Whoisjohngalt / Wikimedia (CC BY-SA 4.0 DEED)

Er wordt zoveel met de armen gewapperd door ons wappies om de aandacht van de schapen te trekken, dat het nogal vervelend kan worden. Ik heb al eerder de Chicken Little analogie gebruikt: wij lopen allemaal rond en worden voortdurend op ons hoofd geslagen door vallende eikels, het is niet grappig meer, “Kijk! kijk! kijk! De hemel valt naar beneden!!! De mensen vallen in drommen neer! Dood, ziekte, chaos! Waarom zien jullie het niet??” schrijft Todd Hayen.

Maar wat is het eigenlijk dat wij zien en zij niet? Wij geloven dat het bewijs is dat wat wij sinds de eerste dag zeggen waarheid is. Van het extreme dat zij opzettelijk proberen het grootste deel van de bevolking op aarde uit te roeien, tot een ietwat afgezwakte beschuldiging dat hun vaccin veel gevaarlijker is dan de bedoeling was en dat de mensen ermee moeten ophouden omdat het A) niet werkt zoals geadverteerd wordt en B) niet zo veilig is als zij ons verzekerden dat het was.

Wat de schapen zien is iets anders. Ten eerste zullen zij de genocide-invalshoek nooit geloven, tenzij zij letterlijk door dode lichamen moeten waden om in de winkel eieren te kunnen kopen (die er niet zullen zijn omdat al degenen die verantwoordelijk zijn voor de eieren in de schappen ook dood zijn).

En zij zullen het minste van deze twee bedoelingen pas geloven als zij letterlijk door diezelfde lijken moeten waden… u begrijpt het punt.

Eigenlijk, als de opgegeven reden (waden door dode lichamen) waar was, zouden de schapen waarschijnlijk pas beginnen te geloven dat het vaccin “misschien niet zo veilig is als oorspronkelijk gedacht”… het genocide-scenario zullen de meeste mensen nooit geloven dat het veroorzaakt is door een opzettelijke uitroeiing, wat er ook gebeurt.

En waar lopen we eigenlijk over te wapperen? 40 dode dokters in Ontario? Waarom niet overal? 30.000 VAERS-doden, gemeld door iedereen die een formulier kan invullen?

Een dubieus rapport van Pfizer dat een groot percentage van de zwangere vrouwen in hun proef miskramen had? En hoe zit het met mijn nichtje dat net bevallen is van een gezond kind? En de talloze andere geboortes uit mijn ervaring van gevaccineerde moeders die perfect in orde zijn?

  Alle elementen van het kwade recept zijn vandaag verenigd om onze wereld in een hel te veranderen

Oversterfte? Sterfgevallen in 2022 een paar procentpunten hoger dan sterfgevallen in 2017? Eén op de 73 gevaccineerden nu dood in het Verenigd Koninkrijk? Werkelijk? Wie? Ken ik één van hen?

Deze voorbeelden, en nog veel meer van dergelijke voorbeelden, zijn pis in een emmer voor schapen. Wilt u andere cijfers horen die recht over een schapenkop vliegen? Andere pis in de emmer?

Alleen al in de VS per jaar: 696.962 doden door hartziekten, 602.350 doden door kanker, 200.955 doden door ongelukken, 102.188 doden door suikerziekte. En wat met de hongerdood in de wereld? 36.000.000. Laat dat even bezinken. Zesendertig miljoen.

Wie geeft er genoeg om om daar iets aan te doen? Of vindt al deze ontnuchterende informatie van centraal belang? Ik niet, zei de vlieg. Ik niet.

Wat is mijn punt? Wel, in onze huidige context is dit soort armwapperen naar schapen alleen maar dat, armwapperen. En over vliegen gesproken, het schijnt dat de schapen vrolijk blijven herkauwen, terwijl ze de vliegen gewoon wegwuiven met een oorvijg hier en daar.

De hierboven opgesomde cijfers over de rampzalige gevolgen van het vaccin zijn voor geen van hen indrukwekkend genoeg om zich er echt iets van aan te trekken, dat zou wel moeten, en de statistieken zijn inderdaad best indrukwekkend, maar niet indrukwekkend genoeg voor het gemiddelde schaap om er een tweede keer over na te denken.

