Vandaag brengen wij u een echt schokkend interview en een kritisch verhaal over het nieuwe pandemieverdrag van de WHO dat specifiek is geschreven om de grondwet en alle binnenlandse wetten in elke natie, wereldwijd, terzijde te schuiven. Hoe weten we dit? Omdat verdragsexpert Dr. Francis Boyle de tekst van het voorgestelde verdrag heeft bestudeerd en het allemaal uitlegt in het harde interview van vandaag (zie hieronder). Hij is de auteur van de Biological Weapons Anti-Terrorism Act van 1989, en een expert in het lezen en schrijven van verdragen. En vandaag publiceert hij zijn sterkste waarschuwing tot nu toe, schrijft Mike Adams.

Dr. Boyle is de auteur van een recent boek getiteld “Resisting Medical Tyranny“, en in het interview van vandaag waarschuwt hij openlijk dat dit nieuwe WHO-verdrag – “WHO CA+” genaamd – ontworpen is om een wereldwijde medische dictatuur te ontketenen die uw lokale artsen, ziekenhuizen en klinieken zou overrulen en hen zou dwingen de WHO-richtlijnen te volgen over zaken als maskers, quarantaines, sociale afstand en economische lockdowns.

Lees het verdrag zelf op deze link van Keionline.org:
https://www.keionline.org/wp-content/uploads/ADVANCE_for_16_November_A_INB3_3_E.pdf

Als die link verdwijnt, hebben we een reservekopie op de servers van NN:
https://www.naturalnews.com/Files/ADVANCE_for_16_November_A_INB3_3_E.pdf

In wezen verandert het nieuwe WHO-pandemieverdrag de hele wereld in een medische politiestaat in Chinese stijl, waar soevereine naties, staten en individuen zelf geen enkel erkend recht op vrijheid van gezondheid hebben.

Anders gezegd, als Biden dit verdrag ondertekent, zal wat China zijn eigen volk aandeed tijdens de COVID lockdowns binnenkort naar Amerika komen.

Joe Biden is naar verluidt van plan dit verdrag zo snel mogelijk te ondertekenen, zodra de definitieve taal is voltooid. En vanaf die dag hoeven regeringen over de hele wereld slechts hun eigen biologische wapens op hun eigen mensen los te laten om de bepalingen van dit verdrag in werking te stellen. Dr. Boyle vertelde me in het interview specifiek dat regeringen “misdaden tegen burgers op Neurenbergniveau” begaan en dat dit nieuwe WHO-verdrag genocidale regeringen de “tanden” geeft die ze nodig hebben om hun eigen bevolking in lockdown te plaatsen, gevangen te zetten of uit te roeien.

  Waarom veranderen zoveel COVID-autoritairen plotseling hun narratieven?

Dr. Boyle roept op tot een wereldwijde waarschuwing en vraagt dat dit interview op grote schaal wordt gedeeld om de alarmbel te helpen luiden.

U hebt onze toestemming om het onderstaande interview opnieuw te plaatsen. Gelieve de eer te geven aan Dr. Boyle en mijzelf op Brighteon.com.

Het gaat allemaal om macht en controle, om winst voor Big Pharma en om de door communisten geleide WHO de leiding te geven over lokale gezondheidsmaatregelen

Het substack artikel van James Roguski duikt in het “Conceptual Zero Draft” van het WHO-pandemieverdrag en waarschuwt voor wat erin staat. Hij deelt een overzicht genaamd “Tien dingen die iedereen moet weten over het voorgestelde pandemieverdrag.” Dat overzicht waarschuwt dat het WHO-pandemieverdrag nooit spreekt over “natuurlijke” of “vitamines” of “kruiden”, maar een enorme nadruk legt op de geneesmiddelen en verplichte vaccins van Big Pharma.

