Veel mensen hebben hun hoop gevestigd op de Duits-Amerikaanse advocaat Reiner Fuellmich om ons te redden uit de klauwen van de grote bedrijven en het Wereld Economisch Forum (WEF). We bevinden ons in een soort Derde Wereldoorlog waarin de middenklasse wordt vernietigd en kleine en middelgrote ondernemingen worden overgenomen door reuzen als Amazon. Dit is waar zij al meer dan 10 jaar naar toe werken, zei Fuellmich enkele dagen geleden in een gesprek met de Engelse schrijver en journalist James Delingpole, bericht uncutnews.ch. De video staat hier.

Over twee tot drie weken, zullen er grote dingen gebeuren

“Zeer grote processen zullen binnen een paar weken beginnen”, zegt Fuellmich, die zijn zinnen heeft gezet op de Duitse viroloog Christian Drosten, die de PCR-test voor Corona ontwikkelde, en Lothar Wieler, voorzitter van het Robert Koch Instituut, en anderen. “Ze zijn makkelijk te vangen”. Hij heeft ook van Amerikaanse vrienden gehoord dat “ze achter Fauci aan zitten”. “Hij kan worden ontslagen”, zegt hij.

“In twee tot drie weken gebeuren er grote dingen op drie verschillende continenten”, benadrukte Fuellmich, die samenwerkt met zo’n 200 tot 300 andere advocaten. “Dan zullen we zien of het rechtssysteem nog bestaat of dat het al volledig is overgenomen door de andere kant, wat volgens mij niet het geval is”.

Je zult daar niets over lezen in de media

Twee voormalige WHO-medewerkers hebben Fuellmich verteld dat farmaceutische bedrijven de WHO onder druk hebben gezet om in januari 2020 een internationale gezondheidscrisis uit te roepen. Dit was nodig opdat de experimentele “gentherapievaccins” – zouden kunnen worden goedgekeurd voor gebruik in noodgevallen.

  Vier artsen: Deze mRNA experimentele vaccins zijn bedoeld om ons te steriliseren en genetisch te wijzigen

Het vaccin maakt deel uit van plannen van het World Economic Forum – de Great Reset – en de Bill & Melinda Gates Foundation om de wereldbevolking uit te dunnen, aldus de advocaat. “Daarover lees je niets in de media, omdat Klaus Schwab en Bill Gates veel geld in mediabedrijven hebben geïnvesteerd”, zei hij.

“Alle mensen die zijn gevaccineerd hadden vooraf moeten worden geïnformeerd dat het hier niet om een vaccin gaat maar om een experimentele gentherapie – zoiets is er nog nooit geweest – en dat er geen ondersteunend medisch onderzoek is. Dit is een experiment. De mensen die eraan deelnemen zijn niet op de hoogte gebracht. Het zijn proefkonijnen.

Iedereen die hierbij betrokken is – inclusief de artsen die deze ‘vaccinaties’ uitvoeren, de mensen die de zaak runnen, de mensen die ervan profiteren, en de regeringen die mensen aanmoedigen zich te laten vaccineren – zijn verantwoordelijk. Dit zijn echt misdaden tegen de mensheid. Ik denk dat we een internationaal hof van onderzoek nodig hebben om deze puinhoop op te ruimen”.

Fuellmich zal over twee tot drie weken meer te zeggen hebben.

“Dit is erger dan wat er in het Derde Rijk gebeurde. We moeten iets doen, want de mensen die hiervoor verantwoordelijk zijn, kennen geen empathie en zijn uiterst gevaarlijk. Ze geven alleen om geld en macht”.

Fuellmich is hoopvol: “We zullen ze krijgen!”

“Neurenberg 2” – Rechtskundige Fuellmich bereidt de grootste collectieve rechtszaak in de geschiedenis voor

Vorig artikelZweden stopt met PCR-tests – RNA van virussen kan nog maanden na infectie worden opgespoord
Volgend artikelHoe het vaccin COVID erger kan maken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

 1. Hoop doet leven.
  Volg zittingen van hem. Gelijke opzet als bij de BPOC in Nederland. Hebben dan ook contact met elkaar. Is een internationale actie.

  • … omdat de leugen (Beatrix 1999) nu echt regeert ! Maar waarom liegen? “Voor het grote geld” is volgens niet het goede antwoord.

  • Wij hebben geen ontvankelijke nieuws zender dat komt omdat al die nieuws en praat programma’s met overheid steun en subsidie in stand worden gehouden, zij bezitten nu de grootste macht die er bestaat en dat is de media zij sturen voorduren onjuiste informatie aan ons toe en het volk is er aan het verslaafd van geworden en kunnen de waarheid van de leugens niet meer scheiden helaas.

 2. Geloof geen enkele advocaat, is volgens mij gecontroleerde oppositie, en zal het zolang laten aanslepen( zoals elke advocaat doet) tot er aan de hele covid hoax niks meer te doen/veranderen valt.
  Ook hij, eist niet van de corrupte/gechanteerde politiek, om bewijs dmv verifieerbare genetische code, foto of isolaat dat dit zogenaamde virus bestaat. Dan duurt de rechtszaak 10 seconden !, maar laat duizenden “getuigen” en “wetenschappers” hun mening geven, opnieuw zonder enige vorm van verifieerbaar bewijs !

