Insiders bij de Liberale Partij en het kabinet van de premier hebben onthuld dat Justin Trudeau zich ernstig zorgen maakt over het aanhoudende truckerskonvooiprotest, schrijft Electconservatives.ca.

Sprekend met Elect Conservatives op voorwaarde dat ze beiden naamloos blijven, onthulden de partijbronnen dat de regering ernstig bezorgd is over de aanhoudende protesten in Ottawa en in het hele land.

“Dit is allemaal nieuw terrein voor hen, en niet iets wat ze ooit zagen aankomen,” zei een partij insider. “Ze dachten dat deze COVID-maatregelen zo lang als nodig zouden doorgaan, maar ja, het was een schok voor het systeem toen ze het konvooi zagen en het aantal mensen dat hen toejuichte.”

Een andere bron benadrukte hoezeer Trudeau worstelt met het truckerskonvooi; een protest dat miljoenen over de hele wereld heeft geïnspireerd en beloofd heeft door te gaan tot alle COVID-19 mandaten zijn opgeheven.

“Hij gaat er niet goed mee om – hij is zeker in paniek en aangeslagen,” zei de bron. “Ik kan niet veel meer zeggen, maar het ziet er niet goed uit. We hebben hem nog nooit zo gefrustreerd of bezorgd gezien over iets… ja, het voelt zeker alsof hij een hert in de koplampen is op dit moment.”

Trudeau heeft de afgelopen dagen zijn retoriek tegen het protest van de truckers opgevoerd en de aanwezigen ten onrechte bestempeld als “racistisch, homofoob en vrouwenhatend.” Deze taal is echter duidelijk een truc om het imago van de demonstranten te bezoedelen en de publieke oppositie tegen hun zaak op te zwepen.

Wij van Elect Conservatives zijn trots op de mannen en vrouwen in Ottawa die protesteren voor onze vrijheden en vechten tegen de medische tirannie die Canada de afgelopen twee jaar in zijn greep heeft gehouden. Het feit dat Trudeau moeite heeft om het hoofd te bieden aan de aanval van steun voor de truckers – en dat talrijke provincies hebben aangekondigd dat de COVID-beperkingen in de komende weken zullen worden opgeheven – toont aan dat het konvooi briljant werkt.

  "Ongekende vaccinramp": Een interview met professor Masanori Fukushima

Justin’s halfbroer bevestigt dat Trudeau een goedkope WEF-knecht is

Justin Trudeau wordt ontsluierd door zijn eigen broer: ‘Hij is PION van de Nieuwe Wereldorde die scripts uitvoert die zijn geschreven door Global Elites’

De Canadese premier Justin Trudeau is een pion van de wereldelite in dienst van de Nieuwe Wereldorde, zo blijkt uit een bekentenis van zijn halfbroer Kyle Kemper, die verder beweert dat Justin niet zijn eigen toespraken of tweets schrijft, maar in plaats daarvan scripts uitvoert die voor hem geschreven zijn door zijn globalistische opperheren.

Trudeau “spreekt niet vanuit zijn hart,” benadrukt zijn broer, die eraan toevoegt “chantage is een zeer krachtig instrument.”

Velen van ons hebben al lange tijd gesproken over en gerapporteerd over de Nieuwe Wereldorde. Klaar voor wat bevestiging die je rond kunt delen? Hoewel, deze bekrachtiging meer kan betekenen voor Canadezen…

Als je Canadees bent, ga dan zitten. Als je Amerikaan bent of uit een ander land, pak een stoel en luister.

Op de vraag waarom Trudeau vastbesloten is om de Canadese natie te bezoedelen, zei Trudeau’s broer dat hij slechts een marionet is van de Nieuwe Wereldorde en rechtstreeks orders aanneemt van groepen zoals de Raad voor Buitenlandse Betrekkingen en Bilderberger.

