Tenminste drie Covid-19 onderzoekers van de WHO hebben banden met Chinese instellingen

0
Foto via Sky News Australia YouTube-kanaal

De onpartijdigheid van het rapport van de WHO over de oorsprong van Covis-19 wordt in twijfel getrokken na onthullingen dat drie hoofdonderzoekers vroegere banden hadden met Chinese verbonden instellingen, meldt Sky New Australia.

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) rondde vorige week haar onderzoek naar de oorsprong van de ziekte af na 28 dagen ter plaatse te zijn geweest in Wuhan, China.

Eerder deze maand zei de door de WHO geleide missie in China dat zij niet verder zou onderzoeken of het virus uit een laboratorium was ontsnapt, wat zij zeer onwaarschijnlijk achtte.

Het onderzoek sloot ook het door China verspreide argument niet uit dat het virus elders is begonnen en Wuhan is binnengekomen via ingevroren geïmporteerde voedingsproducten.

Vrijdag zei directeur-generaal Tedros Adhanom Ghebreyesus dat een samenvatting van hun bevindingen volgende week zou worden gepubliceerd en de VS heeft gezegd dat het de gegevens wil bekijken.

Sharri Markson van Sky News zegt dat het van cruciaal belang is dat het publiek vertrouwen heeft in het onderzoek naar de oorsprong van de ziekte, die wereldwijd aan meer dan twee miljoen mensen het leven heeft gekost.

Drie van de hoofdonderzoekers, Dr Peter Ben Embarek, zoöloog Peter Daszak en Dr Marion Koopmans hebben echter banden met de Chinese regering.

Zij zegt dat het vertrouwen van het publiek in het rapport wordt ondermijnd wanneer sommige van de onderzoekers banden hebben met het land dat wordt onderzocht.

“Het Wuhan Institute of Virology heeft zijn boeken niet geopend en patiëntgegevens van de eerste 70 mensen die ziek werden van Covid-19 werden geweigerd. Geen informatie over patiënt nul.

Het feit is dat Covid-19 op natuurlijke wijze van vleermuizen naar mensen kan zijn overgelopen of via een tussengastheer.

Maar het kan ook gelekt zijn uit een laboratorium.

En we hebben onafhankelijke onderzoekers nodig, met een open geest, om de antwoorden te vinden.

Niet wetenschappers die door de Chinese regering als oké zijn afgevinkt”, aldus Markson.

  Hooggeplaatste islamitische geestelijke: homoseksueel huwelijk schuld van de Coronapandemie

WHO-directeur zegt dat de wereld ‘niet meer terug kan naar hoe het was’ – Zijn oplossing? Een nieuwe wereldorde

Vorig artikel28-jarige gezondheidswerkster hersendood 5 dagen na tweede experimentele Pfizer mRNA Covid injectie
Volgend artikel120 miljoen meer in extreme armoede door Corona-lockdowns
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in