34 vrouwen in de VS kregen te kampen met miskramen en doodgeboorten na het nemen van het Covid-19-vaccin

2
1196
Foto via Wochenblick, Collage; Elemente: Unsplash

Volgens het Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) zijn er 34 gevallen gemeld van spontane miskramen of doodgeboorten bij zwangere vrouwen na het krijgen van het Covid-19-vaccin.

Great Game India schrijft dat dergelijke ongewenste voorvallen die zich na vaccinatie voordoen door VAERS worden gemeld. Het is een passief meldingssysteem dat mensen in staat stelt een ongewenst voorval na vaccinatie te melden. VAERS wordt beheerd door de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) en de Food and Drug Administration (FDA).

Het is echter niet noodzakelijk dat alle aan VAERS gemelde ongewenste voorvallen door de vaccinatie worden veroorzaakt. VAERS duidt miskramen aan als spontane abortussen en doodgeboorten.

25 gevallen van spontane miskramen traden op in het eerste trimester. Deze vrouwen werden gevaccineerd met het vaccin van Pfizer-BioNTech. 4 gevallen van doodgeboorten werden in het tweede of derde trimester vastgesteld.

Volgens een online bron over gezondheidsgerelateerde onderwerpen, genaamd ‘Verywell Health’:

“Onderzoek suggereert dat tussen 10% en 20% van de vrouwen met een medisch bevestigde zwangerschap zal eindigen in een miskraam. Tachtig procent hiervan vindt plaats tijdens het eerste trimester”.

In twee verschillende gevallen kregen vrouwen uit Tennessee en Indiana een miskraam binnen respectievelijk 13 en 5 dagen nadat ze waren ingeënt met het Pfizer-vaccin.

Soortgelijke gevallen werden gemeld in Michigan en Virginia nadat de zwangere vrouwen waren gevaccineerd met het Pfizer-vaccin.

Volgens Dr. Shelley Cole, MD, een OB-GYN en een lid van America’s Frontline Doctors:

“Als verloskundige-gynaecoloog, is het een zorg. We gooien [nu] de wetenschap en de wetenschappelijke medische methode uit het raam en brengen zwangerschappen en toekomstige zwangerschappen in gevaar”, zegt Cole.

“Het verontrust me dat de CDC zegt dat er geen studies zijn, maar het is oké om het te krijgen en je hoeft het niet eens te bespreken met je arts. Ik bedoel, dit is het tegenovergestelde van alles wat de wetenschappelijke modellen en methoden, en de standaard van zorg is geweest voor een eeuw”, voegt Cole eraan toe.

In haar leidraad “Vaccinatieoverwegingen voor mensen die zwanger zijn of borstvoeding geven,” zegt de CDC dat zwangere of borstvoedende vrouwen die “deel uitmaken van een groep die wordt aanbevolen om Covid-19 vaccin te ontvangen, zoals personeel in de gezondheidszorg, ervoor kunnen kiezen om te worden gevaccineerd”.

Hoewel er geen gegevens beschikbaar zijn over de “effecten van mRNA-vaccins op de zuigeling die borstvoeding krijgt of op de milde productie/uitscheiding”, wordt toch “niet gedacht dat het vaccin een risico vormt voor de zuigeling die borstvoeding krijgt”.

De Wereldgezondheidsorganisatie heeft verklaard dat zij het Pfizer Covid-19 vaccin niet aanbeveelt voor zwangere vrouwen, tenzij zij een hoog risico lopen op blootstelling, zoals een arts in de gezondheidszorg.

“Zwangere vrouwen lopen een hoger risico op ernstige Covid-19 dan niet-zwangere vrouwen, en Covid-19 is in verband gebracht met een verhoogd risico op vroeggeboorte. Vanwege onvoldoende gegevens beveelt de WHO op dit moment echter geen vaccinatie van zwangere vrouwen aan”, aldus de WHO.

De reden dat er geen nauwkeurige gegevens beschikbaar zijn voor zwangere vrouwen is dat zowel Pfizer als Moderna geen klinische proeven hebben uitgevoerd met het Covid-19 vaccin op de zwangere en borstvoedende vrouwen.

Dr. Denise Jamieson, MD, MPH, voorzitster van het Departement Gynaecologie en Verloskunde aan de Emory University School of Medicine, zegt:

“Ik denk dat een van de andere dingen die echt belangrijk is, is dat alleen omdat we denken dat de voordelen groter zijn dan de risico’s, dat dit ons niet vrijpleit in termen van het beschrijven van de risico’s”. 

“En ik denk dat dat er één ding is waar ik me zorgen over maak: 15.000 vrouwen zijn gevaccineerd, zwangere vrouwen zijn gevaccineerd en toch hebben we verbijsterend weinig informatie over de veiligheid en dat is niet goed”, voegt Jamieson eraan toe.

Volgens artsen van Intermountain Healthcare kunnen vrouwen die onlangs zijn ingeënt voor Covid-19 als bijwerking van het vaccin symptomen van borstkanker vertonen.

Een Amerikaanse arts uit Wisconsin, Dr Sara Beltrán Ponce kreeg een miskraam enkele dagen na het ontvangen van het COVID-19 vaccin.

In nog een ander geval testte een vrouw uit Rajasthan 31 keer in 5 maanden Covid-19 positief, tot verbijstering van de artsen. Haar resultaten zijn in tegenspraak met de incubatiecyclus van het nieuwe Coronavirus, waarvan wordt aangenomen dat die na 14 dagen eindigt.

Onlangs hebben de sterfgevallen van ouderen die van Covid-19 waren hersteld, maar stierven nadat het vaccin was toegediend, vragen doen rijzen.

Bovendien heeft een groep onderzoekers in het medische tijdschrift The Lancet gewaarschuwd dat Covid-19 vaccins die momenteel worden ontwikkeld, het risico op het krijgen van HIV zouden kunnen verhogen, wat mogelijk leidt tot een toename van het aantal infecties.

Intussen onderzoeken Amerikaanse federale ambtenaren ontvangers van Covid-19 vaccins die de zeldzame bloedziekte trombocytopenie ontwikkelden, waarbij ten minste verschillende gevallen tot de dood hebben geleid.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De Israëlische regering verkoopt zijn bevolking als laboratoriumratten in een grootschalig Pfizer experiment

Vorig artikelRechter haalt kinderen weg bij moeders die betrapt worden op het niet dragen van mondkapjes
Volgend artikelWHO verwerpt vaccinatiepaspoorten: “Coronapandemie zal in 10 maanden voorbij zijn”
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

2 REACTIES

  • No, it is not the translation.

   Great game India:

   “According to Intermountain Healthcare doctors women who were recently vaccinated for COVID-19 may show symptoms of Breast Cancer as a side-effect of the vaccine.”

   “Volgens artsen van Intermountain Healthcare kunnen vrouwen die onlangs zijn ingeënt voor Covid-19 als bijwerking van het vaccin symptomen van borstkanker vertonen.”

   Fox13now:

   In the past four weeks, doctors have seen swollen lymph nodes on screening mammograms of women who have recently been vaccinated.

   “Whenever we see these on a normal screening mammogram we call those patients back because it can either mean metastatic breast cancer which travels to the lymph nodes or lymphoma or leukemia.”

   Frontnieuws: This does not mean that these women actually have breast cancer. But those swollen lymph nodes are normally a symptom of breast cancer. Which is now caused by the vaccine.

   Covid-19 vaccin fake cancer.
   Really encouraging to take a shot.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in