“Hij is het gezicht en de belangrijkste woordvoerder van de Canadese regering, maar het beleid en de initiatieven die de regering aansturen en het narratief dat hij blijft aanzwengelen, dat naar mijn mening anti-vrijheid en anti-Canadees is, komen van hogerhand, van groepen zoals het Wereld Economisch Forum, de Raad voor Buitenlandse Betrekkingen en Bilderberg. Ze erkennen dat ze deze sterke stromannen binnen regeringen nodig hebben en een ding dat we binnen regeringen over de hele wereld hebben gezien, zijn zwakke leiders die in staat zijn om als woordvoerders op te treden.”

  Kan zenuwschade door vaccins ONGEDAAN gemaakt worden met dit zelfgekweekte molecuul sulforafaan?

Trudeau’s broer verklaarde ook dat Justin’s rampzalige en anti-vrijheid beleid niet zijn ware zelf vertegenwoordigt. Kortom, hij wordt gecontroleerd door mondiale elites.

“Hij spreekt niet vanuit zijn hart. Ik geloof eerlijk gezegd niet… het is niet openhartig, er is geen echte discussie. Hij mag niet echt in gesprek gaan met het Vrijheidskonvooi en met deze mensen, want er valt hier veel te onthullen en er zijn veel serieuze vragen.”

“Ook als je kijkt naar de geschiedenis van mensen als Jeffrey Epstein en wat hun rol was, om mensen in de val te lokken en te chanteren, en je denkt aan een leven van weelde en mogelijkheden, je maakt fouten en je wordt gedwongen om iets slechts te doen.”

“Chantage is een zeer krachtig middel.”

Kyle Kemper is niet zomaar iemand. Hij is niet alleen de halfbroer van Justin Trudeau en de zoon van Margaret Trudeau, maar hij heeft ook een zakelijke portefeuille: oprichter en Chief Executive Officer van Swiss Key, en eerder uitvoerend directeur en strategisch adviseur bij de Chamber of Digital Commerce Canada. Hij heeft zijn BCOMM, marketing business, behaald aan de Dalhousie University.

Dus nu weet je wat echte waarheid over Justin Trudeau. Geen theorie of speculatie van veraf. De rauwe waarheid gesproken uit de mond van zijn eigen broer. Justin is een pion van de globalistische elite. Hij dient Canada niet, noch heeft hij dat ooit gedaan.

En het is niet de eerste keer dat iemand dicht bij Justin Trudeau serieuze vraagtekens zet bij duistere onderwerpen.

Christopher Charles Ingvaldson, een langdurige goede vriend van Justin Trudeau, werd schuldig bevonden aan kinderpornografie nadat hij was betrapt op het leiden van een internationale pedofielenbende.

  Griekse vader dwong zoon (32) COVID-19 prik te nemen - overleed de volgende dag: "Verdomd het moment dat ik hem zei zich te laten vaccineren!"

Justin Trudeau en Ingvaldson zijn sinds hun tijd als kamergenoten op de universiteit nauw met elkaar verbonden, en na het voltooien van hun lerarendiploma’s werden ze beiden aangenomen om les te geven op West Point Grey Academy, een elite privé-internaat in Vancouver.

Nadat hij premier was geworden, moedigde Justin Trudeau Ingvaldson aan om zich kandidaat te stellen voor een politieke functie als lid van de Liberale Partij. Ingvaldson kondigde aan dat hij zich kandidaat wilde stellen als liberaal parlementslid in het district Vancouver-Kingsway, en ontwikkelde sociale-mediapagina’s om zijn plannen bekend te maken.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Justin’s Ondergang: Binnen in de Trudeau bunkerVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelLinksen gebruiken massacensuur omdat ze het lef niet hebben om een eerlijk debat aan te gaan
Volgend artikelDe tirannen hebben hun nederlaag toegegeven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

  • Inderdaad. In geval Rutte komt er nog wat bij.
   Als jochie werd ie gepest; homo, klein, en gereformeerd uit zeer, zeer twijfelachtige familie.

   Nou neemt ie wraak op nederlanders.

