Gates bekritiseerde “vaccin-nationalisme” en roekeloosheid bij de aanpak van de pandemie. Hij waarschuwde ook dat de mensen niet voorbereid zijn op de volgende pandemie. Deze pandemie was erg, maar een volgende pandemie kan “tien keer” zo erg zijn, schrijft De.rt.com.

Microsoft-oprichter Bill Gates ziet de wereld in een “echt moeilijke fase” en roept op tot een “eerlijke verdeling” van vaccins, ook aan arme landen. Hij waarschuwde in een interview met de Süddeutsche Zeitung dat COVID nu, net als aardbevingen en orkanen, deel uitmaakt van het Nieuwe Normaal.

“De vermoeidheid als gevolg van de economische restricties is in veel landen gigantisch. Godzijdank komen de vaccins nu naar buiten, maar ook daar wordt iedereen geconfronteerd met logistiek en vraag,” aldus Bill Gates.

Het wetenschappelijk werk is fantastisch. De uitvinding van mRNA-vaccins, het grote werk van BioNTech met Pfizer, Moderna – dat zijn mijlpalen. “Maar een nationalistische kijk helpt ons niet,” zei Gates. De vaccins moeten zo snel mogelijk worden gedistribueerd onder gezondheidswerkers en bejaarden “over de hele planeet”, zei hij.

Gevraagd naar de export van de vaccins, zei Gates dat landen vrij zijn om te beslissen welk vaccin zij willen gebruiken. Voorlopig zouden er geen afhankelijkheden zijn. Voor sommige van deze vaccins geldt een strikt regelgevingsproces, voor andere niet, legde hij uit.

“Daarom zijn landen vrij om te beslissen of zij de gouden standaard op het gebied van veiligheid en doeltreffendheid willen of dat zij het zonder doen. Als de zorg wordt gegarandeerd met de gouden standaard, zal de beslissing gemakkelijk zijn,” zei Gates tegen de Süddeutsche Zeitung.

De gezondheidspatroon beweerde dat bijvoorbeeld in Rusland de vraag naar zijn eigen vaccin helemaal niet “superhoog” was. Zijn stichting had ook met Chinese bedrijven samengewerkt om betere informatie over veiligheid en doeltreffendheid te krijgen.

Met betrekking tot de groeiende onrust onder de bevolking als gevolg van de Corona-maatregelen, zei Gates dat het geduld van de mensen zeker “opgerekt” is. En dat geldt voor alle dimensies van ongelijkheid, zei hij:

“Zij die in kleine flats wonen, zij die geen internet hebben, zij wier scholen geen online lessen kunnen aanbieden. We moeten nog heel wat scheppen om eruit te komen. Zelfs in het beste geval duurt het bijna een heel jaar om het leven weer op gang te krijgen.”

Bill Gates in India’s Hooggerechtshof aangeklaagd voor COVID-19 vaccinmoord – doodstraf geëist

Gates waarschuwde ook dat de mensen niet voorbereid waren op de volgende pandemie.

“Ik hoop dat het over twee jaar anders zal zijn. Vaccins, tests, geneesmiddelen, epidemiologie, monitoring – er is veel dat kan worden gedaan,” benadrukte de Microsoft-oprichter.

“Deze pandemie is erg, maar een toekomstige pandemie kan tien keer erger zijn. Er moet dus een wereldwijd antwoord komen,” waarschuwde Gates.

Bill Gates, vaccinaties, microchips en patent 060606

In een nadere toespraak tot persbureau Reuters op woensdag, gaf Gates ook commentaar op zijn rol van welig tierende samenzweringstheorieën. “Geloven mensen dat echt?” vroeg Gates naar aanleiding van geruchten die de ronde deden onder “Corona-ontkenners” dat hij mensen wilde “chippen” over vaccinatie. Hij zou nooit geloofd hebben dat hijzelf zo’n grote rol zou spelen in deze “echt nare theorieën”.

Bill Gates wil Corona-geïnfecteerden microchips implanteren


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BILL GATES DOSSIER

Bill Gates verwerpt “gestoorde samenzweringen” over hem – en we moeten allemaal zijn nepvlees eten om de planeet te reddenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe ongevaccineerden in Israël mogen nu geen eten meer kopen bij McDonald’s
Volgend artikelLA Times columnist verspreidt walgelijke hetze: Bespotten van dode anti-vaxxers is “noodzakelijk”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

65 REACTIES

 1. Wanneer zijn de zakken van dit scharminkel vol? De volbloed mens is het superieure ras, wat deze hybride na wil maken. Helaas, NIEMAND behalve God zelf, kan je een ziel geven. Hoe hard je ook probeert .

