Amerikaanse postbode betrapt met truck vol gestolen stembiljetten bij de Canadese grens

3
Screenshot WKBW TV | Buffalo, NY, YouTube

Een Amerikaanse postbode is aangeklaagd voor het achterhouden of vernietigen van post nadat de douane en de grensbewaking hem op verkiezingsdag bij de Canadese grens hadden onderschept met een truck vol absenteïsme stembiljetten.

Een absenteïsme stembiljet (absentee ballot) is een stem die wordt uitgebracht door iemand die niet in staat of niet bereid is om het officiële stembureau te bezoeken waar de kiezer normaal gesproken naartoe wordt verwezen.

De aanklacht tegen Brandon Wilson, 27 jaar, uit Buffalo, New York, kan een maximale straf van vijf jaar gevangenisstraf en een boete van 250.000 dollar tot gevolg hebben, meldt Newswars.

“Dit bureau zet zich niet alleen in voor de integriteit van de post, maar ook voor het recht van het individu om te stemmen in een vrije en eerlijke verkiezing. Het criminele gedrag waarmee deze verdachte zich zou hebben ingelaten, heeft beide belangen ondermijnd”, aldus James Kennedy, staatsjurist van de VS.

Volgens de aanklacht confronteerden douane- en grensbewakingsbeambten op 3 november 2020, om ongeveer 19:34 uur, Wilson, een medewerker van de United States Postal Service (USPS) bij de Peace Bridge Port van Entry.

Als deel van een standaard grenscontrole opende Wilson de laadruimte van zijn voertuig voor de grenswachters. Een grenswacht trof in de laadruimte een USPS-postcontainer met talrijke poststukken aan.

Wilson verklaarde dat de post aan hem en zijn moeder toebehoorde. Wilson kon echter niet de verschillende namen uitleggen die op de poststukken waren gedrukt. Daarna verklaarde Wilson dat hij van plan was de post af te leveren en was vergeten de poststukken terug te brengen naar het postkantoor.

  Epstein's handlangster gereed om namen te noemen - nu vragen mensen zich af wanneer ze 'zelfmoord' pleegt

Deze kwestie komt temidden van de vele USPS-klokkenluiders die aan Project Veritas hebben onthuld dat ze na de verkiezingsdag absentee stembiljetten met een vroegere datum moesten dagtekenen dan het document daadwerkelijk was ondertekend.

Verkiezingsfraude in de VS: Insider meldt dat postmedewerkers opdracht kregen ongeldige stemmen te antedateren

Vorig artikelSchokkende video van geregistreerde Democraat en stemmentelling controleur in Pennsylvania
Volgend artikelBelgen vormen burgerpatrouilles voor de bestrijding van criminele migranten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Wanneer verkiezingen door fraude worden geteisterd en pers en nieuws aan de kant van de frauderende partij staat spreek je van een staats greep, met de stembus als legitimatie.

  De enige weg om nog een linkse en multinational dictatuur te stoppen is oorlog, all out oorlog.

  De burgers van Amerika hebben hoer het kruispunt bereikt in hun geschiedenis, waarbij buurman tegen buurman en familie lid tegen familie lid zal moeten vechten omdat na deze “verkiezingen” geen vrijheid meer bestaat.
  We zien hier het einde van een vrijheids droom welke bedoeld was om juist oorlogen te ontvluchten.

  Het recht op het bezitten en dragen van wapens , het zogenaamde second amendement, en het vormen van milities in de grondwet is de noodrem die nu moet worden gebruikt en anders als eerste zal worden afgeschaft. Vrijheid in de USA staat of valt vanaf morgen.

  Ik wens ze succes daar, de ellende die komt os het werk van lieden als Soros en de Clintns, en nog een riedel etters.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in