   • zijn beelden dat hij bij de jovvd
    de springplank voor aankomende jonge politici de stelling opperde dat sexuele consent/toestemming tussen kinderen en volwassen omlaag moest.

    t zat er al vroeg in dus..
    walg elke x dat ik die vrijetijd persona rutte zie zonder stropdas en de eerste 3 knoopjes los zie.

 1. “Het beleid dat hij aanstuurt, komt van hogerhand, van groepen zoals het Wereld Economisch Forum”

  Dat betekent niet dat je er dan ook aan meewerkt! Trudeau is in hart en nieren een die hard globalist! Met zulke narsistische gestoorde op macht beluste psychopaten hoef je geen medelijden te hebben! Deze hufter is willens en wetens een verrader van het volk!

  “Het beleid dat hij aanstuurt, komt van hogerhand, van groepen zoals het Wereld Economisch Forum”, sodemieter toch op! Die dwaas heeft er nog nooit een seconde aan getwijfeld om hier niet aan mee te werken, was dat wel het geval dan had die rat zijn functie per direct opgezegd, dat heeft hij niet gedaan. Guilty as charged!

  Ophangen die klootzak!

  • En dan: hij is zielig want hij wordt gechanteerd.
   Mijn conclusie: schijnbaar is hij genoeg chantabel om in te zetten voor massamoord, dus dat zegt genoeg. Daarnaast; als je beweert dat wij gewoon simpelweg ‘nee’ kunnen zeggen tegen de prik al betekent die keus het eind van je inkomen en normale leven, dan kun jij (mits je geen verschrikkelijke dingen hebt gedaan die het einde van je leven betekenen zodra het naar buiten komt) ook ‘nee’ zeggen tegen wat dan ook.
   Trudeau is sowieso hangklaar. Waarschijnlijk dacht hij dat loyaliteit iets op zou leveren, maar raad eens? Loyaliteit wordt door het kwaad niet beloond.

 2. Zwakke verontschuldigingen van de Pharma psychopaat Justin T. deze collaborerende staatsgevaarlijke criminele demagogische woordenkramer moet gewoon de namen van zijn opdrachtgevers noemen,dan kan hij misschien de doodstraf ontlopen,maar krijgt hij gewoon levenslang, wegens zeer ernstige misdaden tegen de menselijkheid!! Daarom zijn er onafhankelijke tribunalen nodig om dit soort zielig schorriemorrie een eerlijke berechting te geven!!
  Ook geïnstitutionaliseerde boeven zoals Mark R.,Hugo de J,Ernst K.,Jaap van D.,en hun zeer vele medeplichtige Pharma criminelen moeten zich ook in de nabije toekomst gaan verantwoorden voor een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!!!

  t.a.v. Defensie,Justitie,AIVD,het NCTV,en andere moedige overheidsinstanties.Kom uit uw ivoren torens van angst en bevrijd Nederland van de geïnstitutionaliseerde Pharma maffia!!

  Gelukkig zijn er nog moedige mensen met een recht rug!!
  https://m.youtube.com/watch?v=vX2xJOw-sno&feature=youtu.be

  Shalom van Léon van Duren(een roepende in de woestijn van Nederland)

  Haelen 6081CZ

 3. Wat ik niet snap is dat die halfbroer dat geteisem van het wef “van hogerhand” durft te noemen.
  We hebben ze niet gekozen, net als die dictators van die eu-shit daar in brussel hebben ze zich aan ons opgedrongen.
  De chantage waarover gesproken wordt zijn de dollartekentjes in hun ogen die ze als een worst voor hun neus gehouden wordt door figuren als schwab, soros en aanverwanten

 4. Heb aannemelijk stuk gelezen dat de moeder van Trudeau vreemd is gegaan met Fidel Castro. Tja, die man kon er ook wat van. Dus dit zou veel kunnen verklaren

 5. Misdadigers. Een andere benaming kan ik niet bedenken voor dit tuig. Ook Rutte, Hugo de Jonge en Ernst Kuipers reken ik hiertoe. Ze hebben niets op met het gewone volk en doen alles om hun eigen posities te versterken. Maar dat gaat ze nu opbreken. De tribunalen wachten.

