Het nieuwe spannende Zweden: Migrantenfamilie hangt lammetje aan parkboom en slachten het 

1
Links illustratiefoto slacht, rechts Görväln zwemgebied, foto's via YouTube / Facebook

Een migrantengezelschap in Järfälla ten noorden van Stockholm sloeg zich neer in een park voor een picknick waar ze ook een lammetje meenamen. Het dier werd opgehangen aan een boom en ter plekke geslacht, waardoor andere parkbezoekers met afschuw reageerden en de politie waarschuwden.

Op zaterdag om 14:48 werd de politie door verschillende mensen gealarmeerd over een aan de gang zijnde slachting in het parkgebied Görväln. Het gebied is vooral populair bij Järfälla-bewoners omdat er een groot zwemgedeelte is langs de oevers van het Mälarmeer, aldus Samhällsnytt.

Volgens het politierapport dachten de bellers eerst dat het een varken was dat aan de boom hing en met een mes werd geslacht. Maar toen een politiepatrouille ter plaatse kwam, werd vastgesteld dat het om een lammetje ging. De politie sprak met het gezelschap dat duidelijk maakte dat ze een weekendbarbecue aan het voorbereiden waren, daarna verliet de patrouille het toneel zonder verdere actie.

Varken levend geslacht en gevlamd op parkeerplaats – Migranten BBQ

  Danst van vreugde dat de Zweden op het punt staan een minderheid te worden
Vorig artikelPubliek in Chinese regio wordt gewaarschuwd na twee doden als gevolg van builenpest
Volgend artikelMoslims rukken boomplanten uit de grond: “In strijd met de islam”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. De mensheid is rot tot op het bot.Ze hebben geen gevoelens meer wat een mens,een mens maakt.Geen medelijden,geen geweten,kortom geen goede gevoelens.De mensheid van nu heeft enkel slechte gedachten zoals haat,jaloezie,woede,geen medelijden,geen scrupules.Alleen maar geld ruzie,oorlog en verschrikkelijke daden in naam van hun God en iedereen vindt dat maar normaal.Ik voel me een vreemde op mijn prachtige planeet.Het zou mooi kunnen zijn.Ik zal het nooit zien want ik ben aan mijn laatste fase bezig

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in