© Massachusetts National Guard (CC BY 2.0)

De uiterste datum waarop het personeel van de Amerikaanse luchtmacht volledig tegen COVID-19 moet zijn ingeënt nadert, en vele duizenden weigeren nog steeds, schrijft Zerohedge.com.

Voor velen is het op dit moment ook te laat om beide vaccinaties te ontvangen voor de volgende dinsdag, 2 november, de deadline. Andere krijgsmachtonderdelen, zoals de marine, hebben deadlines die later in november aflopen, maar de luchtmacht zal het eerste testgeval zijn, aangezien zij de vroegste deadline heeft vastgesteld.

De Washington Post meldt nu aan het eind van de week dat maar liefst 12.000 personeelsleden van de luchtmacht het vaccin nog steeds weigeren, waardoor alarm wordt geslagen binnen de hoogste commandostructuur, die zich zorgen maakt dat dit de paraatheid van de strijdkrachten zou kunnen aantasten, vooral omdat sommige militairen op sleutelposities zouden kunnen worden ontslagen omdat zij het vaccin weigeren. “Het feit dat dit een beslissing is die leidt tot een potentieel verlies aan paraatheid is opmerkelijk,” zegt Katherine L. Kuzminski, een militair beleidsanalist bij het Center for a New American Security, aan de Washington Post.

Afgezien van een volledig ontslag kunnen degenen die het mandaat weigeren worden aangeklaagd op grond van de Uniform Code of Military Justice (UCMJ), gebaseerd op eerdere verklaringen van het ministerie van Defensie. Naar verluidt zijn er momenteel een aantal collectieve rechtszaken aan de gang door militairen – waaronder reservisten – die aanvoeren dat het mandaat hun individuele medische vrijheid en grondwettelijke rechten schendt.

Vooral bij de luchtmacht dreigt men piloten en technici te verliezen – mensen in elite- en hooggekwalificeerde posities – die een jarenlange vooropleiding hebben genoten die de overheid en de belastingbetaler miljoenen dollars heeft gekost. The Hill vat het dilemma voor de militaire top als volgt samen:

  Assange wordt uitgeleverd aan de VS om te sterven - Wikileaks zet in ruil daarvoor ALLE documenten online

“Maar nu zo’n groot aantal militairen het vaccinmandaat afwijst, staan de legerleiding voor een dilemma: ofwel treden zij op tegen degenen die het mandaat hebben geweigerd en krijgen zij te maken met een ernstige terugslag binnen eenheden die op een crisis voorbereid zouden moeten zijn, of terugkomen op een grootschalige eis die in augustus door de hoogste militaire leiders is vastgesteld.”

Als de militaire leiders terugkrabbelen, zou dat een precedent kunnen scheppen waardoor het personeel zich in de toekomst gemakkelijker kan verzetten tegen mandaten – bijvoorbeeld als er een booster-injectie wordt bevolen – iets waartoe de Biden-regering  bereid zou kunnen zijn.

“De luchtmacht is met 324.000 leden de op twee na grootste militaire dienst, aldus de Washington Post. Dus zelfs een klein percentage van de gelederen kan aanzienlijk zijn,” vat The Hill de situatie verder samen.

De Amerikaanse marine is van vergelijkbare grootte in termen van actieve dienst leden. Ook bij de marine en andere takken dreigt een massale uittocht. Eerder deze maand onderstreepte een rapport in AFP dat “als alle diensten dezelfde harde lijn volgen als de marine, zij maar liefst 46.000 manschappen dreigt te verliezen, hoewel er vermoedelijk meer zullen instemmen met inentingen vóór de deadline.” De deadline van de marine is 28 november voor iedereen om volledig aan de eisen te voldoen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De olifant in de kamer: de dodelijke griepepidemie van 2017/2018Volg Frontnieuws op Telegram

  DRINGEND: Sterftecijfers stijgen weer in sterk gevaccineerde Europese landen
Vorig artikel“Domheid is een gevaarlijker vijand van het goede dan kwaadaardigheid” – Dietrich Bonhoeffer
Volgend artikelVaccinatietribunaal en hetze tegen profvoetballer: Voorbeeld van Kimmich dient als intimidatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Heel goed van deze mannen vrouwen. Niet toegeven. Dan komen ze straks mensen te kort. Dan heeft Amerika dat ook niet meer. Geef Biden maar een paar boosters. Is toch al zo dement als wat.

 2. bruls van het veiliheidsberaad pleit ook voor een coronapas op het werk.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1881764036/bruls-wil-1-5-meter-terug-en-coronabewijs-op-werkvloer
  Kennelijk heeft dit zwijn nog niet meegekregen dat een vaccinatiebewijs geen toegevoegde waarde heeft omdat gevaccineerde ook gewoon in het ziekenhuis terecht komen. 80 % is gevaccineerd !!
  De dooddoener over Urk kan ie ook beter inslikken want als je 6 IC bedden hebt en er liggen 2 corona patienten en 1 hartaanval uit Urk is je ziekenhuis snel vol.

  Waarom heeft dit zwijn niet aangezet tot uitbreiding van de zorgcapaciteit in plaats van een inkrimping ?

  In 2018 gingen we van 2500 plaatsen naar 1500, in 2020 van 1500 naar 1800 en in 2021 van 1800 naar 950 plaatsen. Voor het gerecht moeten deze regenten zich verantwoorden.

  Ze hebben namelijk wel geld om 5.000 gestapo’s op te leiden bij de handhaving voor controle en handhaving in plaats van de broodnodige zorgmedewerkers.
  Corona is een smerig politiek spel, u zult zich onderwerpen !

  • Precies. Wat denk je Bruls met zijn morbide obesitas. Ernstig risico en naar deze vent moeten wij luisteren? Never. Wij laten ons niet onderdruk zetten! Never. Ik werk ook in de medische wereld. Bedden is het probleem niet maar de bemanning. De zorg is totaal leeggezogen.. De salarissen zijn matig en de mensen zijn het zat in de zorg. Extreme uitval door uitputting. Ik ken artsen die een lange vakantie nemen omdat ze niet nog een keer dit willen meemaken. Politiek is de falende partij en de burgers moeten nu bloeden…. Het is een grote politieke zwendel.

 3. what happens whan talmudists run ya country.

  in nederland is vetzak bruls de coronagestapo die aanzet tot geweld en discriminatie

 4. Dat hun president een dementerende rotte appel is, is tot daar aan toe. Dat de hoogste legerdingen meedoen geeft eigenlijk al het totale verval aan. Van die kruipers die hun functie alleen danken aan hun “netwerk” en niet aan hun capaciteiten.
  Ben hoopvol dat dit het eerste voor de msm niet te verzwijgen verzet zal zijn.
  Wens de mensen veel sterkte.

 5. Gadverdamme wat een engerd is die Bruls. Het valt me op hoeveel grote griezels en engerds betrokken zijn bij deze globale criminaliteit. Overal zitten griezels en ze kruipen overal tevoorschijn… Merkel, en die enge grieten in Australia, en in NL heb je griezelkop Rutte, Kaag, Bruls. Grapperhaus heeft ook zo’n enge griezelkop die niet uit een menselijke baarmoeder gekomen kan zijn. DeJonge’s griezelgraad valt nog mee. Dan is er Soros, super griezel. Het zijn human cockroaches, die de macht hebben. Heel eng. Hoe ontstonden die griezels…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in