We leven allemaal in bezette landen. De meeste mensen beseffen het niet, maar we zijn het slachtoffer van een staatsgreep. Wat we zien is het begin van een nieuwe wereldorde, een globale reset, die een wereldregering met zich meebrengt, schrijft Dr. Vernon Coleman.

De eerste echte stap was de recente oproep voor wat Johnson, Macron, Merkel, etc. een pandemieverdrag noemen, een globaal plan om staten te beschermen in de nasleep van wat zij covid-19 noemen, maar wat wij kennen als de griep. Kranten over de hele wereld brachten een verklaring van 24 wereldleiders en het hoofd van de Wereldgezondheidsorganisatie waarin zij opriepen tot een einde aan het nationalisme en tot de invoering van wederzijdse verantwoordingsplicht, solidariteit, vrede, welvaart, gezondheid en veiligheid.

Zij – de mensen die verantwoordelijk zijn voor de coup – willen nul covid, wat natuurlijk een absolute onmogelijkheid is. Het is de griep omgedoopt om angst aan te jagen en te controleren. Ze willen nul koolstofuitstoot – nog een onmogelijkheid. En ze willen nul beledigingen – een wereld waarin geen enkele student ooit nog van streek raakt door iets wat hem is verteld. Een derde onmogelijkheid.

Ze weten dat het allemaal onmogelijk is, natuurlijk. Je kunt net zo goed nul doden wensen of hopen dat Meghan en mevrouw Meghan ophouden met zeuren en de verantwoordelijkheid voor hun eigen leven gaan nemen.

En, zoals ik begin vorig jaar al zei, ze willen de wereldbevolking met 90 tot 95% verminderen. Ze doen dat op elke manier die ze kunnen – door uithongering, sluiting van ziekenhuizen, het weigeren van behandeling aan ouderen of het opdringen van een dodelijk, experimenteel zogenaamd vaccin. Ze zullen het aantal zelfmoorden graag zien stijgen. De mensen achter dit kwaad hebben geen medelijden, geen medelijden, geen enkel gevoel.

Wanneer het verlofstelsel in september afloopt, zullen er in het VK nog miljoenen mensen langdurig werkloos zijn. Als de inflatie stijgt, wat het geval zal zijn, zullen miljoenen hun hypotheken niet meer kunnen betalen. Hoe hoog zal het aantal zelfmoorden dan stijgen? Mensen zullen vechten voor een baan als ambtenaar – met gegarandeerde pensioenen, geen echte verantwoordelijkheid en totale zekerheid tijdens de volgende lockdown.

Winkeliers zullen moeite hebben om te overleven, natuurlijk. De absurditeit om winkels tot 22.00 uur open te laten gaan, lijkt niet te zijn doorgedrongen tot de besluitvormers die dit hebben bedacht. Hoe valt dit te rijmen met de arbeidstijdenrichtlijn die in het VK nog steeds van kracht lijkt te zijn? Hoeveel moorden en verkrachtingen zullen er worden gepleegd als winkelbedienden in het donker naar huis gaan?

Er zijn twee soorten mensen betrokken bij de staatsgreep.

Ten eerste zijn er de kwaadaardige, rabiate schoften die alles gepland en beraamd hebben. Deze groep omvat de Agenda 21 communisten bij de Verenigde Naties en daarbuiten, de opwarmende Groene cultisten die doen alsof ze om het milieu geven maar dat niet doen en die van een mythe een berg hebben gemaakt, de gestoorde fascistische leden van de Groene Partij, de krankzinnige Bilderbergers en de Dr. Strangelove types die in het Global Economic Forum zitten. Alle politieke leiders en hun adviseurs passen in deze categorie, evenals de bazen van farmaceutische bedrijven en de leiders van enkele van ’s werelds meest giftige liefdadigheidsinstellingen.

Ten tweede zijn er de laffe, hersendode, ranzige rotzakken die met de fraude zijn meegegaan omdat het winstgevend is of goed uitkomt of omdat ze, ook al weten ze dat het allemaal fraude is, te laf, te ambitieus en te egoïstisch zijn om er iets aan te doen. Politici, ambtenaren, de meeste medici, de overgrote meerderheid van de journalisten en alle pseudojournalisten die bij de BBC werken, passen heel goed in deze categorie. Ik heb zo’n vermoeden dat als de BBC een verhaal over de Bill and Melinda Gates Foundation wil controleren, zij waarschijnlijk gewoon de partners van de organisatie, de Bill and Melinda Gates Foundation, bellen. De Daily Telegraph beschreef onlangs covid als een “zeer besmettelijk dodelijk virus”. Ze hadden het erover dat het over de hele wereld zou razen. Oh, alsjeblieft. Controleer de feiten. De adviseurs van de regering zeggen dat het niet erger is dan de griep. Herinner je je de griep? ITV nieuws in het Verenigd Koninkrijk heeft gewaarschuwd dat tenzij Ofcom actie onderneemt het publiek binnenkort op een dieet van onnauwkeurig nieuws zal bestaan. Daar heb ik om gehuild en gelachen.

