De EuroMOMO (European Mortality Monitor) laat verbijsterende dingen zien. Deze officiële bron van sterftestatistieken in Europa is boven elke twijfel verheven en wordt in Europa als absoluut serieus en betrouwbaar beschouwd. Nu zijn daar statistieken die zeer tot nadenken stemmen. Verbazingwekkend sterke stijgingen van het aantal sterfgevallen onder mensen jonger dan 75 jaar doen sterk vermoeden dat er (een) doodsoorzaak(en) is (zijn) die voorheen niet bestond (bestonden). Zelfs in het “pandemiejaar 2020” waren er niet zoveel sterfgevallen, vooral onder jongeren, schrijft Niki Vogt.

Het genoemde EuroMOMO presenteert onder elkaar verschillende statistieken, die elk de sterfte in verschillende leeftijdsgroepen aangeven. De laatste drie jaren worden geregistreerd, maar u kunt zes jaren tot en met 2021 instellen onder “jaren” aan de linkerkant en de sterftecijfers van de verschillende leeftijdsgroepen precies per kalenderweek met de muisaanwijzer op de curve visualiseren.

Als we naar de sterftecurve voor alle leeftijdsgroepen kijken, zien we dat de donkerblauwe curve in 2020 tegen het einde van het jaar een piek vertoonde, ver boven die van 2018 en 2019. Men zou kunnen veronderstellen dat dit te wijten is aan de Coronapandemie, maar dat zou in tegenstelling staan tot de eerste Covid-golf, want in de eerste twaalf weken van 2020, toen de pandemie zich als een lopend vuurtje verspreidde en de intensive care-capaciteiten overbelast zouden zijn, glijdt de donkerblauwe 2020-dodentellingcurve net boven de nullijn. Nou, het bleek later dat het niet waar was van de overbelaste intensive care-capaciteiten.

De curve van het Europese aantal sterfgevallen in 2020 gaat echter pas echt omhoog in de 43e week, d.w.z. de laatste week van oktober, wanneer het griepseizoen traditioneel tot bloei komt. Het is echter aanzienlijk meer uitgesproken dan in 2019 en 2018. We vergelijken hier respectievelijk de weken 39 van 2020 en 2021 omdat er dit jaar nog geen cijfers na week 39 zijn.

  In het hoofd van één van mijn zeer slimme pro-vaccin vrienden

Hier zien we ook wie deze sterftecijfers het hardst treffen en wat het verschil is tussen het pandemiejaar 2020 en het vaccinatiejaar 2021:

 

Afbeelding hierboven: screenshot Euromomo. Statistieken van het aantal sterfgevallen in Europa per leeftijdsgroep in 2019 (grijze lijn), 2020 (donkerblauwe lijn) en 2021 (lichtblauwe lijn). Op de oorspronkelijke Euromomo website kunt u de muisaanwijzer langs de lijnen bewegen en het exacte aantal sterfgevallen per week zien.

Iets heel vreemds valt de waarnemer van deze statistieken op:

 • In 2020 waren er tussen 15-44 jaar 2.208 sterfgevallen tegen 4.046 (2021)
 • In 2020 waren er tussen 45-64 jaar 16.531 sterfgevallen tegen 28.645 (2021)
 • In 2020 waren er tussen 65-74 jaar, 29.481 sterfgevallen tegen 46.097 (2021)
 • In 2020 waren er tussen 75-84 jaar 65.063 sterfgevallen tegen 61.760 (2021)
 • In 2020 waren bij de 85-plussers 110.818 sterfgevallen tegen 64.969 (2021)

Vooral in de eerste drie leeftijdsgroepen in heel Europa zijn de sterftecijfers dit jaar, het vaccinatiejaar 2021, sterk gestegen ten opzichte van het “rampzalige pandemiejaar” 2020, met bijna een verdubbeling onder jongemannen van 15-44 jaar. Dat is een stijging van 79,2 procent! En in het leeftijdscohort tussen 45 en 64 jaar is dat bijna evenveel, namelijk 69,8 procent.