Zij zullen die statistieken gewoon weg rationaliseren met idiote uitspraken als “dat komt allemaal door Covid en long Covid,” of “dat komt allemaal door de opwarming van het klimaat,” of “dat komt allemaal doordat Trump een idioot is.” Het zal wel.

Het kan ook zijn dat zij er niets van alles geloven. En als ze het wel geloven, zelfs als ze het door een wonder toeschrijven aan het vaccin, dan zullen ze het wegpoetsen met een “nou, zo erg is het niet, en als het allemaal waar IS, dan was het het wel waard, want het heeft voorkomen dat vele miljoenen aan Covid zouden sterven!”

Goed genoeg. Ga maar door met jullie mooie, comfortabele, beschermde leventje, mijn kleine schapenvrienden.

  Hoe verwijder je grafeenoxide uit je lichaam? UPDATE

Ja, ik begin boos te worden.

Daar zijn een heleboel redenen voor. Eén ervan is dat al deze mensen over hun schouder kijken om de mainstream media te raadplegen of de pratende hoofden die zij vertrouwen, wanneer zij met iets van dit alles geconfronteerd worden, en zeggen: “Moet ik dit geloven?” En natuurlijk is het antwoord: “Nee, kleintje, dit moet je niet geloven.”

Ik heb een zeer goede vriend, die ik ernstig schadelijke informatie (voor de agenda) bleef geven. Hij keek er nooit naar, hij reageerde met opmerkingen als: “De nieuwsbron die het artikel dat je mij gestuurd hebt gepubliceerd heeft, staat erom bekend Rusland te promoten,” of: “De schrijver van dat artikel is rechts, ik heb niet de moeite genomen het te lezen.”

Voordat hij iets overwoog, keek hij over zijn schouder om te zien wat pappa of mamma eerst te zeggen hadden. Volgens papa en mama zijn wij allemaal kinderen van onze handlers, wij zijn allemaal niet in staat om zelf te beslissen wat waar of niet waar is.

Een andere reden is hun angst voor de gevolgen van ongelijk hebben, nadat zij hun leven, hun gezondheid, en het leven en de gezondheid van hun dierbaren aan deze agenda hebben toegewijd.

Wanneer hun getoond wordt dat hun inzet gebaseerd was op valse informatie en leugens, brokkelt het allemaal af, en dan worden zij niet alleen verantwoordelijk voor hun eigen dood (mogelijk), maar ook voor de dood van al de mensen die zij liefhebben en die aan dezelfde agenda hebben meegedaan.

  "Ze stoppen het nu in ALLES": Grafeen nanodeeltjes

Het is beter om het in die bepaalde volksstam tot het einde uit te spelen dan die werkelijkheid onder ogen te zien. Het is gewoon te veel om te dragen. Wij kunnen ook niet de gewetenloze mogelijkheid vergeten dat hun dierbare regering, hun lieve en liefdevolle papa en mama, kwade duivels zijn. Hun hele ego-structuur zou in elkaar storten als dat waar zou zijn.

Voor ons wappies is het een gegeven, wij hebben altijd geweten dat papa en mama boosaardig waren (die van de regering, van de echte weet ik het niet) en onze ego-structuur is niet op fantasieën gebouwd.

Wat voor ramp wordt er dan groot genoeg om de schapen wakker te schudden en ervoor te zorgen dat zij een en ander in twijfel gaan trekken? Als 36 miljoen hongerdoden wereldwijd niet genoeg is om de meeste mensen te inspireren om minstens $100 per maand te doneren om een einde te maken aan de honger in de wereld, dan zou het een machtig zware stok moeten zijn om een passende indruk in de hoofden van de mensen te slaan wat betreft de gevaren van Covid-vaccinaties. Er is waarschijnlijk ook minstens een vorm van persoonlijke ervaring voor nodig, zoals een kind dat in uw armen sterft aan een bewezen vaccinatieverwonding.

