Nu de druk om het experimentele COVID-vaccin te nemen steeds meer toeneemt, worden veel mensen gedwongen om extreem moeilijke beslissingen te nemen die grote gevolgen kunnen hebben voor hun levensonderhoud en zelfs hun leven. Helaas zijn er te veel mensen die nog steeds vertrouwen op de door het bedrijfsleven beheerde en gecontroleerde media om hen de waarheid over deze kwestie te vertellen. Dat is een grote vergissing, schrijft Visionlaunch.com.

Het zijn ook niet alleen de bedrijfsmedia. Onze gezondheidsinstanties en het hele medische systeem zijn in handen van machtige farmaceutische bedrijven met flagrante belangenconflicten die niet kunnen worden genegeerd. Zowat elke mainstream informatiebron negeert en censureert opzettelijk verhalen die niet overeenstemmen met het officiële narratief (30 feiten die u MOET weten: Uw Covid Informatieblad – Een verzameling van alle argumenten die u ooit nodig zult hebben).

In dit artikel willen we de aandacht vestigen op enkele van de legitieme zorgen die mensen hebben over dit “vaccin” en die worden gebagatelliseerd, genegeerd, of ronduit gecensureerd door de media en onze gezondheidsfunctionarissen. Dit artikel is zeker niet alle informatie die er is over deze vaccins, maar kan dienen als een startpunt voor diegenen die op zoek zijn naar informatie die de mainstream media weigeren te melden of te erkennen.

1) Risico versus rendement

In tegenstelling tot wat de media, politici en gezondheidsfunctionarissen u willen doen geloven, vormt dit virus voor de meerderheid van de bevolking geen dodelijke bedreiging. In feite is het overlevingspercentage voor COVID voor de meeste mensen meer dan 99%. Het oplopen van Covid is geen prettige ervaring en het beïnvloedt verschillende mensen op verschillende manieren, maar voor de meerderheid van de bevolking zijn dit tijdelijke symptomen. Veel mensen nemen liever hun risico met COVID dan dat ze een snel ontwikkeld, experimenteel, voor noodgevallen goedgekeurd vaccin proberen dat mogelijk levensveranderende bijwerkingen heeft. Geen enkele hoeveelheid gratis donuts van Krispy Kreme of wat dan ook dat de staat aanbiedt, zal ervoor zorgen dat deze mensen gaan gokken met hun gezondheid of die van hun dierbaren.

2) Te veel onbekenden

Gezondheidsfunctionarissen, politici en de media vertellen ons dat deze experimentele vaccinaties veilig en effectief zijn. De waarheid is dat deze massale vaccinatiecampagne ’s werelds grootste medische experiment is dat ooit is uitgevoerd. Dit is een feit! Deze vaccins werden snel op de markt gebracht, wat betekent dat er slechts beperkte veiligheids- en werkzaamheidsproeven zijn gedaan, wat ook betekent dat wij de proefpersonen zijn.

Het duurt doorgaans vele jaren voordat vaccins of welk medisch product dan ook op de markt komen en het feit dat de FDA onlangs een versie van dit nieuwe vaccin heeft goedgekeurd, wil nog niet zeggen dat ze veilig zijn. In feite heeft de FDA vele nieuwe geneesmiddelen goedgekeurd die later om veiligheidsredenen werden teruggeroepen, en tienduizenden mensen hebben daarbij blijvende schade opgelopen. Hoe kan de FDA nu weten wat de langetermijneffecten van zo’n nieuwe medische behandeling zijn?

De waarheid is dat het voor niemand mogelijk is om te weten hoe dit versnelde medische experiment de gezondheid op lange termijn zal beïnvloeden. Het is nog niet lang genoeg in gebruik. Het is geen overdrijving te zeggen dat wij als menselijke proefkonijnen of laboratoriumratten worden gebruikt. Sommige vaccinproducenten geven zelfs toe dat dit een groot experiment is.

3) Dit zijn geen vaccins en ze stoppen geen infectie of de verspreiding van nieuwe gevallen

Dit is geen vaccin, dus laten we het beginnen met het benoemen van wat het werkelijk is, een nieuwe experimentele medische behandeling. Een vaccin is ontworpen om infectie te voorkomen en de verspreiding van nieuwe gevallen te stoppen (ook al is uitscheiding vaak een probleem geweest met eerdere vaccins). Deze “vaccins” doen geen van beide. Deze nieuwe experimentele medische behandeling verschilt ook in vele andere opzichten van de traditionele vaccins.

