En dit afschuwelijke moment in de medische geschiedenis zal worden herinnerd door het grote publiek, wanneer de waarheid naar buiten komt, de boeken zijn geschreven.”

Wat kunnen de mensen doen?

Dr. Hodkinson raadt aan zijn Rumble en Bitchute video’s te bekijken om een “zeer goede algemene opleiding over Covid” te krijgen. Verder adviseert Dr. Hodkinson dat als burgers worden bedreigd met consequenties als zij zich niet laten vaccineren, “kennisgevingen van aansprakelijkheid” een optie zou kunnen zijn, die “behoorlijk krachtig kunnen zijn als zij op de juiste wijze worden geformuleerd en gepresenteerd.” schrijft Rairfoundation.com.

Kennisgevingen van aansprakelijkheid kunnen worden geschreven door een advocaat, of er kunnen online sjablonen worden gevonden, voegt Dr. Hodkinson eraan toe. Alleen al de hint van een “kennisgeving van aansprakelijkheid” kan voldoende zijn om ervoor te zorgen dat degenen die proberen het vaccin op te leggen “zich terugtrekken”, zegt hij.

Verder adviseert de gerenommeerde patholoog “profylaxe met vitamine D 5000 internationale eenheden (IE) per dag, en 50 milligram zink” die “gemakkelijk verkrijgbaar” zijn en Ivermectine als een vroege interventie, nadat men Covid heeft gekregen.

Mensen worden geïntimideerd

De coronavirusvaccins “zijn niet nodig, experimenteel, zijn gevaarlijk, hebben allerlei complicaties…en mensen worden op de meest machiavellistische manier geïntimideerd om ze te nemen,” zegt Dr. Hodkinson. Sprekend over aansporingen zoals “consumptie-ijs” en deelname aan een loterij om de vaccins te nemen.”Dit soort aansporingen zijn totaal ongepast.”

“We hebben niet alleen een onnodig, gevaarlijk vaccin, maar het wordt nu ook heel duidelijk dat het vaccin zijn oorspronkelijke belofte niet waarmaakt. Het is niet 98% effectief zoals ze oorspronkelijk zeiden. Nee! Nergens in de buurt,” verklaart de patholoog.

  In het hoofd van één van mijn zeer slimme pro-vaccin vrienden

Dr. Hodkinson legt uit dat het mRNA-vaccin niet was ontworpen voor de “recentere varianten, zoals de Deltavariant,” en dat de vaccins dus duidelijk niet zo effectief zullen zijn bij de behandeling van deze varianten.

Terzijde merkt Hodkinson op dat de varianten beter overdraagbaar zijn, wat een “goede zaak” is voor de kudde-immuniteit, die een veel beter alternatief zou zijn dan het nemen van het “onnodige, roekeloze en gevaarlijke” vaccin.

Angstaanjagende potentiële langetermijngevolgen

Vanaf ongeveer 9:00 van het RAIR interview, maakt Dr. Hodkinson een krachtige verklaring over wat er “zou kunnen gebeuren” op de lange termijn. “Er zijn twee grote horrorshows die zouden kunnen gebeuren,” legt hij uit. De patholoog nuanceert zijn verklaring door te zeggen dat hij “achterliggend zou kunnen'” omdat niemand weet wat de gevolgen op lange termijn zouden kunnen zijn, juist vanwege de haast om te produceren.

De eerste grote zorg is dat twee van de drie van degenen die het vaccin nemen en niet de bekende bijwerkingen ervaren anders dan pijn in de arm, “diffuse stolling hebben die plaatsvindt in hun bloedvaten,” legt Dr. Hodkinson uit, onder verwijzing naar bevindingen van zowel Dr. Charles Hoffe als Dr. Sucharit Bhakdi.

Deze bloedklonters “doen zich voor in de langzaamst bewegende kleinste bloedsomloop vaten in het lichaam,” en de gevolgen op lange termijn – zoals het vroegtijdig optreden van hartfalen of dementie – kunnen alleen worden vastgesteld door de getroffenen te volgen. “We weten het gewoon niet,” zegt hij.

De tweede potentiële grote zorg op lange termijn is de vruchtbaarheid. Er zijn “serieuze, wetenschappelijk onderbouwde risico’s” in verband met “vruchtbaarheid voor mannen en de levensvatbaarheid voor zwangerschap bij vrouwen”, legt hij uit.

  Duitse politicus: "Inmiddels valt het woord covidioot terug op degenen die het hebben uitgevonden"

Ongelooflijk krankzinnige episode in de menselijke geschiedenis

Dr. Roger Hodkinson is ervan overtuigd dat er een afrekening zal komen voor deze “ongelooflijk krankzinnige episode in de menselijke geschiedenis”. “Ik denk dat de dominostenen beginnen te vallen,” vertelt hij aan RAIR. “En als het stof is neergedaald… zullen reputaties worden afgeslacht omdat dit van begin tot eind een pak leugens is geweest.” Hodkinson gelooft dat er een tijd zal komen “dat het grote publiek lucht krijgt van hoe ze zijn gemanipuleerd.” Deze manipulatie is vrij letterlijk, zegt hij, “met PsyOps om hen te dwingen te gehoorzamen.” “Er zal vergelding zijn bij de verkiezingen,” zegt Hodkinson.

