Zweden stopt met PCR-tests – RNA van virussen kan nog maanden na infectie worden opgespoord

10
The PCR Test Truth Rally & March, Jan 30, 2021 © GoToVan (CC BY 2.0)

En het duurde hen slechts 15 maanden. Zoals vertaald van het Zweedse Bureau voor Volksgezondheid:

Richtsnoeren inzake criteria voor de beoordeling van infectieverspreiding bij covid-19

Het Zweedse Bureau voor Volksgezondheid heeft nationale criteria ontwikkeld voor de beoordeling van de infectieverspreiding bij covid-19.

De PCR-technologie die in tests wordt gebruikt om virussen op te sporen, kan geen onderscheid maken tussen virussen die in staat zijn cellen te infecteren en virussen die door het immuunsysteem zijn geïnactiveerd, en daarom kunnen deze tests niet worden gebruikt om vast te stellen of iemand al dan niet besmettelijk is. RNA van virussen kan vaak nog weken (soms maanden) na infectie worden opgespoord, maar dat betekent niet dat een persoon nog besmettelijk is. Er zijn ook verschillende wetenschappelijke studies die erop wijzen dat de besmettelijkheid van covid-19 het hoogst is in het begin van de ziekteperiode.

De aanbevolen criteria om te beoordelen of een patiënt infectievrij is, zijn daarom gebaseerd op een stabiele klinische verbetering zonder koorts gedurende ten minste twee dagen en ten minste zeven dagen na het begin van de symptomen. Voor degenen met meer uitgesproken symptomen, ten minste 14 dagen sinds het begin van de ziekte en voor de ernstigste zieken, individuele beoordeling door de behandelend arts.

De criteria zijn ontwikkeld in samenwerking met vertegenwoordigers van de gespecialiseerde verenigingen op het gebied van infectieziekten, klinische microbiologie, hygiëne en infectiebestrijding. Zij werden voor het laatst door de groep besproken tijdens haar vergadering van 19 april 2021 in het licht van de nieuwe virusvarianten. Het oordeel luidde toen dat een update niet nodig was. De aanbevelingen zullen worden bijgewerkt naarmate nieuwe kennis over besmettelijkheid bij covid-19 beschikbaar komt.

  Professor infectieziekten: deze massale inenting is niet nodig

Hier een artikel van 21 oktober 2020 (niet eerder op Frontnieuws gepubliceerd):

De PCR-test reageert ook op eerdere en onopgemerkte infecties: Is de “tweede golf” een grote fout?

Steeds meer inconsistentie overmeesteren kritische tijdgenoten in verband met het toenemende aantal infecties. Het is niet alleen zo dat de nieuwe cijfers op geen enkele manier kunnen worden vergeleken met de resultaten van april, omdat er ten eerste veel meer mensen en ten tweede groepen met een heel andere prevalentie worden getest: waren het destijds terugkeerders waren van risicohotspots in het buitenland en ook dragers van symptomen, zijn het nu vooral zeer gezonde en jonge mensen, medewerkers van bedrijven, overheid en zorg. En het aantal fouten is gigantisch.

Dit heeft niet alleen betrekking op de test onbetrouwbaarheid van de PCR-methode, die bij een optimistische berekening ongeveer 1,5 – 2 procent vals-positieve resultaten oplevert (en dit is precies het percentage mensen dat momenteel in alle tests positief test), maar ook op een heel ander aspect: een van de nadelen van de PCR-test is dat deze, naast de tijd die nodig is voor de evaluatie, de noodzakelijke laboratoriuminfrastructuur en de relatief hoge kosten, ook afhankelijk is van het virusgenoom dat de testpersoon nog in zich draagt na een (mogelijk onopgemerkte) infectie – met name in de keel en de neus, waar virusresten zich ophopen.

Concreet betekent dit dat, in tegenstelling tot de testresultaten, een onbekend maar potentieel enorm groot deel van de zogenaamde “nieuw geïnfecteerde” mensen die nu zijn geïdentificeerd, helemaal geen Corona hebben, maar er op een gegeven moment misschien wel mee zijn geïnfecteerd – en al lang ongemerkt genezen zijn. Deze indicatie is cruciaal voor zover de pandemie-modellen van verschillende onderzoeksgroepen in de huidige studies unaniem aangeven dat de daadwerkelijke nieuwe infecties van de “eerste golf” in het voorjaar (maart en april) zich slechts voor een klein deel in de officiële statistieken weerspiegelden – ook en vooral in Duitsland.

22 gerenommeerde wetenschappers: van alle Covid-patiënten die we hebben geïdentificeerd met de PCR-test, heeft 97% nooit Covid gehad

Vorig artikelCOVID-vaccins kunnen lawine van neurologische ziektes veroorzaken
Volgend artikelReiner Fuellmich over Neurenberg 2: “Over 2 à 3 weken beginnen de grote aanklachten”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Zal wel niet gelezen worden door dat zoodje ongeregeld in den Haag en vooral het rivm en omt. Daar is de ontkenning van dit soort zaken de regel. Ongemotiveerd wel te verstaan.
  Ben benieuwd of hier op gereageerd wordt of dat het wordt doodgezwegen.

 2. Het wordt vast doodgezwegen in de boulevard c.q. rioolpers. Maar eindelijk wordt zelfs een overheid wakker en baseert zich op eenvoudige feiten.

 3. Die PCR test is de grootste leugen van deze eeuw. De uitvinder heeft uitgebreid uitgelegd dat deze test niet gemaakt is om besmettingen en diagnoses vast te stellen. Hij is 3 maanden voor de
  “uitbraak” van COVID ”overleden”.
  Ondanks meerdere vragen in de kamer heeft onze minister van volksgezondheid gezegd dat het de
  “gouden standaard” is en wil er verder niets over horen. Natuurlijk weet hij hoe het zit, maar moet zich voegen in het uitgerolde programma, dat iets anders voor ogen heeft dan onze gezondheid….
  Die test is het enige waar alle maatregelen aan hangen, en dat begint een steeds dunner draadje te worden…het is alleen nog maar wachten tot het knapt…..

 4. Is het echt waar dat de test niet meer gaat gebruiken ? Omdat mensen zeggen dat het niet waar is en dat Zweden nog steeds tests gebruikt.

 5. Frointnieuws moet meer onderzoek doen naar de waarheid van hun artikelen, dit gewoon niet waar.
  Op het moment dat ik dit ge delen om mensen te overtuigen dat er ook ander nieuws is en zij lezen dit, zullen ze NOOIT meer een artikel van Frontneiuws willen lezen, dit doe de site enorme schade toe omdat er vaak best interessante artikelen in staan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in