Schapen hebben een groot aantal redenen waarom zij niet wakker worden, en niet de minste daarvan is dat zij gewoon niet onder de indruk zijn van ons armgewapper. Zij denken dat het het allemaal waard was, en dat de duizenden extra doden en gewonden in het beste geval overdreven zijn, en in het slechtste geval een kleine prijs die betaald moet worden om de verwoestingen van de Grote Covid Zuivering te hebben voorkomen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

VaccingierenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBeperkt Rusland de gasstromen naar Europa?
Volgend artikelBent u een eenzame waarheidsspreker?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

45 REACTIES

  • Zolang als er types zoals Johan Derksen maar blijven uit roepen dat corona gevaarlijk is en nog van zo een personen die er vermoedelijk, met zekerheid dit blijven roepen zal de stem van de wappies niet gehoord worden wij hebben geen media waar het werkelijke verhaal verteld kan worden en daarom is het eens goed dat zij nu met de feiten van honger en kou dat ze tegenmoet gaan anders gaan kijken naar de problemen die Rutte met zijn tuig ons volk heeft aan gedaan.
   Wij zien nu al elke dag dat en de hele wereld honger en voedsel wonen een probleem zijn aan het worden er sterven op dit moment heel veel kinderen over de gehele wereld aan honger, let op ik ben een wappie dus dit is zeker niet waar je ogen sluiten voor de fijten daarbij voelen zij de schaapjes veilig bij maar de dood staat voor de deur alleen zij hebben de deur nog steeds op slot.

  • mooie oneliner, maar de griekse zin die daar staat heeft het over ‘zij die zich bewust zijn van hun geestelijke nood.’
   de zin die u aanhaalt is zo vertaald in het kader van ‘hou jij ze arm, dan hou ik ze dom.’

 1. Dat heet COGNITIEVE DISSONANTIE…

  Angst voor de waarheid…

  Wie nu nog doet alsof er niks aan de hand is WIL HET NIET ZIEN en als ze het echt niet zien zijn ze schijnbaar zeer verstandelijk beperkt en blind…

  Maar het zal ook niet meevallen om toe te geven dat je al bijna 3 jaar wakkere mensen voor gek heb verklaard
  en dan toe moet geven dat jezelf de gek was die erin geloofde …

  • En die cognitieve dissonantie gaat heel ver! Echtscheidingen, familieruzies en ga zo maar door. De tijd (die er niet meer is) zal het leren.

 2. Als kind zag en voelde ik al dat er dingen niet klopte. Zoals kinderen die dood gingen van de honger in 3e wereldlanden en daar werd dan geld voor ingezameld, maar naar jaren en jaren bleef ik die beelden op tv zien… Ging dat geld daar wel heen? NEE! Nog een voorbeeld… De 3e wereld oorlog mag je niet ontkennen!? Als je dat zegt dan ga je al nadenken toch! WAAROM mag je het niet ontkennen? Omdat het niet zo is gegaan zoals ze zeggen. Het klinkt misschien hard maar het is misschien wel goed dat het grote deel slaapt en schapen zijn, en waarschijnlijk snel sterven door de vaccinaties. Je zult geen oorlog winnen als je een stel blinde hebt als soldaten.

  • @Henk (Je zult geen oorlog winnen als je een stel blinde hebt als soldaten.)

   Ik deed nooit mee, aan meelopen voor de kinderpostzegels. Kreeg liever straf !!

  • Henk, de schapen zijn dwalende je ziet ze vluchten durven nog nauwelijks nog buiten te komen zij leven voort durend in angst wat is er toch met de mensen aan de hand en steeds als ik mij dat afvraagt wordt de vraag die ik heb maar steeds groter waar is men mee bezig in Den Haag een ding is zeker niet met het volk want daar wilt men zoveel mogelijk van af, ouderen zieke en gehandicapte en onnozel zijn een blok aan de benen van de elite net of zij die mensen moeten verzorgen of helpen , het zijn mensen die voor de elite geen geld opbrengen en daarom is men bezig met een grote schoonmaak het geld wat wij verdiend hebben is allemaal verdwenen naar de elite en naar Brussel die leven als god in Frankrijk van ons geld en wij gaan kou en honger tegenmoet en ik vind het te gemakkelijk om zij daar alleen de schuld van te geven wij als volk zijn blind gemaakt om de werkelijkheid onder ogen nog te kunnen zien, schuld op schuld is er gemaakt en bij verlies van je werkt dat nu gaat komen raken deze personen allemaal in hun val. Fijn e zondag.