Afgezien van het feit dat deze nieuwe “vaccins” met “warp speed” zijn gemaakt, waardoor typische veiligheidstests voor vaccins zijn vermeden, is een even verontrustend aspect van deze vaccins wellicht dat zij nieuwe technologieën en genetisch gemodificeerde organismen in het menselijk lichaam introduceren. Dit is bij eerdere vaccins nog nooit gebeurd. De bekende investeerder in vaccins, Bill Gates, geeft in deze door YouTube verboden video zelfs toe dat zij “genetisch gemodificeerde organismen in de armen van kleine kinderen zullen injecteren”.

Onafhankelijke onderzoekers hebben ontdekt dat er nog meer zeer verontrustende ingrediënten in deze nieuwe “vaccins” zitten die nog nooit eerder zijn gebruikt. Meer daarover later in het artikel. Dit zijn enkele van de redenen dat ze niet goed kunnen worden gecategoriseerd als een vaccin. Ik denk dat ze deze term gebruiken omdat de mensen ermee vertrouwd zijn, maar laat u niet misleiden, het zijn zeer zeker geen vaccins, althans niet in de traditionele zin. Een betere manier om deze vaccins te beschrijven zou zijn ze gentherapie te noemen, omdat ze werken met behulp van gentherapie-technologie.

Van deze experimentele medische behandeling wordt alleen verondersteld dat zij de ernst van de symptomen van Covid vermindert en het aantal ziekenhuisopnames minimaliseert. Wat belangrijker is, alle veronderstelde gezondheidsvoordelen van deze behandeling zijn van korte duur, zoals bewezen door de eindeloze booster injecties die ons nu verteld worden dat we nodig hebben. Een ex-werkneemster van Pfizer, Karen Kingston, heeft onlangs verklaard en documenten overgelegd waaruit blijkt dat de mensen die werden gevaccineerd tot 300% vatbaarder waren voor het oplopen van COVID.

We moeten ons dus een belangrijke vraag stellen: als deze experimentele medische behandeling geen varianten van COVID (doorbraakgevallen) voorkomt of de verspreiding van nieuwe gevallen stopt, waarom moet het dan verplicht worden gesteld? Wat is het verschil tussen een gevaccineerd persoon en een ongevaccineerd persoon als het gaat om het vormen van een risico voor de volksgezondheid? En wat is het echte risico voor het publiek? Vergeet niet dat dit virus voor de meerderheid van de bevolking een overlevingskans van 99% heeft! Als mensen ervoor kiezen om deze behandeling te nemen, is dat prima, maar het verplichten van dit “vaccin” heeft absoluut geen zin!

4) Zeer geloofwaardige medische deskundigen waarschuwen ons om dit nieuwe vaccin niet te nemen

  Voorspellend programmeren, openbaring van de methode & COVID-23

Dr. Peter McCullough is een wereldberoemde epidemioloog, cardioloog en professor aan het Texas A&M College of Medicine. In deze video hierboven legt Dr. Mc Cullough uit waarom mensen dit vaccin niet moeten nemen. Dr. McCullough beoefent al meer dan 40 jaar de geneeskunde en zijn geloofsbrieven zijn onberispelijk:

Dr. Peter McCullough, MD, MPH, FACC, FACP, FAHA, FASN, FNKF, FNLA, FCRSA
Professor in de Geneeskunde, Texas A & M College of Medicine, Baylor Dallas Campus
Voorzitter, Cardiorenal Society of America
Hoofdredacteur, Cardiorenal Medicine
Hoofdredacteur, Recensies in Cardiovasculaire Geneeskunde
Senior hoofdredacteur, American Journal of Cardiology

Dr. Robert Malone, de uitvinder/bedenker van het mRNA-vaccin technologie heeft officieel verklaard dat hij aandringt op het stoppen van COVID-vaccins, vooral bij jonge mensen. Voormalig vice-president van Pfizer, Dr. Michael Yeadon waarschuwt mensen ook om dit vaccin niet te nemen. Dit zijn pro-vaccin artsen die ons vertellen dit nieuwe vaccin niet te nemen. Zouden we niet bezorgd moeten zijn over hun waarschuwingen?

