Zweedse 12-jarige Tuvaliee overvallen en gestenigd door ‘jongeren’ in ‘kwetsbaar gebied’

0

Een twaalfjarig meisje dat met een vriendin een jeugdcentrum bezocht werd aangevallen door een “grote jeugdbende”. Ze beschuldigden het meisje van het gebruik van racistische woorden in social media en zou daarom nu worden gestraft met steniging en verkrachting – zowel zij als haar moeder zouden “geneukt” worden.

Het was maandagavond dat de twaalfjarige Tuvaliee op weg was naar het recreatiecentrum Paletten in het allochtone probleemgebied Sätra in Gävle. Het meisje belandde in twee confrontaties met een bende bestaande uit een tiental personen.

Dat heb ik niet gedaan. En dus waren ze boos, vertelt Tuvaliee aan het dagblad Expressen.

Het meisje kwam de bende voor het eerst tegen toen ze met een vriendin op weg was naar het jeugscentrum, schrijft Samhällsnytt. Volgens de bende had het meisje racistische uitspraken gebruikt op het videoplatform TikTok. Een beschuldiging die Tuvaliee echter volledig afwijst.

“Zouden mij en mijn moeder neuken”

Toen het meisje naar huis ging van het jeugdcentrum, volgde de bende het meisje. Na een tijdje achtervolgen, begon de bende stenen te gooien en verkrachtingsdreigingen uit te spreken.

Het meisje smeekte de bende te stopen, waar de daders geen gehoor aan gaven. In plaats daarvan ging een ‘jongen’ voor een fysieke aanval door Tuvaliee in de rug te schoppen.

Tuvaliee’s moeder: “Ze schreeuwde: “Je moet me helpen”

Ze belde me en schreeuwde “je moet me helpen”. Ik liet alles los en rende weg, zegt Emma.

Emma Wall is de moeder van Tuvaliee en zij getuigt van hoe haar dochter haar tijdens de aanval noemde en om hulp smeekte.

  Afghaan probeerde Zweedse supermarktmedewerkster te verkrachten: "Iedereen heeft seks nodig, het is niet van belang als het meisje geen seks wil"

De politie in Gävle heeft een rapport opgesteld en door middel van camerabeelden de personen kunnen identificeren die naar verluidt minderjarig zijn. De zaak wordt dus overgedragen aan de sociale dienst.

Stenen gegooid op zwangere vrouw

In het najaar van 2018 bezocht burgerjournalist Joakim Lamotte het door immigranten gedomineerde probleemgebied Sätra. Hij interviewde een vrouw die getuigde dat een bende stenen naar haar hond gooide.

Deze aanvallen werden ook gepleegd toen ze zwanger was en verschillende stenen haar buik raakten toen de hond zich voor de vrouw verstopte. (11:59 in de clip).

Moslimbende overlaadt Zweeds meisje met trappen op het hoofd: “Dood haar wallah”

Vorig artikelCNN: “Elke blanke heeft een racistisch virus in zijn hersenen”
Volgend artikelMike Tyson geeft commentaar op de rasrellen in de VS
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in