  • Weer een onnozele reactie, want die claim wordt niet gemaakt
   Echter, de media in Rusland is wel diverser in hun opinies dan die in het westen.

  • Er bestaat geen enkel land die dat niet doen maar Poetin heeft grondstoffen en een leger en veel macht en die gebruikt hij op dat moment maar wat heeft het westen nu al ruim 70 jaar gedaan ook hun macht gebruikt en van macht komt corruptie dat zie je hier wel en in de EU onze leiders zijn geen haar beter maar ook net als Poetin gewoon criminelen ons heel rechtssysteem bestaat uit corruptie ik hoop dat je dit niet ontgaan is.

 3. In onze plaatselijke krant staan nog steeds propagandastukken voor de vaccinaties. Geen enkel woord over bijwerkingen en doden. Terwijl een goeie vriend van de baas van het blad plotseling veel te jong is gestorven na vaccinatie.
  Slechte krant. Was ooit prima. In de tijd dat onafhankelijke journalisten nog bestonden.
  Heb die krant maar opgezegd. Van mij mogen ze failliet.

 4. Dat heb ik mij ook afgevraagd van waarom zien ze het niet en begrijpen zij het niet, ook al als je ze het in hapklare brokjes uitlegt in Jip en Janneke taal. Het is te vergeefs, het ligt buiten hun paradigma. Dat heb ik enigszins uitgezocht hoe dat nou kan, dat heeft te maken met jou persoonlijke frequentie/bioritme en welk soort opvoeding jij hebt genoten van jongs af aan en welke omgeving jij bent opgegroeid. Heb jij een opvoeding genoten, waar jij je staande moest houden tegenover je ouders en/of je broers en zussen. En alles wat jij graag zou willen hebben in je jeugdjaren, er zelf voor moeten werken of met andere hand-en-spandiensten. Dan heb jij je zelf aangeleerd om zelf na te denken hoe jij met die uitdagingen om moest gaan om je staandend te kunnen houden. Dit is de categorie zelf denkers, die bepalen hun eigen wegen en richting. Zoals de avonturiers, de ontdekkers, de denkers, de onafhankelijken. Moeite hebben met opgelegde regeltjes door de autoriteiten. Eerst alles zelf ontrafelen en beredeneren of dat wel klopt wat er beweerd wordt.

  Mensen die alles in de schoot geworpen hebben gekregen van jongs af aan, die hebben dat niet aangeleerd. Die gaan klakkeloos ervan uit dat hun ouders de waarheid spreken en het beste met je voor hebben. Dat zullen zij ook later doen met de overheden en de rest van de instanties. Er zal nooit argwaan zijn naar deze instanties of overheden toe, dat zij niet het beste met hun voor hebben. En als andere dan waarschuwen voor het gevaar en slechtheid van die instanties of overheden, dan komt dat verhaal over als de grootste onzin in hun beleving. Omdat ze nooit zich zelf hebben aangeleerd zelf na te denken denken en dat niet iedereen het beste met hun voor hebben. Dit is de categorie volgers en graag hun best doen om erbij te willen horen. De grote massa dus. De kudde dieren, de supporters van clubs, de kroeglopers en de feestgangers, zijn verzot op alles wat in groepen georganiseerd wordt.

  Je hebt ook de categorie van de angsthazen, die overal min of meer bang zijn voor het onbekende. Alles moet volgens de gebaande wegen lopen, want anders raken zij van slag. Want deze groep is heel beschermd opgegroeid. Alles had een vaste procedure van handelingen en daar werd niet van afgeweken welke omstandigheden er ook voor deden. Dan kun je niet aan komen met dat de overheden en de gevestigde instanties die bewust ons willen doden met o.a. vaccins. Want dat is voor hen een brug te ver. De eeuwige student, de controlfreaks, de afhankelijke, de onvoorwaardelijke gehoorzame aan het gezag. Zij zullen altijd binnen de gelijnde banen en kaders blijven, die voorgeschreven zijn door de instanties.

