Wetenschappelijke studie van het prestigieuze British Medical Journal stelt de werkzaamheid van Covid-vaccins in vraag

5
2171
© Elvert Barnes (CC BY-SA 2.0)

Het is een mediale bom die onlangs in het midden van de laboratoria van Moderna en Pfizer is ontploft: een wetenschappelijke studie die in het gerenommeerde British Medical Journal is gepubliceerd en door professor Peter Doshi, een wetenschapper aan de Universiteit van Maryland op het gebied van farmaceutisch onderzoek, is ondertekend, stelt de werkzaamheid van hun anti-Covid vaccins in vraag.

Sinds het vrijgeven van de vaccins door Pfizer en nu Moderna heeft het nieuws zich opgestapeld over hun beweerde effectiviteit en mogelijke bijwerkingen die ze kunnen veroorzaken.

Professor Peter Doshi heeft de tenuitvoerleggingsdata van de twee farmaceutische bedrijven geanalyseerd en vastgesteld dat hun doeltreffendheid ver achterblijft bij de gepubliceerde gegevens. Reeds op 26 november stelde hij in een eerder artikel vragen over de geclaimde werkzaamheid van het vaccin.

In zijn eerdere studie was Peter Doshi al in staat om duidelijke verschillen te identificeren op basis van de gegevens van de twee vaccins die de werkzaamheid ervan significant veranderden, wat door een groot deel van de wetenschappelijke gemeenschap werd ondersteund.

Zo waren het British Medical Journal en de Lancet bijvoorbeeld zeer kritisch over de Covid-vaccins:

Er is een gebrek aan transparantie in de gegevens. We weten niet of ze werken of niet, en er zijn niet genoeg ouderen, mensen met een zwak afweersysteem en kinderen opgenomen om hun effecten over een middellange periode te begrijpen. Waar zijn de resultaten van de proeven met het Pfizer- en Moderna-vaccin? We kennen alleen hun testprotocollen en persberichten.

Vijf weken na zijn eerste artikel had Doshi de gelegenheid om de meer dan 400 pagina’s gegevens te bekijken die aan de Food and Drug Administration (FDA) waren voorgelegd voorafgaand aan de noodgoedkeuring. Na analyse schreef hij enkele belangrijke beschouwingen in de Opinion sectie van het British Medical Journal:

De werkzaamheid van de vaccins is tot op zekere hoogte in het gedrang gekomen omdat ze deels zijn toegediend aan “Covid-verdachte” patiënten en aan onbevestigde Covid-asymptomatische mensen.

Dit heeft hem ertoe gebracht om een veel lagere werkzaamheid aan te nemen dan eerder geschat:

… ver onder de 50%-efficiëntiedrempel die door de regelgevende instanties voor goedkeuring is vastgesteld.

Volgens de bevindingen in het British Medical Journal zou de efficiëntie niet 95% zijn, maar veel lager, tussen 19% en 29%.

Britse regering roept "Bevolking Noodtoestand" uit: Duizenden gevaccineerde Britten sterven op onverklaarbare wijze

Als deze gegevens waren gepresenteerd en geëvalueerd, zou er geen goedkeuring van de regelgevende instanties zijn geweest.

Professor Doshi gaat verder:

Zelfs na het elimineren van gevallen die zich binnen 7 dagen na de vaccinatie voordeden (409 met Pfizer-vaccin vs. 287 met placebo), die de meeste symptomen zouden moeten bevatten vanwege de korte termijn reactogeniciteit [werkzaamheid] van het vaccin, blijft de reactogeniciteit laag op 29%. De enige betrouwbare gegevens om de ware capaciteit van deze vaccins te begrijpen, zijn ziekenhuisgevallen, reanimatie-fase patiënten, en sterfgevallen, schrijft Doshi.

Het is duidelijk dat op basis van deze overwegingen diepgaandere studies nodig zijn.

Zo wordt in het 92 pagina’s tellende rapport van Pfizer geen melding gemaakt van de 3.410 gevallen van ‘Covid-19 verdachten’, noch van hun publicatie in de New England Journal of Medicine, noch van de rapporten over de Moderna-vaccins. De enige bron die dit lijkt te melden is het onderzoek van de Food and Drug Administration naar het vaccin van Pfizer.

We hebben ze nodig om de werkelijke effectiviteit van de ruwe gegevens te begrijpen maar geen enkel bedrijf lijkt het te willen overhandigen. Pfizer zegt dat het de gegevens op verzoek zal verstrekken, maar het is nog steeds onderhevig aan herziening, en Moderna zegt dat zijn gegevens, opnieuw op verzoek, pas beschikbaar zullen zijn als het onderzoek is voltooid, legt Doshi uit.

