© engin akyurt op Unsplash

Is dit de reden waarom mensen nog steeds maskers dragen? Uit een nieuwe studie van de Seoul National University in Zuid-Korea blijkt dat lelijke mensen vaker COVID-maskers blijven dragen in het na-COVID-tijdperk.

Outkick bericht:

Uit een analyse van het Cochrane Instituut bleek dat gezichtsmaskers “weinig tot geen verschil” maakten voor het aantal Covid-infecties of sterfgevallen. En toch dragen vier op de tien Amerikanen nog steeds maskers.

Hoe komt dat?

Zijn ze bang? Immuungecompromitteerd? Loyale voetsoldaten van Dr. Fauci?

Misschien. Of ze zijn gewoon lelijk.

Uit een rapport van Daily Mail blijkt dat lelijke mensen eerder geneigd zijn hun masker nog te dragen dan mooie of knappe mensen.

Met name Amerikanen van jonge en middelbare leeftijd die zichzelf als aantrekkelijk beschouwen “geloven dat het dragen van een masker de mogelijkheden belemmert om een gunstige indruk te maken op anderen.”

Het rapport citeert: “Over het geheel genomen bieden wij een nieuwe bevinding dat zelf-waargenomen aantrekkelijkheid significante effecten heeft op de intentie om maskers te dragen via masker aantrekkelijkheid in de na-pandemie van Covid-19.”

“Onze bevindingen suggereren dat het dragen van een masker kan verschuiven van een zelfbeschermingsmaatregel tijdens de Covid-19 pandemie naar een zelf-presentatietactiek in het na-pandemische tijdperk.”

Fascinerend. Maar nauwelijks een openbaring.

Maskers hielden de verspreiding en het aantal infecties niet tegen en boden geen adequate bescherming. Dat waren leugens van mensen als Fauci, Joe Biden en de media. Wij hebben dit in detail besproken in een recente column.

Gezichtsbedekkingen verborgen inderdaad de lelijkheid van verschillende individuen.

Maskers lieten 4- en 6-jarigen er niet uitzien als 8- en 10-jarigen. Maar het liet ruimte voor nieuwsgierigheid. Het stelde hen in staat mensen te benaderen met onmiddellijke afwijzing.

  Covid-vaccins veranderen de menstruatie van vrouwen, bewijs dat de prikken niet in de arm blijven

Men kon niet zien hoe onaantrekkelijk ze waren. Tenminste in de meeste gevallen.

Dit heeft meer zin dan het dragen van een COVID-masker om overdracht tegen te gaan.

De derde studie, waar de meest opmerkelijke resultaten vandaan kwamen, onderzocht 442 mensen.

The Daily Mail bericht:

Onderzoekers van de Seoul National University in Zuid-Korea wilden zien of zelf-waargenomen aantrekkelijkheid een rol speelde bij de intenties van mensen om maskers te dragen. Ze voerden drie experimenten uit op Amerikanen die werden gerekruteerd via Amazon Mechanical Turk, een crowdsourcing website voor bedrijven.

Bij studie drie waren 442 mensen betrokken, waarvan de helft te horen kreeg dat ze de hond gingen uitlaten en de andere helft te horen kreeg dat ze naar een sollicitatiegesprek gingen.

Hen werd gevraagd: “Denkt u dat anderen u in dit scenario aantrekkelijker zullen vinden met een gezichtsmasker?”

Hen werd ook gevraagd: “Hoe graag wilt u een goede eerste indruk op anderen maken?”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

F*ck jullie ineffectieve gezichtsmaskers, F*ck jullie frauduleuze dodelijke mRNA Pfizer & Moderna COVID gen-vaccin, F*ck jullie vaccinpaspoorten, F*ck jullie groene klimaatzwendel, F*ck jullie digitale ID & CBDC’sVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSancties: Vanaf deze zondag hebben wij Europeanen een tekort aan 63,6 miljoen liter diesel per dag
Volgend artikelBrits leger zou in één dag zonder munitie komen te zitten in oorlog met Rusland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Sommigen hebben er voordeel aan en anderen hebben dat niet.

  https://primary.jwwb.nl/public/u/a/w/temp-vsxsecbolfaualxmckal/coronaenzorro.jpg

  In de ziekenhuizen in België is er nog steeds de maskerplicht. De tijd dat je door een ‘knappe verpleegster’ geholpen werd is dus definitief voorbij want alleen op het figuur of een paar mooie ogen afgaan is niet voldoende.
  Hoe dan ook, verplichten is verderfelijk, vrijwillig? oké, want die nieuwe, zeer besmettelijke ziekte “smetvrees” is nog niet voorbij.

  • Het is zo fucking ongezond!!!

   Hier mag je de apotheek niet in zonder je eigen uitstoot te recyclen.
   Gelukkig weiger ik wat dan ook van de pharmaffia.
   Ik lach om de verslaafde gifvreters die als muppets daar naar binnen gaan.
   Versnelt mooi hun aftakeling.

   (en in een ziekenhuis krijgen ze mij al tientallen jaren niet meer, zelfs niet als bezoek)

   • Ben het met je eens….. alleen je taalgebruik is nogal onvolwassen… Laten we daar nu eens mee ophouden.
    Enkel het woord ongezond noemen is voldoende.

 2. Het zal het luisteren naar die schoft van een Van Ranst zijn.
  Die smeerlap stond openlijk te verkondigen hoe je de mensen, vanaf dag één, in de beklemmende angstgreep moest houden.
  Ik herinner me dat filmpje met die toespraak van die bedrieger nog goed, met een grijnzende Ab-open-de-whiskyfles-Osterhaus op de voorgrond.
  Deze figuren hadden direct opgesloten moeten worden, dat had vele clojona-slachtoffers gescheeld.

  • Inderdaad. “Viroloog” 😂😂😂😂. Niet serieus te nemen dus. De lui die de plandemie verdedigden zijn sowieso van een opmerkelijk soort lelijkheid: Osterhaus, die er uit ziet alsof hij een verschrikkelijke lichaamsgeur heeft en dronken in slaap valt in zijn kleding, Karl Lauterbach met zijn grafzerkengebit en extreem ongezonde uiterlijk en gestoorde blik. Maggie de Block….. Hugo de Jonge met zijn draaiorgelhoofd, die schoenen draagt waarmee hij openlijk verkondigt: “mij moet je niet serieus nemen”. Dat is één positief ding dat de plandemie wél heeft veroorzaakt voor hen die het willen zien: wat een gestoord , gevaarlijk gajes “de overheid” bevolkt.

 3. Die Karl Lauterbach uit Duitsland mag zijn masker voor de rest van zijn leven op houden.
  Scheelt weer de helft van zijn uitstraling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in