensen, voordringen bij de kassa, geen voorrang verlenen in het verkeer, de buren de ogen uitsteken met bijv. een nieuwe auto, kleding om de haverklap pakjes laten bezorgen ect ect.

     Veel mensen zijn egoïstische tering entiteiten heb er geen andere mening over, geloof het of niet 9 van de 10 keer waneer ik iemand ontmoet of spreek zie ik intuïtief wat voor vlees ik in de kuip heb, hoe dat komt omdat ik op mijn intuïtie vertrouw en niet wat de persoon die voor mij staat op zijn woorden geloof, er is bijna een heel leven voor nodig om dit in te zien.

     Groeten

 6. Ik beurde vandaag een beetje op, toen ik een gesprekje had met een kapster, die eigenlijk hetzelfde zei als Todd Hayden. En ook wat de Reguurders zeggen. Ze zei ook dat ze wel merkt dat er steeds veel meer mensen het licht aan het zien zijn, dat ziet ze in haar rol als kapster, met haar sociale antennes, natuurlijk goed. En ze vraagt zich af hoeveel mensen nog in de shit zullen trappen. Ik merkte op dat het ‘demissionaire’ kabinet nu heel ‘demissionair’ en met absolute macht lekker het ‘vaxx paspoort’ er door kan duwen dan. Dus hou je poot stijf – geen angst – maar poot stijf houden. Geen vaxx paspoort, ze zijn knettergek, wat een dictatuur! Oh, en die BBB, ach daar ben je ook weer ingestonken? Of niet? Was dat ook doorgestoken kaart?

 7. Toen de vakbonden macht kregen, en die PvdA rat dat overnam enerzijds, kwamen anderszijds de uitzendbureaus als paddenstoelen de grond uit. ….en was de dagloner van vóór de oorlog weer keurig terug.
  Zolang dat doorgaat ….zolang zal het mensdom getriggerd worden in zijn slaap.

  • Ik weet het nog ja ergens jaren 70 had ik nog nooit van het woord gehoord en toen kwam er hier ergens ook een, kon je bij AH in het distributie centum of in de havens werken.

 8. Ik luister bijna nooit naar de radio.
  Ik kan die over de balk getilde zijk stemmen niet velen.
  De Pathologische leugens verpakt in de MSM is stuitend .
  Maar ok vanmorgen in de auto ff geprobeerd .
  Ging er ff met een bloedgang over rutte gesproken worden hoe hij een groot staatsman is en altijd heel Collegiaal . Ook wiegel deed een duit in de zak . Werkelijk zum kotzen !!
  Quote “GroenLinks is niet van plan om de geplande motie van wantrouwen tegen Mark Rutte in te dienen. Dat bevestigt een partijwoordvoerder tegenover NRC. „Onze kritiek was dat hij zich opstelt als partijleider in plaats van als premier. Nu hij zich terugtrekt als lijsttrekker is het tijdperk Rutte echt voorbij”.

  https://www.demorgen.be/snelnieuws/nederlandse-oppositie-wil-nu-al-van-premier-rutte-af-en-dient-motie-van-wantrouwen-in~bd99ed6e/?referrer=https://duckduckgo.com/
  Mag ik een tijltje 🤣

  • Veel mensen hebben de radio aan om niet met hun eigen gedachten, schuld en angsten geconfronteerd te hoeven worden.

   De radio maakt zelfs muziek kapot met al die mega compressie.

   De radio moet je gewoon helemaal uit laten. Zet zelf je eigen muziek op in goede kwaliteit en kijk tv alleen voor wat jou ontspant of interesseert. En dan bedoel ik film of docu. Zonder reklame.

 9. Ik zorg dat ik zoveel mogelijk pagina 7 van Pfizers docs 5.3.6 postmarketing studie bij mij heb en bij eventuele discussie haal ik die pagina boven. Verleden zaterdag een gesprek met een buur, zei dat hij gedwongen was door bedrijf om spuit te nemen, heeft er maar één genomen en ik haalde die pagina 7 boven…ik wees naar die 1223 doden na de eerste 90 dagen en die man werd héél stil en kreeg tranen in de ogen. Dan heb ik hem de 9 pagina met zware bijwerkingen gegeven…weer een wappie erbij :). Het gaat traag maar ik zie geen andere weg, iedereen die ik de waarheid kan tonen met dit papier van Pfizer zelf kan dit niet meer ontkennen…en daar gaat het over, en dat probeer ik elke dag opnieuw!!!Ik buig niet voor die Davos &UN en WHO kliek!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in