De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) verwerpt de door de EU-Commissie geplande vaccinatiepaspoorten. “Wij begrijpen dat regeringen te maken hebben met politieke realiteiten. Desondanks zijn er ernstige zorgen”, aldus de regionale directeur van de WHO in Europa, Hans Kluge, in een bericht in het dagblad Die Welt.

Kluge zei dat de uitrol, die voor de zomer was aangekondigd, waarschijnlijk onvermijdelijk was, maar geen aanbeveling van de WHO. Het is onzeker hoe lang de immuniteit zal duren, zei hij. Evenmin kan een vaccin noodzakelijkerwijs voorkomen dat andere mensen besmet raken, aldus de regionaal directeur van de WHO.

Volgens hem zal de Coronapandemie over ongeveer tien maanden voorbij zijn. Dat zou niet betekenen dat het virus tegen die tijd verdwenen zou zijn, maar het zou waarschijnlijk geen verstorende ingrepen meer nodig hebben, zegt Kluge tegen de krant, bericht DWN.

Allemaal slechts “samenzweringstheorieën”? EU werkt al vanaf 2019 aan EU-vaccinatiepaspoort

  Belangrijke teksten zijn zwart gemaakt: contracten met vaccinbedrijven zijn staatsgeheim
Vorig artikel34 vrouwen in de VS kregen te kampen met miskramen en doodgeboorten na het nemen van het Covid-19-vaccin
Volgend artikelCovid-19 vaccinatie: wordt de collaterale schade onder het tapijt geveegd?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Verdeel en heers technieken.
    Jullie blijven rondgapen, niet begrijpende wat er gebeurt, en wachten ( weer) eens af.
    Terwijl word er achter de schermen bepaald hoe hard je word genaaid, door de komende gestapo maatregelen, die er “plots” zullen zijn

  2. Ze voelen waarschijnlijk nattigheid, want de leugen komt steeds meer aan de oppervlakte. Om zichzelf vast in te dekken komt de WHO nu ineens met dit advies. Helaas, de zonden zijn al begaan en de schade is duidelijk aantoonbaar. Alle verantwoordelijken zullen hun straf niet ontlopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in