Onlangs heeft Dr. Pablo Campra Madrid, de onderzoeker die de vaccinflacons heeft geanalyseerd en hard heeft gewerkt aan een definitief en definitief deskundigenrapport dat in de loop van deze maand zal worden gepubliceerd, exclusieve foto’s van mogelijke microbiota die onder elektronenmicroscopie zijn waargenomen naar La Quinta Columna gestuurd, schrijft Orwell.city.

Al deze foto’s maken deel uit van het “Campra-archief” en zijn voor een deel foto’s die in het eindrapport zullen worden opgenomen.

Vermeldenswaard is dat, afgezien van enkele identificeerbare materialen, zoals grafeenoxide, de micro-organismen in de vaccinflacons van de laboratoria Pfizer, AstraZeneca, Janssen en Moderna op dit moment volledig onbekend zijn.

Het team van Dr. Campra en La Quinta Columna doen verschillende tests en zullen verdere analyses uitvoeren om vast te stellen wat er is waargenomen.

Nogmaals, Orwell City brengt u de PDF presentatie en het programma fragment 159 in het Engels.

Lees aandachtig de aantekeningen van Dr. Campra en wat La Quinta Columna te zeggen heeft over dit nieuwe exclusieve materiaal dat met de wereld wordt gedeeld.

Ricardo Delgado: Onze vriend heeft me zojuist, op dit moment, beelden gestuurd die door hem zijn gemaakt, en we gaan het laten zien met een bijgevoegd commentaar van Dr. Campra zelf. Laten we er eens naar kijken. Hij heeft ook… We hebben een PowerPoint presentatie die we met u gaan delen. Het is van alle microbiota die we hebben verkregen, degene die in het vaccin zit. Of het is wat we vermoeden dat het biologisch kan zijn. Omdat je weet dat dit… Laten we eens kijken. Als ik hier een scherm deel… Zeg me, kun je het nu zien? Ja, dat kan je, toch?

Dr. Sevillano: Ja.

Ricardo Delgado: Nou… Het commentaar op dit beeld is dat deze dunne ‘haren’ die uit het uiteinde komen – er zijn veel van dit soort objecten in het vaccin -, vooral, deze haren die je kunt zien op het uiteinde van deze vezel zijn waarschijnlijk grafeen. Oké? En deze haren komen daar uit. Het is heel vreemd dat dit in het vaccin zit. Deze waanzin is zo groot als een kasteel. Ik weet niet hoe ik het moet zeggen. Laten we dit beeld naar beneden halen, en ik ga nu een PowerPoint presentatie laten zien.

Ik denk dat je het wel kunt zien. Laten we er eens naar kijken. Laat eens zien… Daar gaat ie. We delen het scherm weer. Je kunt het zien, nietwaar?

  Australië waarschuwt de ongevaccineerden dat ze voor onbepaalde tijd in totale sociale isolatie zullen blijven wanneer de lockdown eindigt

Nu wel. Geweldig. Er staat: ‘Observaties van mogelijke microbiota in COVID -vermeende- mRNA vaccins. Nou, deze beelden zijn ingestuurd door Dr. Campra.

Pfizer.

Al dat spul dat je daar ziet, echt, het lijkt op… Nou, het lijkt alsof het niet beweegt, en men vermoedt dat het microbiota is. Evenzo, dit is hier. Hier lijkt het ook een beetje gerafeld. Hier hebben we ook iets heel vreemds. Pfizer. Ik weet niet wat… Het lijkt erop dat hier grafeen te zien is. Maar ik weet natuurlijk niet of wat we hier hebben een levend organisme is of…

Dr. Sevillano: Het lijken wel darmparasieten. Ik heb dat ook nog nooit in mijn leven gezien.

Ricardo Delgado: Hier hebben we een ander donkerveld beeld.

Nou, de waarheid is dat het lijkt op de kosmos. De microkosmos, in dit geval. Ik denk dat dit beeld praktisch hetzelfde is, maar dan in een helder veld. Maar merk op hoe dit eruit ziet als een kristal of grafeen.

