Zweden – De drie zwarten filmden hun bloedige en langdurige groepsverkrachting van een 13-jarig meisje in Västerås. Daarna verspreiden ze de film op sociale media. Maar nu kiest het Hooggerechtshof ervoor om hun straf bijna te halveren – van acht naar vier en vijf maanden jeugdzorg. Een vierde verkrachter wordt niet gestraft omdat hij minderjarig zou zijn.

Foto: Het balkon waar de laatste verkrachting plaatsvond en de drie zwarte verkrachters (ingekaderd) © Politie

Op 14 juni 2017 werd een 13-jarig meisje groepsverkracht in een appartement in Västerås. Drie Somaliërs, naar eigen zeggen geboren in 2000, zijn in april wegens kinderverkrachting veroordeeld tot acht maanden jeugdzorg.

Tegen het vonnis werd beroep aangetekend en de openbare aanklager eiste dat de straf voor de daders verscherpt zou worden.

Maar nu heeft het Svea Hooggerechtshof in plaats daarvan ervoor gekozen om de straf drastisch te verlagen en bovendien een van de Somaliërs vrij te spreken van kinderpornografie bezit – omdat uit de film van de groepsverkrachting niet kan worden opgemaakt of de “puberteitsontwikkeling van het meisje is voltooid”.

Twee van hen zijn nu veroordeeld tot vijf maanden gesloten jeugdzorg en de derde komt weg met slechts vier maanden gesloten jeugdzorg.

“Gezien de leeftijd van de verdachten bedraagt de strafmaat-waarde een kwart van de nominale strafwaarde en daarnaast moet rekening worden gehouden met het feit dat gesloten jeugdzorg niet gekoppeld is aan voorwaardelijke invrijheidstelling”, schrijft het Svea Hooggerechtshof in haar vonnis.

Vóór de groepsverkrachting hadden de Afrikanen het meisje met alcohol dronken gevoerd. Een van hen bracht de 13-jarige naar het toilet en verkrachtte haar. Nadat het meisje het toilet verliet, werd ze er weer naar toe gebracht en door de drie zwarten in groepsverband verkracht, waardoor de vagina van het meisje “scheurde” en het bloed begon te stromen.

  In het voetspoor van de culturele verrijking: Kakkerlakken, wandluizen en vlooien

Toen zich zich huilend naar het balkon had begeven, werd ze opnieuw verkracht terwijl de anderen toekeken. Later bleek dat twee Somaliërs de groepsverkrachting hadden gefilmd. De filmscènes werden een van de sterkste bewijzen van de openbare aanklager en werden tijdens het proces vertoond, schrijft de Zweedse staatstelevisie (SVT).

Uit het vonnis van de rechtbank blijkt dat het meisje na de gebeurtenis zichzelf met een mes heeft gesneden, afstandelijk en wantrouwend is geworden, en snel overstuur raakt. Ze heeft lange tijd de middelbare school verzuimd en droomde ’s nachts nachtmerries met huilen en slaaploosheid.

De film van de groepsverkrachting heeft zich vervolgens op de sociale media verspreid en het meisje is blootgesteld geweest aan scheldwoorden en geruchten verspreiding.

Ongeveer drie weken na de gebeurtenissen kreeg het meisje koorts, die ze volgens artsen heeft kunnen krijgen via “seksuele contacten”. Het meisje kreeg 40 graden koorts.

Uit openbare documenten blijkt dat alle drie de veroordeelde zwarten zowel een Zweeds als een Somalisch staatsburgerschap bezitten en kunnen daarom met de huidige wetgeving niet naar Afrika worden uitgewezen

Een vierde persoon die aan de groepsverkrachting deelnam, ontloopt compleet straf, omdat hij jonger dan 15 jaar zou zijn geweest toen de misdaad werd geregistreerd.

Achter het vonnis van het Svea Hooggerechtshof bevinden zich de rechters Bertil Ahnborg, Agneta Munther, tijdelijk rechter Joar Söderlind en lekenrechters, Sonja Leikrans en Lars Molin, schrijft Fria Tider.

“Zwarte lul is duur!”

Vorig artikelMalta dreigt zich terug te trekken uit de EU-inzet in het Middellandse Zeegebied – wil zich ontdoen van migranten
Volgend artikelBizar door de EU gefinancierd stripboek voorspelde pandemie – met globalisten als redders
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Als het mijn dochter zou zijn zou ik mijn werk opzeggen. Ik zou ze opwachten en hun geslachtsdelen verwijderen. Gelukkig is het mijn dochter niet. Toch is de kans groot dat onze kinderen iets gaat overkomen
    We kunnen alleen maar de linkse huichelaars en wegkijkers de schuld geven van hun wanbeleid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in