Pixabay

Covid-19 vaccins zijn een zeer verraderlijke manier om mensen en hun immuunsysteem aan te vallen, omdat de meeste mensen niet eens in staat zijn de wetenschap achter de vervaardiging van deze experimentele inentingen te begrijpen. Het is moeilijk de wetenschap in twijfel te trekken als je de gegeven antwoorden niet eens zou begrijpen, en wetenschappers en artsen weten dit. Maar toch, als je precies zou weten waartoe de mRNA-vaccins in staat zijn, zou je niet alleen twee keer nadenken voordat je dit experimentele nieuwe ‘vaccin’ neemt, maar zou je eenvoudigweg zeggen: “echt niet”.

Begrijp eerst de betekenis van “gecodeerde eiwitmoleculen”

Reeds in 2008 hebben enkele artsen vertaald wat het betekent voor cellen om DNA om te zetten in werkende eiwitten, een proces dat zij beschreven als een “decodering van instructies” voor het maken van eiwitten, waarbij mRNA transcripties worden uitgevoerd. De werkpaarden van de menselijke cel zijn gecodeerde eiwitmoleculen die het lichaam helpen bij het metaboliseren van voedingsstoffen, wat betekent dat het gaat om levensondersteunende chemische reacties waarbij voedsel wordt omgezet in energie en metabolisch afval wordt verwijderd. Met andere woorden, gecodeerde eiwitmoleculen voeren functies uit die noodzakelijk zijn voor al het menselijk leven, en dat is wat deze vaccintechnologie manipuleert.

Met de mRNA-vaccintechnologie wordt de informatie in uw DNA die wordt overgebracht naar boodschapper-RNA (mRNA)-moleculen veranderd. Deze manipulatie wordt transcriptie genoemd, en tijdens dit proces wordt het mRNA “gelezen” door zijn nieuwe gemuteerde genetische code, en zijn genetische code is het nieuwe sjabloon voor de keten van aminozuren die een eiwit zal vormen. Dit is waar het heel eng wordt.

  Vaccins werken niet - Israël registreert hoogste aantal Covid-19 infecties ter wereld ondanks dat 78% van de bevolking volledig gevaccineerd is

Wetenschappers zijn nu volledig in staat genen te transcriberen, te vertalen en te muteren. Wetenschappers menen nu over voldoende onderzoek te beschikken om deze transcripties van cellen volledig te profileren met de complete set van RNA-transcripten. Dit onderzoek verklaart waarom mRNA-vaccins een enorme invloed hebben op het functioneren van cellen, en waarom er al zoveel dodelijke “bijwerkingen” zijn waargenomen, waaronder ernstige bloedstolsels, ondraaglijke zenuwpijn, blindheid, doofheid, en de dood.

Boodschapper-RNA is een RNA-molecule die een specifieke “chemische blauwdruk” codeert die dodelijk kan zijn voor mensen

De fabrikanten van de Covid-19 mRNA-vaccinserie hebben allemaal één ding gemeen: het manipuleren van de orkestratie van bijna elke functie van de menselijke cel met behulp van vaccins. Vergist u zich niet, de eiwit-“genproducten” die kunstmatig worden geproduceerd, dankzij de mRNA-vaccins, kunnen het leven zoals wij dat kennen beïnvloeden, en gemakkelijk ten kwade.

Deze smerige vaccins die zo hard worden gepusht door Bill Gates, de EU en de gezondheidsautoriteiten, zijn in staat om je cellen te manipuleren in het produceren van gemuteerde eiwitten (prionen) die zich, net als kanker, ongecontroleerd vermenigvuldigen. De vaccins, samengevat, zetten de genetische informatie die in uw DNA is gecodeerd om in nieuwe genproducten die zelfs aan de volgende generatie kunnen worden doorgegeven.

Dat betekent dat een golf van misvormde, immuun-gecompromitteerde kinderen de volgende “Generatie X” kan zijn die geboren wordt in deze demente wereld van chemische geneeskunde en biologische oorlogsvoering. Zullen alle nieuwe kinderen van met mRNA ingeënte ouders ernstige autisme en beginnende dementie hebben? De tijd zal het leren.