En het haar zit er, laten we zeggen alsof het eraan vast zit. Ja. Het zal blijken dat de Poolse man (Dr. Franc Zalewski) gelijk had over deze dingen die zich voeden met grafeen. Wie weet. Hier is er nog een. Oh, het spijt me. Deze hier werd gevonden in het Pfizer vaccin. Nu in donkerveld.

Hoe dan ook, dit is allemaal microbiota.

Sommigen zullen beweren dat het contaminatie is. In feite heeft een trol vandaag al gereageerd -een slimmerik- toen we de video van de Janssen vaccins op Twitter plaatsten. Iemand heeft al geantwoord: “Zeker, en hoe weet ik dat het geen contaminatie is? Dat wil zeggen, men zoekt altijd een verklaring voor…

Dit is heel opvallend omdat het lijkt op een ‘ovo’. Als een ei. Alsof er iets aan het broeden is.

Dr. Sevillano: Een spore of een ei. Zoiets als dat. Leven in de kiem. Dat wil zeggen, het lijkt op iets dat, op een gegeven moment, kan uitkomen.

Ricardo Delgado: Ja, alsof het kan uitkomen. Maar dit is -naar mijn mening, in mijn bescheiden mening-, wat ik hier nu zie, van wat we hebben gekarakteriseerd, is dat het iets levends is, bijna zeker. Dat het er meer organisch uitziet, laten we zeggen, door de vorm en zo. Hier is hetzelfde. Hier hebben we dit… Naar het veld, zeker. Hier, in het Pfizer vaccin, zie je, alweer, iets dat er niet zou moeten zijn.

  Nogmaals bedankt, generatie Kronus

Nou, er zou niets van dit in moeten zitten. Deze haren die we hier in het midden zien… Ik weet niet of het de beroemde Morgellons zijn. Ze lijken erop.

Laten we een ander beeld bekijken. Onthoud, we kijken naar de inhoud van het Pfizer vaccin. Hier zie je geen nanodeeltjes of iets van wat ze ons vertellen. Dit beeld is zeer opvallend omdat, nogmaals, die ‘haren’ aan een kant.

Dr. Sevillano: Deze is ook erg goed.

Ricardo Delgado: Laten we nu eens kijken naar die van AstraZeneca. Daar zie je iets als een cumulus. Een bolletje. Dit is het typische ei dat we eerder zagen, maar nu in een helder veld. En we kijken nu naar AstraZeneca. Maar, merk op dat de typologie praktisch hetzelfde is bij de één en bij de ander. In AstraZeneca, kan je ook enkele banden zien.

Dit is de beroemde paddenstoel die we ook zagen. Iets heel vreemds, is het niet?

Dr. Sevillano: Ja.

Ricardo Delgado: Dat lijkt ook organisch te zijn. Hier, ook, lijkt het alsof er in AstraZeneca gedopeerd grafeen is. En een van die dunne haartjes daar. Hier zie je een serie kleine eitjes. Ze hebben een soort stip in de centrale kern. Ik weet niet of het de gloed is. Hoewel ik denk van niet. Omdat het in deze twee niet verschijnt, maar wel in deze twee. En het is alsof ze aan het ontkiemen zijn of iets aan het uitbroeden.

Dr. Sevillano: Ze zijn in een ander stadium van ontwikkeling.

Ricardo Delgado: Ja. En deze heeft het aan de buitenkant als je het ziet. Kun je het zien? Wat een raar ding. Dit beeld is ook erg opvallend. Hier lijkt het op een opgerolde haar op deze andere strook. Wel, nu kijken we naar wat er in het Moderna vaccin zit.

Maar je merkt dat de typologie vergelijkbaar is. Ik heb me laten vertellen dat dit beeld de beroemde tentakel van de octopus is, maar van dichterbij gezien. Ja. Het lijkt op grafeen. Ik weet het niet. Het ziet er ook verbasterd uit. Waarschijnlijk, met wat metaal. Ik weet het niet. Er zijn meer dingen gevonden in Moderna.

Deze. Deze die we gisteren zagen en onze aandacht trok in Janssen. Het lijkt erop dat in het vaccin van Jansen, er een ander type typologie is. Verschillende. Ik weet het niet.

Dr. Sevillano: We weten dat we ook spectroscopie gaan uitvoeren op een van die haren. Op die… laten we zeggen, skeletten die je ziet, zoals insectvleugels of wat dan ook.

