Tim Reckmann CC BY 2.0

Het risico om te overlijden aan een hartaanval is met 34 procent gestegen. Vooral jongere mensen worden getroffen. De levensstijl zou hier debet aan zijn.

Ten eerste niet alleen in subjectieve zin: de (dodelijke) hartaanvallen en hart- en vaatziekten zijn massaal toegenomen. En het treft ook “steeds meer” jongere mensen. Dit wordt nu ook openlijk gecommuniceerd. Maar dat de vaccinatiecampagne er misschien iets mee te maken heeft, wordt niet eens overwogen, schrijft Thomas Oysmüller.

Leefstijl is de schuldige

De verdenking is duidelijk – de enorme olifant in de kamer wordt gewoon genegeerd: de Münchener “Merkur” haalt bijvoorbeeld een studie aan van het Cedars-Sinai Medical Center in Los Angeles. Volgens deze studie is het risico op een hartaanval “tot 34 procent verhoogd in vergelijking met de jaren voor de pandemie”. En het verhoogde risico treft vooral mensen tussen 25 en 44 jaar.

Wat zou de reden hiervoor kunnen zijn? De onderzoekers denken dat “vanwege de pandemie” (niet de door de politiek opgelegde lockdowns!) mensen “misschien wat minder actief” zijn en “minder goed eten”.

Daarnaast, zeggen ze, zijn er nog andere factoren: te veel alcohol, te veel zitten, te weinig preventieve voorzorgsonderzoeken, drugs of slecht slapen. Een mRNA-behandeling wordt echter niet overwogen. In plaats daarvan is de levensstijl de schuldige.

Maar het is bijzonder grotesk dat het eigenlijk al lang bekend is dat mRNA-behandeling het risico op hartaanvallen verhoogt. Er zijn inmiddels een groot aantal studies die dit bewijzen: bijvoorbeeld hier (nog uit 2021) of hier uit de Pfizer-dossiers. Dit zijn slechts twee verwijzingen naar een berg bewijsmateriaal. In plaats daarvan wordt ons echter verteld dat het aan onze levensstijl ligt. En veel mensen geloven dat waarschijnlijk zelfs. De meeste mensen zullen het verhoogde risico echter waarschijnlijk gewoon negeren.

  Nederland: 500 doden, maar vaccinatiecampagne gaat door

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-PRIK ONTGIFTING DOSSIER

Dennennaald thee: Mogelijk tegengif voor spike-eiwit overdrachtVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRusland is ondanks de sancties de eerste olie-exporteur ter wereld en de VS is de eerste (in het Westen) die… Russische olie koopt!
Volgend artikelDr. Coleman: Klimaatveranderingszeurders zijn niet alleen idioten – Het zijn psychopaten en moordenaars
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

  • De prikken slopen je bloedbanen veroorzaak stolsels> leid tot longembolie, hartinfarct, herseninfarct en
   mijn moeder longembolie, 1 zus herseninfarct ,1 zus>moe moe moe vaak ziek

   Aantal meldingen Totaal 234.873 vaccin schade link: https://www.lareb.nl/coronameldingen
   dikke onder rapportage>> Doofpotaffaire

   Het ligt aan klimaat verandering of klimaat stress. en ligt niet aan de veilige fake vaccin ,ze zijn getest en ze zijn veilig ,volgens hugo/kuipers >muhahahahah wat een ONZIN
   En de wereld slaapt lekker verder, behalve de wappies!

   • Op iedere website zoals deze schrijven mensen dat ze familie, buren etc onderuit hebben zien gaan. In mijn dorpje waar iedereen braaf de overheid volgt, nu booster drie en bivalent aan de beurt is, niets bijzonders.

    • Ja Joop, het kan waar zijn wat jij waarneemt.
     In mijn buurt, Amsterdam, ken ik er twee met ernstige bloedstolsels na de vaccinatie, operatie was nodig. Ze leven nog wel, met zware bloedverdunners.
     En één persoon die, intussen overleden, kreeg enorme pijn in zijn been met rare kleur. Er was een vage diagnose, nl bloeduitstorting door val.
     Bij alle drie geen bewijs.
     Verleden week een buurman, 68, natuurlijke dood, plotseling.
     Liep angstig en langdurig met mondkapjes, zal hoogstwaarschijnlijk volledig geprikt zijn.
     Weet ik dus niet zeker want sprak hem nooit.

     • De mensen die ik sprak destijds 2020 wilden er niets van weten en vinden mij maar een rare daarna zijn ze ziek geworden en hebben ze geen fut meer herstellen langzamer van botbreuken e.d.
      Als ik zou zeggen kijk maar eens terug dan zeggen niets maar doen alsof ik dat schuld ben Niemand praat er meer over wat ze destijds gezegd hadden Want dan schamen ze zich dat ze als schapen zich hebben laten (mis) leiden !!!!

 1. Het is ook heel moeilijk om te erkennen dat je een foute beslissing hebt gemaakt , die mogelijk zelfs je leven kan kosten.
  Dan maar liever “ je kop in het zand “ en door feesten.

  De rol van de overheid is zeer kwalijk. Zij hebben moed willig met hun “ Anti desinformatie groep” de Juiste informatie tegengehouden.

  Er was GEEN DESINFORMATIE, (❗️) maar er was terechte kritiek op de adviezen en het handelen van de overheid.