Bekijk de krachtige bespreking hier:


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Roger Hodkinson – “Wanneer de geschiedenis van deze waanzin is geschreven, zullen reputaties worden afgeslacht en zal er bloed in de goot vloeien”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelSchokkend experiment: Amerikanen tekenen petitie om ongevaccineerden te arresteren en op te sluiten
Volgend artikelHerhaal wat ik zeg: “De PCR-tests werken niet!”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. En toch is ook deze dr Hodkinson een virusideoloog, een gelovige en zijn geloof staat rotsvast, daar wijkt hij zoals het een goed gelovige betaamt niet vanaf. Er is nooit ook maar een enkel “virus” bewezen, maar deze man is er heilig van overtuigd dat dit hele coronavirusverhaal klopt en dat het daadwerkelijk bestaat. Man, hou op, begin bij de basis. Geen “virus” gevonden? Dan is het vast een andere oorzaak als iemand ziek wordt. Ik GELOOF dat er meer is buiten ons mensen, maar ik ga daar niet mijn leven op inrichten, dat zouden we in het geval van “virussen” ook niet moeten doen. Leuk om te filosoferen over ziekmakende onzichtbare beestjes, maar hou het daarbij en hou op met prikken, pillen en andere goedjes om iets te bestrijden wat enkel in de hoofden van zgn “wetenschappers’en in (computer-)modellen bestaat. Ik vertrouw enkel nog wetenschappers en medici die NIET in de virusval zijn getrapt en wel zelf helder nadenken. En dat zijn er maar weinig, heel weinig.

  • Ben het helemaal met je eens! Er is geen virus….en er is geen besmetting de pandemie is gebaseerd op een pcr test die niet test voor een virus….het is allemaal een heel gevaarlijk sprookje!

 2. Hier, dat krijg je nou met al die geloofswaanzinnige.
  Beginnen altijd dom te lullen, ze slepen er altijd bij alles god bij.

  De Jonge stelde ronduit dat mensen die nog geen prik hebben gehaald voor de keus staan van óf vaccineren, óf ziek worden. Hij noemde het coronavaccin ‘een gave uit Gods hand’. “Er is één manier om dit virus de pas af te snijden, en dat is vaccinatie. Ik kan het vaccin niet anders zien dan als een goede gave uit Gods hand,” zei De Jonge.
  https://www.ninefornews.nl/de-jonge-coronavaccin-is-gave-uit-gods-hand-luister-niet-naar-wazige-antivaxverhalen/

  • Hugo de Jonge zou slechts het Bijbelboek Spreuken dienen te lezen – verplicht wat mij betreft vanwege zijn positie – om te weten dat ‘ie serieus uit z’n nek loopt te lullen. Dat die man nog niet is afgezet door z’n aanhang is alarmerend. De christen uithangen maar de Bijbel nog nooit bestudeerd. Dat mag zich geen christen noemen. Hij veegt in principe / feitelijk z’n reet af met Gods Woord. Punt.

   • Aanhang moet uiteraard zijn ‘achterban’ CDA, aangezien de aanhang van Hugo de Jonge de Bijbel ook niet – goed – heeft gelezen. Zondags misschien in de kerk passief zitten en luisteren naar de voorganger waarvan de meesten onderdanig zijn aan het convenant wat de kerk destijds heeft getekend met het Vaticaan. Doet me denken aan een song van Boudewijn de Groot. Dat zijn geen christenen dat zijn anti-Christ aanhangers wiens ogen vol zitten met het zand der Zandmannetjes. Zandmannetjes zoals Hugo de Jonge die z’n ziel al tijden geleden heeft verkocht aan de satan.

    Spreuken 23 – 1 Als gij aangezeten zult zijn om met een heerser te eten, zo zult gij scherpelijk letten op degenen die voor uw aangezicht is. 2 En zet een mes aan uw keel, indien gij een gulzig mens zijt. 3 Laat u niet gelusten zijn smakelijke spijzen, want het is een leugenachtig brood. 6 Eet het brood niet desgenen die boos is van oog, en wees niet belust op zijn smakelijke spijzen. 7 Want gelijk hij bedacht heeft in zijn ziel, alzo zal hij tot u zeggen: eet en drink. Maar zijn hart is niet met u;

    Prachtig Bijbelboek – Spreuken. Vele spreuken die direct op satansgebroed als een Hugo de Jonge slaan. Neen, deze man kent Gods Woord niet. Wanneer hij het heeft over God heeft hij het over een of andere andere god. De apotheek van God heeft niets te maken met Big Pharma. De Rockefellers & Co weten dat als geen ander!

 3. Die afrekening komt er niet.
  Zowat de hele zelfverklaarde elite speelt het spelletje mee.
  Als de bevolking niet net als 14-7-1789 het recht in eigen hand neemt, dan gebeurt er niets, nergens.
  Om de geweldloze demonstraties lachen deze gewelddadige machtswellustelingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in