© Adrià Crehuet Cano op Unsplash

Hoe vaak hebt u niet een vriend of geliefde geconfronteerd die net Covid heeft gekregen (voor de derde keer) en gezegd: “Hmmm, het lijkt erop dat je dierbare vaccin niet erg goed werkt.” En dan zeggen ze: “Ik ben toch niet dood? Het werkt zo goed als ze zeiden dat het zou werken.” Nou, dat hangt ervan af op welke “wat ze zeiden” je doelt. Biden riep aan het begin van de vaccinatiecampagne: “neem het vaccin en je krijgt geen Covid.” Toen dat een leugen bleek, zeiden ze allemaal: “neem het vaccin en je gaat niet naar het ziekenhuis.” Toen dat een leugen bleek, zeiden ze allemaal: “neem het vaccin en je zult niet sterven.” Wat is het volgende? “Neem het vaccin en je gaat niet naar de hel”, wat impliceert dat je inderdaad dood kunt gaan, maar de belofte is nu de hemel, niet de hel. Gegarandeerd, schrijft Todd Hayen.

Een leugen waarvan we nooit zullen kunnen bevestigen dat het een leugen is. De beste soort.

Over leugens die niet kunnen worden bevestigd gesproken, hoe zit het met alle door vaccins veroorzaakte verwondingen en sterfgevallen? De interessante medische “doodsoorzaak” “Sudden Adult Death Syndrome” kwam plotseling uit de lucht vallen om officieel een “doodsoorzaak” op een overlijdensakte te zetten, in plaats van het beschamende “hebben geen flauw idee.” Een 25-jarige gezonde man sterft plotseling in zijn slaap aan een hartaanval. Er wordt een autopsie uitgevoerd omdat die “plotselinge dood” inderdaad ongewoon is. Er wordt niets conventioneels gevonden – de “gebruikelijke verdachten” worden overwogen, niets. Alleen wat vreemd draderig spul in de slagaders en “god mag weten wat dit is” rotzooi verzameld in diverse organen (als de lijkschouwer al oplettend genoeg is om dat te zien – weet je nog het gorilla experiment met radiologen?) Dus de doodsoorzaak gaat van “geen flauw idee” naar “Sudden Adult Death Syndrome”. Mooie pakkende diagnose, lang niet zo gênant, want het impliceert dat er altijd al zo’n syndroom is geweest dat elk jaar vele jonge en oude mensen het leven kost. Eigenlijk niet, zoiets heeft nooit bestaan. Nooit.

  Waar is Tiffany Dover? Verpleegster die flauwviel terwijl ze tijdens een live nieuwsuitzending COVID-gevaccineerd werd, is nog steeds nergens te vinden

Dus gaan we rond en rond de moerbeistruik, de aap achter de wezel aan. Er gebeurt iets raars, en ze verzinnen er een minder rare reden voor. Uit het niets, zonder enig verband. Hoe vaak heeft u niet gehoord dat de “reden” voor de plotselinge slachting van hartaanvallen de klimaatverandering is? Of de ongewoon zware sneeuwval van de afgelopen winter die het vermoeiende, hartvernietigende sneeuwschuiven veroorzaakte? Deze excuses werden snel geformuleerd, in een slappe poging om twee vliegen in één klap te slaan, voordat de Sudden Adult Death Syndrome-onzin werd uitgevonden. Hoewel er ook daar geen enkel verband is met iets echts, bleef het op de een of andere manier hangen. Misschien omdat het veelzijdiger was en op alles van toepassing kon zijn: hartaanvallen, spike-eiwitten verstoppingen in de hersenen en andere organen, dodelijke bloedstolsels en al het andere dat kan opduiken dat resulteert in een ‘mysterieuze’ dood. Mysterieus voor hen althans, terwijl een reusachtige vaccinolifant door de kamer laveert.