En in de categorie 65-74-jarigen is het ook een stijging met 54,7%. Dat is enorm!
Alleen boven de 75 jaar daalt het aantal sterfgevallen, maar dat is geen wonder gezien het ongelooflijke aantal sterfgevallen vorig jaar onder 75-plussers.

Hoe is dit mogelijk? Na bijna een jaar vaccinatie? Dit is gewoon schokkend. Het sterftecijfer is dus in het drukke vaccinatiejaar overal massaal gestegen, waarin meer dan 60% is ingeënt, en in sommige landen zelfs 80%, ten opzichte van 2020 (behalve onder de hoogbejaarden).

De sterke stijging van het aantal sterfgevallen onder jongeren is bijzonder beangstigend:
In 2019 bedroeg het dodental in Europa in week 39 tussen 15 en 44 jaar nog 754. In 2021, hebben we nu 4.046 doden! Dat is 5,4 maal. Meer dan vijf keer zoveel jongeren zijn ondanks de vaccinatie in die week gestorven – en vanaf week 23, waar de curve steiler omhoog gaat, is ook ongeveer het tijdstip waarop velen van de 18-jarigen al gevaccineerd waren. Toeval?

  Wees bang voor de volgende COVID-trend... Ik hoop dat ik het mis heb

De statistieken voor de leeftijdsgroep van 0-14 jaar zijn bijzonder opvallend. De curve voor het pandemiejaar 2020 (donkerblauw) is lager dan de curve voor 2019, die aan het eind vrij plotseling stijgt. Maar in 2020, het pandemiejaar, daalt de sterftecurve onder nul tot min 19, wat waarschijnlijk betekent dat er aanzienlijk meer sterfgevallen waren bij de geboorte (wat niet mogelijk is in andere leeftijdsgroepen). In 2021, het vaccinatiejaar, is de lichtblauwe curve in week 16 bij -154. Wat niet zo verwonderlijk is, want dit zijn de baby’s die in de eerste lockdown, in het najaar van 2019, zijn verwekt. Vanaf week 21 neemt het sterftecijfer bij jongens weer toe en vanaf dan gestaag verder.

In de leeftijdscategorie 75+ is wel een verbetering zichtbaar, zij het een zeer kleine. Gezien het hoge sterftecijfer in deze leeftijdsgroep in 2020 en de vaccinatiecampagne in heel 2021, is een aanhoudend hoog sterftecijfer in deze reeds zwaar gedecimeerde leeftijdsgroep zeer zorgwekkend.

En dat na driekwart jaar vaccinatie tegen Covid. Maar aangezien geen enkele andere nieuwe en ernstige factor in het leven van de grote massa’s in Europa – afgezien van Covid, de vaccinatie ertegen en de lockdowns – is binnengedrongen, is het zeer waarschijnlijk dat er een rechtstreeks verband bestaat met deze reeks problemen.

Covid was een factor in 2020. Daarover bestaat geen onenigheid. Maar de situatie zou aanzienlijk moeten zijn verbeterd als gevolg van de vaccinatie, vooral omdat de “kwetsbare groepen” van hoogbejaarden in 2020 grotendeels aan de pandemie zijn bezweken. Dit jaar zou het meer resistente deel van de samenleving, dat nu ook “geïmmuniseerd” is, het grotendeels moeten hebben overleefd. Het totale sterftecijfer zou zelfs gedaald moeten zijn. Het tegenovergestelde is gebeurd.

  Het is tijd om doodsbang te zijn

Er is geen reden om aan deze cijfers te twijfelen. Zij zijn niet alleen van toepassing op een regio waar iets is misgegaan. Ze zijn samengesteld uit 24 Europese landen en netjes op een rijtje gezet. Het is een pan-Europees probleem. En laten we niet vergeten: de landen in Europa met de hoogste vaccinatiegraad (IJsland, het Verenigd Koninkrijk, Gibraltar) hebben ook de hoogste aantallen gevallen. Kan dit ermee te maken hebben?

Het is denkbaar dat het niet de inentingen zijn maar de gevolgen van de lockdowns. Maar die zijn dan zo verwoestend dat ze erger zijn dan de ziekte waartegen ze geacht worden bescherming te bieden. Dan moeten de lockdowns en beperkingen onmiddellijk worden opgeheven.