 3. Heeft hier iemand enig idee wat rechtszaken betekenen? Hoe lang dat soort zaken meestal door en door en doorslepen? Jaren en jaren en jaren, en in de tussentijd kan Schwab rustig doen wat hij wenst, en Merkel, en Biden, en Gates en de rest van de in mijn ogen demonen die de wereld wensen te overheersen. Fijn voor hen, want bijna iedereen zit braaf af te wachten op de uitkomst, het grootste deel van de mensheid wordt helaas enkel opnieuw als dombo’s die zij zijn zoet gehouden en bedonderd. En dan is het 2030 en is het einde oefening, zijn we allemaal gechipt voor onze ‘gezondheid’ en reageren braaf op alle commando’s vanuit bunkers ergens vandaan.

 4. Big Pharma en hun lobby’s zijn uit op geld en macht en uw gezondheid is het minst belangrijk voor hen. Ze willen jou als abbonee voor hun rommel pillen die enkel symptomen onderdrukken maar niet genezen, zodat je ze blijvend moet nemen. Hiertegen moet recht geschieden!

 5. Quarantaine is de beperking van de verplaatsing van een zieke persoon, tirannie is de beperking van de verplaatsing van een gezond persoon

 6. Ter informatie – Call for Action:

  ‘With this petition, citizens of countries all over Europe wish to express their concerns relating the current handling of the COVID-19 crisis in their respective countries and the position the European Union has taken in this regard.

  1. Freedom of movement – No Digital Green Certificate: The implementation of a EU COVID-19 certificate (the so-called Digital Green Certificate) is not an appropriate solution to the current travel restrictions most European countries have implemented under the guise of national health measures. These restrictions are disproportionate and should be abandoned alltogether, making a “vaccine passport” redundant.

  2. Reinstate constitutional laws: In order to be democratic, all Member States of the EU must reinstate the constitution above other laws and decrees that contradict it. Failing this, the European Union must, as a last resort, use Article 7 to initiate proceedings against those Member States that refuse to comply.

  3. Freedom of demonstration: Demonstrations are often most needed when they are restricted. The European Parliament should investigate the excessive use of violence by police forces encountered by peaceful protesters in several European countries. It is up to the people, not the government, to decide at what moment either democracy or public health should prevail as their primary value.

  4. Freedom of press and impartial coverage: A new law is required to prevent pressure groups from having too much influence on government policy. There should be a maximum amount of airtime allocated to a particular person, interest group or discipline. When more than 0,2% of the population of a nation or region signs a petition, media should broadcast a live debate about the subject.’

  https://www.europeansunited.eu/sign-the-petition/

  • Dat logo van Europeansunited ziet er wel weer gewoon uit als een piramide met het all seeing eye. Alle gecentraliseerde initiatieven zijn in mijn ogen verdacht. Je mag een petitie tekenen en dan maar hopen dat Schwab en Co bij genoeg handtekeningen hun plannen afblazen… Dit lijkt mij eerder een intekenlijst voor verdachte burgers.

 7. Overbodige acties, welk doel ze dienen weet niemand.
  Wil je de globale systemen veranderen dan moet je kleinschaligheid promoten.
  Ik koop mijn voeding/energie enz van plaatselijke producenten.
  Laat die supermiljardairs maar Dagobert spelen op hun bergen geld.
  Wij organiseren ons leven zelf, punt.

 8. Naar mijn mening zullen er vele voor de muur komen te staan maar zeker niet door het huidig recht systeem mensen zullen zelf in opstand moeten komen en hun berechten hun geld moet meteen geblokkeerd worden en terug vloeien naar de staat kast de politiek moet in zijn geheel vernieuwd worden en hun eigen gestolen eigendommen aan de staat toe behoren dan kunnen wij een nieuw eerlijker systeem gaan uit werken.

 9. Die 2 a 3 weken zijn allang voorbij hoor…. Zoethoudertjes zoals dit geven de mens valse hoop. En ze komen nooit verder dan “in voorbereiding zijn”. Met andere woorden, een hoop grote woorden en er gebeurt helemaal niets. Maar het is ook alleen maar een zoethoudertje, zodat wij denken dat iemand ons zal redden. Fuellmich is nu weer bezig met een nieuw project in Polen. Ook “in voorbereiding”. Verder dan dat komt hij nooit. We moeten het zelf doen…

  • Je slaat de nagel op de kop Conquesta. Rainerke is al jaren aan het orakelen dat ze die criminelen voor een internationale rechtbank zullen brenen maar er komt niets maar dan ook niets van in huis. Ik was een fan van Rainerke maar ik moet hem niet meer totdat hij zijn gezwam waar maakt.

 10. Als alle wereldleiders met in “poleposition” Billy the kid Gates en Klauseke Schwab orakelen dat we met teveel mensen rondlopen op deze aardkluit waarom laten ze ons dan niet gewoon dood gaan aan corona? Waarom willen ze ons een gifspuit geven om zogezegd langer te leven??? Er moet iets in het vaccin zitten dat meer mensen doet sterven dan dat er mensen sterven aan corona. Ik ben maar een simpele mens maar ik kan nog wel nadenken. ‘ignorance is a deadly disease’ (onwetendheid is een dodelijke ziekte).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in