Wist u dat meer dan 7.000 artsen en wetenschappers de “Verklaring van Rome” hebben ondertekend waarin zij de beleidsmakers van COVID beschuldigen van “Misdaden tegen de Mensheid”? Er zijn ook tientallen andere geloofwaardige medische deskundigen, die niet gebonden zijn aan de farmaceutische industrie, die zich uitspreken tegen deze experimentele medische behandelingen en zij doen dit met groot gevaar voor hun carrière en reputatie.

5) Mensen zijn persoonlijk getuige van de effecten van dit experimentele “vaccin” op hun vrienden, familie en geliefden

Israël is een van de meest gevaccineerde landen ter wereld, maar toch hebben ze een van de hoogste sterftecijfers die worden toegeschreven aan COVID. Wat interessant is, is dat het sterftecijfer als gevolg van COVID in Israël omhoog schoot nadat het experimentele Pfizer-vaccin was geïntroduceerd. In deze video horen we getuigenissen uit de eerste hand over schade door vaccins van Israëlische burgers die bekend staan als The Testimonies Project. Het Testimonies Project werd opgestart omdat de Israëlische media weigerden te berichten over deze schadelijke gebeurtenissen.

WXYZ Detroit Local Channel 7 News publiceerde enkele weken geleden een Facebook-post waarin zij hun lezers vroegen om verhalen te delen over het verlies van ongevaccineerde dierbaren aan Covid. Tot hun grote verbazing, daar ben ik zeker van, werd de commentaarsectie overspoeld met verhalen uit de eerste hand over verwondingen en sterfgevallen door vaccins. Het bericht kreeg meer dan 240.000 reacties en meer dan 200.000 shares.

Ik heb urenlang duizenden reacties gelezen en 99,9% van de verhalen die ik las gingen over gevaccineerde mensen die matig tot ernstig gewond waren geraakt of waren overleden als gevolg van het vaccin. De schermafbeelding hierboven is slechts een greep uit de meest populaire commentaren, maar er zijn nog duizenden andere commentaren net als deze. Het was werkelijk verbijsterend om te zien hoeveel levens er verwoest worden door deze experimentele prik.

Naarmate meer mensen deze experimentele gentherapie krijgen, zijn we getuige van de verwoestende nasleep ervan, en ondanks de censuurcampagne van de media, praten mensen over hun ervaringen. Zou u aarzelen om deze experimentele prik te nemen als uw familielid of geliefde permanent gehandicapt was of overleed na de prik?

6) Bijwerkingen van het COVID-vaccin zijn NIET ZELDZAAM

Ons wordt voortdurend verteld dat deze vaccins veilig zijn en dat eventuele bijwerkingen ofwel niets met het vaccin te maken hebben ofwel uiterst zeldzaam zijn. Zoals we kunnen zien in de vorige reden die we zojuist hebben opgesomd, (#5) gebeuren er bijwerkingen bij tienduizenden mensen. In deze video kunt u zien hoe gruwelijk sommige van deze bijwerkingen kunnen zijn. Tussen haakjes, er zijn ontelbaar meer video’s zoals degene die eerder gelinkt is, op vrije meningsuiting video sites zoals Bitchute, maar je zult er weinig of geen vinden op YouTube. Daarover later meer.

Bij het publiceren van dit artikel zijn er, gebruik makend van gegevens van het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) meer dan 700.000 bijwerkingen geregistreerd met meer dan 15.000 sterfgevallen alleen al in de VS als gevolg van deze versnelde experimentele medische behandeling. In andere delen van de wereld liggen deze cijfers nog hoger. Om dit in perspectief te plaatsen: in de jaren zeventig kostte het varkensgriepvaccin minder dan 100 mensen het leven, en het programma werd onmiddellijk stopgezet. In dit geval echter negeren onze gezondheidsfunctionarissen deze gegevens en/of verzinnen ze smoesjes over de nauwkeurigheid van de VAERS-databank. Tot overmaat van ramp heeft de universiteit van Harvard een studie uitgevoerd waaruit bleek dat minder dan 1% van de bijwerkingen aan VAERS worden gemeld. De CDC heeft het Harvard-project het zwijgen opgelegd en velen proberen deze studie te ontkrachten, maar dat is niet meer dan normaal als het gaat om schade door vaccins.