Een uitstekende video kwam onlangs met een grondig overtuigend verslag van gegevens die veel belangrijke dingen lieten zien. U ziet vooral grafieken waaruit blijkt dat meer gevaccineerde mensen het supervirus oplopen, in het ziekenhuis worden opgenomen en eraan sterven dan ongevaccineerden. Wat vooral beangstigend is, is dat de volledig gevaccineerden een negatieve effectiviteit ervaren, wat betekent dat als je een aantal keren wordt geprikt (hoe meer hoe erger) je eigenlijk MEER kans hebt om de boogie man in je lichaam te krijgen dan niet. Wetenschap? Reken maar.

Dit is vrij spectaculair en veelzeggend. Wie luistert er? Ik niet, zei de vlieg (ik weet dat ik dat vaak gebruik, ik ben er dol op). De aap zal de wezel waarschijnlijk niet vangen. Natuurlijk, zelfs als je een half dozijn keer wordt gevaccineerd en uiteindelijk sterft, ga je tenminste naar de hemel en niet naar de hel… of zo zeggen ze nu (ik maak een grapje, natuurlijk). Misschien zal Biden uiteindelijk zeggen dat als je dood bent, ALS je volledig gevaccineerd bent, je geen Covid kunt verspreiden onder oma, of wie dan ook, dus is het natuurlijk het beste om je te laten vaccineren. Ongevaccineerden kunnen Covid natuurlijk nog steeds verspreiden, zelfs als ze dood zijn (hoewel niet veel mensen Covid krijgen, en zeker niet veel sterven).

  Schokkende woedeuitbarsting van een ziekenhuismedewerkster aan haar limiet

Ik dwaal af.

Over Biden gesproken, ik zag onlangs deze vreemde persconferentie ter lancering van zijn “Get the Damn Thing or Else”-campagne. Ons vertellend “laat je vaccineren” zodat we een betere winter hebben en nog meer van de feestdagen kunnen genieten. Zei hij een paar weken geleden niet dat de pandemie voorbij was? Zoals een commentator zei: “loog je toen, of lieg je nu?” Dit is zo verwarrend dat het niet grappig is – doublespeak iemand? Dus ik denk dat ik voorbarig ben met mijn “neem het vaccin en je gaat niet naar de hel” idee. Biden is blijkbaar nog steeds bezig met de eerste proclamatie, “neem het vaccin en je zult geen Covid krijgen,” (hij zegt dit eigenlijk nog steeds!) niemand heeft hem nog verteld dat de halve wereld weet dat dit niet waar is.

Ik ben lid van de Facebook-groep “Died Suddenly Worldwide“. Wow. Natuurlijk is er geen manier om alle berichten op deze pagina te controleren, maar zelfs als een fractie ervan waar is, is er een borrelende ketel van skeletten net onder de oppervlakte van het bewustzijn van de meerderheid van de mensen in de wereld, waaronder de heer Biden. Aangenomen dat hij niets weet van de kolossale leugens die hij dag in dag uit heeft verkondigd, en als u dat gelooft, kan ik u in Nebraska onroerend goed aan het strand verkopen. Wij, mijn vrienden, zijn op weg naar een wereld vol pijn ben ik bang. We zouden allemaal willen dat Biden gelijk had over de pandemie van de ongevaccineerden, maar niet om de redenen die hij noemde. Er zijn meer gevaccineerden dan ongevaccineerden in gevaar. Wij zullen degenen zijn die getuige moeten zijn van het uiteenvallen van de wereld.

  EU geeft het AstraZeneca-vaccin weer vrij - ondanks wetenschappelijke vaststelling dat het potentieel dodelijk kan zijn

Tot ziens in de hel.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vanaf de leeftijd van 13! Lange lijst van “plotseling” overleden of ernstig zieke sportersVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOndanks voortdurende propaganda wijst de bevolking in de hele wereld eindelijk de Covid-injectie af
Volgend artikel“Het enige wat dit zou kunnen verklaren is een quotasysteem dat wordt opgelegd… elk land of elke staat krijgt een quotum van hoeveel ze hun bevolking moeten verminderen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Denk dat we met een tegen offensief moet starten door ze constant moordenaars te noemen met spandoeken, graffiti bv moord kabinet lockdown moordenaars vaccinatie moordenaars stikstof moordenaars
  Klimaat moordenaars satan’s moordenaars

 2. De hel is een verzinsel en bestaat dus niet, net als dat gezwam over een hemel. Beide zijn een vom van uitdrukking, een bepaald soort van vormgeving om iets wat goed of slecht is te omschrijven. En als we het dan toch over een bepaalde vorm van uitdrukking hebben dan leven wij momenteel wel degelijk in een hel op aarde gezien de duistere ontwikkelingen om ons heen.

