Zweedse vrouwen zijn tegen zwaardere straffen voor verkrachters

3

Slechts vier procent gelooft dat het geweld in de toekomst zal afnemen, maar een meerderheid van de vrouwen is tegen strengere straffen. Vrouwen zien liever sociale inspanningen, die al 20 tot 30 jaar volledig mislukt zijn.

Het is nog steeds een groot deel van de Zweedse bevolking die niet heeft kunnen verwerken dat de misdaad is toegenomen en dat de tot nu toe “vriendelijke” maatregelen van de Zweedse autoriteiten hebben gefaald.

Op de vraag van het peilingsbureau Sifo welke maatregelen er genomen moeten worden, antwoordt 54 procent van de vrouwen dat het belangrijkste is om te investeren in sociale maatregelen, tegenover 32 procent van de mannen. Strengere straffen voor geweld zijn daarentegen de belangrijkste maatregel onder mannen, die door respectievelijk 49 procent van de mannen en 34 procent van de vrouwen als prioriteit wordt aangemerkt.

Zelfs voor een verhoogde politiecapaciteit is er in Zweden geen meerderheid, volgens een peiling van Sifo dat in het dagblad Expressen is gepubliceerd. Slechts 48 procent van de ondervraagden is van mening dat meer politiemiddelen het belangrijkst zijn voor het terugdringen van criminaliteit, waarbij de respondenten maximaal drie maatregelen mochten kiezen.

Is niet onder de indruk van het toegenomen geweld

Er kan worden opgemerkt dat er ook geen sterke mening bestaat over het opleggen van zwaardere straffen aan criminelen onder de 18 jaar. Slechts één op de drie, 31 procent, is van mening dat het belangrijk is dat jongeren niet wegkomen met het plegen van ernstige geweldsdelicten, zoals nu het geval is.

In Denemarken riskeert de 17-jarige uit het Zweedse Rinkeby, die afgelopen zomer heeft deelgenomen aan de dubbelmoord ten noorden van Kopenhagen, twintig jaar gevangenisstraf. Men kan het vergelijken met de 16-jarige die een persoon doodschoot in een pizzeria in Rinkeby en veroordeeld werd tot drie jaar jeugdzorg, waaruit hij deze zomer ontsnapte.

  De 5 basiswetten van menselijke stomheid

Toch zijn twee van de drie Zweden van mening dat er geen hogere straffen nodig zijn.

Het alternatief dat onder dit deel van de bevolking wordt ondersteund, maar liefst 43 procent, is meer een sociale inspanning. Kiezers die op de Sociaal-Democraten, Milieupartij, Links, Centrum en Liberalen stemmen, vinden sociale inspanningen het belangrijkst. Praten en vermaningen zonder consequenties. Het is de zachte en vriendelijke lijn die nog steeds in Zweden sterke steun heeft.

Zweden is verdeeld

Het Zweedse volk is dus verdeeld. Vooral tussen mannen en vrouwen zijn er grote verschillen in de manier waarop men de strijd tegen geweld ziet.

DRIE BELANGRIJKSTE MAATREGELEN – NAAR GESLACHT

Vrouwen
1) Maatschappelijke initiatieven ontplooien(54 procent)
2) Verhoogde politiemiddelen (48 procent)
3) Strengere straffen voor bendecriminelen (34 procent) en hogere investeringen in scholen (34 procent)

Mannen
1) Strengere straf voor bendecriminelen (49 procent)
2) Verhoogde politiemiddelen (48 procent)
3) Strengere straffen voor criminelen onder de 18 jaar (37 procent)

Sifo voerde het onderzoek uit op 11-13 augustus 2020 door middel van 1.000 webinterviews.

13-jarig meisje groepsverkracht tot haar vagina scheurde – Somalische ploerten krijgen fopstrafjes

Vorig artikelDemocraten verkiezingsstrateeg: “Democratische Partij verliest haar verdomde verstand”
Volgend artikelNederland gaat internationaal met zijn migrantenrellen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Het Stockholm syndroom is dan ook niet per toeval ontstaan in Zweden. Het kan echter nog erger :
  https://womenagainstfeminismuk.wordpress.com/2016/02/08/swedish-feminists-claim-theyd-rather-be-raped-than-saved-by-men/
  met titel en citaat :
  “Swedish Feminists Claim They’d Rather be Raped Than Saved by Men
  February 8, 2016 / womenagainstfeminismuk
  Swedish feminists created the hashtag #inteerkvinna (translated as #notyourwoman) where they spewed their hatred over racism, fascism, white men and many other things that can be loosely tied to the events with some cognitive dissonance. In short, they made a collective tantrum on social media over the fact that white European men are standing up to the rape-fugees…………
  Yep. Feminists are angry again. Not because women are being sexually assaulted, not because women can’t legally defend themselves, not because their governments deny the connection between skyrocketing numbers of rape and migrants (read Germany Refugee Numbers Rise… And So Do Rape Cases). They’re outraged because men want to protect them from rape…..” (=einde citaat).
  Het voormelde illustreert dat deze “feministen” niet begaan zijn met de belangen van de vrouwen, maar met het beschermen van geïmporteerden.. ook al zijn er verkrachters bij. Het Coudenhove Kalergi plan heeft dan ook voorrang op de integriteit van de vrouwen. Alleen als de verkrachters autochtone mannen zijn is er een probleem. De verborgen agenda van dit marxistisch feminisme ligt daar mee open en bloot op tafel.

 2. Zweedse vrouwen zijn door linkse mainstream media gebrainwashte hersendode zombie poppen geworden. ‘Those whom the gods wish to destroy, they make mad first.’ (Prometheus)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in