Erger nog, het WHO-pandemieverdrag roept op tot wereldwijde censuur tegen iedereen die het niet eens is met de WHO, waardoor de WHO kan dicteren welke stemmen of organisaties moeten worden verwijderd van technologieplatforms. In wezen wordt de WHO hiermee het “Ministerie van Waarheid”.

Hier is een afbeelding die samenvat wat is gevonden in de tekst van het WHO-verdrag (tot nu toe):

Bekijk het interview met Dr. Francis Boyle hier – en plaats het overal opnieuw

Hier is het volledige interview met Dr. Francis Boyle, gisteren opgenomen. Hij was net klaar met het bestuderen van het WHO CA+ pandemie verdrag, en dit is het eerste publieke gesprek dat hij erover heeft gehad.

Dr. Boyle is de auteur van Resisting Medical Tyranny – Why the Covid-19 Mandates are Criminal. In dit interview geeft hij een ernstige waarschuwing over wat de mensheid te wachten staat als we deze globalistische medische genocide en tirannie niet stoppen.

  Thierry Baudet waarschuwt: "De Nieuwe Wereldorde is onder ons, grootste gevaar van ons leven" (Nederlands transcript)

– Dr. Francis Boyle waarschuwt dat door het DoD geleide biowapenlaboratoria meer ziekteverwekkers creëren.
– Nieuwe informatie die de conclusies in zijn recente boek “Resisting Medical Tyranny” uitbreidt.
– Een waarschuwing voor “misdaden tegen burgers op Neurenbergniveau”.
– Waarom het DoD doorgaat met het uitvoeren van illegale biowapenprogramma’s in Oekraïne.
– Hoe regeringen overal ter wereld biowapens loslaten op hun eigen burgerbevolking.
– De wens van de WHO om de werelddictator te zijn en over de hele mensheid te heersen.
– Hoe het verdrag specifiek werd geschreven om de nationale soevereiniteit teniet te doen.
– Hoe gezondheids”noodsituaties” kunnen worden gecreëerd om de mensheid tot slaaf te maken.
– De waarheid over de apenpokken, die een in een laboratorium gecreëerd biologisch wapen waren.
– Waarom Dr. Boyle werd verbannen door de reguliere media en twee decennia lang werd gecensureerd.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Griezelige video van 75 atleten die instortten door hartfalen – Honderden atleten zijn doodVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTopviroloog die stemde voor noodvergunning COVID-vaccin STERFT PLOTSELING en ONVERWACHT
Volgend artikelWaarom haten Amerikanen Poetin?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. “Dit nieuwe WHO-verdrag – “WHO CA+” genaamd – ontworpen is om een wereldwijde medische dictatuur te ontketenen die uw lokale artsen, ziekenhuizen en klinieken zou overrulen en hen zou dwingen de WHO-richtlijnen te volgen over zaken als maskers, quarantaines, sociale afstand en economische lockdowns.”

  Dit is precies gebeurt in 2020 de WHO toen de grootste scam op aarde een aanvang nam, de mens wikt, maar de WHO beschikt, ik heb niets met President Trump maar hij draaide de geldkraan naar de WHO dicht en de gesouffleerde acteur die Biden speelt draaide het beleid van Trump als de wiedeweerga terug, ik hoop dat de gouveneur van Florida De Santis het beter doet als President dan Trump en Biden. Einde bericht.

  Zoek de verschillen

  https://twitter.com/deSunShineBand/status/1594286749626372096?s=20&t=93ws4uIkjte5uubM0W0XtA
  https://twitter.com/deSunShineBand/status/1594286749626372096?s=20&t=93ws4uIkjte5uubM0W0XtA