  Dan heb je nog de categorie van de verraders, Deze categorie is een meest afwijkende van andere. Deze hebben in hun opvoeding een minderwaardigheidssyndroom op gelopen, doordat zij naar hun eigen beleving minder aandacht kregen van hun ouders, dan waar zij behoefte aan hadden. Door dan bewust te gaan krijsen, erg druk te zijn of dingen bewust kapot te maken maakt niet u van wie dat eigendom is, liegen, van broers en zussen jatten. Zij zullen daardoor altijd jaloers zijn op andere en zo die andere eigenlijk nooit niets iets gunnen. Enkel om zo aandacht op hun zelf te kunnen projecteren, want daar hebben zij oneindig veel behoefte aan. Iedereen moet hen als ware aanbidden, alsof zij een god zijn. Het zijn eigenlijk zeer slimme mensen en leren heel makkelijk iets uit een boekje. Maar de praktijk gaat ze het veel minder af. Daar zij geestelijk zijn blijven hangen in de kleuter jaren, waar toen eigen verantwoordingen voor eigen gedrag nog niet bestond. En omdat hen het leren via een boekje veel te gemakkelijk afging, hebben zij zich nooit aangeleerd om opgedaande kennis op te slaan in het lange termijn geheugen. Hierdoor blijven zij altijd hun fouten hun gehele leven herhalen, want zij kunnen niet leren van hun fouten. Omdat zij dat zich zelf nooit aangeleerd hebben, omdat het in hun jonge jaren het te gemakkelijk als afging. Met deze mentaliteit en karaktertrekken hebben lak aan iedereen en alles. Zijn hondsbrutaal en lappen iedereen erbij om er zelf beter van te kunnen worden. Schuwen geen geweld, als zij daardoor niet door de mand vallen bij de massa. Alles staat in het teken om hun ego zo groot mogelijk aan iedereen te pronken. Dat zij dat met list en bedrog moeten doen is voor hen geen belemmering, liegen, bedriegen, chanteren, afpersen, frauderen, oplichten is hun tweede natuur. Die begrijpen heel goed dat er genocide op de mensheid uitgevoerd wordt, door die zogenaamde vaccins. Het vibreert met hun eigen frequentie en dat maakt hen zo ongrijpbaar voor de overheden en gevestigde instanties.
  Dit zijn de alles beter wetende, de progressieve, de hervormers, de zich zelf benoemde deskundige, de politici, de acteurs en de activist. Overal waar macht en geld te halen valt zijn zij er.

  • Je verhaal gaat m.i. niet op.
   Ik heb nooit een vakantiebaan of wat dan ook gehad, vreselijke deugouderschapen en familie.
   Maar ik heb altijd onafhankelijk gedacht en geschopt tegen zinloze regels.
   Nooit geconformeerd om schaap te zijn.

   Hier een arm dorp waar veel stumpers, die ongetwijfeld nooit wat cadeau hebben gekregen in hun jeugd maar allemaal nog gemuilkorfd en met respect voor corrupt gezag alles slikken.

   Het zit in je of niet.
   Zoals bij reorganisatiegolven op de werkvloer (waar het vaak overduidelijk was dat het de organisatie niet ten goede kwam). De meerderheid (schapen) snapt dat je “stil moet zitten als je geschoren wordt”. Ik benoemde blijvend dat er foute keuzes werden gemaakt, kwam op voor de gedupeerden en kon daardoor vaak vertrekken.
   Niveau van opleiding, functie, achtergrond of wat dan ook. Daar zat het verschil in gedrag niet in.

   In ons “sociale beestensoort” zit van nature dat je beter niet op kunt vallen in een groep. Daar profiteren altijd enkele slechten van en is er een enkele keer een zwart (slim) schaap dat meewarrig door de kudde (richting slachthuis) wordt aangekeken.
   C’est la vie.

