De recentste gegevens van Public Health die in het Verenigd Koninkrijk zijn gepubliceerd, bevestigen dat de dubbel gevaccineerde bevolking meer kans heeft om Covid-19 op te lopen, meer kans heeft om met Covid-19 in het ziekenhuis te worden opgenomen en meer kans heeft om aan Covid-19 te sterven dan de ongevaccineerde bevolking, ondanks de bewering dat de Covid-19 injecties het risico op ziekenhuisopname en overlijden met tot 95% zouden verminderen, bericht Dailyexpose.uk.

De laatste volksgezondheidsgegevens bewijzen dat de Covid-19 vaccins het risico op infectie, ziekenhuisopname en overlijden als gevolg van Covid-19 VERHOGEN

Public Health Scotland (PHS) publiceert wekelijks een statistisch Covid-19 rapport met gegevens over Covid-19 gevallen, ziekenhuisopnamen en sterfgevallen over een periode van vier weken, en hun laatste rapport bevestigt wat wij het publiek al maanden proberen te informeren – de Covid-19 vaccins werken niet en maken de ontvangers erger.

Maandenlang hebben de autoriteiten de percentages per 100.000 inwoners gebruikt om te rechtvaardigen dat de Covid-19 vaccins effectief zijn, maar we kunnen garanderen dat ze deze metriek nu niet langer zullen gebruiken, omdat de percentages per 100.000 inwoners sinds ten minste medio december 2021 het hoogst zijn onder de dubbel gevaccineerde bevolking.

Tabel 14 van het laatste PHS-verslag toont het aantal bevestigde Covid-19-gevallen per vaccinatiestatus tussen 18 december 2021 en 14 januari 2022, en uit de tabel blijkt dat het aantal gevallen onder de dubbel gevaccineerde populatie ongeveer 4 tegen 1 hoger is dan het aantal gevallen onder de ongevaccineerde populatie.

Bron – Blz 38

Maar uit dezelfde tabel blijkt ook dat het leeftijdgestandaardiseerde aantal gevallen van Covid-19 per 100.000 dubbel gevaccineerde personen ongeveer 2,5 maal hoger ligt dan het aantal gevallen onder de ongevaccineerde bevolking.

  Symbolen van Schaamte

Sinds ten minste 18 december is het aantal gevallen per 100.000 dubbel gevaccineerde personen ten minste twee keer zo hoog als het aantal gevallen onder ongevaccineerde personen. Dit wijst er niet alleen op dat de Covid-19 vaccins ondoeltreffend zijn om infectie of overdracht te voorkomen, het wijst er zelfs op dat de Covid-19 vaccins de ontvangers tweemaal zoveel kans geven om geïnfecteerd te raken of Covid-19 over te dragen.

Het gemiddelde leeftijdsgestandaardiseerde Covid-19-gevallencijfer was 708,84 per 100.000 personen onder de ongevaccineerde bevolking tussen 18 december 21 en 14 januari 22. Maar het gemiddelde aantal gevallen onder de bevolking die met twee doses gevaccineerd was, bedroeg 1.791,1 per 100.000 gedurende dezelfde periode.

Tabel 15 van het laatste PHS-verslag toont het aantal bevestigde Covid-19 ziekenhuisopnames naar vaccinatiestatus tussen 18 december 2021 en 14 januari 2022, en uit de tabel blijkt dat de meeste ziekenhuisopnames zijn geregistreerd onder de dubbel gevaccineerde populatie.

Bron – Blz 44

Uit dezelfde tabel blijkt ook dat het leeftijdsgestandaardiseerde Covid-19-ziekenhuisopnamepercentage per 100.000 dubbel gevaccineerde personen hoger is dan het ziekenhuisopnamepercentage onder de ongevaccineerde populatie.

Sinds 1 januari is het ziekenhuisopnamepercentage het hoogst onder de dubbelgevaccineerden, en het gemiddelde percentage per 100.000 tussen 18 december 21 en 14 januari 22 komt overeen met 41,16 per 100.000 ongevaccineerden, maar 43,3 per 100.000 dubbelgevaccineerden. Dit betekent dat de dubbel gevaccineerden statistisch gezien meer kans hebben om met Covid-19 in het ziekenhuis te worden opgenomen dan de ongevaccineerden.

Tabel 16 van het laatste PHS-verslag toont het aantal bevestigde sterfgevallen met Covid-19 per vaccinatiestatus tussen 11 december 2021 en 7 januari 2022, en de tabel toont dat het aantal sterfgevallen onder de dubbelgevaccineerde populatie ongeveer 2,5 op 1 hoger is dan het aantal sterfgevallen onder de ongevaccineerde populatie.

  Dr. Coleman: De Tijd dringt voor hen die om Vrijheid geven
Bron – Blz 50

Uit dezelfde tabel blijkt ook dat het leeftijdsgestandaardiseerde sterftecijfer voor Covid-19 per 100.000 dubbel gevaccineerde personen hoger is dan het sterftecijfer onder de ongevaccineerde populatie.

Sinds ten minste 11 december 21 is het sterftecijfer het hoogst onder de dubbelgevaccineerden, waarbij in de week van 18 december een enorm verschil is opgetreden.

In deze week hadden de dubbel gevaccineerden statistisch gezien 4 keer meer kans om aan Covid-19 te overlijden dan de ongevaccineerden.

Het gemiddelde leeftijdsgestandaardiseerde sterftecijfer voor Covid-19 was 5,36 per 100.000 personen onder de ongevaccineerde bevolking tussen 11 december 2021 en 7 januari 2022. Maar het gemiddelde sterftecijfer onder de bevolking die met twee doses was gevaccineerd, was 8,3 per 100.000 gedurende dezelfde periode.

De laatste gegevens van Public Health Scotland bevestigen dus zwart op wit dat de Covid-19-vaccins niet alleen niet werken, maar de ontvanger zelfs slechter maken omdat hij veel meer kans heeft om Covid-19 op te lopen, met Covid-19 in het ziekenhuis te worden opgenomen en aan Covid-19 te sterven dan de ongevaccineerde bevolking.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het is officieel nu: De genvaccinatie schaadt op lange termijn het immuunsysteem en brengt gevaccineerden massaal in gevaarVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMike Adams: Massale dood op Holocaust level op komst
Volgend artikelPandemienarratief ondergaat radicale ommekeer
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Je zal toch effe wat verder moeten lezen dan alleen deze tabellen. Quote:”There is a large risk of misinterpretation of the data presented in this section due to the
  complexities of vaccination data. A blog post by the UK Health Security Agency (UKHSA),
  formerly Public Health England (PHE), provides a comprehensive explanation of the biases
  and potential areas for misinterpretation of such data. They state that a simple
  comparison of COVID-19 case rates in those who are vaccinated and unvaccinated
  should not be used to assess how effective a vaccine is in preventing serious health
  outcomes, because there are a number of differences between the groups, other than
  the vaccine itself, and these biases mean that you cannot use the rates to determine
  how well the vaccines work.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in