 6. Dit is echt allemaal tuig over de hele wereld zij zijn net zo slecht als het volk zelf die vermoorden ook hun land genoten en kinderen wij hebben het allemaal van dichtbij kunnen mee maken hoe onze ouderen uit gehongerd en in eenzaamheid gedwongen stierven en daar is maar een iemand schuld aan en dat is Rutte je weet wel waar het volk op gestemd heeft dus mijn stelling klop het volk is even slecht op dit moment vermoorden ze zelfs hun kinderen dan wel in opdracht van Rutte. VIES VOLK.

 7. Wat ons”huidige kabinet betreft”
  Hier is een boodschap voor hun judas gedrag .
  SPECIAL NOTICE
  ~~~~~~~~~~~~~~
  MEDICAL AUTHORITIES HAVE ANNOUNCED THAT AIDS CAN BE
  CONTRACTED THROUGH THE EARS BY LISTENING TO ASSHOLES

  USE EXTREME CAUTION AROUND HERE!
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

  Of ze nu gaan luisteren is een ander verhaal 😛

 8. hoi Léon, de Deense medicus dr. Peter Gotzsche schreef in 2015 het onvolprezen boek ‘Dodelijke medicijnen en georganiseerde criminialiteit’ over de afschuwelijke misstanden in het farmaceutisch-medisch complex. Hij is 2016 op bezoek geweest bij de vaste(slaap)kamercommissie voor volksgezondheid en wat hebben onze politici met deze informatie gedaan? Helemaal niets!
  Dit is het zoveelste bewijs dat de COVID-19-hoax volledig is georkestreerd door big farma, big tech & big finance onder auspicieën van WEF & WHO.

 9. Halfbroer Kyle Kemper, halfbroer van Justin Castro (aka Trudeau) spreekt zich opeens uit tegen z’n broertje Justin. Hij is dus blijkbaar lang en breed op de hoogte van de komende Great Reset.

 10. Benjamin Fulford bewijst dat Justin een rechtstreekse zoon is van Fidel Castro.
  De man van Cuba die 100.000 doden op zijn naam heeft tijdens zijn communistisch regiem.

 11. slordig dit artikel. De broer van trudeau vond de dood in een bizar skiongeluk na eerder ontsnapt te zijn aan moordaanslag. De hele familie Trideau een vreemd verhaal. Halfbroer via zijn moeder die dan dus geen trudeau meer heet.

 12. Dat niemand die losers vraagt door wie ze ingefluisterd worden. Wie zijn die “hogerhand”? (ik heb het niet over de aannames, maar over transparante antwoorden vanuit de regerende puppets.) Het verbaast me dat geen enkel staflid de vraag stelt waar die mafketel zijn orders van krijgt.

 13. verkozen worden staat gelijk aan een bezoek of eerder aantreden voor de bilderberg.
  al is duidelijk dat stemmers niet stemmen maar hun in vrijewill hun handtekeningrecht wegtekenen en de rot schilden beslissen.
  anal swab is ook maar een publieke trekpop.

  geruchten gaan dat naardat vertrouwen is gewonnen er feestjes zijn met grote namen.
  de power geile natuur van politici doet de rest.
  wiskeytje te veel en u kunt zich terugtrekken op 1 van de luxe vertrekken voor een dutje.
  vervolgrns worde de kamer in scene gezet en word de verkozene wreed waker met een naakt jongetje of meisje naast zich in bed.
  de fotografen beginnen hevig te klikken.

  en bam , ineens zijn ze eigen->dom.
  pupets van de rot schilden.

  de laf om naar buiten te treden.
  de bang voor de stropdas aan de deurklink
  ge-zelfmoord acties.
  te bang voor gezichtsverlies.

  dus er dan maar in onderdompelen.
  cant beat them , join them.

 14. ben benieuwd wat de volgende
  ill-umi-nazi kaart voorspelt op de voorpahina van de economist.

  misschien heeft homer simpson nog een voorspelling.

  life is a stage.
  tenminste …
  als je vrijwillig in het theater bijft zitten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in