We hebben het dus over eind 2022, aangezien de controle twee jaar zal duren. Hetzelfde geldt voor het Oxford/AstraZeneca vaccin, dat van plan is om zijn gegevens aan het einde van de proef vrij te geven.

De COVID-gevaccineerden zijn stervende terwijl ze varianten voeden

Waar het op neerkomt is dat regeringen vaccins “verkopen” – ten onrechte zo genoemd omdat het zich ze in feite om boodschapper-RNA-gentherapieën handelt – tegen Covid zonder hun werkelijke effectiviteit of de feitelijke gezondheidsgevolgen op korte of lange termijn te kennen.

“Verbijsterend groot percentage” artsen weigert het nieuwe Coronavaccin te nemen

Vorig artikelBelangrijke teksten zijn zwart gemaakt: contracten met vaccinbedrijven zijn staatsgeheim
Volgend artikel90-jarige vrouw stierf een uur na de inenting – totaal 10 in Duitsland
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

5 REACTIES

  • Heb je dat filmpje niet gezien waar fauci zogenaamd dat vaccin kreeg toegediend.
   Hij had last van ze andere arm die begon te jeuken in eens.
   Hij was even vergeten dat het ze andere arm was waar zogenaamd een spuit inging.

 1. Voorloper van een uitgebreid verslag.
  In Italië – waar het kabinet is gevallen – is autopsie gedaan op een overleden COVID-19 patiënt. Autopsie is door de WHO ten strengste VERBOTEN!!

  Waarom wordt nu wel duidelijk.

  Bron: Italiaans ministerie van Volksgezondheid
  Na dit onderzoek bleek dat er geen sprake was van een “virus”maar dat er andere ontdekkingen zijn gedaan. Hoofdoorzaak zijn bloedstolsels door verschillende oorzaken, waaronder parasieten en blootstelling aan stralingsbronnen.
  https://debataafschecourant.wordpress.com/2021/01/15/italie-atoombom-op-de-pandemie/

 2. @ BertG,
  Die bloedstolsels zijn een gevolg van de 5G hotspots her en der in grote steden. Daar ligt de elektromagnetische frequenties ver boven de 60V/m op 33 GHz. en zijn ook als straal laser precisie op jou gericht, mits je met 5G mobiel belt. Daarom lijkt het nu steeds meer dat jongeren zogenaamd last krijgen van het fictieve virus. Terwijl het 4G netwerk iets boven de 1V/m ligt. Met deze extreem hoge frequenties ontregelt het hele menselijk lichaam, het probleem is dat je bloed kan gaan koken en je zuurstof niet meer kunt opnemen. Dat gebeurt ook met alle flora en fauna wat dan er aan dood gaat. Dat wisten de militairen in de jaren ’60 al, dat 5G als een oorlogswapen niet haalbaar was. Want niet alleen de vijand ging er aan dood, maar ook de soldaten die het 5G wapen hanteerde gingen eraan dood. Dat was niet de bedoeling en toen hebben zij dat weer afgeschaft. Maar nu omdat de globalisten iedereen dag en nacht willen controleren en manipuleren en alles willen digitaliseren, hebben zij behoefte aan zeer snel netwerk met enorm veel bandbreedte en dan lijkt het 5G netwerk ideaal. Alleen kan elk levend wezen er niet tegen. detail. Maar het wordt tegen beter weten in door heel de wereld aangelegd en iedereen buitenspel gezet als je hier tegen bent. Net zo met de zogenaamde Britse variant van Covid-19, daar zijn toen de 5G zendmasten geactiveerd in het land. Net zo in Zuid Afrika waar ook de 5G zendmasten geactiveerd zijn, ontstonden erna ook grote zogenaamde Covid-19 uitbraken. Met dit soort manipulatie wordt de bevolking misleid en via de media net gedaan of het zogenaamde virus erg besmettelijk is, om zo iedereen te kunnen injecteren met een mRNA injectie. Om zo de bevolkingen nog sneller doen uitroeien.

  • Daarom was een autopsie ook verboden op zogenaamde Civic doden.
   Wat niet echt logisch is als je iets wilt onderzoeken.
   Omdat ze nooit een virus zouden vinden maar iets compleet anders.

   Wel eens een onderzoeker horen zeggen, dat hoef ik niet te weten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in