Wist u dat de CDC eventuele verwondingen of sterfgevallen als gevolg van het COVID-vaccin pas telt nadat 14 dagen zijn verstreken? Als iemand binnen de periode van 14 dagen sterft, wordt hij geteld als niet gevaccineerd. Niet alleen wordt hierdoor het aantal ongevaccineerde sterfgevallen onnauwkeurig opgeblazen, maar het verbergt ook de werkelijke gevaren van de COVID injecties, aangezien de overgrote meerderheid van de sterfgevallen als gevolg van deze injecties binnen de eerste twee weken plaatsvindt.

7) Belangrijke informatie wordt gecensureerd

Is het u ooit opgevallen dat u in de mainstream media zelden zinnige verhalen tegenkomt over verwondingen of sterfgevallen door vaccins? Vergeet niet dat farmaceutische bedrijven tot de grootste sponsors van de media behoren.

Als u op zoek bent naar informatie over schade door vaccins, doe dan geen moeite om ze te vinden op de belangrijkste platforms. YouTube heeft net 130.000 video’s verwijderd en alle inhoud verboden die het officiële narratief over vaccins in twijfel trekt. Google/Youtube verwijdert alle informatie over schade door vaccins, maar je kunt ze wel dagelijks vinden op vrij toegankelijke videosites zoals Bitchute, Gab, Telegram en Rumble.

Sommige zoekmachines zijn beter dan andere, maar voor het grootste deel censureren ze tegenwoordig allemaal de inhoud. Het lijkt erop dat alle informatie die het officiële verhaal niet ondersteunt krachtig wordt gecensureerd.

Wist u dat een groep onafhankelijke Duitse artsen en juristen het bloed van de gevaccineerde patiënten in hun praktijk onderzocht en ontdekte dat de bloedplaatjes bij de mensen na de vaccinatie allemaal samenklonterden, waardoor de bloedstroom in de kleine haarvaten van het lichaam moeilijk kon circuleren? Is dit de reden waarom zoveel mensen bloedklonters en beroertes krijgen? Zij vonden ook vreemde metaalachtige strengen die, zoals zij het uitdrukten, “zeer verontrustend en onverklaarbaar” waren.

  Vaccinmislukking in twee grafieken en twee tabellen uit vier landen

Een Canadese onderzoeker die toegang kreeg tot de biodistributiestudie van Pfizers, ondersteunde de bevindingen van de Duitsers en meldde dat de spike-eiwitten ervoor zorgen dat de bloedplaatjes samenklonteren. Hij is slechts een van de vele onderzoekers en artsen die kritisch staan tegenover de rol van de spike-eiwitten in deze vaccins. Hier is een uittreksel uit het artikel:

 • De Canadese immunoloog en vaccinonderzoeker Byram Bridle, Ph.D., heeft toegang gekregen tot de biodistributiestudie van Pfizer van het Japanse regelgevende agentschap. Het onderzoek, dat voorheen ongezien was, toont een groot probleem aan met alle COVID-19 vaccins.
 • De aanname waarmee de ontwikkelaars van vaccins hebben gewerkt is dat het mRNA in de vaccins voornamelijk in en rond de vaccinatieplaats zou blijven. De gegevens van Pfizer tonen echter aan dat het mRNA en het daaropvolgende spike-eiwit binnen enkele uren wijd verspreid zijn in het lichaam.
 • Dit is een ernstig probleem, aangezien het spike-eiwit een toxine is waarvan is aangetoond dat het cardiovasculaire en neurologische schade kan veroorzaken. Het is ook giftig voor de voortplanting, en uit de biodistributiegegevens van Pfizer blijkt dat het zich ophoopt in de eierstokken van vrouwen.
 • Eenmaal in uw bloedsomloop, bindt het spike-eiwit zich aan bloedplaatjesreceptoren en de cellen die uw bloedvaten bekleden. Wanneer dat gebeurt, kan het ertoe leiden dat bloedplaatjes samenklonteren, wat leidt tot bloedstolsels, en/of abnormale bloedingen veroorzaken.
 • Uit documenten van Pfizer die bij het Europees Geneesmiddelenbureau zijn ingediend, blijkt ook dat de onderneming tijdens preklinische toxicologische studies de standaardpraktijken voor kwaliteitsbeheer in de sector niet heeft gevolgd en dat belangrijke studies niet voldeden aan de normen voor goede laboratoriumpraktijken.

