Netanyahu geeft niet toe hoe zwaar de prijs werkelijk is. Het werkelijke aantal Israëlische slachtoffers is veel hoger dan de officiële telling. We weten dat omdat we hebben gezien dat de verzetsstrijders zichzelf hebben gefilmd terwijl ze tanks, trucks en andere militaire voertuigen met honderden tegelijk uitschakelden. Ze hebben ook veel van hun andere operaties gefilmd. We kunnen dus zien dat alleen al op basis van wat er te zien is op de filmbeelden van het verzet, het aantal slachtoffers veel hoger moet zijn dan Netanyahu toegeeft, schrijft Kevin Barrett.

Hij negeert ook het feit, althans publiekelijk, dat Israël ongeveer 7% van zijn bevolking heeft verloren. Ze zijn niet gedood, ze zijn het land ontvlucht. Dit is wel eens eerder gebeurd, maar deze keer is het niet zeker dat ze terug zullen komen, omdat de Israëlische economie in puin ligt. De noordelijke rand van het land is nu onbewoond, omdat ze allemaal geëvacueerd zijn vanwege het noordelijke front van Hezbollah.

En de Israëlische economie komt misschien niet terug. Het is sterk afhankelijk van het toerisme en dat ligt nu volledig stil. De gebruikelijke toeristenhotels zitten vol met Israëli’s die de oorlogsgebieden in het noorden zijn ontvlucht. En dat is natuurlijk al erg genoeg. Maar (de belangrijkste reden) dat de toekomst van de zionistische entiteit er ongelooflijk somber uitziet, is de manier waarop ze erin geslaagd zijn om de meest gruwelijke genocide te plegen die ooit live op televisie te zien was, en ze hebben vrijwel de hele wereld misselijk gemaakt en ontzet. Hun enige aanhangers zitten nu in Washington DC. En zelfs in de Verenigde Staten van Amerika tonen peilingen aan dat de meerderheid van de jongvolwassenen wil dat het verzet wint en een einde maakt aan Israël.

  Zelfs sommige Israeliers geven toe dat het IOF te ver is gegaan

Ze hebben dus de militaire strijd verloren. Ze kunnen hun gijzelaars niet terugkrijgen. Ze kunnen niet slagen in hun grondoperaties. Ze kunnen Hamas niet stoppen zoals ze zeggen te gaan doen. Ze hebben hun economische strijd verloren. Ze hebben hun propagandaoorlog verloren, waarin ze belachelijke verhalen verzinnen over onthoofde baby’s die niemand gelooft. Niemand gelooft nog iets van wat ze zeggen. Ze hebben al hun geloofwaardigheid vernietigd, hun economie vernietigd en laten zien dat ze een militaire papieren tijger zijn. Het einde van de zionistische entiteit is nabij. En Netanyahu weet dat zijn eigen politieke einde nog dichterbij komt.

Meer video’s

Een Hamasstrijder slaagde erin een antitankmijn te plaatsen op de rupsbanden van een Merkava 4 tank, die door niemand werd gedekt.

Hamas heeft beelden vrijgegeven van een hinderlaag op Israëlische voertuigen in het Juhr Al-Deek gebied.

Hamas publiceerde een video die de beschieting toont op een groep Israëlische special forces bestaande uit 10 militairen verschanst in een huis door een antitankraket in het Juhr Al-Dik gebied in het centrale deel van de Gazastrook.

 


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Poetin vraagt waarom wereldleiders “niet geschokt” zijn door de massale dood van kinderen in de GazastrookVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelJournalist die de luxe villa van Zelensky in Egypte onthulde, werd vermoord – verslag
Volgend artikelHet probleem met het Israëlische leger
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Een paar jaar geleden onderzocht dr. Thomas Weber oorlogsdagboeken en historische documenten om het Kerstbestand van 1914 te reconstrueren.

  Hij vond bewijs dat veel soldaten in 1915 en 1916 probeerden een herhaalde wapenstilstand te sluiten, maar tegen die tijd hadden de divisiecommandanten aan beide kanten de opdracht sluipschutters te gebruiken om alle soldaten neer te schieten die ze ongewapend uit hun loopgraven zagen komen.

  https://www.henrymakow.com/2018/02/Dan-Butler.html

  • Klopt.
   Er is weinig aandacht aangegeven door de pers (komt ons bekend voor).
   Het is inderdaad gebeurd, ze wisselden attributen bv knopen, van de uniformen uit, er was geen haat.
   Het zinde de commandanten niet die hier een einde aan maakten.
   Jammer.

 2. Heb zelf niet zoveel op met de lieden hamas maar op deze manier een tank uitschakelen getuigd toch wel van veel dapperheid, die verdient de hoogste militaire onderscheiding .

   • Omdat voor de radicale islamisten van hamas ,iemand die niet tot de radicale islam behoort nooit meer zal zijn als een ongelovige hond die gehaat dient te worden .
    Dit geld zelfs voor de inwoners van Gaza die meer gematigd zijn en waar de hamas een waar schrikbewind over uitvoert veel Palestijnen steunen daarom ook hamas niet.

    • ALs je het niet pro Hamas bent zou je ook tegen het verzet moeten zijn tijdens WO2. Jij bent uit je nek aan het kletsen, Palestijnen zijn pro Hamas en zeker niet pro PLO van die duivel Abas. Hamas valt nooit andere naties aan, enkel degene die hen onderdrukt. Niet zoals het Israëlische tuig ISIS, of waarom denk je dat Isis Hamas bedreigt? 100% eens met Mickey en deze heer Kevin Barrett die het benoemt zoals het is, vrijheidsstrijders. Niet zoals de NOS VTM, VRT , BBC vooral leugens verspreiden.

     • Vrijheidsstrijders voor een regime dat zonder eerlijk proces verdachten executeert door middel van ophanging of het achter een auto hangen door de straten van Gaza stad tot de dood er op volgt .
      Je mag er sympathie voor hebben maar het is niet mijn wereld.

 3. ‘Wie het zwaard hanteert, zal onder het zwaard vallen’. Door zijn absoluut gebrek aan de meest elementaire bereidheid tot een vreedzame coëxistentie met zijn naaste buren, is Israël nu definief zijn stekkie kwijt in het Beloofde Land. Een nieuwe, maar allerpijnlijkste uittocht (Exodus) zal hun ultieme straf zijn. Dat weten ze zelf heel goed. Gevreesd zal moeten worden dat ze daarom bewust op een nog nooit vertoonde manier de tactiek van de verschroeide aarde zullen toepassen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in