  • Adriaan: Toen Trump de geldkraan naar de WHO dichtdraaide verschafte dit meer macht aan Gates of Hell. Hij werd toen de grootste aandeelhouder. Ik vraag me af of Trump dit met opzet deed, gezien het feit dat hij ook met al zijn papzakkerige gewicht achter de Ziomafia staat, en zelfs de eoa medaille heeft gekregen van die verzieke teringbende. Ook heeft hij de eoa USA ambassade in Jerusalem laten bouwen. Hij heult ongelooflijk mat AIPAC (American Israel Public Affairs Committee – ook grote vriendencub van Hillary Clinton, Obama e.d.) Jared Kushner is ook een Zionist. Vertel mij niet dat die Trump geen vette rat is. Waarom Biden de Trump geldkraan-zet terugdraaide, weet ik niet. Ik zie niet meteen wat het voordeel hiervan zou zijn voor die pedofiele rat, voor de Gates of Hell rat, of voor de Zio rattenkliek. Geen idee. Maar de WHO moet begraven worden, dat is zeker.

   • Immortal november 23, 2022 at 19:04

    Je hebt gelijk Immortal, het enige wat ik aan Trump kon waarderen dat hij de eerste Amerikaanse Pres was die zich in de rest van de wereld een olifant in de porseleinkast gedraaide.

    Ook operatie Warpspeed die hij initieerde was echt een zionistische greep uit zijn toolbox, deze smerige greep deed bij mij de deur dicht, ook het eerste wat hij deed om uitgebreid bij de Klaagmuur poseren met een keppeltje op om te laten zien dat ie door de joden gekocht was, ook de sabeldans met de Studies was tenenkrommend om te zien Trump is a showboat.

    • Ja ik ben ook geen fan van Trump. Hij tekende in okt 2019 iets waardoor Warspeed mogelijk werd mer rMNA vaccins( gen-therapie).Maar het is opmerkelijk dat veel alternatieve journalisten die goed werk leveren, werkelijk in Trump, de Alliantie, Gesara/Nesara, White-hats etc geloven. Ze zijn ervan overtuigd dat ze in zullen grijpen. Ik zou het graag geloven, maar ik denk dat de massa door moet krijgen dat we midden in een depopulatie-agenda zitten.

 2. Het tot het bot corrupte WHO komt met een pandemieverdrag …. Het WHO is hard op weg het laatste stukje geloofwaardigheid te verspelen. Welke lieden nemen het opleggen van strenge pandemieregels door een dergelijk corrupte instantie nog serieus ?

  • De lieden die er beter van worden. Ofwel direct beter, of later beter, omdat ze hopen met de beslissingsnemers aan tafel te mogen zitten. Trappen naar beneden (het volk), likken naar boven. De puppets (regeringen) zetten hun (letterlijke) onderdanen in om in een goed blaadje te komen. Want aan het volk heb je niets als het geen slaven zijn. Het zijn untermenschen, useless eaters en ze zijn met teveel. De puppets sturen iedereen aan die in het land macht heeft om het gepeupel te knechten of te doden. Is dat een antwoord op je vraag?

   • En zo werkt het overal. Zag jij de horeca naar boven terugtrappen om vax-vrijen als klant te behouden? hahaha, terwijl de vaxxies zaten te schransen trapte de horeca naar de vax-vrijen om in een goed blaadje te komen. Fuck het roofdier dat zich een mens noemt… er zijn er maar weinigen die zich spiritueel dusdanig hebben ontwikkeld, om zo tot een harmonische samenleving te komen. Gaat nooit gebeuren met dat handjevol die echt “mensch” zijn, zoals de Joden dat noemen, terwijl de rest vuile parasieten blijft. Ratten, overal parasiterende ratten om je heen.

 3. Alle staten hebben hun macht al aan de WHO overgedragen. WHO aangestuurd door Bill Gates en degenen die aan zijn touwtjes trekken. Wat in November van kracht wordt is het recht van de WHO om militairen in elk land op de grond actief te laten worden als WHO regels niet nageleefd worden of om die te controleren. Ook Forum van Democratie heeft geen ruchtbaarheid gegeven dat November de laatste maand was dat NL had kunnen protesteren. Zonder dat gaan die nieuwe regels gewoon in. In plaats daarvan haalden ze op andere manieren de dagbladen. Toch wel heel vreemd.

