Democraten proberen Trump-advocaten te isoleren en te elimineren

1
Afbeelding van een "strijdbijeenkomst" van de Rode Garde tijdens de Culturele Revolutie in China

De linkse groep Shut Down DC heeft zich aangesloten bij het door de Democraten gefinancierde Lincoln Project in het aanvallen van Trump-juristen die potentiële kiezersfraude in verschillende staten onderzoeken. De ‘multi-faceted, multi-city’ aanvallen op advocatenkantoren wordt gepromoot door de techngiganten en de mainstream media.

Op donderdag stuurde Shut Down DC een mailing naar hun volgelingen die hen opriep om zich aan te sluiten bij de linksen op vrijdag 13 november voor een “dag van actie tegen [advocatenkantoren] King & Spalding en Porter Wright Morris & Arthur”. Shut Down DC pocht, “we brengen ze allebei een bezoek. We verzamelen bij Black Lives Matter Plaza (bij 16e en H NW) om 12 uur”.

De bondgenoten van Joe Biden richten zich op personen die zij in de weg zien staan van hun pogingen om het presidentschap te bekleden zonder het grondwettelijke proces te doorlopen.

“We hebben de lijst van advocaten die bij het kantoor werken opgedeeld, zodat we samen een groot aantal mensen kunnen confronteren – en dit is uw toegewezen persoon”, sluit de DC email af.

Shut Down DC, samen met hun vele bondgenoten in big tech, de mainstream media en het door de Democraten gefinancierde Lincoln Project, hebben een frontale aanval op advocatenkantoren en individuele advocaten ondernomen voor het durven aannemen van zaken die mogelijk verkiezingsfraude aan het licht brengen.

Als de Democraten geloven dat ze rechtmatig hebben gewonnen, waarom vallen ze dan advocaten aan?

De mainstream media heeft alle schijn van objectiviteit en journalistieke integriteit weggegooid, waarbij advocaten zelfs worden bedreigd dat als ze voor de Trump-regering  werken, ze in de toekomst misschien geen baan hebben, zoals deze dreigende boodschap van The Atlantic:

  "Georgia Guidestones" opgeblazen

Het isoleren van tegenstanders voor eliminatie is een bekende communistische tactiek die doet denken aan de tactieken die werden toegepast tijdens de Culturele Revolutie van Mao, waar vermeende vijanden van het communisme in hun huizen het doelwit waren van de Rode Garde, Chinese gehersenspoelde jongeren, hun bezittingen in beslag werden genomen en in het openbaar ten schande werden gemaakt in wat werd aangeduid als “strijdbijeenkomsten“.

Deugmensen zijn geestelijk ziek in de klinische zin

Vorig artikelMarine Le Pen “erkent absoluut niet” Joe Bidden’s verkiezingsoverwinning claim
Volgend artikelDominion heeft meerdere malen dezelfde stemmen geteld
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. ‘De grote schoonmaakactie van de regering Trump ten aanzien van de kinderhandel in de VS is slechts het topje van de ijsberg. El Blue is getuige uit eerste hand van het zogenaamde ‘Coyote-netwerk’ van de georganiseerde misdaad in de kinderhandel. Hij beschrijft een massale zwarte marktindustrie die Obama/Biden creëerden door de ondertekening van het UN Global Compact die min of meer open grenzen propageerde. El Blue beweert ook dat elementen van Antifa betrokken zijn bij dit obscure handelssyndicaat.’

    Strategie & Cijfers – Schokkend:

    https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/11/15/joe-sniffy-biden-en-kinderhandel/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in