  En nee, dat heeft niks met een fictieve entiteit te maken die als een God the Almighty wordt omschreven, of een door de mens geschreven sprookjesboek genaamd de Bijbel, laat staan welk geschrift dan ook! Ik ga dus ook niet op dergelijke onzin commentaren reageren over die achterlijkheid (want dat is precies wat het is), dat heb ik in een vorig artikel al ruimschoots kenbaar gemaakt met de nodige onderbouwing waaruit overduidelijk blijkt dat God(en),Religies en zogenaamde heilige geschriften een door de mensheid gecreëerd verzinsel is.

  🥱

  • U bent wel zeker van u zelf he…..
   Erg tegenstrijdig om een Boek een “sprookjesboek” te noemen, terwijl 75% van de profetieen die 3000 jaar geleden gedaan zijn zijn uitgekomen. Zelfs de voorspelling van uw eigen arrogantie en wereldbeeld.
   En IK heb ook mijn huiswerk gedaan.

   Wens u veel wijsheid toe
   ps. als u zo een statement maakt, praat dan voor u zelf, dat komt tenminste niet zo arrogant over.

   • God wat is dat? Niet wat je denkt. Het is niet dit niet dat. Over het versleten testament kan je één ding zeggen. Zoek je een stelling je kan het vinden. Zoek je God kom je uit op een wraakzuchtig wezen er enkel op uit om zijn ego te behagen. Waarom is Hij wraakzuchtig? Doordat Hij vorm aannneemt is Hij beperkt in zijn Almacht.
    Door Hem zintuigen toe te dichten bewijst de mens deze God is God niet maar des duivels.

    • Beste Mensen

     Heel mooi gedicht in dichters vorm
     Geen gevangenissen om iets wat niet te vangen is proberen denkbeeldig te bouwen dus
     Dit gebeurt helaas heel veel
     Vervolgens van de daken gaan staan te schreeuwen
     Komt tot mijn doolhof Labyrint Sekte
     Wij zijn de enige de besten en de grootste er bestaat geen andere zo goed als de mijne onzen

     Dit geeft aan dat men diep in een moeras drijfzand vast zit
     Hulpeloos is en het leuk vind ook nog
     Vervolgens anderen uitnodigt om ook in dat moeras drijfzand te springen

     Dank U

      • Beste Mensen

       Groot gelijk
       Er bestaan Balken
       En er zijn opgeworpen ingeworpen Balken vanaf de prille jeugd

       Die kunnen gevaar vormen voor een Liefdevolle harmonieus leven
       De grootste Struikelblokken vorming van het Leven
       Balken waar men keer op keer overheen struikelt

       I.p.v. die balken door de versplinteraar te halen tot stof te reduceren
       Nee ……
       Niet om die vervolgens bij anderen in het oog te strooien hoor ?!
       Maar alleen voor de veiligheid dat die niet per ongeluk door een ander zelf in de eigen ogen worden gedaan
       Dat zou helemaal niet leuk zijn

       Dank U

  • Wat u in al uw onmetelijke ‘wijsheid’ vergeet is dat de hel of de hemel net zulke bedrieglijke begrippen zijn als “covid-19” of het hele sars-cov2 verhaal. Nog steeds is er geen bewijs dat het ‘virus’ ook echt bestaat. Er is nog door niemand een zg Koch-Postulaat gemaakt van dit zg pathogeen.

   Dus, begin niet over sprookjesboeken als “de wetenschap” nog niet eens een “heel gevaarlijk virus” kan aantonen, dat niet erger is gebleken dan een seizoensgriepje.

