Logo van de Wereldgezondheidsorganisatie. Foto: WHO website.

Dr. Meryl Nass, gediplomeerd internist en epidemioloog op het gebied van biologische oorlogvoering, gaf onlangs een interview waarin ze de implicaties uitpakte van het beruchte Pandemieverdrag van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de bijbehorende amendementen op de Internationale Gezondheidsregeling (IHR), schrijft Ethan Huff.

In dat interview legde Nass uit hoe het zover heeft kunnen komen met de IHR amendementen, onder andere omdat “niemand ze gelezen heeft”. Dr. Joseph Mercola beschreef het verder als een “soft coup” en wat de WHO van plan is te doen zal niet goed zijn voor de gezondheid en zelfs niet voor de voedselvrijheid als de volgende “pandemie” uitbreekt.

“Ik heb de verschillende concepten van de amendementen en het pandemieverdrag die naar voren zijn gebracht gelezen,” legde Nass uit in het interview – ze schreef ook een artikel over dit alles dat u kunt lezen op DoorToFreedom.org.

“Het is een mix van dingen, verschillende ideeën die door de verschillende [lid]landen naar voren zijn gebracht. En dan is er een groep binnen de WHO die ze probeert te harmoniseren en er ook voor zorgt dat wat de WHO wil erin staat.”

Nass legde verder uit hoe, nadat ze op 2 juni het meest recente ontwerp van het Pandemieverdrag regel voor regel had doorgelezen, bleek dat het veel slechter was dan zij en vele anderen aanvankelijk dachten, wat haar ertoe aanzette om erover te gaan schrijven.

Ze begon met een kort stukje, waarna ze besloot dat het onderwerp te belangrijk was om er geen uitgebreid stuk over te schrijven. Volgens haar is de enige reden waarom deze afschuwelijke regeling zo ver is gekomen simpelweg omdat de meeste mensen geen idee hebben dat het bestaat, laat staan dat ze weten wat het inhoudt.

  De huiveringwekkende geheime agenda van de VN en de WHO: Totale onderwerping van de mensheid door middel van een "Wereldwijde Gezondheids Dictatuur"

Geglobaliseerde gezondheidstirannie

Zodra alle bewegende delen van deze gruwel over de hele wereld bij elkaar komen, zal waarschijnlijk bijna iedereen schrikken als ze wakker worden en ontdekken dat ze gevangen zitten in een totalitaire politiestaat die onontkoombaar is.

Er zijn veel verschillende sectoren van de economie die onafhankelijk van elkaar aan deze stukken werken, die uiteindelijk op een later tijdstip tot één geheel zullen samensmelten en de wereld zullen leiden naar wat Mercola beschrijft als “de onderwerping van de mensheid en de centralisatie van de controle over de wereldbevolking”.

Eén belangrijk onderdeel betreft de uitrol van een CBDC (Central Bank Digital Currency) die waarschijnlijk de hele planeet zal omvatten en alles zal controleren. Een ander onderdeel is de overname van de wereld door de Verenigde Naties (VN), waardoor het globalistische orgaan volledige controle krijgt over wereldzaken.

“Het wil wereldwijde crisissituaties kunnen uitroepen en beheren,” verklaarde Nass over de VN. “En dat zouden de crisissituaties kunnen zijn die de WHO wil beheersen, namelijk biologische oorlogsvoering en pandemieën die in meer dan één land voorkomen.”

Zoals we bij COVID hebben geleerd, hoeft een pandemie niet eens echt te zijn om in meer dan één land te worden uitgeroepen. Als we het helemaal logisch bekijken, hoeven de VN en de WHO er alleen maar een uit te roepen als het pandemieverdrag daadwerkelijk wordt geïmplementeerd.

“De V.N. heeft deze twee opgesomd, maar ook allerlei andere potentiële wereldwijde rampen, zoals klimaatverandering, onderbrekingen in de toeleveringsketen, cybergebeurtenissen en zelfs gebeurtenissen in de ruimte,” legde Nass verder uit.

  WHO-directeur zegt dat de wereld 'niet meer terug kan naar hoe het was' - Zijn oplossing? Een nieuwe wereldorde

“En ze maken het af met zwarte zwaangebeurtenissen, wat betekent dat alles wat de V.N. als een wereldwijde shock wil aanmerken, dat ook kan zijn, en dan komt de V.N. naar buiten met haar management van die gebeurtenis.”

Lees zeker het volledige stuk van Nass om meer te weten te komen over manieren waarop u kunt helpen in de strijd tegen de implementatie van een wereldwijd pandemieverdrag.

Zeg gewoon nee tegen wereldwijde tirannie op het gebied van de volksgezondheid.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wereldgezondheidsorganisatie verklaart dat ongevaccineerde burgers “moordenaars” zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïnens uitputting baart NAVO-elites zorgen – en dat zouden ze ook moeten doen
Volgend artikelDe Nieuw-Zeelandse regering heeft de elite vrijgesteld van ‘dodelijke’ Covid-vaccins, terwijl ze de bevolking het vaccin oplegt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Ik wens de verraders in de regeringen en ‘parlementen’ veel succes met het afdwingen van de ‘gezondheid’ dictatuur
  Of welk ander excuus dan ook misbruikt wordt.