    • Nou toch wat meegemaakt. Kom ik net bij mijn ouwe buurvrouw, die is zowat 80 en verhuurt een zomerhuisje. Vertelt ze tegen me dat een van haar gasten bij haar in huis kwam en doodsbenauwd was dat zij, de verhuurster, corona zou hebben. Toen drukte die gast een coronatestwattenstaafje in haar neus. Bij dat ouwe mens, terwijl ze zich nooit laat testen, niet geprikt is en geen bekpamper draagt. Ze gewoon, net als onze hele buurt hier helemaal nooit aan ‘corona’ heeft gedaan.
     Ik zeg tegen haar dat valt onder verkrachting buuv. Als iemand iets in je stopt zonder jouw toestemming valt dat onder verkrachting. Het ouwe mensje wil geen stennis maken maar ik vind het toch best wel erg.

 5. Nu komt er een ’turbo’ booster aan met bescherming tegen wel 2 varianten, de originele(allang uitgestorven) en de originele omicron (ook allang uitgestorven).
  Ze leveren weer een aantal zeer giftige batches en wat minder giftige, zodat er weer een aantal snel dood gaat en een aantal over een paar jaar.
  Kaasschaafmethode.
  Het komt satan niet op een jaartje eerder of later.

  • Juist!
   En het is beangstigend hoeveel van die gevaarlijke gestoorden we om ons heen hebben. De heksenjachten komen er weer aan. Als je ziet met hoeveel gemak het gepeupel van de één op de andere dag pro oekrie waren (zonder enige kennis van dat land te hebben) dan is ons verketteren ook heel snel mogelijk met de HTV.

   • Ja oorlogstijd komt er weer aan. Net als met de joden vóór de tweede wereldoorlog zal het met de ongeprikten gaan. Op de sociale media kun je al lezen wie hen aan gaan geven. Ik verzamel hun namen, adressen, werkplek, familie. Dan weet ik straks wie ik hebben moet als mijn ongeprikte kennissen wat overkomt.

 6. Er wordt in dit artikel op dezelfde foute manier met statistiek omgegaan als tijdens de eerst uitbraak in feb/mrt 2020 door destijds onze overheid. Ik zal twee voorbeelden noemen; een op de 73 gevaccineerden is nu overleden in het VK. Wat zegt dat? Juist, helemaal niets! Dit is iets totaal anders als een op de 73 gevaccineerden is daadwerkelijk daaraan gestorven. En die andere cijfers ogen natuurlijk imposant maar we praten hier enkel over ruwe data over een bevolking van 330 miljoen. Kom op mede ongevaccineerden… Scherp blijven!

  • Dit viel mij ook op. Van beide kanten dus ook misinformatie. Het ergste vind ik de tirannieke verdeel en heers propaganda van een stel criminelen aan de macht. Heel gevaarlijk en alles kapotmakend. Inmiddels zijn al mijn- ik dacht loyale vrienden- al minstens 3x gevaxed en ben ik voor gek verklaart zelfs voor egoist en asociaal uitgemaakt omdat ik bedachtzaam en onderzoekend ben..? Kennelijk voelt het veiliger met de goed gelovige massa mee te heulen o.l.v. pathologische leugenaars.
   We zullen zien… hoe dit afloopt.

   • Die vrienden van jou die zich door die criminele machthebbers laten opjutten en die jou aso vinden zijn nog in de veronderstelling dat anderen ooit rekening met hen zullen gaan houden mocht dat nodig zijn.
    Ze vergissen zich maar dat weten ze nog niet.
    Ik ben een aantal keer weduwe geworden en heb het voorrecht gehad de soort “de sociale mens” een aantal keer in het echt mee te mogen maken. In mijn ergste tijden. Toen ik helemaal kapot was. Als je in een zwakke positie zit dan word je dus prooi van zulke mensen waar je het nooit van zou verwachten.
    Dus wie mij beschuldigt van egoïsme en asociaal gedrag die doe ik altijd even een boekje open over hun sociale medemensen.
    De bekken zijn dan snel gesnoerd.
    Ook vertel ik hen meteen over de injecties die ik nodig heb om pijnloos te kunnen leven maar die ik niet meer krijg van mijn huisarts.
    Terwijl ik wel ‘gevaccineerd’ moet worden om mijn rottige leven in stand te houden?
    Op mijn vraag hoe dat met elkaar te rijmen valt weet niemand ooit een goed antwoord.
    Ik trek me niets meer van een ander aan. Wie zin heeft om iemand emotioneel te chanteren gaat dat maar proberen bij Hugo de Jonge, Mark Rutte of Sigrid Kaag.
    Doe je best.
    Ik trap niet meer in emotionele chantage.

