Ministry of Defense of Ukraine / Wikimedia (CC BY-SA 2.0 DEED)

De Russische strijdkrachten in Oekraïne hebben met succes de drievoudige aanval onderschept die de Oekraïners uitvoerden in een poging door de Russische verdedigingslinies aan de fronten Lisichansk, Soledar-Artemovsk en Aleksandro-Kalinov te breken.

Tegelijkertijd werd de overplaatsing van de Tsjetsjeense eenheid “Akhmat” naar Bakhmut aangekondigd, bericht Pronews.

De Russen bereiden de stad voor op stedelijke gevechten voor het geval dat de Oekraïners zich groeperen en het stedelijke weefsel binnendringen.

“Eenheden van de Zuidelijke Groep bleven overdag offensieve pogingen afslaan van eenheden van de Strijdkrachten van Oekraïne om door te dringen tot de Russische verdediging in de richtingen Lisichansk, Soledar-Artemovsk en Aleksandro-Kalinov.

De luchtmacht bombardeerde grote concentraties van de vijand in de gebieden van de nederzettingen Belogorovka, Verkhnekamenskoye, Chasov Yar en Konstantinovka,” aldus het Zuidelijke Groep opperbevel.

Daarnaast trof het leger wapen- en munitiedepots van de 110e Onafhankelijke Gemechaniseerde Brigade van de Strijdkrachten van Oekraïne in Avdiivka, en Russische Tornado-S raketwerpers troffen de wapenopslagplaatsen van de 91e Oekraïense Gemechaniseerde Brigade in de richting Soledar-Artemovsky.

Een munitiedepot van de 115e Gemechaniseerde Brigade van het Oekraïense leger, die actief is aan het Zaporizhzhya front, werd ook vernietigd.

De Oekraïners hebben de afgelopen dagen geprobeerd om het publiek ervan te overtuigen dat hun belangrijkste tegenaanval in Bakhmuth zal plaatsvinden, maar iedereen met gezond verstand weet dat dit onmogelijk is, vooral als je bedenkt dat de Russische troepen er negen maanden over hebben gedaan om de stad in te nemen, en zelfs als de Oekraïners zo’n militaire superioriteit zouden hebben, zouden ze er net zoveel tijd voor nodig hebben.

  Zullen wij sterven voor de Nieuwe Wereldorde?

In feite voeren de Oekraïners op alle fronten tegenaanvallen uit, in de hoop dat ze op een gegeven moment een zwak punt in de Russische verdediging kunnen vinden en kunnen binnendringen.

De tijd is tegen hen, want tegenaanvallen kunnen alleen slagen als ze in zeer korte tijd resultaten opleveren.

De reden hiervoor is dat personeel en wapensystemen snel uitgeput raken door offensieve acties op zwaar versterkte locaties.

#ukraine #bakhmut #artemovsk Bakhmut is het belangrijkste doelwit van de huidige Ukra-aanvallen, volgens social media (ZentraleV). Dit is niet waar. Het tegenoffensief van Ukra is flexibel. Focussen op Bakhmut zou een snelle vernietiging van haar belangrijke troepen betekenen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Kadyrov: Nog eens 70.000 soldaten uit Tsjetsjenië staan klaar om zich aan te sluiten bij de 10.000 die nu vechten (Video)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKievse strijdkrachten lijden zware verliezen in Bakhmut en verschillende andere regio’s (Video’s)
Volgend artikelOekraïens tegenoffensief stevent af op een “ramp” – Voormalig VS marinier
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Er komt meer:

  –Elon Musk heeft samen met Rheinland een ö””onvernietigbare” tank gemaakt;
  –Rheinland gaat een werkplaats opzetten in Oekiestan om tanks te repareren.
  –een algemene beoordeling van een kapotte tank kost in Polen 100.000 in DE 12.000.
  (Ik doe het voor 5.000)…..

  Musk heeft geld, geen hersens; en duitsers worden met een lege kop geboren.
  Welke gek zet er zoiets op in Banderastan?
  veel veiliger: Polen, Roemenie.

  En de Russen maar dat spul opblazen….

  • Musk, een kameleon, kazakkendraaier zonder weerga die van alle walletjes wil snoepen , heeft geen enkele ideologie , alleen maar nog meer poen , alsof hij in n zielig kloteleven, wat het leven eigenlijk is, al die miljarden nodig heeft, het is door mensen van zijn allooi dat de wereld KAPOT gaat !

 2. Focus?
  Die hebben ze niet.
  Het is net of ze in een paralelle realtiteit zitten:
  Met volgas tegen een brug-pijler willen rijden en dan ook nog denken dat je een kans maakt.
  Maar is dit niet een vooropgezet plan?
  Het amerikaanse leger mag nu fitheid uitzonderingen accepteren.
  De westerse wapens zijn uitgedeeld en worden tegen het westen gebruikt (Frankrijk)
  Cluster-munitie leveren is nog net niet hetzelfde als C-wapens.
  Dus waar halen de geallieeerden de illusie vandaan,dat er ook maar een kleine kans is,op een beter vooruitzicht?
  Het is klappen vangen & verliezen.
  Het lijkt wel bewust.Zodat er via een ander geitepaadje,(pun intended) Turkiye lekker alles kan oprollen?
  Ik typ en denk maar even hardop.
  Zorgt goed voor U allen!

 3. Duidelijk een geplande genocide van de Oekraiense mannelijke bevolking. NATO gooit kansloze, slecht gewapende, onomkaderd jeugd te pletter tegen een Russische muur. Wraak voor een duizend jaar oude nederlaag: laat de Slaven leegbloeden. Dit is duidelijk satanisch.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in