Realiseer je dat deze genetische codes die de vaccinfabrikanten herschrijven met mRNA universele genetische codes zijn, als een blauwdruk, met slechts een paar uitzonderingen. Dat betekent dat vrijwel iedereen die de Covid-19 vaccinseries injecties krijgt dezelfde gemuteerde, afschuwelijke genetische code voor eiwit- en prion-synthese zal produceren.

  Gevaccineerden krijgen 22 meer problemen

Dr. Richard Fleming, een nucleair cardioloog en natuurkundige, heeft de mensheid onlangs reeds gewaarschuwd voor de gevaren van het krijgen van de Covid-vaccins, zeggende dat zij de gekkekoeienziekte kunnen veroorzaken door menselijke cellen op te dragen afschuwelijk gevaarlijke “spike-eiwitten” aan te maken, zonder enige controle over hoeveel of hoe snel zij worden aangemaakt. Het is als stadium 4 kanker, waar het zich zo snel verspreidt dat er bijna geen hoop meer is op verder leven.

Bronnen en referenties:
Pandemic.news
Courses.LumenLearning.com
Nature.com
NaturalNews.com
NaturalNews.com

Dat is de reden waarom zoveel injecties nu al bloedstolsels veroorzaken. In diermodellen die in laboratoria zijn getest (waar de mainstream media nooit over zullen berichten), ontwikkelden proefdieren de dodelijke spongiformen (gekkekoeienziekte) slechts twee weken nadat zij waren geïnjecteerd met mRNA Covid-19 vaccins. Deze spongiformen veroorzaken neurologische aandoeningen en dementie, aldus Dr. Fleming.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

mRNA-vaccins kunnen je lichaam PRIONS laten produceren die je hersenen opeten, net als de gekkekoeienziekte

Vorig artikelAstraZeneca: gevaarlijke bijwerkingen komen veel vaker voor dan aangenomen
Volgend artikelNa ontvangst van het vaccin onderzoekt het Pentagon 14 gevallen van hartontsteking en in het Spaanse leger sterft een korporaal na de injectie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. We weten, dat mensen, die zich de moeite nemen om ZÉLF ONDERZOEK te doen, weten , dat de mRNA VACCINS …LEVENSGEVAARLIJK zijn. De meeste mensen zijn te lui of NÍET GEÏNTERESSEERD wat voor SCHADE de mRNA VACCINS aanrichten op het menselijk lichaam !!!
  Gelukkig zijn er sites als Frontnieuws, Ninefornews, Rumble.com, Eindtijdklok, die het Wáre Nieuws belichten via mensen als dr. Sherry Tenpenny en Prof. Dr.Dolores Cahill etcetera. Ook Robert Jensen en Frank Ruesink en Wybren van Haga dragen hun boodschap uit, waardoor er toch behoorlijk veel mensen op de hoogte zijn van het BEDROG met name van HUGO DE JONGE, die keer op keer verklaart, dat de mRNA VACCINS…UIT EN TE NA…..VEILIG ZIJN !!!

  • Helemaal waar Robert. Ik heb gewaarschuwd maar mensen zeggen dagelijks : Jij leest teveel en bent een wappie. Ik werk 25 jaar in de cardiologiebusiness. Ik zie alle ellende van dichtbij en hoor natuurlijk veel. Ik neem het niet. Gewoon nooit. Mensen moeten zelf onderzoek doen. Als je Hugo nog vertrouwt ben je verloren. We weten dit al sinds maart 2020. Starten met valse PCR test. Samen sterk-er. Het gaat klappen. Nu vandaag weer vervuilde “vaccins” in Japan. Zal in andere landen niet anders zijn. Ik ben Frontnieuws dankbaar want ik deel zoveel mogelijk met andere mensen om ze toch te behoeden van meer prikjes. Sta open mensen! Ik doe actief mee met allerlei groepen, demo’s etc maar de meeste mensen zijn lui.

