Nieuwe moslim politieke partij in Zweden: “Zweden die geen diversiteit accepteren moeten van staatsburgerschap afstand doen en het land verlaten”  

"Jullie hebben hier niets te maken, het Zweden dat jullie terug willen hebben, is voorgoed verdwenen"   

10
Arabische Partij, "eenheid en gemeenschap"

Alle Zweden die “geen diversiteit accepteren” worden aangemaand om afstand te doen van het Zweedse staatsburgerschap en Zweden te verlaten, schrijft de nieuw opgerichte “Arabische Partij” op Facebook.

“De Arabische Partij wil alle Zweden die de diversiteit niet aanvaarden, aanmanen hun staatsburgerschap neer te leggen en het land te verlaten. Jullie hebben hier niets te maken, het Zweden dat je terug wilt, is voorgoed verdwenen.”

En:

“De Arabische Partij wil een emigratieproject regelen voor de Zweden die niet tevreden zijn met de situatie, om de integratie te vergemakkelijken en een gemeenschap in het land te creëren.”

Dit is wat de zogeheten “Arabische Partij” schrijft in berichten op Facebook, die sterke reacties uitlokken op social media, meldt Fria Tider.

De groep “Arabische Partij” werd bijna drie weken geleden opgericht, op hetzelfde moment dat het domeinadres van de partij werd geregistreerd. Op de website staat dat de partij streeft naar “het nemen van verantwoordelijkheid voor onze mensen”. Alleen degenen die ongestraft zijn en een universitaire opleiding hebben, zijn welkom als lid, zo wordt beweerd.

Het is onduidelijk hoeveel leden de Arabische partij heeft, maar de Facebook-pagina heeft iets meer dan 200 aanhangers. De partij is niet geregistreerd bij de verkiezingsautoriteit.

De contactpersoon voor de partij is een 33-jarige inwoner van Malmö met een moslim allochtone achtergrond. De 33-jarige is veroordeeld voor verschillende misdaden. In 2009 werd hij wegens zware mishandeling, mishandeling, poging tot mishandeling, huiselijk geweld en intimidatie veroordeeld tot forensische psychiatrische zorg met een speciale ontslagproeftijd. In 2017 werd hij opnieuw veroordeeld tot forensische psychiatrische zorg met een speciale ontslagproef voor illegale bedreigingen en intimidatie.

  Zweden: Asielzoeker vervolgd voor grove verkrachting van driejarig meisje - gaf het kind geslachtsziekte

Volgens gerechtelijke documenten die Fria Tider heeft gelezen, leeft de 33-jarige van sociale bijstand en heeft hij de afgelopen jaren een groot aantal keren geprobeerd om in beroep te gaan tegen de laatste beslissing over forensische psychiatrische zorg.

Moslim-migranten in Zweden roepen op tot strijd: “Vecht lotgenoten, vecht hard tegen hard – de stad, het land, alles is van ons!”

Vorig artikelMerkel over de asieltsunami-crisis in 2015: “Ik zou hetzelfde opnieuw gedaan hebben”
Volgend artikelZwarte vakbondsman: “De Italianen die ons niet willen, moeten Italië verlaten”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Kan alleen maar hopen dat de Zweden NU echt wakker worden , het leger en politie macht inzetten , ALLE mossels die dit steunen , arresteren , het Zweeds staats burgerschap ontnemen en retour sturen naar land van herkomst. DIT gaat echt te ver….Wie denken die geiteneukers wel niet dat ze zijn. OPTIEFEN !!!

 2. Moslims die naar een christenlijk land verhuizen moeten zich aanpassen en afstand doen van hun sekte leer.

  Precies dezelfde logica maar met een grondrecht als reden…..

  Laat die burgeroorlog met de mossels en ander tuig maar beginnen, dan weet iedereen waar ie aan toe is en is dat gedraai en gelieg een keer over. Dan is het bestaansrecht van verraders zoals groen slinks en vvd ook in de prullenbak….

  De tijd is in hun voordeel, ieder jaar worden ze sterker en wij verliezen grond. Na het omslagpunt zullen ze ineens alles nemen, dus hoe eerder we het uitvechten en verraders en collaborateurs stoppen, hoe groter de kans om onze vrijheid te behouden.

  Misschier zou een paasvuur of sinterklaas vuur van Korans de boel in gang kunnen zetten…

  Eigenlijk is alles goed, als er maar een einde aan het gelieg en bedrieg komt.

  Er is niets om bang voor te zijn, enkel angst zelf en niet geleefd hebben. Willen leven in vrijheid en MET een toekomst vereist inspanning, blijven bestaan passiviteit.

  Laat de boel exploderen, branden, ontvlammen, overlopen, nat regenen, wat dan ook. Maar NU !

 3. Europeanen met een dubbel paspoort moeten het paspoort inleveren van het land waar ze niet willen wonen. En als dat een ander land is dan opzouten.

 4. De islam zelf wijst diversiteit af, dus hopelijk zijn ze snel opgerot.
  Maar degene die niet loog was Erdogan toen hij zij dat ze de democratie gebruiken tot het tijd is om van die trein af te springen.

 5. Zweden zijnte veel links, te zacht.

  het wordt tijd om met leger de “no-go”zones leeg te ruimen, en de rotzooi te interneren, alvrens uit te zetten.
  Denk een marine schip, vooraf even wat figuren inLybiebetalen, en probleem is opgelost.

  Dan alle moslims en afrikanen die geen werk hebben-visum of niet: oppakken en uitzetten.

  Alternatief is massa moord op Zweden.
  Ze mogen zelf kiezen.

 6. De mensen uit andere landen moeten zich aanpassen aan hun gastland ,nu gaan ze openlijk de bezetter worden.ik begrijp niet dat dat gepikt wordt,zonder slag of stoot je land weggeven aan die bezetters.. Hoe is dat in Godsnaam mogelijk ,welk een brutaliteit is dit! Ongehoord!!!

 7. Groot gelijk BEN niet te bevatten.
  deze week meegemaakt, een oude vrouw komt aan de vluchtelingen, die sukkelaars, die enkele huizen verder wonen vragen of ze niets nodig hebben, zij heeft een oude fiets, de vluchtelingen een bestelwagen Mercedes en Japanse jeep, beiden zo een 60 000 euro per stuk, nieuw hoor, de vluchteling komt gewoon babbelen op het voetpad, de vrouw mag zelfs nog niet binnengaan, niet te geloven, en toch doen ze maar voort in hun goed denken, zien die echt niet wat er gebeurd.

 8. Ze willen de mensen dus wegjagen uit hun eigen land; het moet niet veel gekker worden. Dat ze die bezetters maar wegjagen, die horen hier niet

 9. Er komt een dag dat ZE ons in onze slaap zullen aanvallen.
  Dit is hun objectief. En niks anders. Zodat ze slaven hebben. Het zijn dan ook allemaal ISIS varkens. (Sorry varkens,dat ik jullie beledig. )
  Het is zijn de laagste van het laagste soort. Dat totaal geen empathie kent. Verkrachtingen, martelen ,niks is hun vreemd.
  En Rutte en de kabinnetten vóot deze l#l hebben dit allemaal mogelijk gemaakt. Dat we als dank voor onze tolerantie, Nu voor racisten en erger worden uitgemaakt, Zeggen de grootste daadwerkelijke racisten en slavenhouders,mensen handelaren zelf!
  Afsch!€t€n ,allemaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in