  It’s not gonna happen.

 2. Hoe lang moet het duren voordat een deel van de mensheid zich gaat realiseren dat een kwaadaardige groep mensen hun en nageslacht om het even plat gezegt kapot wil maken door een scala aan internationale beleidsmaatregelen, Jacinda Adern ook zo’n verknipte Youn Global Leader die geruisloos het hoogste ambt wer toegewezen om New Zealand te “besturen” terwijl in 13 jaar tijd Nederland hetzelfde gebeurde.

  Filmpje was natuurlijk van YouTube verwijderd maar er staat een kopie op niet mijn Facebook

  https://twitter.com/Cadence4Trump/status/1617164200023031809?s=20&t=om0ZZI3Idhi_MFniSpwrVg

  Ook Christchurch Shooting was in scene gezet in dit Angelo nep land waar eens de trotse Maori’s de dienst uitmaakten.

  JIM FETZER (3-20-19)Christchurch Shooting, Hallett

  https://153news.net/watch_video.php?v=DGWO29DXGY6D

 3. Er waren 11 landen die het verworpen hebben o.a. Rusland. Maar het wordt compleet genegeerd door de WHO en het is al besloten achter gesloten deuren. Juridisch gezien is dat al illegaal en verwerpbaar. Maar we leven niet in een eerlijke wereld, de wereld is zo compleet verrot tot in het fundament. Daar de het zogenaamde mandaat in mei 2024 in zou gaan, krijgt het als nog een blokkade vanwege dat de VN/WEF en meerdere andere failliet zijn verklaard en geen beslissing bevoegdheden meer hebben, omdat zij onder curatele staan net als vele regeringscoöperaties zoals NL. Vanaf nu tot einde van het jaar gaat het knallen op de wereld, op vele gebieden. Er is namelijk niets meer te verpanden op de aarde, waardoor de fiatgeld creatie systeem vast is gelopen. Alleen met oorlog is er nog opties.

 4. Onze tweede kamer heeft hier al mee ingestemd. En minister Kuipers heeft dit al ingediend bij de WHO.
  In mei volgend jaar wordt dit geïmplementeerd.
  Dan zij. Wij als land bij een volgende Pandemie volledig afhankelijk van het beleid van de WHO
  En als je ziet welke schurken er aan de leiding van de WHO staan, dan ziet onze toekomst er somber uit.

  Zoek maar eens op Op YouTube te vinden Dossier Tedros Adhanom Ghebreyesus……
  En de grootste financier is BG.
  Verder vele farmaceuten , en zij sturen het beleid van de WHO aan.
  Met onze Nederlandse pandemie overeenkomst‼️

  Onze eigen overheid geeft dus onze gezondheid in de uitverkoop aan dit soort criminelen.

  • Hoezo ‘onze tweede kamer’? De tweede kamer is nooit van ons geweest. Republiek en Democratie zijn loten aan dezelfde leugenachtige stam, dat het volk enige invloed zou hebben. Het is een list. Als het volk gelooft invloed te hebben op beleid zijn ze veel gewilliger belasting te betalen. Vandaar de veel hogere tarieven nu dan ooit eerder in de geschiedenis van de mensheid. Dat belastinggeld wordt gebruikt voor Black Projects. Dit kwam in 2008 en 2020 in een stroomversnelling met ‘Blackrock en Vanguard’. Nu gaat het geld rechtstreeks naar die projecten die de onzichtbare hand van satan achter de schermen welgevallig zijn: import van zgn vluchtelingen, windmolens en zonneparken en een centrale wereldwijde digitale munt en AI en black projects met geheime technologie.

   • Jarenlang (wanneer dat is begonnen weet ik niet) is een deel van de door ons opgehoeste belasting terechtgekomen in de city of London, het financiële hart van de wereld. Het zou gaan om een percentage van zeker 10%.
    Wij hebben ook meebetaald aan de bouw van DUMBS (Deep Underground Military Bases) en alleen al in de VS zouden er 193 zijn gebouwd.

 5. Beste Mensen

  Als de WereldBurgers inclusief die die zich momenteel opstellen als HamBurgers het Willen dan kan het zeker gestopt worden
  Dus hoog tijd om de Hamburgers uit hun lekkere Roest Slaap Wakker te schudden
  Vervolgens die Allen de kinder tekenfilm serie : The Avatar Ang van begin tot eind laten zien
  Alle afleveringen
  Merendeels van die slapende Schaap HamBurgers zullen echt wakker Worden
  Vervolgens zal alles op rolletjes gaan
  Let op de kans is heel groot dat ;
  Na het publiceren van dit bericht
  Die tekenfilms van de Computer worden verwijderd
  Wil men dat zien dan volgt er een registratie tot overmaat van ramp na betaling per aflevering te bezichtigen

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in