  Vroegtijdige plandemie waarschuwing: How to take over the world This is their plan - vintage cartoonfilm - Verbazingwekkend!

Dit zijn de cryptorchids, de dik als een baksteen collaborateurs. De Lord Haw Haws. En tot deze categorie behoren nu de lafhartige debielen die hun mouwen hebben opgestroopt en het vaccin hebben genomen; hun huidige en hun toekomstige gezondheid, vrijheid en menselijkheid op het spel hebben gezet in de ijdele hoop dat zij twee weken in Benidorm kunnen doorbrengen of familieleden kunnen bezoeken die waarschijnlijk liever met rust worden gelaten. Naïef en vatbaar, maar bovenal dom, hebben zij de grote leugen geloofd. Neem de prik en wij geven u een paspoort voor eeuwig reizen en eerste keus uit de ligstoelen.

Waarom, o waarom, zijn er zoveel lafaards en collaborateurs? Ze zijn zo’n gevaar voor ons allemaal.

Ik veracht de plannen en planners met een diepe en bijtende afkeer. Ik kijk uit naar de dag dat ze in hokken worden geduwd, wachtend om te worden binnengeleid in het Internationaal Gerechtshof in Den Haag, berecht voor oorlogsmisdaden, schuldig bevonden en veroordeeld om te worden opgehangen, opgesteld en gevierendeeld met hun lichamen hangend op de heuveltoppen, zodat iedereen ze kan zien.

Ik veracht de intriganten en plannenmakers omdat ze weten dat ze liegen als ze hun mond opendoen. Ik veracht hen omdat zij te laf zijn om over hun boosaardige plannen te debatteren of te discussiëren.

Ik veracht ze omdat ze een voortdurende belediging zijn voor de nagedachtenis van hen die vochten en stierven in twee wereldoorlogen in de vorige eeuw; vochten en stierven om onze vrijheid te beschermen.

Ik veracht ze omdat ze wreed zijn tot het punt van verdorvenheid. Ze geven psychopaten een slechte naam. Ze hebben opzettelijk duizenden oude mensen vermoord. Ze lieten kankerpatiënten onbehandeld sterven om het vermeende sterftecijfer door de covid-19 griep op te krikken. Ze gebruikten CIA marteltechnieken op kinderen en doen dat nog steeds. Ze introduceerden lockdown technieken om de zwakkeren en de gehandicapten te doden. Ze dwongen de ouderen, de minderbedeelden om meer dan een jaar alleen en bang te blijven – zonder enige goede reden. Moordenaars en terroristen in de gevangenis hebben meer rechten dan de ongelukkige zielen in onze verzorgingstehuizen.

Ik veracht hen omdat zij de artsen en wetenschappers die hun leven, hun carrière en hun gezondheid op het spel hebben gezet om voor de waarheid en voor de mensen op te komen, hebben gedemoniseerd en belasterd. De slechteriken werken voor de miljardairs van de wereld, en om hen te helpen steeds rijker te worden zijn ze vastbesloten elke cent die u bezit af te pakken. Ze willen u en uw familie verarmen. Ze hebben opzettelijk een dystopische wereld gecreëerd.

Ze plannen lockdowns en sociale vervreemding en maskers en injecties voor altijd. Nieuwe varianten, geen verrassing, zullen hen elk excuus geven dat ze nodig hebben. Ze zullen ons tergen door vrijheden aan te bieden die ze dan weer afnemen. De mondkapjesdragers schaden natuurlijk hun eigen gezondheid, ruïneren hun immuunsysteem en brengen iedereen in gevaar – ook de niet-mondkapjesdragers. De krachtige terugstroom van de luchtstroom van de mondkapjesdragers vormt een reëel gevaar voor degenen die achter hen staan – zelfs op een afstand van twee meter.

De politici en hun adviseurs doen alsof zij de wetenschap volgen, maar zij staan altijd mijlenver van de wetenschap af. Zij veranderen van gedachten over mondkapjes, lockdowns en tests zonder zich om de wetenschap te bekommeren. Sterker nog, ze negeren de wetenschap opzettelijk. Het enige waar ze om geven is hun duivelse, corrupte doel: de onderwerping van het volk en de verheerlijking van zichzelf en hun miljardair-werkgevers.