    • Ha Crassula !
     Zie mijn reactie op Malou ! Eigenlijk is die netzogoed voor jou bedoeld ! Ze zíjn er nog wel, eerlijke mensen met karakter.. Sterkte en groet, Rudolf

     • Dank, Rudolf.
      Het is niet erg om zulke mensen kwijt te raken.
      Ik heb er veel van geleerd. Het werkt ook best bevrijdend. Ik voel me vrijer dan ooit tevoren, alle ballast is overboord gegaan.

   • ‘In tijden van nood leer je je echte vrienden kennen’ was ook wel het gezegde… Tjaa, als er dan weinig of geen overblijven is het misschien ook wel heel goed ze kwijt te raken…En nieuwe contacten en kans op vriendschap te creëren met mensen, geestverwanten die in ieder geval net als jij karakter tonen en eerlijk denken voorop stellen, hun eigenwijs gezond verstand durven gebruiken ! Is alvast een betere basis…Ga op z’n tijd naar demo’s, andere bijeenkomsten en wat ook maar…Voor velen werd dat al een eye-opener en nieuwe inspiratie ! Groet en sterkte, Rudolf

 7. Wij zien de waarheid voor wat het is en de schapen kijken naar de waarheid zonder deze te zien. Tegengehouden door angst is de comfortabele leugen de beste oplossing voor ze.

  Ik wens ze vooral sterkte in hun lege loze leven wat voor hen gestuurd wordt en voortkomt uit angst, angst en nog eens angst. Is het niet de angst voor de waarheid is het wel de angst van het ego om toe te moeten geven.

  Uiteindelijk zijn het allemaal keuzes die men toch zelf vrijwillig neemt

 8. Onderwerp jullie nu maar aan je grote leider “: sekte leider moordenaar Rutte jullie hebben laten blijken dat je van hem houd en nu niet meer zonder hem kunnen , je leven heb je in zijn handen gelegd en hij bepaald nu wie er nog mag blijven leven wij zijn niets minder dan dode geesten alle waardigheid van het menselijk leven zijn vergeten, vermoorden hun eigen ouders en kinderen al wat de sekte leider zeg volgen jullie uit angst en een minder waardigheid complexs in feite zijn jullie al dood.

