WHO verwerpt vaccinatiepaspoorten: “Coronapandemie zal in 10 maanden voorbij zijn”

5
7472

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) verwerpt de door de EU-Commissie geplande vaccinatiepaspoorten. “Wij begrijpen dat regeringen te maken hebben met politieke realiteiten. Desondanks zijn er ernstige zorgen”, aldus de regionale directeur van de WHO in Europa, Hans Kluge, in een bericht in het dagblad Die Welt.

Kluge zei dat de uitrol, die voor de zomer was aangekondigd, waarschijnlijk onvermijdelijk was, maar geen aanbeveling van de WHO. Het is onzeker hoe lang de immuniteit zal duren, zei hij. Evenmin kan een vaccin noodzakelijkerwijs voorkomen dat andere mensen besmet raken, aldus de regionaal directeur van de WHO.

Volgens hem zal de Coronapandemie over ongeveer tien maanden voorbij zijn. Dat zou niet betekenen dat het virus tegen die tijd verdwenen zou zijn, maar het zou waarschijnlijk geen verstorende ingrepen meer nodig hebben, zegt Kluge tegen de krant, bericht DWN.

Allemaal slechts “samenzweringstheorieën”? EU werkt al vanaf 2019 aan EU-vaccinatiepaspoort

Deense partijen willen de Zweden niet binnenlaten: "Kunnen blijven waar ze zijn"

5 REACTIES

  1. Verdeel en heers technieken.
    Jullie blijven rondgapen, niet begrijpende wat er gebeurt, en wachten ( weer) eens af.
    Terwijl word er achter de schermen bepaald hoe hard je word genaaid, door de komende gestapo maatregelen, die er “plots” zullen zijn

  2. Ze voelen waarschijnlijk nattigheid, want de leugen komt steeds meer aan de oppervlakte. Om zichzelf vast in te dekken komt de WHO nu ineens met dit advies. Helaas, de zonden zijn al begaan en de schade is duidelijk aantoonbaar. Alle verantwoordelijken zullen hun straf niet ontlopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here