  Ze hebben een 8 maanden oude baby gevaccineerd met beide doses van het Pfizer-vaccin

Zij weten, of zouden verdomd goed moeten weten, dat covid-19 bewezen kan worden niet gevaarlijker te zijn dan de griep. Op 19 maart 2020, kreeg de Britse regering officieel te horen dat covid niet gevaarlijker is dan de griep. Ze weten dat alles wat ze sindsdien hebben gezegd of gedaan, een verdomde leugen is. Stuur de link naar iedereen die je maar kunt bedenken. (De link op mijn website staat in het artikel, ‘Hier is het BEWIJS dat covid-19 in maart 2020 werd gedegradeerd’.

Dit is, mogen we nooit vergeten, een oorlog die we uitvechten. Het is geen spelletje.

Hun wapens zijn angst, gebouwd op leugens, verdraaiingen en bedrog. Ze gebruiken sociale distantie, mondkapjes, experimentele vaccins en gezondheidspaspoorten als wapens om het electoraat te controleren.

En, ondanks hun holle beloften, zoals ik al heel, heel lang zeg, zal geen van deze dingen ooit verdwijnen. Ze waren nooit nodig en ze zijn nu niet nodig. Maar ze zijn bedoeld om een permanent deel van ons leven te zijn. Ze maken deel uit van de kwaadaardige structuur die is ontworpen om ons binnen de grenzen van hun ‘nieuwe normaal’ te houden; ze zijn de mechanismen waarmee de kwaadaardige globalisten ons hun globale Great Reset zullen opdringen.

Ze zijn natuurlijk al tientallen jaren bezig met hun plannen, maar de agenda die nu onze levens verwoest, begon in het begin van de jaren ’90, toen er opzettelijk en koelbloedig werd besloten om de niet-bestaande dreiging van de opwarming van de aarde als wapen te gebruiken als excuus voor een linkse wereldwijde overname, met als doel de wereldbevolking te verminderen, de rest van ons tot slaaf te maken en de weinigen die zichzelf als onze heersers hadden uitgekozen, te verrijken en te machtigen. Slechts weinigen van hen zijn gekozen. Gates, Schwab en Prins Charles hebben zichzelf gezalfd. Enkelen, zoals Blair, Clinton en Obama, zijn in mijn ogen regelrechte oorlogsmisdadigers. De bankiers en de miljardairs en de bureaucraten en de wetenschappers die zichzelf hebben omgevormd tot linkse nepmilieuactivisten om te misleiden en te manipuleren, worden zoals altijd gedreven door het aloude duo van macht en geld.

De lockdowns doen het werk waarvoor ze bedoeld waren. Miljoenen zijn gestorven en kinderarmoede en ondervoeding nemen over de hele wereld toe. Zelfs in wat vroeger beschaafde samenlevingen werden genoemd, zoals het Verenigd Koninkrijk, hebben de meeste kinderen het grootste deel van het jaar geen toegang gehad tot afstandsonderwijs. De elite die het nu voor het zeggen heeft, creëert generaties van analfabete, onwetende neurotici.

Sommige ziektekostenverzekeraars hebben duidelijk gemaakt dat zij geen ziektes zullen dekken die door de experimentele vaccins zijn veroorzaakt.

Levensverzekeringsmaatschappijen zullen dit voorbeeld ongetwijfeld volgen. Velen weigeren nu naar het ziekenhuis te gaan omdat zij doodsbang zijn voor de manier waarop zij van hun familie zullen worden gescheiden, geïsoleerd, onder dwang getest en gevaccineerd. Er zijn bizarre verhalen over patiënten die op covid-19-afdelingen worden opgenomen en van al hun normale medicatie worden beroofd – vermoedelijk om hun dood te bespoedigen. Het is onmogelijk te achterhalen of dergelijke geruchten waar zijn. Debat en discussie zijn verboden; critici en vragenstellers worden gedemoniseerd en tot zwijgen gebracht. Er is geen wetenschap. De geneeskunde is een onderdeel geworden van de onderdrukkende, corrupte totalitaire oligarchie.

Waarom hebben ze zo consequent gelogen over wat ze weten dat een gewoon griepvirus is? Macht en geld.

  Kan Europa overleven zonder Russische kolen en olie? Dit is wat het betekent voor torenhoge prijzen...

Waarom de wereldeconomie vernietigen? Macht en geld.

Waarom liegen over de cijfers? Waarom de waarheid verdraaien? Macht en geld.

Volg het geld en je vindt de kop van de slang; de veelkoppige hydra; traditioneel, oeroud symbool van zonde en bedrog, intimidatie en macht.

Zij plannen het begin van het einde van het leven zoals wij dat kennen; een nooit eindigende onderdrukking van de menselijke vrijheid. We stevenen onverbiddelijk af op George Orwell’s nachtmerrie.