  • Bill Gates is aangeklaagd in India voor moord.
   Over een paar weken komt er een grote aanklacht / rechtszaak ik geloof in Amerika tegen de farmaceuten en personen oa Gates Fauci Tedros …. Enz van de VN en veel meer vaccin criminelen die deze grote misdaad hebben bedacht en uitgevoerd.
   Nu is inmiddels ook bekend welke batches ( in Amerika lotnummers genoemd ) van de vaccins DODELIJK zijn. Ook is bekend welke lotnummers ziekmakend zullen zijn en weer anderen minder schade aan zullen richten op termijn.
   Er is een website ik meen , ontworpen door Craig Paardekooper de naam is “How bad are your batche” ( Google het maar )
   Waarop de lotnummers vermeld staan en hoe schadelijk ze zijn.
   Dus als je het middel genomen hebt kun je je persoonlijke “ gezondheids prognose op lange termijn “ daar min of meer vinden. (“ bereid uw huis want gij zult sterven”) vreselijk als je er goed over nadenkt.
   Ieder batche ( lot nummer ) bestaat uit 250.000 injecties.

 2. Die psychopaat hoort in een inrichting, maar niet alleen, en al die gasten die zijn idiotirie voor zoete koek aan nemen. Spuit hem maar plat met zijn eigen rotzooi.

 3. Psychopatische moordenaar. Gewoon open en bloot op tv zeggen dat je de wereldbevolking wil verminderen, dan mensen daadwerkelijk een genocidespuit geven en ermee wegkomen… Té achterlijk voor woorden. Geef die gast svp zelf een laatste spuit. Wegwezen van deze aarde, probeer maar opnieuw.
  En kom maar op met een nóg ergere pandemie. Al is ie 1.000 keer erger. 1.000 maal niks is nog steeds niks. Lulletje.

  • Zeer goed gezegd. Wij mensen moeten wakker blijven..niet zomaar geloven. En die generatie is zogoed als uitgemoord. Vele zeggen na 2 vaccins,bij mij geen meer, dit door wij de wakkere die info opnemen. Kijken om ons heen. De waarheid horen en zien in al die leugens. Maar voor de geboosterde is het helaas te laat. Ik zeg neem hydroxychloroquine of Ivermectine. Ik heb het van mensen aangeraden. Nog net een aantal dosis te pakken gekregen. Je krijgt er wel psoriasis van. Maar sterft er niet van. Dit is de enige neven werking. Dus 1 x 6mg Ivermectine om de 2weken heb ik gedurende zogenaamde vaccins campagne gedaan en neem nog steeds 1x per maand. Ik ben ook niet ziek zoals vele..wat ik had voor “CORONA ” en alles daarrond blijft en geneest niet. Maar ik ben blij dat ik iets meer gestudeerd heb voor dat ik toch de kappers richting in ging. En toch vandaag nog steeds spijt van. Had ik maar door gedaan met studeren.. ik zou in de wetenschap hebben gezeten. En nu tegendeel kunnen bewezen hebben… maar ik begrijp nog steeds veel´en had juiste hulp voor de echte info… er is geen virus geweest. Dit corona was niets meer dan een griepje. Daar zo om doen. Blijven overtuigen noch mensen nog kinderen te vaccineren met waar het niet voor dient.

 4. Levensgevaarlijke gek,zou Hitler jaloers op zijn geweest….elektrische stoel is nog te goed voor deze Levensgevaarlijke psychopaat,deze gek moet lijden jaren lang na wat die de mensen aandoet.

 5. “Microsoft-oprichter Bill Gates ziet de wereld in een “echt moeilijke fase” en roept op tot een “eerlijke verdeling” van vaccins, ook aan arme landen.” Het ware beter als Bill en zijn mede goed gevulde “vrienden” hun vermogen meer eerlijk zouden verdelen, zonder armoede heeft iedereen gezond eten en is men beter bestand tegen ziekten.
  De ongekozen EU troelala von der leijen mag ook haar deel bijdragen en moet niet zeuren met het verplichten van vaccinatie, wat het niet is, in Europa.
  Maar ja, een slot op de knip, een grote bek tegen anders denkenden maar zondags vooraan in de kerk!

 6. Bill Gates zit in de hell…kreeg een bevestiging dat hij vermoord is..bedenk artificiële intelligentie en robots….je kan het verschil niet zien…bedenk Hilary Clinton is robot..met warmte camera kon je duidelijk zien plus ook storingen en abnormaal gedrag ?

  • En computerdeskundig is hij ook nog niet eens, dat hele OS + Windows heeft ie gestolen van zijn oude maat die in armoe is gestorven. Dat mannetje is tot in zijn genen gewoon crimineel.