 9. Het is heel simpel en altijd al zo geweest : 90% van de mensen (of meer, dit is ’n vrij gangbare ruwe schatting) is sowieso níet leesgericht (’n A4-tje vaak al teveel..), zijn óók geen betwijfelaars, onderzoekers, overdenkers, zich afvragers of cultiveerders van enig rechtvaardigheidsgevoel of enige behoefte aan waarheidsvinding… Die overgrote meerderheid zijn van jongsaf en qua aanleg imitators, gehoorzamers, gelovers, volgers, vertrouwers, zijn ook niet in de gelegenheid en hebben simpel de tijd niet om buiten de directe primaire kopzorg voor zichzelf en eventueel gezin etc. en wat ze al moeten bijhouden voor hun professie, hun vak, mensheid-, staats-, wereldproblemen intensief te gaan bestuderen, hebben daar ook de capaciteit iderdaad gewoon niet voor ! Pas op : júist omdat ze verder niets aan hun kop hebben en niet gauw afgeleid zijn en zich doorgaans wel best voelen in hun situatie–vaak ook maar één specifieke hobby of helemaal géén buiten studie of vak–zijn het vaak op school heel goede leerlingen, omdat ze zich makkelijk kunnen concentreren en makkelijk onthouden.. de probleemloze blokkers, die ondanks ‘huiswerk’ toch nog tijd overhouden om in de kroeg over niets te zeveren of voor die ene hobby (wat ook)..Zij wíllen ook niet anders, het is een fijne vastigheid-wereld waarin ze gewoon alle kennis die ze aangeboden wordt opzuigen en kritiekloos voor waar aannemen.. Zij worden de vakmensen en uitvoerders op alle niveaus..Het verklaart ook de verbijsterende opstelling van een beroepsgroep als de huisartsen–én overige artsen !–, maar eigenlijk zou je al stomverbaasd moeten zijn dat zij met hun ‘intelligentie’ allemaal de studie ‘medicijnen’, want dat is het en zo wordt het terecht genoemd, acceptabel vonden, waar het níets met ‘gezondheidskunde’, gezondheidsleer of eigenlijk zelfs maar echte geneeskunde te maken heeft…En op alle andere gebieden komen deze brave aangepaste mensen op hoge posities in de samenleving..Het verklaart ook waarom het grootste deel van de politici, waaronder ook zelfs hele scherpe en kritische (Wilders, Omtzigt) die hardnekkige plaat voor de kop blijft houden.. Naast de corruptie en dubbele agenda’s en niet-integer zijn natuurlijk..Deze volgzame gehoorzame mensen zijn het die ooit de piramides bouwden, die altijd de legers gevuld hebben ! Zij wíllen ook kunnen vertrouwen en menen dat hun leiders te vertrouwen moeten zijn en dat zij die dan loyaal kúnnen zijn, wat zij allemaal als grote deugden zien ! En ze hebben een punt ! Wie zal het zijn/haar kleine kinderen kwalijk nemen dat ze papa en mama vertrouwen en vinden dat ze dat maar níet moeten doen ? En in onze specialistensamenleving waarin elk vak(gebied) haast oneindig veel te bestuderen en bij te houden kennis meebrengt zou een en ander ook moeten kunnen…
  Er is altijd maar een heel kleine groep–ik denk zelfs véél kleiner dan die overige 10%-die alles wil bevragen, die wil mogen betwijfelen, onderzoeken, uitzoeken, bewijzen eist, behoefte aan waarheid en waarheidsvinding heeft en doorgaans ook een sterk rechtvaardigheidsgevoel kent..Die hebben het in heel de geschiedenis zelden makkelijk gehad, juist omdat hún zeer noodzakelijke en nuttige ‘specialisatie’ algemeen gerichte kritische opstelling ten opzichte van alles, het hele bestaan is..De wachters in de contrôlekamer van het maatschappijschip.. Alle genoemde fenomenen zijn nodig, moeten er zijn : wat heb je aan hersens als er geen lichaam aan vastzit, wát aan een lichaam zonder hersens ? Één heel praktische conclusie is in ieder geval dat je wát je ook wilt veranderen of bestrijden je als belangrijkste te overtuigen, te beïnvoeden groep in elke samenleving niet zozeer de overgrote massa–dat zijn de loyale gelovers, volgers, niet-zelfdenkers– moet benaderen maar juist op álle niveaus–tot zeker de hoogste toe–de léiderstypen, de vóórmannen en -vrouwen, de ‘influencers’…Anders krijg je niets klaar.. Dat is mínstens zo belangrijk als het vol laten lopen van de wereldsteden met demonstranten.. Wat óók moet, maar je zult begrijpen dat het ook op dat punt nogal wat uitmaakt als de leiderstypen, de dominante karakters bij ME en Defensie, politie in algemeen en overheden, in meerderheid overtuigd raken dat hun loyaliteit en vertrouwen–waar zij altijd tróts op gingen–door een fout blijkende overheid misbruikt, beschaamd en verraden zijn… OK ! Nu lang genoeg, toch alweer veel te lang ! Hoop dat iemand er iets aan heeft nog !

  • Grappig, we hadden het er hier gisteren nog over, dat de kinderen alles zo scherp zien omdat ze er nog niet hele kuddes moeilijke ideeën bijhalen. Zoals volwassenen er wel van alles aan de haren bijslepen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in