Wist u dat een onafhankelijk Spaans laboratorium, La Quinta Columna, ongebruikte flacons met vaccins heeft onderzocht en daarbij de bekende giftige stof grafeenoxide heeft aangetroffen? De media probeerden dit te ontkrachten, maar Dr. Robert Young heeft een uitgebreide analyse gemaakt van alle vier de COVID-vaccins op de markt en bevestigde dezelfde bevindingen. Ex Pfizer medewerkster werd klokkenluider, Karen Kingston bevestigde ook grafeen oxide door haar onderzoek dat ze in deze video uitlegt. Waar alle onderzoekers het roerend over eens waren, was dat er geen enkele reden is waarom een bekende giftige stof als grafeenoxide ooit bij een mens zou worden geïnjecteerd.

De COVID sekte: als je ook maar twijfelt aan de veiligheid of werkzaamheid van deze vaccins, word je onmiddellijk aangevallen en bestempeld als anti-vaxxer of samenzweringstheoreticus. Kijk maar naar wat er met Nicki Minaj is gebeurd toen ze haar volgers op sociale media alleen maar voorstelde om wat onderzoek te doen voordat ze de prik namen. Ik ben allesbehalve een fan van Nicki Minaj en ik denk niet dat iemand advies moet aannemen van beroemdheden, de meesten van hen zijn gewoon woordvoerders van bedrijven. Dat is het punt niet. Het punt is dat Nicki Manaj zei om wat onderzoek te doen voordat ze de foto nam.

Doen we niet allemaal tot op zekere hoogte onderzoek naar belangrijke producten die we willen kopen? Waarom mogen we geen onderzoek doen naar deze experimentele vaccins? Aan het eind van de dag zijn deze vaccins producten van bedrijven. Ze zijn niet onfeilbaar. Niet alleen zijn zij niet onfeilbaar, maar de farmaceutische bedrijven hebben ook een lange en smerige geschiedenis van liegen en bedriegen van het publiek.

Ons wordt voortdurend verteld dat we “de wetenschap moeten volgen”. De essentie van wetenschappelijk onderzoek is het constant in twijfel trekken van eerder getrokken conclusies. Toch kunnen we geen vragen stellen als het gaat om de COVID “vaccins.” Dit COVID cult-vaccin verhaal heeft veel meer gemeen met religie dan met wetenschap. Dit is een grote rode vlag en leidt ertoe dat meer en meer mensen het verhaal wantrouwen.

8) Natuurlijk verworven antilichamen worden genegeerd

Dr. Rand Paul wijst op het feit dat miljoenen mensen al geïnfecteerd zijn met Covid en op natuurlijke wijze antilichamen tegen het virus hebben ontwikkeld die volgens nieuwe studies veel effectiever zijn tegen Covid dan vaccins. De wetenschappers van Pfizer zelf geven toe dat natuurlijke immuniteit het vaccin overbodig maakt, maar zij zeggen dat zij daar niet over mogen praten omdat het tegen het bedrijfsmodel van Pfizer ingaat. Wat de beleidsmakers achter deze experimentele massale vaccinatiecampagne betreft, is het vaccin een hamer en is iedereen een spijker, ongeacht de reeds bestaande aandoeningen of bijzondere omstandigheden die mensen kunnen hebben. Zoals Dr. Paul terecht opmerkt, zeggen onze gezondheidsfunctionarissen dat ze de wetenschap volgen, terwijl ze in feite de wetenschap negeren.

9) Alternatieve behandelingen voor COVID worden onderdrukt

Er zijn verschillende andere manieren om Covid te behandelen die veel succes hebben laten zien, ondanks wat de promotors van dit vaccin ons vertellen. We rapporteerden reeds in mei 2020 over Hydroxychloroquine (HCQ). Op dat moment had Dr. Zelenko uit New York meer dan 500 van zijn patiënten succesvol behandeld met zijn HCQ protocol. Tot op heden heeft Dr. Zelenko met succes meer dan 7000 mensen met zijn HCQ protocol behandeld.