 3. Ik kan mij redelijk vinden in de verklaring van Druif.

  Naar mijn mening is “god” een bewustzijnsvorm wat in de mens aanwezig is.
  Sommigen spreken van een soort energie die overal aanwezig is, net als de energie die veelal op de achtergrond aanwezig is.
  De meeste mensen weten het verschil tussen goed en kwaad.
  Het gezegde; “van god los” wil zeggen dat men de kwade energie verkiest boven die andere.
  Dit fenomeen ‘god’ is door instituties (mis) gebruikt om god te personificeren door er een baardmans in de hemel van te maken en een ander hoorntjes op z’n kop te geven met de naam ‘duivel’.
  Hiermee werden mensen in bedwang gehouden en onderdrukt, dat heeft lang gewerkt, (nu nog, maar dan op andere manieren door andere instituties.

  In de in 1948 gevonden dode zee rollen zat ook het Thomas evangelie met daarin het opgeschreven gesprek tussen Thomas en Jezus waarin thomas aan Jezus vroeg ‘wie of wat is god nu eigenlijk’? waarna Jezus vertelde;”keer een steen om je je zult god vinden, splijt een stuk hout en je zult ook daar god vinden, kijk in jezelf en ook daar zul je god vinden”.
  Het is dus niet vreemd waarom het Vaticaan dit gevonden evangelie niet wil erkennen.

  Je kunt dus stellen dat het fenomeen ‘god’, zoals wij het altijd hebben meegekregen, Bullshit is en alleen bedoeld om macht te vergaren én te behouden.

  En dit soort zaken gaat maar door en door; “neem het vaccin want anders,…,We moeten van het gas af want anders,”,we moeten “opwarming” tegen gaan want anders,…, gebruik straks de CBCD,want,….

  In dit informatie tijdperk ligt het aan de mens zelf in hoeverre hij/zij zich opnieuw bang laat maken en gaat luisteren naar die kwade energie i.p.v. zich bewust te worden van die goede energie die er ook is.

 4. @ druif en tigron.
  in de jaren ’60 werd aan een duitse wiskundige, ik meen dat hij dr. Klein heette, gevraagd waarom hij in god gelooft.
  “wel, als ik niet in god zou geloven, zou ik in het toeval moeten geloven, maar zóveel geloof kan ik met de beste wil van de wereld niet opbrengen.”

  ik ben het met hem eens. alles wat je in wat wij de natuur noemen ziet, is schoonheid, balans structuur, genialiteit… (kijk alleen maar hoe vliegtuigingenieurs zitten te watertanden als ze een libelle zien.)
  toeval kan dat niet voortbrengen. bovendien zorgen de ‘natuur’wetten (entropie) dat biologische moleculen, die zichzelf niet kunnen onderhouden, zo snel mogelijk in hun basiselementen uiteen vallen.

  • Beste Mensen

   Alles kan en onderhoud zichzelf
   Met uitzondering van èèn afvallige dier genaamd Mensen
   Die welken dus ik bekend als het Ego de boventoon laten voeren
   Er bestaan 2 Entiteiten die via het lichaam der wezens genaamd Mens kunnen Regeren
   1 . ik Te weten Ego bekend als GodDuivel
   2 . De Almacht Zelf
   Beiden tegelijkertijd kunnen niet achter het stuur van die auto
   Het is Of Of
   Nummer twee gaat door 100% overgave in Pure Zuivere Liefde
   Deze stadia staat ver boven of ver onder boekenwurmen valse kennis of half om half
   Dus voor amper de helft waarheid en de andere helft leugens

   Daar bepaald de almachtige zelf
   Het lichaam functioneert dan als een doorlaat poort
   Meer niet
   Precies als bij Meneer Jezus
   Zodra dat geschieden kan , dan is dat persoon gelijke Gods net als Meneer Jezus
   Die ook maar pas op 32 33 jarige leeftijd verlichting zelfrealisatie had bereikt
   Over de Almachtige in kennis geraken betekend dus verlicht zijn of raken
   Dan heet zo een belichaming ook wel God

   Dank U

 5. Je kunt de injecties op 2 manieren bekijken, ga je vanuit de bevolking het bekijken of vanuit de globalisten. Want alles wijst in de richting van de globalisten. Dan werken de injecties naar behoren. Dan spreken de media en de politiek namens de globalisten. Dus liegen zij eigenlijk niet. Alleen de doelgroep van de injecties die veronderstellen dat wat de media en de politiek hen vertellen over de injecties voor hen geldt. Dit is dus helaas niet het geval. En daar ligt het punt van interpretatie van die injecties.