 2. Robert Bloem
  mei 4, 2021 at 15:40
  We weten, dat mensen, die zich de moeite nemen om ZÉLF ONDERZOEK te doen, weten , dat de mRNA VACCINS …LEVENSGEVAARLIJK zijn. De meeste mensen zijn te lui of NÍET GEÏNTERESSEERD wat voor SCHADE de mRNA VACCINS aanrichten op het menselijk lichaam !!!
  Ik denk dat de mensen gewoon veel teveel vertrouwen in de overheid en zgn wetenschappers als gommers en consorten Robert

 3. Klopt helemaal. Terwijl er goede betrouwbare medicijnen zijn die binnen 4 dagen genezen
  en verder je immuun systeem niet schaden. In mijn omgeving ken ik niemand die coronagriep had maar ik ken wel mensen die na de gevaarlijke prikjes in het ziekenhuis belandde wegens bloedklontering in de hersenen.
  Artsen hebben een eed afgelegd om de mensen gezond te houden of de zieke mens zichzelf helpen te genezen. Helaas zijn er heel veel artsen die nu meedoen voor geld aan de grootste medische fraude sinds de vorige oorlog.

 4. Ik ga dit artikel delen, nadat ik al zoveel informatie heb gedeeld over deze, in potentie, dodelijke injectie. Dit artikel is inderdaad in duidelijke taal neergezet en hopelijk opent het nog meer ogen om dit kreng in ieder geval niet en nooit te nemen.
  Van de vereiste “informed consent” is geen sprake, terwijl de WGBO hier heel duidelijk over is! De mensen die de injectie geven, weten niet wat ze geven en wat de gevolgen zijn. Pure indoctrinatie en men is er nog van overtuigd dat deze injectie de “redding” is. De angst is er zeer effectief ingeramd..

  Ik ben steeds meer in staat om te zeggen; Wanneer je je leven beu bent, neem vooral dan deze injectie!

  Even een p.s.;
  Ik vind Frontnieuws een fijne site met veel goede achtergrond- en voorgrondinformatie!

 5. Wat ben ik een bofkont, werd uitgemaakt voor complotdenker en een fantast, die een glazen bol moest hebben, want waar haal je die info. Eenvoudig, door de jaren heen, wel eens boeken gelezen, zoals ook 1984, nadien nog wat in de Bijbel gelezen, en toen na beoordeling wist ik wat er met de wereld zou gaan gebeuren, alleen had ik niet verwacht dat ik er midden in zou komen te staan. En hier zijn we dan, met een nepvirus en een gevaarlijk Killervaccin.Ooit gehoord van Luciferase, dan weet je genoeg.

 6. Ondertussen is in Spanje ontdekt dat sommige vaccins vol zitten met grafeenoxide absoluut dodelijk miljarden nano bolletjes zetten zich vast in de bloedbaan en verklonteren. Ik vraag me alsmaar af hoe we de vaccin promotoren hierop kunnen afrekenen

 7. Pippie. Dat is wel eens fijn. Om iemand te horen met 1e hands nieuws. Jij weet waar je over praat. Ik hoop maar dat jij vanwege je baan niet ook voor de keuze wordt gesteld. En waarom die naam wappie. Ook weer zo’n hatelijke naam. Maar ik snap je wel. Ik heb zelf ook vriendschap verloren omdat mensen gewoon niet willen geloven dat de gezondheidszorg ons mensen in het verderf kunnen storten. Terwijl het steeds duidelijker is. Heel veel sterkte

 8. Wie toestemming geeft om zijn lichaam met dodelijke injectie in te spuiten heeft al zijn rechten verloren en omdat ook toe te geven is best moeilijk, maar je had het moeten weten naar al die jaren dat Rutte aan de macht is dat het allemaal berust op leugens en bedrog en toch trappen de mensen er in, ik zelf heb geen enkele medelijden met die personen en als je zelfmoord wilt plegen dan doe je dat maar, geen punt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in