De media en onze gezondheidsfunctionarissen deden er alles aan om deze succesvolle behandeling in diskrediet te brengen en te onderdrukken, ook al wist Dr. Fauci dat HCQ een levensvatbare behandeling was door de testen van zijn eigen instituut in 2005. De Lancet en de New England Journal of Medicine moesten hun onjuiste studies, waarin HCQ dodelijk en ineffectief werd bevonden, intrekken. Helaas horen mensen alleen over het eerste verhaal over deze alternatieve behandeling, niet over de intrekkingen.

Rolling Stone Magazine schreef een artikel over Ivermectine dat later ook weer werd ontkracht. Joe Rogan werd venijnig aangevallen nadat hij had gezegd dat hij Ivermectine gebruikte om zijn COVID met succes te behandelen.

Wist u dat in India het gebruik van Ivermectine de COVID Deltavariant in een groot deel van de bevolking bijna met 97% heeft uitgeroeid? Hieruit bleek dat Ivermectine veel effectiever was dan vaccins, maar natuurlijk werden dit nieuws en de bijbehorende studies in wezen verzwegen omdat informatie als deze het “vaccineer iedereen verhaal” niet ondersteunt.

  Zoals Pol Pot, Mao Zedong en Stalin vóór hen, heeft de regering een massamoordcampagne ontketend om de menselijke bevolking uit te roeien

Waarom is er een gecoördineerde inspanning om deze alternatieve behandelingen te onderdrukken en te beperken en iedereen die ze gebruikt te demoniseren? Zouden we niet elke mogelijke manier moeten proberen om mensen te behandelen, vooral als mensen succes hebben? Waarom is dit experimentele vaccin de enige manier? Misschien omdat ze de COVID-vaccins niet zouden kunnen verplichten als er andere levensvatbare behandelingen beschikbaar waren.

Wist u dat de regering Biden de controle heeft overgenomen over de zeer succesvolle monoklonale antilichamen en nu de distributie ervan naar Republikeinse staten blokkeert?

Dit gedrag toont duidelijk aan dat onze politici en gezondheidsfunctionarissen niet geïnteresseerd zijn in het redden van levens, maar alleen in het beperken van onze keuzemogelijkheden en het verhogen van het aantal vaccins. Dit wekt geen vertrouwen in de mensen die de COVID-vaccins promoten en is nog een grote rode vlag voor degenen die opletten.

10) Veel mensen die de eerste ronde van de injecties hebben genomen, zijn het inmiddels zat

Dit is anekdotisch, maar ons team heeft duizenden reacties gelezen op berichten op sociale media van mensen die de eerste ronde van de injecties al hadden genomen en nu weigeren om nog meer injecties te nemen. Ik heb ook persoonlijk gesproken met mensen die zeggen dat ze na hun eerste ronde geen injecties meer zullen nemen. Een van mijn goede vrienden kreeg een paar dagen na het nemen van de prik een zware beroerte waarvan hij nog steeds herstellende is en hij heeft verklaard de prik onder geen beding nog een keer te zullen nemen. Kun je het hem kwalijk nemen?

Er zijn een heleboel redenen waarom deze vroege instappers van de experimentele vaccins dit niet langer willen. Velen van hen hadden slechte ervaringen met de eerste ronde en voor velen kwam het hierop neer; zij hadden niet getekend voor een leven lang experimentele vaccins die om de zes maanden een extra boostershot vereisen. Denk eraan, met dit nieuwe normale vaccin is je vaccinatiestatus slechts zo goed als je laatste inenting. En dat voor een virus dat bij de meeste mensen een genezingspercentage van meer dan 99% heeft.

Laatste gedachten

Naarmate meer informatie over dit experimentele “vaccin” naar buiten komt, leren we dat het geen wondermiddel is. Voor velen is deze experimentele injectie meer als een kogel door het hoofd. We hebben nu overweldigend bewijs en getuigenissen dat dit vaccin zeer zeker duizenden levens op ingrijpende manieren verandert. We hebben 10 legitieme redenen opgesomd waarom mensen deze prik niet nemen, maar zelfs een paar van de redenen die we hebben opgesomd zijn genoeg om iemand te doen aarzelen om de prik(ken) te nemen.