Negen maanden geleden lachten velen toen ik sprak over hun plan om miljarden van ons te doden. Ik betwijfel of velen nu nog lachen. Ze zullen ons uithongeren, ze zullen ons doden met experimentele medicijnen die ze aan de zwakkeren en simpelen opdringen en ze zullen ons doden door ons zelfs standaard medische zorg te ontzeggen.

Het verbijsterende is dat zoveel mensen toekijken en niets zeggen; duizenden artsen en verpleegkundigen zijn te bang om hun baan te verliezen om zich uit te spreken.

Toen ik nog student medicijnen was, werd ik lid van een vereniging, de Medical Association for the Prevention of War.

Het klinkt misschien wat optimistisch, maar het idee erachter was goed.

De theorie was, in een notendop, dat als alle artsen en verpleegkundigen weigerden samen te werken met de strijdkrachten, er geen soldaten zouden willen vechten en oorlogen onmogelijk zouden zijn.

Jammer genoeg werkte het niet omdat niet genoeg artsen dit eenvoudige principe wilden onderschrijven.

Vandaag staan we voor een gelijkaardig dilemma.

We hebben artsen en verpleegkundigen nodig om op te staan tegen onze kwaadaardige fascistische leiders; de anti-wetenschappelijke cultisten van de opwarming van de aarde en de goddeloze agenda 21 communisten die alles willen vernietigen wat mooi en prachtig is in onze wereld.

We hebben journalisten nodig om zich uit te spreken; om de waarheid te delen en de leugens te negeren.

Op dit moment zwijgen deze mensen, artsen, verpleegkundigen en journalisten, omdat hun is verteld dat zij hun baan zullen verliezen als zij de waarheid durven te spreken.

Realiseren zij zich niet dat als zij zwijgen, zij meer dan hun baan zullen verliezen: zij en hun gezinnen zullen geen toekomst meer hebben, geen leven, niets. Hun stilzwijgen maakt hen tot collaborateurs. Ze zeggen dat hun baan belangrijker is dan het leven van hun gezin en van alle anderen. Hun goedkeuring van deze experimentele gentherapie-injecties is goddeloos. Veel artsen zijn, vrees ik, omgekocht – huisartsen krijgen twee keer het normale tarief betaald om deze injecties te geven. Veel artsen zullen tienduizenden ponden verdienen voor heel weinig werk – veel daarvan wordt gedaan door verpleegkundigen en anderen die door de staat worden betaald.

De oorlog die we voeren is oneindig veel belangrijker dan welke baan of hypotheek dan ook.

Sommigen zullen zeggen: “Jou maakt het niet uit. Je bent oud en gepensioneerd. Het doet er niet toe”. Nou, ik heb mijn deel gedaan van het uitspreken en opkomen voor waar ik in geloof. En ik weet dat het geen pretje is om je uit te spreken. Ik nam ontslag als huisarts omdat ik weigerde het beroepsgeheim te schenden. Ik nam ontslag als columnist voor een krant die me duizenden ponden per week betaalde, toen de redacteur weigerde een column te drukken waarin ik vraagtekens zette bij de deelname van Groot-Brittannië aan de oorlog in Irak. Dus vertel me niet dat ik niet weet wat voor moed er nodig is.

Nu is het de beurt aan jongere artsen en journalisten om hun moed te tonen – om te doen wat zeker het juiste is.

De wereldregering, het einde van de naties, het begin van de wereldwijde technocratie is heel dichtbij. Als we niet snel handelen zal het te laat zijn.

Definitief, onweerlegbaar bewijs dat de Covid-19 Pandemie nooit heeft bestaan

Vorig artikelAmerikaanse gezondheidsautoriteit CDC: ongerustheid is de oorzaak van bijwerkingen, niet de experimentele mRNA en virale vector injecties
Volgend artikelHier zet de president van Azerbeidzjan de BBC op zijn plaats: “Zullen we het over Assange hebben?”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Deze woorden komen uit een ten diepste verontwaardigd hart. Dit is een ‘warrior’ die met al zijn boeken en artikelen, inmiddels vanuit zijn stoel, vécht met de hoop dat zijn woorden hier en daar mensen tot inkeer en kritisch nadenken zullen stemmen. Dat hoop.ik tenminste. Diep respect Vernon, keep on going….

  2. Een geweldig artikel, zoals alle zijn “Old man in a chair” video’s.
    Ik hoop echt dat als het weer komt, en daar twijfel ik niet aan, ik niet meer de enigste zal zijn zonder mondkapje in de supermarkt! Als nu iedereen weigert, dan kunnen ze toch niets meer doen? Dan ontnemen wij ze de macht die ze hebben door middel van de angstpropaganda.
    Mensen die niet meer bang zijn en goed ge informeerd daar hebben ze geen controle over .
    Wij moeten dat samen doen!
    “If people know a lot i’ts difficult to manage them”. Lao Tze 5th century BC

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in