  • @Gertrudetíj,

   Tja beste,

   It’s one big Club and You’re not in it…..

   Forum is mij net iets te vaak in het “goede” nieuws…..en dat leidt nogal af van de rest…..

   En vergeet ff niet dat door toedoen van FvD het nooit bewezen “virus” Covid-19 op lijst A terecht is gekomen en ook zij telkens maar BLIJVEN OUWEHOEREN over het VIRUS….al dan niet net zo gevaarlijk als een “gewoon griepvirus” wat eveneens nog nooit is aangetoond zoals geen enkel virus trouwens wat enkele dagen geleden ook op deze website terecht is opgemerkt!!

   Helaas voor Forum dus….in mijn ogen CO….

   Gladiator
   ps echte goede CO verteld veel waarheid…..maar ondertussen horen ze bij de club….Baudet is afkomstig van Instituut Clingendael en lid van het uiltje……MINERVA….nog vragen!! Trap er niet in!

  • Heel gek he. Alsof mensen het eigenlijk willen zien gebeuren. Ik geloof dat best, want de mens is verdomde gemakzuchtig, en hoe meer ze verteld kunnen worden wat ze moeten doen, hoe lekkerder ze zich voelen. Het maakt ze echt geen flikker uit, spuitje na spuitje na spuitje, en regeltje na regeltje na regeltje. Zolang ze
   hun natje en droogje maar hebben. Dus fuck it. Wie ben ik om er gestoord over te raken…

 4. Daarom zien ze in schipper de opvolger van rutte zij heeft destijds de hele homeopathie in kwaad daglicht gezet. Als zij de scepter gaat zwaaien kunnen ze alles uit de schappen verwijderen en kun je jezelf niet meer helpen tenzij je een voorraadje aanlegt en een vadecum boek hebt etc. Ik vond het toen al te gek voor woorden dat de gebruiksaanwijzing verboden werd bij homeop. Producten. Bij kerstverlichting zit zelfs een gebruiksaanwijzing. De wereld wordt geregeerd door idioten die vals aan de macht zijn gekomen. Ze creëeren een mij waarin je niets meer zelf mag bepalen en dat is nu juist hoe ik graag leef en met mij velen.

 5. Ondanks al deze gruwelijke berichten die ons bereiken waar depopulatie het hoofddoel is wil ik de mensen op het hart blijven drukken om de in goudgerande wet van Bassie nooit te vergeten: Wat er ook gebeurt – altijd blijven lachen.

 6. Je kon het niet weten als je het reeds eerder en herhaling van geschiedenis en hebben deze mensen een laag bewustzijnsniveau en de geest die er niet mocht zijn gaat rebellerende te werk en krijg je vergeldingsdrang op latere leeftijd en dwing je mensen in een bepaalde hoek die zij menen voor jouw het beste is.

  Weten niet wat liefde is en doen dit onnadenkend met alle gevolgen van dien en dan ook gewetenloos tegenover anderen zonder maar enig begrip of respect voor mensheid in het algemeen.

  Hermine Merlijn heeft vanaf 1975 de astrologie intensief bestudeerd en behaalde in 1991 haar diploma. In 2002 studeerde zij af in de esoterische astrologie. Zij is docente bij Sirius, School voor psychologische en esoterische astrologie en staat bekend om haar nuchtere en diepgaande benadering.

  Helpt zij mensen om contact te maken met hun ziel om van daaruit velerlei problemen op te lossen en spirituele groei te bevorderen. Haar zielsgerichte aanpak heeft ertoe geleid dat velen de zin en het waarom in hun leven mochten ontdekken of terugvinden.

  Haar praktijk is gevestigd te Deventer, site: http://www.samskara.nl
  https://www.samskara.nl/wat-is-regressie-therapie/video-over-regressietherapie/
  https://www.bol.com/nl/nl/p/pluto-de-kracht-van-je-ziel/1001004002134829/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in