Tot zover de “gewelddadige Corona-demonstratie” volgens de ÖVP-minister van Binnenlandse Zaken Karl Nehammer: videobeelden van de manifestatie van zondag in Wenen circuleren nu op social media en tonen precies het tegenovergestelde.

Politieagenten in solidariteit met demonstranten

Er zijn dus wel degelijk politiemensen die zich niet laten infecteren door de escalatiestrategie van hun baas Nehammer. Zij erkenden de ongevaarlijkheid van de deelnemers aan de manifestatie en toonden zich zelfs solidair met hen door hun gevechtshelmen af te zetten. Hiervoor oogstten zij een uitzinnig applaus van de vreedzame demonstranten, meldt het Oostenrijkse nieuwsblog Unzensuriert.

Geen spoor van Nehammer’s “bestorming van het parlement”

En vreemd genoeg is er ook geen beeld van Nehammer’s valse berichtgeving over de vermeende “bestorming van het parlement”. Integendeel, het persagentschap RT heeft de optocht van de wandelaars gefilmd, en daar is ook de mars langs het parlement te zien. Patriotten en politie lopen vreedzaam zij aan zij.

Asielzoekers: “Jullie vrijwilligsters zijn onze christelijke hoeren”

  Wetenschappelijke studie doeltreffendheid mondkapjes door mainstream afgewezen: "Niemand is dapper genoeg om de resultaten te publiceren"
Vorig artikelDuits Corona-jaar 2020: geen beduidend hoog oversterftecijfer
Volgend artikelTrump genomineerd voor Nobelprijs voor de Vrede voor vredesdeal Israël-UAE
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in