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is er geen empirisch bewijs dat suggereert dat ongevaccineerden een groter gevaar voor de samenleving vormen dan gevaccineerden, maar alleen politieke propaganda om mensen te beschamen de prik te nemen en hen af te zetten tegen de mensen die wel zijn gevaccineerd. Nieuwe studies tonen aan dat de virale belasting van doorbraken met vaccins gelijk is aan die van de ongevaccineerden.

Zoals we al eerder hebben gezegd, als deze experimentele vaccins niet voorkomen dat iemand COVID krijgt of dat zich nieuwe gevallen verspreiden, wat is dan het verschil tussen een gevaccineerde en een ongevaccineerde persoon met betrekking tot het zijn van een risico voor de volksgezondheid? Als het “vaccin” alleen iemands symptomen kan verminderen en de verspreiding van COVID niet kan stoppen, waarom stellen we ze dan verplicht? Voor een virus met een overlevingskans van 99% voor het merendeel van de bevolking!

Wist u dat de hele basis van het testen van mensen op COVID tijdens deze pandemie gebrekkig is en dat onze gezondheidsinstanties dat weten? Wist u dat Kary Mullis, Nobelprijswinnaar en uitvinder van de PCR-test, verklaard heeft dat de PCR-test nooit gebruikt zou mogen worden om mensen te diagnosticeren omdat hij een hoog percentage valse positieven oplevert?

De waarheid is dat deze hele pandemie vanaf de eerste dag is gesensibiliseerd, gepolitiseerd en bewapend. De leugens en tegenstrijdigheden van onze zogenaamde leiders gedurende de laatste 18 maanden zijn te talrijk om op te noemen. Gevallen en sterfgevallen zijn kunstmatig opgeblazen om deze crisis erger te doen lijken dan zij in werkelijkheid is – dit alles om de mensen bang te maken en hen te dwingen in te stemmen met lockdowns en het nemen van deze experimentele vaccins.

Ik suggereer niet dat COVID geen echte bedreiging is of dat het niet gevaarlijk is. Ik pleit er ook niet voor dat mensen het vaccin niet moeten nemen als ze dat willen. Wat ik met klem zeg is dat er hier zeer zeker een grotere agenda in het spel is en dat het absoluut absurd is om de wereld deze experimentele medische behandeling op te dringen voor een virus met zo’n laag sterftecijfer!

Als we niet vrij zijn om te kiezen wat er in of met ons lichaam gebeurt, zijn we geen vrije mensen.

Het goede nieuws is dat deze plandemie of zwendeldemie de wereld heeft laten zien hoe corrupt onze leiders en instellingen zijn. Mensen beginnen het valse verhaal te doorzien en hoe het wordt gebruikt om een grotere agenda door te drukken. De vijanden van de mensheid worden op grote schaal ontmaskerd.

Ik heb het gevoel dat wanneer het stof is neergedaald, de geschiedenis niet vriendelijk zal zijn voor de mensen die deze experimentele massavaccinaties verplicht stellen en ook niet voor de mensen die de ongevaccineerden mijden en afzonderen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Gevaarlijke mRNA Covid-19 inentingen uitgelegd in lekentaal zodat bezorgde mensen het begrijpenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOnverklaarbare statistieken in het supervaccinatiejaar 2021: bijna twee keer zoveel sterfgevallen onder jongeren!
Volgend artikelWaarnemingen van mogelijke microbiota in COVID mRNA-vaccins door Dr. Pablo Campra Madrid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Zo onuitspreekbaar gestoord .
  Iemand opperde om de hele zwik vaxinatie meuk bij bill gates en zijn familie in te spuiten .
  Ben een beetje moedeloos nu van deze hele poppenkast ..
  Pure horror arme mensen die dit wordt aangedaan .
  De jong en zijn vazallen gaan steeds een stapje verder …
  De vertoning van de jong met zijn lege en rattige filmpjes ..
  Hoe stom moet je zijn om daar in te stinken .
  Ben ik ook evil als ik hem graag ineen dwangbuis in een gecapitonneerde cel zie brullen om zijn snuifcoke ?? En ik sta lachend door het raampje te kijken ? 😀
  Ben ik ver heen dat ik graag deze gasten die dit ons aandoen op het schavot zie staan wachten op hun beurt en het zou me geen ruk kunen schelen ? Simon Say’s who’s next !?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in