  Want iedereen die geïnjecteerd wordt of inmiddels geïnjecteerd is, verword zo een hackbaar object. Zodra jij dan gehackt bent, ben jij eigendom van de hacker. Want die kan jouw alsware extern besturen. En zo kom jij te boek in het nieuwe slaven systeem te staan. Want wereldwijd verliep het oude slavensysteem met zijn geboorte trusts in 2021. Nu we in de overgang zitten naar het nieuwe slaven systeem waar zoveel mogelijk alles gedigitaliseerd in wordt, waar ontsnappen eraan onmogelijk is, als je eenmaal geregistreerd staat in het nieuwe slavensysteem. Daar past ook het digitale geld bij, wat de beheerders alle mogelijke bevoegdheden geeft over jouw credits.

  Zou jij niet die injecties nemen en zo niet hackbaar worden. Wordt je niet opgenomen in het nieuwe slavensysteem. Besta jij niet meer. Want dan is het zelfde met het oude slavensysteem dat jij als levende mens direct dood verklaard werd bij je geboorte aangifte. Al jouw bezittingen die jij nu hebt staan op naam van de natuurlijke persoon, waar de overheid de eigenaar van is. Dus met andere woorden jij als levende mens bezit je niets. Dit is juridisch aan te vechten, maar of jij gelijk krijgt is een tweede. Want jij als levende mens besta jij niet voor de overheid, dan is die zelfde overheid jouw niets verschuldigd. Deze fictielaag is in elk land ter wereld over de werkelijke landen gelegd. Het bestaat dan ook enkel op papier en is dan ook zodanig geregistreerd. Het probleem is dan waar moet jij dan heen, om onder het nieuwe slavensysteem uit te kunnen komen, als levende dode.

 6. Beste cas,
  Er zijn ook mensen die gaan watertanden bij de gedachte mensen te kunnen verbeteren dmv technieken die mensen kan gaan koppelen aan computers en daardoor bestuurbaar kunnen worden.
  Deze waterdandende mensen menen voor god te kunnen spelen waarbij het concept ‘god’ verder uit de werkelijkheid wordt gehaald.
  https://www.frontnieuws.com/klaus-schwab-god-is-dood-en-het-wef-verwerft-goddelijke-krachten/

  Dit soort mensen zijn dus “van god los” zoals ik omschreef in mijn vorig betoog.
  Het heeft niets met ‘natuur wetten van doen

  • je hebt het punt helemaal gemist, tigron.
   wat mensen met hun volgens velen toevallig verkregen vaardigheden doen staat helemaal buiten mijn betoog.

 7. Je kan mensen slechts tot een bepaalde hoogte voor de gek houden. De oversterfte aan het klimaat wijten is de wereld op zijn kop. De mensen leggen verbanden en zullen tot de conclusie komen dat de oversterfte begon met de uitrol van die gifspuiten.

 8. Beste Mensen

  Ieder Wezen Mens die geen gevoel heeft gaat eerst in de Hel
  Dus alstublieft
  Gaat op zoek naar Uzelf in hetzelf
  Vind Uzelf en word ook God
  Immers tussen U allen en Jezus zit geen verschil

  Het enige verschil is dat Hij voor U dood ging is gegaan
  Nu bent U aan de beurt om voor een ander te sterven
  Dat is een logica
  De ene zijn haar dood is de ander zijn haar brood
  Of klopt die gezegde ineens niet meer
  Dus wat die Klaus Zwabberlap of hoe die ook moge heten Nu doet kan net zo goed Goed zijn
  Misschien is het daadwerkelijk Jezus via een andere gedaante

  Denk Na Alstublieft

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in