  • Ik heb in de aanbieding de Ypsilon variant tegen alles bestand ,maar je gaat er nog steeds niet dood aan!!!
   Veel erger = de wereldwijde pandemie van de ziekte van Downsydroom>99% van de mensheid heeft zijn intelligentie-vermogen verloren kan niet meer zelfstandig nadenken en beslissen,zelfs over gezondheid moet je voor bij de dokter zijn

 7. Brrr…Moet ik nou serieus bang worden van de achterlijke retoriek van deze demagoog?
  Kan het eigenlijk nog veel erger worden in vergelijking wat er nu gaande is en de duidelijk zichtbare opmars naar erger?

 8. Stop deze waanzin, het is genoeg geweest !

  Begin gratis Ivermectine te verdelen (zoals in India en Japan) en heel het opgezette covid-verhaal valt uit elkaar. Geen geld meer naar Big Pharma ! Arresteer de omgekochte politici en virologen. Sleur ze allemaal voor een volksrechtbank. Stop de genocide.

 9. Foto: die twee moeten doodstraf krijgen; een zo langszaam moglijke dood.
  geef ze ieder een paar van hun eigen prikkies….beetje grotere dosis en boosters.

 10. Een psychopatische computer nerd,die de Wereld alleen dmv. de computer kent
  Die nog nooit werkelijk de Wereld heeft ervaren zoals het is.
  En van Wereld een computer model wil maken zoals een computer game.

 11. Virussen zijn geen levende organismen en kunnen daardoor ook geen mensen besmetten! Een zeer interessant artikel over niet bestaande virussen op NIBURU van dinsdag 14 juli 2020, geeft je een heel andere kijk op de “pandemie” En vooral het bedrog in de zogenaamde wetenschap. De echte niet omgekochte wetenschappers laten steeds meer zien wat er werkelijk aan de hand is.
  En krankzinnigen met teveel geld zijn levensgevaarlijk! Maar dat weten wij al.

 12. als de medische industrie genationaliseerd word en er geen winst meer gemaakt wordt verdwijnen deze pandemieën als sneeuw in een hoogoven

 13. Geen woorden voor dit gedrocht dat meent de hele mensheid in te kapselen in zijn zieke geest. Wordt tijd dat we zulke uitspraken nemen voor wat ze zijn, een aangekondigde biologische aanval op nietsvermoedende mensen. Al degene die achter dit macaber agenda zitten moeten worden opgespoord en berecht en alle instanties die dit mede mogelijk hebben gemaakt hervormd en indien niet mogelijk afgeschaft. PZG

 14. Gezien deze gif kampagne een expiriment in een expiriment is en alleen de misdadigers exact weten wat er in die spuitjes zit kunnen ze elke simulatie uitvoeren die ze willen om ons te overtuigen. Vermoedelijk gaat het zover dat er een biologische kill switch al dan niet uitgelokt door bepaalde magnetische straling in vervat lijkt. Elke complot theorie blijkt achteraf uit te komen. Als je alle helpt plannen is het gemakkelijk om de waarzegger te spelen.

 15. Hij is zelf ook een bejaarde dus ik zeg prikken die gast met all het spul dat wij niet willen. Heeft het een mooie bestemming en kunnen we hem op en top beschermen tegen corona en als bonus tegen veroudering.

 16. Wat ik mij afvraag is waarom zit die mafketel van Bill Gates nog niet in een werkkamp de rest van zijn leven ik wordt verwijderd van twitter en FB als ik dat tuig bedreigd en zij kunnen maar roepen wat ze willen en dat vind men allemaal goed, mensen wordt toch eens wakker jullie worden bij de neus genomen.

 17. Als iedereen die schade en/of overleden familie leden hebben door deze zogenaamde vaccins en/of van diegene die schade heeft opgelopen van de door de overheid opgelegde beleid, dit bij deze Bill Gates zal neerleggen. Want hij heeft dit narratief in het leven geroepen, om er zoveel mogelijk aan te kunnen verdienen over de ruggen van de onwetende bevolkingen. De beste en effectieve manier om deze huigenlaars hun zelf aangerichte schades uit eigen buidel aan diegene die daardoor schade heeft onder vonden te moeten compenseren. Dan zal hij platzak zijn, dan verdampt al zijn winsten uit zijn verleden. Dan kan hij zich ook weer in zijn ogen bij het klootjes volk voegen, waar hij dan zelf ook niets meer ergens in te brokkelen heeft. Misschien dan pas gaan zijn ogen open van welk absurde ideeën hij tot uitvoer heeft gebracht.