  De groeperingen die met andere info kwamen dan de overheid werden van YouTube af gegooid terwijl deze informatie veel levens……ZEKER NU OP TERMIJN…… hadden kunnen redden……..

  Al degenen die nu met mRNA in hun lichaam rond lopen zijn potentiël kandidaat voor hartfalen. ❗️
  DE OVERHEID ALS DESINFORMANT…… HOE VAAK ZULLEN WE DIT NOG MEE GAAN MAKEN..❓
  Persoonlijk denk ik dat ze niet meer anders kunnen…….

  LIEGEN EN BEDRIEGEN……. DAT WORDT DE NIEUWE MORES, VAN DE OVERHEID , OM ONS AAN BANDEN TE KUNNEN LEGGEN……‼️
  Dat zien we nu weer met Ukraine…… als je de geschiedenis goed bestudeerd, dan kom je tot de conclusie dat Zelensky zelf een “ oorlogsmisdadiger is……❗️
  Onder zijn bewind vanaf 2014 tot de inval van Rusland in Ukraine zijn er onder ZIJN VERANTWOORDELIJKHEID 15.000 etnische Russen in de Donbas en Lugansk VERMOORD. ‼️ Alleen omdat het Russen waren en hun eigen taal wilden spreken……❗️En school en religie wilden behouden……
  15.000 onschuldige mensen vermoord …….En Zelensky GREEP NIET IN. TERWIJL HET IN ZIJN LAND ONDER ZIJN REGERING GEBEURDE……. EN DAN DEZE OORLOGSMISDADIGER OP 4 MEI ALS EEN KONING IN NEDERLAND BINNEN HALEN…..😡😡 IS EEN GROTE SCHANDE‼️
  En hem nog oorlogs tuig voor zijn verdere moord partijen toe zeggen…… in plaats van aan te dringen op GAAN PRATEN MET DE RUSSEN❗️❗️❗️❗️zelfs het NAVO lidmaatschap wordt hem min of meer toegezegd……. Zo’ n moordebende in de NAVO…..Als Zelensky weg valt dan moorden de vechtersbazen daar in dat land elkaar volkomen uit. ❗️Zelensky zit alleen op die stoel om wapens BINNEN TE PRATEN……VOOR ZIJN NAZI LEGER❗️
  Zo maakt Rutte en onze regering zich ook mede plichtige aan moord ❗️

   • Klopt.
    Daarvoor was hij clown.
    Maar reken maar dat hij van alles op de hoogte is en was.
    En…. gelogen heeft want beloofde vrede met de Russen te maken.

   • Hij stond in 2014 mee de mensen op te jutten , er zijn foto,s dat hij toen naast ; van balen, verhofstad en Timmermans stond ,tijdens de demonstratie op dat plein .
    TOEVAL ?????
    ECHT NIET .

  • Rutte quote: “the netherlands is a high trust society”

   Het toont ook aan dat mensen nieuws consumeren, hap slik weg
   En er praktisch niet over nadenken, en ook niks onthouden
   Er zaten zoveel ongereimdheden in de overheids boodschappen
   Medicijnen verbieden huh ? Medicijnen terugroepen van apotheek huh ?
   Artsen Eerst op tv dan keihard aanpakken huh ?
   Het leger inzetten huh ?
   Dialoog ? Dit is oorlog bek houden huh ?
   Wel niet wel niet maar een beetje maatregel zus en zo
   Wappies natspuiten in januari op museumplein huh ?

   En dan vergeten we de behandeling van qkoorts, aardbevingen,
   toeslagouders, overstroomde limburgers etc nog.

   Maar mijn schaapachtige medeburgers stroopten even goed de mouw op

 2. Als men naar al die onverwachte overlijdens ten gevolge van hartfalen in de sportwereld kijkt, lijkt het me zeer onwaarschijnlijk dat bij deze mensen niet genoeg bewegen de oorzaak zou zijn van al deze ‘onverwachte’ overlijdens…

 3. Geen wonder dat de Cedars-Sinai met deze BS leugens aan komt zetten. Die organisatie en de leden zijn de ‘illuminati’ van het Midden Oosten, van de synagoge van het kwaad dus. Wanneer je een moslim met een Fez ziet lopen weet je dat dat één van de satanische massamoordenaars is.

  • Wat is de link met Cedars-Sinai? Is dat joods? Niet dat het uitmaakt. Of het nu hashashin of tempeliers zijn, ze zijn allemaal van dezelfde hermetische cultus. Het is allemaal dezelfde religie van de dood. Op dezelfde manier ingewijd. De oude man op de berg of de zwarte paus, de Satanist of de mormoon. Het is allemaal mysterie Babylon en de bloedlijnen naar Nimrod.

   Diezelfde bloedrode fez zie je ook bij de vrijmetselarij (met kromzwaard). Net als moslims hebben die een zeer losse verhouding met de waarheid zeg maar.

 4. Een toename van 34% is te veel om statistisch onopgemerkt te blijven maar te weinig om in het dagelijks leven te merken. Daarnaast is het hele gebeuren rondom het vaccin maatschappelijk zo gepolariseerd geraakt dat ik denk dat ze hier gewoon mee weg gaan komen .Bovendien zijn de factoren die de onderzoekers benoemen eveneens plausibel. Wat natuurlijk niet redelijk is van deze onderzoekers is het totaal weglaten van het vaccin als mogelijke oorzaak van deze toename.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in