  Deep State drukt op CV19 angstknop voor controle - Dr. Sherri Tenpenny

Ricardo Delgado: Ja.

Dr. Sevillano: We weten gewoon niet wat het is. Het zou koolstof kunnen zijn, misschien. Laten we eens kijken of dat alles ons het resultaat van koolstof geeft. Laten we eens kijken.

Ricardo Delgado: We zagen deze gisteren ook.

Dr. Sevillano: Ja, we zagen het.

Ricardo Delgado: Wat een vreemde verdeling. Hier is het in donkerveld en dichterbij. Maar het is hetzelfde als dit, begrijp ik.

Hier zie je het centrale polymeer. De kern, laten we zeggen. En dan, verschijnen de haren in een schikking van het type…

Dr. Sevillano: Lobulair. Zo wordt het genoemd. Alsof het lobben zijn.

Delgado: Juist. Het is vreemd. We zagen dit ook.

Dr. Sevillano: Ja.

Ricardo Delgado: Dan, gaan we een artikel zien van onze vriend van Corona2. Degene die de blog heeft en die commentaar geeft over dit soort structuren. En dit is wat we gisteren hebben becommentarieerd.

We weten niet in hoeverre kristallen op die manier in de ruimte kunnen worden verdeeld. Ik heb daar geen kennis over.

Wel, dat is wat we hebben voor nu. Morgen zullen we zeker meer video’s laten zien. Maar de waarheid is dat, zoals u kunt zien, in Janssen, Moderna, AstraZeneca, en Pfizer er dit soort objecttypologie is. En dit zou, voor zover wij weten, in geen van de vaccins mogen zitten.

Dr. Sevillano: En het is geen verontreiniging. Omdat de flacons verzegeld waren. Degene die open gingen zijn nooit gebruikt voor deze dingen. Die zijn voor andere doeleinden gebruikt. We hebben er andere dingen mee gedaan, zoals ze in kweek laten, om te weten of er dingen zijn die bewegen of niet. We gaan zelfs proberen om dit in kweek te zetten, zoals ons gisteren in het programma werd voorgesteld. Bij een temperatuur van 36ºC. Laten we eens kijken wat eruit komt.

Ja, ja, ja, ja. We houden rekening met alle ideeën die u met ons deelt. Maar het is geen contaminatie. Deze beelden komen uit verzegelde flacons die we in de kou hebben bewaard.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

George Soros geeft toe dat hij profiteerde van nazi-oorlogsmisdaden en voelt zich niet schuldigVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel10 legitieme redenen waarom zoveel mensen de Covid injecties weigeren
Volgend artikelEpidemiologisch rapport: De vaccinatiegraad heeft geen invloed op de Covid-statistieken in 168 landen en 2.947 Amerikaanse districten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Het wordt pas echt leuk wanneer je de vloeistof of flacon met UV, IR, XR bestraald. Vooral UV geeft een leuk effect, plus daar kan wat erin zit om het zo maar even te noemen niet goed tegen.

  Trouwens de reden waarom veel mensen low-platelet count hebben en bloedstollings problemen wat raar is natuurlijk komt door het volgende.
  Het antwoord zit in de Pharmacokinetics. Dit mRNA vergif gebruikt Proline.
  In ’t kort: Het ”vaccin” elimineert water als het de Schiff basis vormt.

  Proline is formeel GEEN aminozuur, maar een iminozuur. Toch wordt het een aminozuur genoemd(ook bij het vaccin). Het primaire amine op de α-koolstof van glutamaat-halfdehyde vormt een Schiff-basis met aldehyde, dat vervolgens wordt gereduceerd, waardoor proline ontstaat.

  Glutaminezuur wordt gemakkelijk omgezet in Proline. Eerst wordt de γ-carboxylgroep gereduceerd tot aldehyde, waardoor glutamaat-halfdehyde ontstaat. Vervolgens reageert aldehyde met de α-aminogroep, waarbij >>>water<<<< wordt geëlimineerd terwijl het de Schiff base vormt. In een tweede reductiestap wordt de Schiff base gereduceerd, waarbij proline ontstaat.

  Hmm, wat zou er toch gebeuren met bloed wanneer je water elimineert…? 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in