 18. Bill Gates waarschuwt voor volgende pandemie: “Tien keer erger”
  Hij had corona ook voorspelt, dan denk dat hij vindt dat het aantal corona sterfgevallen tegenvalt. het hadden er meer moeten zijn. Dus wordt er een dodelijker virus van in de lucht gespoten.

 19. In de heilige boeken staat er inderdaad dat op een dag er een groep mensen zullen zijn met een stempel en mensen zonder stempel. Ze zullen ertoe stap voor stap toe gedwongen worden want alles wordt hen ontnomen. Nergens meer toegang meer. Geen winkels meer binnentreden enzovoort. Dit is het werk van de duivel. In de Islam is dit Iblies, degene die niet wilde buigen bij de schepping van de mens. Hij heeft nu de taak te bewijzen waarom hij niet heeft willen buigen voor de mens. Die satanisten daar moeten we vanaf raken. De mensen waren veel vrolijker, socialer, rechtvaardiger in tijden zonder Windows, GSM en Tell A Visie. (Mediapropaganda). Reclame, advertentie, facebook, instagram enzo. Wat stelt dat voor. Mensen worden echt zombies.

 20. ‘In de media is plots allerlei aandacht voor het gegeven dat ziekenhuizen in hun registratie geen onderscheid maken in wat de opnamereden is van iemand die geregistreerd staat als Covidpatiënt. Deze plotselinge aandacht verwonderd mij. Waarom? Omdat dit gegeven al vanaf dag 1 bekend was en daarnaast er bijna 2 jaar lang wel een publiekelijk inzichtelijk onderscheid werd gemaakt in reden van opname.

  Het zogenoemde coronadashboard dat door de overheid wordt gebruikt, maakt gebruik van de data van Stichting Nice.

  Uit alle bij mij aanwezige Excel bestanden die ik gedurende het afgelopen jaar heb gedownload, heb ik per periode het aantal besmettingen en het aantal ziekenhuisopnames vanwege (zonder andere reden van opname) in onderstaande tabel genoteerd. Data die dus altijd voor handen is geweest tot het moment dat men er de aandacht aan ging geven…

  Hoe zou het beleid eruit hebben gezien als er vanaf het begin gecommuniceerd zou zijn over het onderscheid in reden van opname? Dat vraag ik me vooral af.

  ……. (zie artikel) …….

  Niet transparant zijn in de cijfers zodat mensen bang worden van de hoge opnamecijfers, die snap ik als verpleegkundige en als moeder niet.’

  https://zorgmedewerkersverenigd.nl/wel-of-geen-corona-patient/

  • Hoi Greengo,

   Weet je wat ik niet begrijp?
   Dat er nog mensen zijn die zich laten testen terwijl nu toch iedereen zou moeten weten dat de PCR test hier helemaal niet voor bedoeld is.
   Die test is net zo betrouwbaar als Mark Rutte.

   Groet,
   Ankie

 21. Recent information on the Jimmy Dore Show, (youtube).
  The mainstream media figures, on UK covid deaths, claim up to 175,000 deaths.
  However, OFFICIAL GOVERNMENT FIGURES state that deaths from covid, with no other factors (like terminal cancer) are less than 700!
  That means that the mainstream media have multiplied the real figure by around 250!
  That is fraud, on a grand scale!
  =====Google translation=======
  Recente informatie over de Jimmy Dore Show, (youtube).
  De cijfers van de reguliere media, over Britse covid-sterfgevallen, claimen tot 175.000 doden.
  OFFICILE OVERHEIDSCIJFERS stellen echter dat het aantal sterfgevallen door covid, zonder andere factoren (zoals terminale kanker), minder dan 700 is!
  Dat betekent dat de reguliere media het werkelijke cijfer met ongeveer 250 hebben vermenigvuldigd!
  Dat is fraude, op grote schaal!

 22. Het is zo jammer dat de lieve, goede hardwerkende mensen het leven laten omdat deze idioten hun gang kunnen gaan. Gates, het WEF , de farmacie…en nog veel meer krankzinnigen leven rijk en zijn meedogenloos.
  Ongelofelijk dat ze nog vrij rond kunnen lopen na al dat leed wat ze de mensen hebben aangedaan.
  Ik hang de vlag uit als daar een einde aan komt en ze allemaal in het gevang zitten. Ik wacht op de tribunalen die zeker gaan komen. Karma is a Bitch?

 23. Waarom werd per persoon geregistreerd wie welk “vaccin” kreeg van welke batch?
  Om precies het effect te kunnen bestuderen!
  Bovenstaande studie bewijst het vermoeden dat ik vanaf het begin had.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in