Of het is de vaccinatie, die niet alleen eenvoudigweg geen bescherming biedt, dat zou slechts ongeveer dezelfde aantallen opleveren als in 2020. Maar niet zo’n massaal verhoogd sterftecijfer. Dan zou dat betekenen dat vaccinatie erger is dan de Covid-19 pandemie en zou vaccinatie onmiddellijk moeten worden stopgezet.

Of het is beide. Dan zou je met beide onmiddellijk moeten stoppen. In ieder geval heeft de Covid-strategie van de regeringen in de EU een volkomen averechts effect gehad. En het heeft honderdduizenden extra doden veroorzaakt. Maar misschien komen de media met een nieuwe argumentatietruc en een interpretatie van deze vernietigende cijfers waarbij de paar overgebleven ongevaccineerden opnieuw de schuld krijgen van de hele zaak.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duizenden vluchten geannuleerd omdat gevaccineerde piloten ziek worden of stervenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPfizer-directrice rent voor haar leven na confrontatie met Project Veritas-verslaggever
Volgend artikel10 legitieme redenen waarom zoveel mensen de Covid injecties weigeren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  • Die zijn er genoeg.
   Velen zien de “Wappies” gelijk geven nog steeds als de grootste doodszonde denkbaar, dus men moet een manier vinden om eronder uit te komen.

 1. De EuroMOMO grafiek gaat over excess mortality, oftewel OVERsterfte. Ook verontrustend, maar de stijgingspercentage hebben dus niet betrekking op de totale sterfte, maar op de stijging in oversterfte.

 2. Van meet af aan al duidelijk dat als je niet risicogroepen met een zeer riskant “vaccin” injecteert dat je oversterfte krijgt en… verzwakking van de immuunsystemen en… creatie van mutaties en… daardoor meer
  boosters en… daardoor genocide, onvruchtbaarheid, traceerbaarheid door levende antennes.

  Hier nog ff uw moordenaars van cultuur, vrijheid en alles wat u dierbaar is.

  Kabinetsleden dragen bij aan het uitvoeren van de agenda van Klaus Schwab en de mondiale criminelen:

  Mark Rutte – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Feike Sybesma – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Bill Gates – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Sigrid Kaag – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Christine Lagarde – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Laurence D. Fink – Agenda Contributor | World Economic Forum **)
  George Soros – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Hugo de Jonge | World Economic Forum
  Wopke Hoekstra | World Economic Forum
  Lilianne Ploumen | World Economic Forum
  Carola Schouten | World Economic Forum
  Ingrid Van Engelshoven | WEF | Women Economic Forum
  Femke Halsema | World Economic Forum
  Ferdinand Grapperhaus | World Economic Forum *)
  Mark Zuckerberg | World Economic Forum
  Danny Rothschild | World Economic Forumwww.
  weforum.org/people/frans-timmermans

  Vanuit deze afdeling worden vele landverraders
  uitgezaaid:
  Founder of the Forum of Young Global Leaders
  Nicole Schwab.
  H.R.H. Prince Jaime de Bourbon de Parme
  Climate Envoy, Netherlands Government, Netherlands is
  een type dat nijver onze boeren zal dwarszitten met de
  de nepklimaatangst.

  http://www.weforum.org/agenda/authors/ursula-von-der-leyen

  WAKKER worden: LANDVERRAAD door kamerleden en kabinet.
  Onder oorlogsrecht veroordeling door een militair tribunaal.

  PS Gezondheidszorg wordt bij Schwab cs vervangen door pillen,
  prikken en hetzelf printen van organen voor tranplantatie! Werkelijk
  de grootste gekken en criminelen aan de macht. Een aantal niet geprikten
  wordt geserveerd voor orgaangebruik door ‘de elite’ zoals het er nu uit ziet.
  Onteigening alle boeren en CO2-paspoorten, verwacht ik in januarie 2022.

  *) Zoon van Ferd.
  **) https://thelifeofcarri.com/2021/09/09/who-runs-the-world-blackrock-and-vanguard/
  Deze man zorgt mogelijk voor locale concentratiekampen gevormd uit afgepakt onroerend goed
  van iedere burger.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in